http://www.youtube.com/watch?v=hEwWg1xj3Ks&feature=player_embedded
jest promo, jest pierścionek ;D zrozumiał ktoś może co tam Chuck marudzi kiedy jest pokazana owa błyskotka? 'for you' ?
Racja urodziny J też były.
A o Chucku pomyślałam...Leprzy niż Nate.Miał gorsze włosy,okropne w tym 1 odcinku,długie,mówię o Nacie.
chuck mi się podobał,bardzo.Ale Nate też.I nie wiedziałam najpierw który bardziej.Az w końcu doszłam do wniosku,że Chuckie;)
hahah no widzicie, ja już stara nie pamiętam xd
ale urodziny Blair były kilka razy? ja pamiętam tylko w pierwszym sezonie, wiadomo, odc. 8. oświećcie mnie bo ja to już jak staruszka ;D
urodziny:
B. 1 i 2 sezon
J. 1 i 2
N. 3
Nate miał obrzydliwe włosy w 1 odcinku a Serena była jakaś taka umęczona
No, Nate miał okropne włosy w 1 odc. ale później już lepsze. Ogólnie, jak pierwszy raz zobaczyłam Chucka to pomyślałam sobie, że nie jest brzydki, ale Nate o wiele lepszy.
o Chucku pomyślałam - dziwak. Miał ten swój szaliczek, dziwną fryzurę i taki arogancki styl bycia.Ale wiadomo, za wcześnie wtedy żeby mieć o nim jakieś zdanie. Tak na serio zaczęłam go uwielbiać dopiero w 2 sezonie ;D
Oj staruszko;)
Najpierw kiedy C mówił o motylach w brzuchu do B.Takie słodkie;)
A drugi raz kiedy pojawił się Cyrus w 2 sezonie.
Cyrus jest kochany, uwielbiam tą scenę co robili (chyba) seder u Waldorfów xD
zauważyłyście jak głos Taylor Momsen się zmienił od pierwszego sezonu
Hej, a oglądałyście "Śniadanie u Tiffany'ego"? Ja oglądałam tak kawałkami, i końcowa scena jak wypuszcza tego kota w deszcz taka smutna! Szczególnie żal mi było tego kotka, taki w deszczu i się tak patrzył. Ogólnie strasznie lubię zwierzęta :P
No a wracając do tematu, mam na kompie "śniadanie..." i "szaradę", której nie oglądałam. jak się skończy 3 sezon to planuję pooglądać wszystko jeszcze raz, wypisać takie tytuły, aktorki i w ogóle jakieś kulturalne sprawy poruszane w GG i pooglądać. Będę się odchamiać xD
A i w "śniadaniu" (w plotkarze są dwa takie momenty, takie same jak w filmie ;p) była na końcu taka piękna melodia - posłuchajcie, jak nie oglądałyście ;p taka czarodziejska... szczególnie połowa. ja to bym chciała żeby mi się ktoś przy niej oświadczył xD
http://www.youtube.com/watch?v=X13IWZuc-pk&feature=PlayList&p=AFB35C94C6CE35F5&p laynext_from=PL&playnext=1&index=3
Chuck wydawał mi sie zupełnie inny niż wszyscy inni.Taki osobny model.Szalik troche dziwny,ale nie specjalnie zwracałam na niego uwagę.Nie podobało mi sie to że chciał "zgwałcić" Jenny.Ale wtedy Serena i Dan jej pomogli.
Serene lubiłam tylko w 1 sezonie z Danem.
plistek miałam tak samo z Sereną ;D ale skoro do siebie wrócili, to może S teraz będzie dla mnie bardziej znośna ;D
no co do Sereny to miałąm to samo.. 1 sezon... ok fajnie.. potem zaczęła mnie nudzić.. A Dana nie lubie.. nie wiem dlaczego, ale poprostu mi nie podpasował
Cała Taylor i jenny się zmieniła.Od włosów po zachowanie i ubrania.Ale twarz ma nadal dziecinna,bo okrągłą.Nawet nie wiadomo jak się ubierze i umaluje widać tą odrobine "dziecinności".Ja wiem,bo sama mam okrągłą twarz.Przynajmniej wiem,że nie jestem sama;)
Racja ta scena z Cyrusem i tym żydowskim odiadem,czy co to tam było,bomba.
ta matka Cyrusa miała twarz jak ropucha jak się uśmiechnęła do Eleanor xD
uwielbiam muzyke Taylor, uwielbiam scene gdy Chuck przeprasza Jenny i leci 'runaway' yeah yeah yeahs <e
Tak matka Cyrusa,o Boże;)
Cyrusa uwielbiam,Blair ma szczęście,że ma takiego ojczyma.
