PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108398
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

http://www.youtube.com/watch?v=hEwWg1xj3Ks&feature=player_embedded
jest promo, jest pierścionek ;D zrozumiał ktoś może co tam Chuck marudzi kiedy jest pokazana owa błyskotka? 'for you' ?

plistek43

http://www.youtube.com/watch?v=9VzDFA3Kiss&feature=player_embedded
Chair forever. w sumie na końcu jest tylko trochę z 22

no i jest kolejny sneak peek, teraz się dopiero pokazał, wcześniej wklejałam.

simetra

jest też już drugi z Blair, Dorotą i Cameron'em

ocenił(a) serial na 9
lily333

Gdzie jest z Dorotą? W ogóle nie widziałam jakichś zapowiedzi z nią...

simetra

http://www.spoilertv.com/2010/05/gossip-girl-episode-322-last-tango-then_1916.ht ml
ja też mam taką nadzieję

ocenił(a) serial na 8
simetra

Oni muszą być razem i będą.Na pewno!Kurde,ale masakra jakaś.Ja po prostu sie tak podniecam,ze nie wyrabiam.Dużo osób jest online.O ja!Ten serial działa jak magnes.Ja już nie wytrzymuje...;)

ocenił(a) serial na 8
simetra

Ten drugi z Blair,Dorotą i Cameronem to tam nic się aż tak ciekawego nie dzieje.Blair widzi w gazecie cś o Empire State Building no i troche ją zamurowało.A wie ktoś o czym ona rozmawia z Sereną?

ocenił(a) serial na 9
plistek43

Ja też nie wyrabiam xD Im bliżej końca tym gorzej ze mną - dziś np. wstałam o 4 rano żeby odcinek ściągnąć ;p

użytkownik usunięty
plistek43

nie widziałam tego z Dorotą ...

ocenił(a) serial na 9

jest na stronie plotkara.info pod "więcej"
Jak producenci mówili, że promo UK jest jakieś dziwne i wszystko jest inaczej niż było, to chyba rzeczywiście Chuck się nie przespał z Jenny... Z promo z Dorotą i Cameronem wynika, że Blair uweźmie się na J. z powodu Sereny... tylko to nie wyjaśnia dlaczego Chuck dostał w twarz.

użytkownik usunięty
m_0502

no bo Chuck całował sie z Jenny chyba .... no J się prześpi z N to pewne...

ocenił(a) serial na 8
simetra

Na pewno wiemy,że Nate prześpi się z Jenny,a DChuck dostanie w twarz za to od Dana,że ocałował Jenny,albo ,że niby sie z nia przsspał.No w sumie Blair może być na niego wściekła,że tylko ją pocałował ale Dan może powiedzieć,że to niby Chuck i może jego o to oskarżą.
Ale Chuck z tego porannego show-tam na początku widać,że dostaje w twarz i jest bity jeszcze przez innych facetów.To jest ciekawe...

ocenił(a) serial na 9
plistek43

Dan wściekłby się tak z powodu pocałunku? Już bardziej możliwe jest to, że wszyscy pomyślą, że Chuck z Jenny spał. Chociaż w drugim sezonie też się wkurzył na Nate'a za to zdjęcie na 'Plotkarze' z przyjęcia, na którym Jenny urządziła pokaz mody.
Właśnie, może to Cameron? I ta strzelanina, która ma być... Dziwne to :p Raczej się nie domyślimy, pozostaje czekać do 4 nad ranem we wtorek :P

m_0502

a skąd ściągsz odcinki? ;]

też ciekawi mnie bardzo ta akcja z facetami, którzy będą tam dręczyć C.
swoją drogą Chuck się namęczy w tym odcinku nieźle, najpierw dostanie od Dana, później tamci.
aale jaki miałby mieć interes w Tym Cameron? Zakochał się w B i nie chce aby C stawał mu na drodze do ich szczęścia? ;D

simetra

o tej porze są na necie na amerykańskich stronach :)

ocenił(a) serial na 8
simetra

Acha;].
A to jest Cameron,w tej scenie gdzie Chuck jest bity,czy nie?Bo już sama nie wiem.A Dan uderzy w twarz chucka za to,ze
a)albo "niby" spał z jgo siostrą
b)albo dlatego,że sie pocałowali
Chociaż bardziej za to pierwsze.Musi się coś więcej dziać.Przecież wtedy tam będzie też Blair.

