http://www.youtube.com/watch?v=hEwWg1xj3Ks&feature=player_embedded
jest promo, jest pierścionek ;D zrozumiał ktoś może co tam Chuck marudzi kiedy jest pokazana owa błyskotka? 'for you' ?
http://www.youtube.com/watch?v=9VzDFA3Kiss&feature=player_embedded
Chair forever. w sumie na końcu jest tylko trochę z 22
no i jest kolejny sneak peek, teraz się dopiero pokazał, wcześniej wklejałam.
http://www.spoilertv.com/2010/05/gossip-girl-episode-322-last-tango-then_1916.ht ml
ja też mam taką nadzieję
Oni muszą być razem i będą.Na pewno!Kurde,ale masakra jakaś.Ja po prostu sie tak podniecam,ze nie wyrabiam.Dużo osób jest online.O ja!Ten serial działa jak magnes.Ja już nie wytrzymuje...;)
Ten drugi z Blair,Dorotą i Cameronem to tam nic się aż tak ciekawego nie dzieje.Blair widzi w gazecie cś o Empire State Building no i troche ją zamurowało.A wie ktoś o czym ona rozmawia z Sereną?
Ja też nie wyrabiam xD Im bliżej końca tym gorzej ze mną - dziś np. wstałam o 4 rano żeby odcinek ściągnąć ;p
jest na stronie plotkara.info pod "więcej"
Jak producenci mówili, że promo UK jest jakieś dziwne i wszystko jest inaczej niż było, to chyba rzeczywiście Chuck się nie przespał z Jenny... Z promo z Dorotą i Cameronem wynika, że Blair uweźmie się na J. z powodu Sereny... tylko to nie wyjaśnia dlaczego Chuck dostał w twarz.
Na pewno wiemy,że Nate prześpi się z Jenny,a DChuck dostanie w twarz za to od Dana,że ocałował Jenny,albo ,że niby sie z nia przsspał.No w sumie Blair może być na niego wściekła,że tylko ją pocałował ale Dan może powiedzieć,że to niby Chuck i może jego o to oskarżą.
Ale Chuck z tego porannego show-tam na początku widać,że dostaje w twarz i jest bity jeszcze przez innych facetów.To jest ciekawe...
Dan wściekłby się tak z powodu pocałunku? Już bardziej możliwe jest to, że wszyscy pomyślą, że Chuck z Jenny spał. Chociaż w drugim sezonie też się wkurzył na Nate'a za to zdjęcie na 'Plotkarze' z przyjęcia, na którym Jenny urządziła pokaz mody.
Właśnie, może to Cameron? I ta strzelanina, która ma być... Dziwne to :p Raczej się nie domyślimy, pozostaje czekać do 4 nad ranem we wtorek :P
a skąd ściągsz odcinki? ;]
też ciekawi mnie bardzo ta akcja z facetami, którzy będą tam dręczyć C.
swoją drogą Chuck się namęczy w tym odcinku nieźle, najpierw dostanie od Dana, później tamci.
aale jaki miałby mieć interes w Tym Cameron? Zakochał się w B i nie chce aby C stawał mu na drodze do ich szczęścia? ;D
Acha;].
A to jest Cameron,w tej scenie gdzie Chuck jest bity,czy nie?Bo już sama nie wiem.A Dan uderzy w twarz chucka za to,ze
a)albo "niby" spał z jgo siostrą
b)albo dlatego,że sie pocałowali
Chociaż bardziej za to pierwsze.Musi się coś więcej dziać.Przecież wtedy tam będzie też Blair.
Nie wiem,może?!Ale on tam jest,czy nie?Teraz myślę,że nie,ale z początku,ze tak.
A Chuck w tym odcinku rzeczywiście będzie ganiał;].Blair,Dan,Jenny,tamci faceci.Dużo bedzie miał do roboty.
Chuck przejmie stery ;P
Jezu, nie mogę się doczekać... Jeszcze nie wiem jak to zorganizuję, żeby pooglądać przed szkołą ;p o 4 się pojawi, do 5 się ściąga, godzinę trwa, więc oglądanie do 6 a później 30 minut spania i pobudka xd?
