PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108398
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

http://www.youtube.com/watch?v=hEwWg1xj3Ks&feature=player_embedded
jest promo, jest pierścionek ;D zrozumiał ktoś może co tam Chuck marudzi kiedy jest pokazana owa błyskotka? 'for you' ?

plistek43

I dwa razy urodziny Jenny
za krótki <br/>

ocenił(a) serial na 8
lily333

Racja urodziny J też były.

A o Chucku pomyślałam...Leprzy niż Nate.Miał gorsze włosy,okropne w tym 1 odcinku,długie,mówię o Nacie.
chuck mi się podobał,bardzo.Ale Nate też.I nie wiedziałam najpierw który bardziej.Az w końcu doszłam do wniosku,że Chuckie;)

lily333

hahah no widzicie, ja już stara nie pamiętam xd

ale urodziny Blair były kilka razy? ja pamiętam tylko w pierwszym sezonie, wiadomo, odc. 8. oświećcie mnie bo ja to już jak staruszka ;D

ocenił(a) serial na 6
simetra

urodziny:
B. 1 i 2 sezon
J. 1 i 2
N. 3

Nate miał obrzydliwe włosy w 1 odcinku a Serena była jakaś taka umęczona

ocenił(a) serial na 9
klau

No, Nate miał okropne włosy w 1 odc. ale później już lepsze. Ogólnie, jak pierwszy raz zobaczyłam Chucka to pomyślałam sobie, że nie jest brzydki, ale Nate o wiele lepszy.

simetra

o Chucku pomyślałam - dziwak. Miał ten swój szaliczek, dziwną fryzurę i taki arogancki styl bycia.Ale wiadomo, za wcześnie wtedy żeby mieć o nim jakieś zdanie. Tak na serio zaczęłam go uwielbiać dopiero w 2 sezonie ;D

simetra

To był odcinek, w którym B poznała swojego ojczyma

ocenił(a) serial na 8
simetra

Oj staruszko;)
Najpierw kiedy C mówił o motylach w brzuchu do B.Takie słodkie;)
A drugi raz kiedy pojawił się Cyrus w 2 sezonie.

ocenił(a) serial na 6
plistek43

Cyrus jest kochany, uwielbiam tą scenę co robili (chyba) seder u Waldorfów xD

zauważyłyście jak głos Taylor Momsen się zmienił od pierwszego sezonu

klau

ta scena była świetna, ubawiłam się przy niej. Przydał się Blair taki ojczym

ocenił(a) serial na 9
plistek43

Hej, a oglądałyście "Śniadanie u Tiffany'ego"? Ja oglądałam tak kawałkami, i końcowa scena jak wypuszcza tego kota w deszcz taka smutna! Szczególnie żal mi było tego kotka, taki w deszczu i się tak patrzył. Ogólnie strasznie lubię zwierzęta :P
No a wracając do tematu, mam na kompie "śniadanie..." i "szaradę", której nie oglądałam. jak się skończy 3 sezon to planuję pooglądać wszystko jeszcze raz, wypisać takie tytuły, aktorki i w ogóle jakieś kulturalne sprawy poruszane w GG i pooglądać. Będę się odchamiać xD
A i w "śniadaniu" (w plotkarze są dwa takie momenty, takie same jak w filmie ;p) była na końcu taka piękna melodia - posłuchajcie, jak nie oglądałyście ;p taka czarodziejska... szczególnie połowa. ja to bym chciała żeby mi się ktoś przy niej oświadczył xD
http://www.youtube.com/watch?v=X13IWZuc-pk&feature=PlayList&p=AFB35C94C6CE35F5&p laynext_from=PL&playnext=1&index=3

ocenił(a) serial na 8
simetra

Chuck wydawał mi sie zupełnie inny niż wszyscy inni.Taki osobny model.Szalik troche dziwny,ale nie specjalnie zwracałam na niego uwagę.Nie podobało mi sie to że chciał "zgwałcić" Jenny.Ale wtedy Serena i Dan jej pomogli.
Serene lubiłam tylko w 1 sezonie z Danem.