ocenił(a) serial na 8
simetra

Nie wiem,może?!Ale on tam jest,czy nie?Teraz myślę,że nie,ale z początku,ze tak.

ocenił(a) serial na 8
simetra

A Chuck w tym odcinku rzeczywiście będzie ganiał;].Blair,Dan,Jenny,tamci faceci.Dużo bedzie miał do roboty.

ocenił(a) serial na 9
plistek43

Chuck przejmie stery ;P
Jezu, nie mogę się doczekać... Jeszcze nie wiem jak to zorganizuję, żeby pooglądać przed szkołą ;p o 4 się pojawi, do 5 się ściąga, godzinę trwa, więc oglądanie do 6 a później 30 minut spania i pobudka xd?

m_0502

Dlatego ja nie czekam, aż się ściągnie, tylko oglądam online. Tylko we wtorki, gdy czekam na GG, pobudka nie stanowi dla mnie problemu :P

ocenił(a) serial na 8
simetra

Ja nawet nie wiem czy z go zamieszania tym całym finałem ja pójdę do szkoły.Przecież nie wyrobię normalnie,psychicznie i fizycznie!;)Kurczaki.

ocenił(a) serial na 10
plistek43

ja we wtorki do szkoly mam na 7.25 wiec wstaje o 6 z odcinkiem do obejrzenia moge o 5. na stronach, albo po szkole tylko, ze ja nie wyrobie....

ocenił(a) serial na 9
VeLkA02

ja wstanę o tej czwartej i najwyżej zasnę na lekcji ale z zaspokojonym apetytem na GG^^ Chociaż nie wiem czy dam radę zasnąć, bo kto wie jaki będzie koniec :P Jak zły, to będę się zadręczać, a jak dobry, to że to koniec na przyszłe 3 miesiące

m_0502

a skad wiecie ze jenny przespi sie z nate'm????

ocenił(a) serial na 9
dark_angel_15

nie wiemy, ale tak przypuszczamy :p z zapowiedzi, sneak peeków, wypowiedzi reżyserów itd :p wszystko połączyć i wychodzi to. chociaż ja mam nadzieję, że się mylimy

m_0502

A ja nie ;p lepiej Nate niż Chuck!

ocenił(a) serial na 8
simetra

Oczywiście,że lepiej aby Nate przespał się z Jenny.O tak.Też jestem za tym.Ale pewnie chuck zostanie o to oskarżony.Troche mi go żal,patrząc na ten cały 22 ocdinek finałowy.dużo będzie miał do roboty.

simetra

Właśnie oglądając zapowiedz zdałam sobie z czegoś sprawę, zobaczcie jaką Nate ma koszule a kilka sekund późnię jest fragment z roznegliżowaną Jenny, najprawdopodobniej , leżącą obok kogoś właśnie z taką koszulą... Mam nadziej że to tylko przykry zbieg okoliczności.

http://www.youtube.com/watch?v=RfA843yXjts

Sekunda 17 a potem 19 ..

alkamb

Już dawno to widzieliśmy. To jego koszula, na szczęście.

ocenił(a) serial na 8
simetra

Racja.Ma tą samą koszule,jak jest chyba w szpitalu z Danem i Serena i pózniej chyba z Jenny.Taka w kratkę pomarańczowa i jakaś jeszcze tam,nie ważne.
Ale tam jest też taki fragment jakby Rufusowi było smutno,przykro i miał się za chwilę rozpłakać.

plistek43

Może się tylko zaczną całować a potem się opamiętają [oby XD ]
Może nikt się z nią nie prześpi , było by najlepiej XDD

alkamb

z Nate'm możę, było by nawet ciekawiej. Byle nie z Chuckiem.