Dlatego ja nie czekam, aż się ściągnie, tylko oglądam online. Tylko we wtorki, gdy czekam na GG, pobudka nie stanowi dla mnie problemu :P
Ja nawet nie wiem czy z go zamieszania tym całym finałem ja pójdę do szkoły.Przecież nie wyrobię normalnie,psychicznie i fizycznie!;)Kurczaki.
ja we wtorki do szkoly mam na 7.25 wiec wstaje o 6 z odcinkiem do obejrzenia moge o 5. na stronach, albo po szkole tylko, ze ja nie wyrobie....
ja wstanę o tej czwartej i najwyżej zasnę na lekcji ale z zaspokojonym apetytem na GG^^ Chociaż nie wiem czy dam radę zasnąć, bo kto wie jaki będzie koniec :P Jak zły, to będę się zadręczać, a jak dobry, to że to koniec na przyszłe 3 miesiące
nie wiemy, ale tak przypuszczamy :p z zapowiedzi, sneak peeków, wypowiedzi reżyserów itd :p wszystko połączyć i wychodzi to. chociaż ja mam nadzieję, że się mylimy
Oczywiście,że lepiej aby Nate przespał się z Jenny.O tak.Też jestem za tym.Ale pewnie chuck zostanie o to oskarżony.Troche mi go żal,patrząc na ten cały 22 ocdinek finałowy.dużo będzie miał do roboty.
Właśnie oglądając zapowiedz zdałam sobie z czegoś sprawę, zobaczcie jaką Nate ma koszule a kilka sekund późnię jest fragment z roznegliżowaną Jenny, najprawdopodobniej , leżącą obok kogoś właśnie z taką koszulą... Mam nadziej że to tylko przykry zbieg okoliczności.
http://www.youtube.com/watch?v=RfA843yXjts
Sekunda 17 a potem 19 ..
Racja.Ma tą samą koszule,jak jest chyba w szpitalu z Danem i Serena i pózniej chyba z Jenny.Taka w kratkę pomarańczowa i jakaś jeszcze tam,nie ważne.
Ale tam jest też taki fragment jakby Rufusowi było smutno,przykro i miał się za chwilę rozpłakać.
Może się tylko zaczną całować a potem się opamiętają [oby XD ]
Może nikt się z nią nie prześpi , było by najlepiej XDD
alkamb brawo za spostrzegawczość ;D
Jenny też nieźle pojedzie w tym 22.
najpierw całuje się z C, potem z N. A może jeszcze kogoś dorwie?;d
Chuck na pewno nie prześpi się z Jenny.Prędzej Nate.No PO PROSTU ON NIE MOŻE!Nie niżczcie jeszcze bardziej B&C.I nie róbcie tego wielbicielom tej pary;).
Najlepiej to by było,żey Jenny się nie przespała ani z Natem ani z Chuckiem.Ale wtedy nie było by az tak ciekawie.No i Jenny i Taylor potrzebują przerwy.
No właśnie. Wystarczy już sytuacja z hotelem pomiędzy C&B. Z kimś się jednak prześpi, bo widać, że jest załamana. Więc lepiej Nate niż Chuck. Przynajmniej Serena poczuje jak to jest, jak ktoś sypia z jej chłopakiem. W końcu ona spała z chłopakiem przyjaciółki i rozbiła małżeństwo.
A Jenny próbowała ukraść chłopaka przyrodniej siostrze ;p poza tym chciała rozwalić małżeństwo ojca.
A Serena matki. To i tak o jedna sytuację więcej. Dodatkowo dwie z nich Serena zrobiła jako dorosła kobieta, a Jenny nadal jest dzieckiem
Żeby z nikim nie poszła do łóżka, i tyle xD Ale chyba pójdzie, skoro była pokazana w samym biustonoszu.
A Georgina rozmawia z Danem w szpitalu. Czy szpital i ona ma jakiś związek?
Wygląda na to, że Nate się pokłóci z Sereną w szpitalu gdy ona będzie z Danem, powie jej wtedy "kiss is not nothing" i pójdzie sobie. Jeśli się prześpi z Jenny to napewno po tym. A i jeszcze jedno - koszula koszulą (gdy był trójkąt Dan-Vanessa-Olivia, a nikt jeszcze nie wiedział kim będą te trzy osoby, w zwiastunach pokazywali tylko koszulę i dwie pary rąk, wtedy jeszcze nikt nie wiedział, że to ubranie Dana, wszyscy myśleli że to Nate'a :p Bo miał taką samą albo podobną, a na dodatek (to był zwiastun odcinka z kotylionem Jenny) Jenny mówiła do niego "thanks for saving me again". A to, co było w zwiastunie, tzn. ta koszula i ręce zostały pokazane dopiero odcinek dalej, gdy Dan szedł ulicą i przybijał piątkę obcemu, mówił dzień dobry wszystkim, a później Nate go zjechał, i powiedział, że trzecia osoba to powinien być ktoś obcy. pamiętacie to? może tym razem też tak jest). Wróćmy do obmacującej Jenny ręki - miała zegarek. Niestety na zwiastunie nie ma pokazanej ręki Chucka i Nate'a bez długiego rękawa...
co do szpitala - może to ma związek ze strzelaniną?
a co do zegarka. to raczej nie Chucka. idzie się zorientować po odcinkach, że on lubi mieć błyskotki na rękach, ma jakiś sygnet, bransoletkę, złote czy srebrne zegarki, a ten na promo jest w takim luźniejszym stylu i ogólnie pasuje mi bardziej do N.