plistek43

plistek miałam tak samo z Sereną ;D ale skoro do siebie wrócili, to może S teraz będzie dla mnie bardziej znośna ;D

ocenił(a) serial na 10
plistek43

no co do Sereny to miałąm to samo.. 1 sezon... ok fajnie.. potem zaczęła mnie nudzić.. A Dana nie lubie.. nie wiem dlaczego, ale poprostu mi nie podpasował

ocenił(a) serial na 8
simetra

Cała Taylor i jenny się zmieniła.Od włosów po zachowanie i ubrania.Ale twarz ma nadal dziecinna,bo okrągłą.Nawet nie wiadomo jak się ubierze i umaluje widać tą odrobine "dziecinności".Ja wiem,bo sama mam okrągłą twarz.Przynajmniej wiem,że nie jestem sama;)
Racja ta scena z Cyrusem i tym żydowskim odiadem,czy co to tam było,bomba.

ocenił(a) serial na 6
plistek43

ta matka Cyrusa miała twarz jak ropucha jak się uśmiechnęła do Eleanor xD

uwielbiam muzyke Taylor, uwielbiam scene gdy Chuck przeprasza Jenny i leci 'runaway' yeah yeah yeahs <e

ocenił(a) serial na 8
klau

Tak matka Cyrusa,o Boże;)
Cyrusa uwielbiam,Blair ma szczęście,że ma takiego ojczyma.
Ja lubię w ogóle scenyjak B przeprasza C czy na odwrót.Ogólnie sceny z ich udziałem,są najleprze.

ocenił(a) serial na 8
plistek43

Muzyka Taylor świetna,lubię taki styl.
Polecam:Make me wanna die" He loves you" "Zombie"
Ma świetny głos do takich piosenek.

ocenił(a) serial na 10
klau

kobiety.. a czytała któraś ksiązki ? :D.
bo mam ochotę, ale nie wiem czy warto

ocenił(a) serial na 9
laszczanka

Wg mnie serial milion razy lepszy, on w sumie prawie nic nie ma wspólnego z GG. Tylko postacie te same, ale Dan to jakaś kompletna oferma, Vanessa bez włosów... mi się średnio podoba. Ale przeczytaj może przynajmniej jedną część ;p

ocenił(a) serial na 8
laszczanka

Ja czytałam książki i ogólnie wole serial.Przeczytałam każdą,dosłownie każdą książkę.Wtedy mi się podobły,ale jak jest już serial to nie ma do czego porównywać.O wiele leprzy jest serial moim zdaniem.

ocenił(a) serial na 6
laszczanka

ja czytałam, książka to zupełnie inna historia o wiecznie brudnym Rufusie, łysej Vannesie, napalonym Danie, jarającym Najecie Szmejcie i cytatej Dżeny xD

ocenił(a) serial na 8
klau

Acha!I o Chucku geju z małpką na ramieniu Cukiereczkiem;)

ocenił(a) serial na 9
klau

O jejku, jedna z moich ulubionych :D I "Whatcha say" Jasona Derula

ocenił(a) serial na 9
m_0502

Tzn. Jedna z moich ulubionych - "Runaways"

ocenił(a) serial na 6
m_0502

ja oglądałam odcinek to myślałam, że to jenny śpiewa, a to boska Karen

ocenił(a) serial na 9
m_0502

Dodam jeszcze raz mój post, bo zanim go napisałam, to doszło kilkanaście nowych, a chcę żebyście przeczytały :P

Hej, a oglądałyście "Śniadanie u Tiffany'ego"? Ja oglądałam tak kawałkami, i końcowa scena jak wypuszcza tego kota w deszcz taka smutna! Szczególnie żal mi było tego kotka, taki w deszczu i się tak patrzył. Ogólnie strasznie lubię zwierzęta :P
No a wracając do tematu, mam na kompie "śniadanie..." i "szaradę", której nie oglądałam. jak się skończy 3 sezon to planuję pooglądać wszystko jeszcze raz, wypisać takie tytuły, aktorki i w ogóle jakieś kulturalne sprawy poruszane w GG i pooglądać. Będę się odchamiać xD
A i w "śniadaniu" (w plotkarze są dwa takie momenty, takie same jak w filmie ;p) była na końcu taka piękna melodia - posłuchajcie, jak nie oglądałyście ;p taka czarodziejska... szczególnie połowa. ja to bym chciała żeby mi się ktoś przy niej oświadczył xD
http://www.youtube.com/watch?v=X13IWZuc-pk&feature