plistek43

alkamb brawo za spostrzegawczość ;D

Jenny też nieźle pojedzie w tym 22.
najpierw całuje się z C, potem z N. A może jeszcze kogoś dorwie?;d

simetra

jak już to chuck sie przespał z jenny bo dan mu dał po pysku :) w koncu to jego siostra ;)

ocenił(a) serial na 8
simetra

Chuck na pewno nie prześpi się z Jenny.Prędzej Nate.No PO PROSTU ON NIE MOŻE!Nie niżczcie jeszcze bardziej B&C.I nie róbcie tego wielbicielom tej pary;).
Najlepiej to by było,żey Jenny się nie przespała ani z Natem ani z Chuckiem.Ale wtedy nie było by az tak ciekawie.No i Jenny i Taylor potrzebują przerwy.

plistek43

No właśnie. Wystarczy już sytuacja z hotelem pomiędzy C&B. Z kimś się jednak prześpi, bo widać, że jest załamana. Więc lepiej Nate niż Chuck. Przynajmniej Serena poczuje jak to jest, jak ktoś sypia z jej chłopakiem. W końcu ona spała z chłopakiem przyjaciółki i rozbiła małżeństwo.

ocenił(a) serial na 9
lily333

A Jenny próbowała ukraść chłopaka przyrodniej siostrze ;p poza tym chciała rozwalić małżeństwo ojca.

m_0502

A Serena matki. To i tak o jedna sytuację więcej. Dodatkowo dwie z nich Serena zrobiła jako dorosła kobieta, a Jenny nadal jest dzieckiem

ocenił(a) serial na 9
plistek43

Żeby z nikim nie poszła do łóżka, i tyle xD Ale chyba pójdzie, skoro była pokazana w samym biustonoszu.
A Georgina rozmawia z Danem w szpitalu. Czy szpital i ona ma jakiś związek?
Wygląda na to, że Nate się pokłóci z Sereną w szpitalu gdy ona będzie z Danem, powie jej wtedy "kiss is not nothing" i pójdzie sobie. Jeśli się prześpi z Jenny to napewno po tym. A i jeszcze jedno - koszula koszulą (gdy był trójkąt Dan-Vanessa-Olivia, a nikt jeszcze nie wiedział kim będą te trzy osoby, w zwiastunach pokazywali tylko koszulę i dwie pary rąk, wtedy jeszcze nikt nie wiedział, że to ubranie Dana, wszyscy myśleli że to Nate'a :p Bo miał taką samą albo podobną, a na dodatek (to był zwiastun odcinka z kotylionem Jenny) Jenny mówiła do niego "thanks for saving me again". A to, co było w zwiastunie, tzn. ta koszula i ręce zostały pokazane dopiero odcinek dalej, gdy Dan szedł ulicą i przybijał piątkę obcemu, mówił dzień dobry wszystkim, a później Nate go zjechał, i powiedział, że trzecia osoba to powinien być ktoś obcy. pamiętacie to? może tym razem też tak jest). Wróćmy do obmacującej Jenny ręki - miała zegarek. Niestety na zwiastunie nie ma pokazanej ręki Chucka i Nate'a bez długiego rękawa...

m_0502

co do szpitala - może to ma związek ze strzelaniną?

a co do zegarka. to raczej nie Chucka. idzie się zorientować po odcinkach, że on lubi mieć błyskotki na rękach, ma jakiś sygnet, bransoletkę, złote czy srebrne zegarki, a ten na promo jest w takim luźniejszym stylu i ogólnie pasuje mi bardziej do N.
Ale fakt faktem. może tymi promami próbują nam namieszać we łbach, żeby na koniec było jednak wielkie OMG ;D Się zobaczy ;]

simetra

szpital może też mieć związek z porodem Doroty, ale co by tam robiła G?;D

simetra

Poza tym Chuck nie założyłby flanelowej koszuli w kratę

ocenił(a) serial na 9
lily333

No napewno by nie założył :p
Jeszcze się okaże, że wszystkie nasze pomysły to niewypały ;d

ocenił(a) serial na 8
m_0502

Ja i tak jestem przekonana, że Jenny się prześpi z Natem. I dobrze. Nareszcie ktoś przytrze nosa Serenie. Mogła pilnować swojego chłopaka, a nie wściekać się na Jenny, że próbuje rozwalić jej związek (chociaż jak dla mnie oni tylko seks uprawiali).