Ale fakt faktem. może tymi promami próbują nam namieszać we łbach, żeby na koniec było jednak wielkie OMG ;D Się zobaczy ;]
No napewno by nie założył :p
Jeszcze się okaże, że wszystkie nasze pomysły to niewypały ;d
Ja i tak jestem przekonana, że Jenny się prześpi z Natem. I dobrze. Nareszcie ktoś przytrze nosa Serenie. Mogła pilnować swojego chłopaka, a nie wściekać się na Jenny, że próbuje rozwalić jej związek (chociaż jak dla mnie oni tylko seks uprawiali).
Do tego Serena powtarza te same błędy ciągle. Nie rozmawiała z Danem o Georginie, nie rozmawia z Nate'm (a raczej rozmawiała) o Jenny. Przynajmniej ma nauczkę. Niby jest dorosła, a jednak zachowuje się gorzej od Jenny.
Przy Danie Serenę mogłam znieść, ale potem stałą się okropna. Myśli, że jest najlepsza, wpycha nos w nie swoje sprawy...
Nawiasem mówiąc zastanawiam się jak te zdjęcie, które wyśle J. na Plotkarę ma się odbić na Danie.
noo wiesz, Nate może się wkurzyć na niego. a raczej na pewno się wkurzy. w końcu S to jego foczka xd
Chyba w związku z Vanessą. Poza tym, gdyby S pilnowała swojego nosa, to plan Jenny by się powiódł i rodzina Jenny wróciłaby do Brooklyna a S miałaby swojego tatuśka przy matce. Ma za swoje idiotka
W końcu coś się dzieje w tym serialu. Już powoli traciłam nadzieję ale od kilku odcinków wstecz jest co raz lepiej. Tylko szkoda, że już koniec sezonu i że następny dopiero na wrzesień.
Co do zwiastunów. Tam zawsze jest wszystko tak zmontowane, żeby przyciągnąć widza. Jenny prześpi się z Natem, Chuck oświadczy się Blair, Serena przez ten incydent znowu będzie chciała wrócić do Dana. Wróci Georgina, która będzie rozmawiać z którymś z chłopców. Blair i Serena mają ponoć wycjechać do Paryża pod koniec odcinka już (tak słyszałam). Więc możliwe, że osobą która przerwie im wyjazd może być Georgina, bądź Chuck i to będzie się właśnie wiązało z tą historią, sprawą którą G. przekaże w 22 odcinku. Namieszałam, ale wydaje mi się, że tak może być :D
jak tak napisałaś o tym, ze następny we wrześniu, to mi się jak przyjemnie zrobiło, że jeszcze cały sezon przed nami ;D że na wakacjach pojawiać się będą nowe spojlery, zapowiedzi i w ogóle ;D fajnie ;D
Myślisz, że S będzie chciała wrócić do Dana? Mi to się bardziej wydaje, że do Dan będzie chciał wrócić. W tym najnowszym sneak peeku, S jest raczej obojętna, a on to tak nie bardzo. niby przypadkowo wycelował w jej usta, potem jak wyszła to miał taką minę, jakby się zastanawiał czy 'może jednak coś jeszcze do niej czuje'. nie wiem, tak mi się wydaje.
Mi się też wydaje,że to Dan będzie prędzej chciał wrócić do Sereny,niż ona do niego.W końcu deklaruje,że kocha Nate;a.
Oj, nie ważne kto do kogo. Grunt, że wygląda to tak jakby mieli do siebie wrócić, a do tego może się właśnie przyczynić zdrada Nate'a. Mnie najbardziej ciekawi ta strzelanina, która na 100% będzie miała związek z Georginą.
Ja mysle,że do Paryża przyjedzie Chuck(nie Georgia,to mniej prawdopodobne).Stawiam na Chucka.Bedzie chciał walczyć o Blair.
A wydaje mi się,ze w tym szpitalu to chodzi o poród Doroty.Bo ze zdjęc wynika,że Blair i Dan "odprowadzają" Dorotę do szpitala.No i tak może się w tym szpitalu pojawić Serena,Georgina(bo na spoilerze widać że właśnie w szpitalu rozmawia z Danem) i potem Nate.Wszyscy tam są.
A to dobre było:"Chuck nigdy by nie założył flanelowej koszuli";)xd
No w sumie racja.
A ten zegarek to najbardziej pasuje do Nate;a.