Ja lubię w ogóle scenyjak B przeprasza C czy na odwrót.Ogólnie sceny z ich udziałem,są najleprze.
Muzyka Taylor świetna,lubię taki styl.
Polecam:Make me wanna die" He loves you" "Zombie"
Ma świetny głos do takich piosenek.
kobiety.. a czytała któraś ksiązki ? :D.
bo mam ochotę, ale nie wiem czy warto
Wg mnie serial milion razy lepszy, on w sumie prawie nic nie ma wspólnego z GG. Tylko postacie te same, ale Dan to jakaś kompletna oferma, Vanessa bez włosów... mi się średnio podoba. Ale przeczytaj może przynajmniej jedną część ;p
Ja czytałam książki i ogólnie wole serial.Przeczytałam każdą,dosłownie każdą książkę.Wtedy mi się podobły,ale jak jest już serial to nie ma do czego porównywać.O wiele leprzy jest serial moim zdaniem.
ja czytałam, książka to zupełnie inna historia o wiecznie brudnym Rufusie, łysej Vannesie, napalonym Danie, jarającym Najecie Szmejcie i cytatej Dżeny xD
Dodam jeszcze raz mój post, bo zanim go napisałam, to doszło kilkanaście nowych, a chcę żebyście przeczytały :P
Hej, a oglądałyście "Śniadanie u Tiffany'ego"? Ja oglądałam tak kawałkami, i końcowa scena jak wypuszcza tego kota w deszcz taka smutna! Szczególnie żal mi było tego kotka, taki w deszczu i się tak patrzył. Ogólnie strasznie lubię zwierzęta :P
No a wracając do tematu, mam na kompie "śniadanie..." i "szaradę", której nie oglądałam. jak się skończy 3 sezon to planuję pooglądać wszystko jeszcze raz, wypisać takie tytuły, aktorki i w ogóle jakieś kulturalne sprawy poruszane w GG i pooglądać. Będę się odchamiać xD
A i w "śniadaniu" (w plotkarze są dwa takie momenty, takie same jak w filmie ;p) była na końcu taka piękna melodia - posłuchajcie, jak nie oglądałyście ;p taka czarodziejska... szczególnie połowa. ja to bym chciała żeby mi się ktoś przy niej oświadczył xD
http://www.youtube.com/watch?v=X13IWZuc-pk&feature
Ja oglądałam "Sniadanie..."Polecam.Obejrzałam go ze względu na Plotkarę,bo właśnie tam o nim dokładniej usłyszałam,jak to B się takimi filmami zachwyca.
Mi się podoba.
haha xd. ok więc kupię narazie tylko 1 część. zobaczymy co będzie xd. Coś czuję, że też mi nie podejdzie ;/
no właśnie 'śniadanie'.. muszę zobaczyć. W końcu ulubiony film B xd.
aaaa zmienię troche tematyke..
jak myślicie.. warto zobaczyć S'Darko ?! - jak by któraś nie kojarzyła film z Edem
Chciałam czytać książki, ale jak się dowiedziałam, że nie ma nich Chuck'a i Blair razem, to mi się odechciało
ta melodia ze "śniadania..." o której pisałam wyżej powinna być jak już Blair i Chuck się pogodzą i on się jej będzie oświadczał.
Oooo!To by było świetne i takie romantyczne.Może zrobi kolacje w takim klimacie i się jej oświadczy;)
dziewczyny pochamujcie xd. hahahaahah do oświadczyn jeszcze dłuuuugoo ;p.
poza tym nie zapominajcie, że C może nam umrzeć.. odpukać w niemalowane ;p
Ja myślę,że warto.Dla niego samego.I jego gry,ciekawe jak zagra;)To będzie w kinach?Jak tak to idę.
dajecie czaduuu ; DD nie zdaze przeczytac i odswiezam i odswiezam; d to b. dobrze ; )) zapelnijmy ten temat!