Do tego Serena powtarza te same błędy ciągle. Nie rozmawiała z Danem o Georginie, nie rozmawia z Nate'm (a raczej rozmawiała) o Jenny. Przynajmniej ma nauczkę. Niby jest dorosła, a jednak zachowuje się gorzej od Jenny.
Przy Danie Serenę mogłam znieść, ale potem stałą się okropna. Myśli, że jest najlepsza, wpycha nos w nie swoje sprawy...

Nawiasem mówiąc zastanawiam się jak te zdjęcie, które wyśle J. na Plotkarę ma się odbić na Danie.

nancy500

noo wiesz, Nate może się wkurzyć na niego. a raczej na pewno się wkurzy. w końcu S to jego foczka xd

nancy500

Chyba w związku z Vanessą. Poza tym, gdyby S pilnowała swojego nosa, to plan Jenny by się powiódł i rodzina Jenny wróciłaby do Brooklyna a S miałaby swojego tatuśka przy matce. Ma za swoje idiotka

ocenił(a) serial na 7
simetra

W końcu coś się dzieje w tym serialu. Już powoli traciłam nadzieję ale od kilku odcinków wstecz jest co raz lepiej. Tylko szkoda, że już koniec sezonu i że następny dopiero na wrzesień.

Co do zwiastunów. Tam zawsze jest wszystko tak zmontowane, żeby przyciągnąć widza. Jenny prześpi się z Natem, Chuck oświadczy się Blair, Serena przez ten incydent znowu będzie chciała wrócić do Dana. Wróci Georgina, która będzie rozmawiać z którymś z chłopców. Blair i Serena mają ponoć wycjechać do Paryża pod koniec odcinka już (tak słyszałam). Więc możliwe, że osobą która przerwie im wyjazd może być Georgina, bądź Chuck i to będzie się właśnie wiązało z tą historią, sprawą którą G. przekaże w 22 odcinku. Namieszałam, ale wydaje mi się, że tak może być :D

Uzalezniona

jak tak napisałaś o tym, ze następny we wrześniu, to mi się jak przyjemnie zrobiło, że jeszcze cały sezon przed nami ;D że na wakacjach pojawiać się będą nowe spojlery, zapowiedzi i w ogóle ;D fajnie ;D

Myślisz, że S będzie chciała wrócić do Dana? Mi to się bardziej wydaje, że do Dan będzie chciał wrócić. W tym najnowszym sneak peeku, S jest raczej obojętna, a on to tak nie bardzo. niby przypadkowo wycelował w jej usta, potem jak wyszła to miał taką minę, jakby się zastanawiał czy 'może jednak coś jeszcze do niej czuje'. nie wiem, tak mi się wydaje.

ocenił(a) serial na 8
simetra

Mi się też wydaje,że to Dan będzie prędzej chciał wrócić do Sereny,niż ona do niego.W końcu deklaruje,że kocha Nate;a.

ocenił(a) serial na 7
plistek43

Oj, nie ważne kto do kogo. Grunt, że wygląda to tak jakby mieli do siebie wrócić, a do tego może się właśnie przyczynić zdrada Nate'a. Mnie najbardziej ciekawi ta strzelanina, która na 100% będzie miała związek z Georginą.

ocenił(a) serial na 8
simetra

Ja mysle,że do Paryża przyjedzie Chuck(nie Georgia,to mniej prawdopodobne).Stawiam na Chucka.Bedzie chciał walczyć o Blair.
A wydaje mi się,ze w tym szpitalu to chodzi o poród Doroty.Bo ze zdjęc wynika,że Blair i Dan "odprowadzają" Dorotę do szpitala.No i tak może się w tym szpitalu pojawić Serena,Georgina(bo na spoilerze widać że właśnie w szpitalu rozmawia z Danem) i potem Nate.Wszyscy tam są.
A to dobre było:"Chuck nigdy by nie założył flanelowej koszuli";)xd
No w sumie racja.
A ten zegarek to najbardziej pasuje do Nate;a.