ocenił(a) serial na 6
m_0502

uwielbiam śniadanie <3 i moon river i audrey szukającą kota

ocenił(a) serial na 8
m_0502

Ja oglądałam "Sniadanie..."Polecam.Obejrzałam go ze względu na Plotkarę,bo właśnie tam o nim dokładniej usłyszałam,jak to B się takimi filmami zachwyca.
Mi się podoba.

ocenił(a) serial na 10
m_0502

haha xd. ok więc kupię narazie tylko 1 część. zobaczymy co będzie xd. Coś czuję, że też mi nie podejdzie ;/

ocenił(a) serial na 9
laszczanka

trudno znaleźć w księgarniach, jak chcesz to ci wyślę ebooka na pocztę

ocenił(a) serial na 10
laszczanka

no właśnie 'śniadanie'.. muszę zobaczyć. W końcu ulubiony film B xd.
aaaa zmienię troche tematyke..

jak myślicie.. warto zobaczyć S'Darko ?! - jak by któraś nie kojarzyła film z Edem

simetra

Chciałam czytać książki, ale jak się dowiedziałam, że nie ma nich Chuck'a i Blair razem, to mi się odechciało

ocenił(a) serial na 9
lily333

ta melodia ze "śniadania..." o której pisałam wyżej powinna być jak już Blair i Chuck się pogodzą i on się jej będzie oświadczał.

ocenił(a) serial na 8
m_0502

Oooo!To by było świetne i takie romantyczne.Może zrobi kolacje w takim klimacie i się jej oświadczy;)

ocenił(a) serial na 10
m_0502

z nieba mi spadłaś xd laszczanka@poczta.fm

z góry dzięki ;d

ocenił(a) serial na 6
laszczanka

a tak w ogóle widziałyście teledysk Pretty Reckless?

ocenił(a) serial na 8
klau

Ja widziałam teledysk.W sumie nic specjalnego,może być.

ocenił(a) serial na 10
klau

ehemm. cała mała J. równie dobrze mogli skleić sceny z jej udziałem z GG xd

ocenił(a) serial na 10
laszczanka

dziewczyny pochamujcie xd. hahahaahah do oświadczyn jeszcze dłuuuugoo ;p.
poza tym nie zapominajcie, że C może nam umrzeć.. odpukać w niemalowane ;p

ocenił(a) serial na 9
laszczanka

już wysłałam :P :)......................
....

ocenił(a) serial na 8
simetra

Ja myślę,że warto.Dla niego samego.I jego gry,ciekawe jak zagra;)To będzie w kinach?Jak tak to idę.

ocenił(a) serial na 10
plistek43

jak się nie mylę, to już jest do ściągnięcia z int z napisami ;p

ocenił(a) serial na 8
laszczanka

Acha dzieki.Ściągnę co mi szkodzi i zobaczę.

ocenił(a) serial na 10
plistek43

dajecie czaduuu ; DD nie zdaze przeczytac i odswiezam i odswiezam; d to b. dobrze ; )) zapelnijmy ten temat!

ocenił(a) serial na 10
plistek43

nmzc.. w takim razie ja też.. a co mi tam xd

ocenił(a) serial na 6
simetra

o matko 645 postów, rekord poza grą ;p

ocenił(a) serial na 10
klau

co nam odbiło ?:D. haha.. calutki dzień xd

ocenił(a) serial na 6
laszczanka

to już podchodzi pod obłed ;p

potrzebne nam forum nie ma co

ocenił(a) serial na 9
klau

potrzebne, potrzebne :D Ja tu od 16 siedzę z przerwą na angielskie 17:20 - 18:45 ;d fizyka poszła się paść xd