Hej!Mam pytanie doyczące kilku szczegółów które nie dają mi spokoju. Obejrzalam całą 1 i 2 serię i nie wiem czy w odcinkach były jakieś braki czy może dane styuacje mi umknęły. Kiedy< w którym odc> i w jakich okolicznościach Blair przespała sie z Jackiem i kiedy oraz w jakich okolicznościach Dan wylądował w więzieniu?
to chyba jest 2 sezon o ile się nie mylę. ^ ^ hmmmm, pamiętam to, ale nie potrafię Ci z dokładnością odpowiedzieć. Dan wylądował w więzieniu przez Chucka. (:
z tego co pamiętam to Blair przespała się z Jackiem w sylwestra bądź w nowy rok, po tym jak wyznała któryś tam raz Chuck'owi miłość,a on ją odrzucił i wyjechał w siną dal...natomiast co do Dana to nie pamiętam. Wiem, że było to po tym jak Dan poszedł z Chuckiem na imprezę, gdyż chciał poznać świat oczami 'Chuck'a Bass'a'- chyba. to wszystko był drugi sezon...
I na tej imprezie w barze Chuck wziął pewną panią za prostytutkę, pojawił się znikąd jej facet, panowie by się pobili i Dan bohatersko stanął w obronie Chucka. I trafili do więzienia.
taaak. ;p
ale tej sytuacji z Blair chyba właśnie nie było pokazanej. pamiętam, że tylko o tym wspominali. ^^
juzol.g nie dostaniesz odpowiedzi! hahaha! :D
trzeba bylo uwazniej ogladac panno moja! :D