Pod osłoną nocy

Moonlight
2007 - 2008
7,5 14 tys. ocen
7,5 10 1 14073
Pod osłoną nocy
powrót do forum serialu Pod osłoną nocy
ocenił(a) serial na 9
haruka13

Jak to gdzie??
Hehe nie bądź wścibska:P
A mija powoli...
A co u Cię Haru?? :P

_Mycha_

OK, nie było pytania.
U mnie też jakoś leci, pogoda mnie troszku dobija, problemy mnie również przygniatają do ziemi, aż czuję jej zapach a tu powoli zbliżają się wakacje... mam ochotę na jakąś podróż... najlepiej baaardzo długą i daleką... :( Ktoś mi zasponsoruje jakiś wyjazd?

ocenił(a) serial na 9
haruka13

Jakie kłopoty...
??????
Cóż to się dzieje??

_Mycha_

Za dużo chcesz wiedzieć... po prostu życie śmierdzi... i tak to jest...
Czasami musi być gorzej żeby potem móc docenić spokój i harmonię...

ocenił(a) serial na 9
haruka13

Ja za duśo wiedzieć??
Hehehe nie wypytuję Cię " gdzie byłaś" :p
racja

ej kurw*aś jaki znalazłam filmik
Favet gada totalnie od rzeczy...ale uśmiałam się do łeż jak chcesz to loocknij:P

http://www.youtube.com/watch?v=VziesxkYvbA

_Mycha_

Komp mi dziś wyjątkowo muli... ale obejrzę linka, jak tylko się załaduje. Tymczasem muszę oddać kompa w inne ręce. Odezwę się później, mad wieczorkiem ;

ocenił(a) serial na 9
haruka13

Hmmmmm, widzę, że nocą powiało „szerokim światem” - zjawili się goście z LMI i diabeł nadworny wrócił z wojaży. ;

Himeko

http://www.filmweb.pl/topic/1153692/Wa%C5%BCna+informacja+dotycz%C4%85ca+Waszego +kolegi+z+forum%21.html

Pogrom na Tłajlajcie.

Jutro mam zakończenie roku i bal drogie wampirzyce :) Życzcie mi miłej zabawy :] Vhrrrr!

Rosie_

Viktor jest sk**wiel, ale żeby takie świństwo mu zrobić... i to kolega z ławki!!
Miłej zabawy :)

Mefisto666

Jestem w szoku...
Nie spodziewałam się takich historii!

Ten numer uświadomił mi, że tak na prawdę każda nasza rozmowa jest potencjalnie niebezpieczna dla nas samych. Tak samo to nierozważne ujawnianie swoich imion czy zdjęć. Teraz pytanie do reszty naszej społeczności: czy uwierzyliście, że każde z nas dało swoją prawdziwą fotkę i podało swoje prawdziwe imię?

haruka13

Jasne, że nie! Przecież każdy udaje tu kogoś kim na codzień nie jest. Ja na przykład wcale nie dowodzę zastępami demonów... tak na prawde jestem tylko podrzędnym diabełkiem ];)

ocenił(a) serial na 7
haruka13

tok - szok....
w czasie deszczu dzieci się nudzą Haru,
potem takie rewelacje wychodzą na światło dzienne...
Internet to taka duuuża piaskownica, gdzie zabawa przednia ;)

ocenił(a) serial na 5
Bulvie

dlaczego wy wszyscy to możecie zobaczyć a ja nie!? O.o trzeba założyć konto czy jest jakiś inny sposób aby sie przekonać co tam nawymyślali o mnie!? xD (bo nie zaloguje się na bank na tym randkowym portalu :))

ocenił(a) serial na 7
Victor_Delacroix

Czego to młodzież nie wymyśli. Dobrze, że nie mam konta na tym krrretyńskim portalu.

Victor_Delacroix

Witaj Vic, co powiesz o rewelacjach na swój temat?
Choć podpadłeś mi nie raz to mimo wszystko uważam, że jeśli podano Twoje dane osobowe to jest to szczyt chamstwa i debilizmu...
A obecnie przechodzę kryzys związany z zaufaniem do rozmów na forach...

ocenił(a) serial na 5
haruka13

a co mogę powiedzieć, napisać skoro nawet nie wiem co TAM jest!? nie mam konta na NK! :D btw na moim profilu na FW wrzuciłem swoje zdjęcie patrzcie i płaczcie! tak wyglądam w realu! xD jest tylko chwilowo więc korzystajcie!

Victor_Delacroix

Tak Vikciu, widziałam Twoje foto, tylko chyba nie zdajesz sobie sprawy jak wygląda teraz Twoja sytuacja: otóż, mój drogi, większość będzie miała ograniczone zaufanie do tego cokolwiek pojawi się na Twój temat na FW, zawsze pozostanie nutka niepewności, czy to akurat Twoja fotka, bo wkleić byle jaką podobiznę z netu ja też potrafię... jak udowodnisz niezbicie, że osoba na rzeczonej fotce to właśnie Ty? Zwyczajne "słowo honoru" w tej sytuacji na wiele się nie zda. Większość z nas jest Tomaszami i potrzebny im dowód przez duże D.

ocenił(a) serial na 5
haruka13

pisałem to już na twilighcie dla mnie możecie wierzyć że jestem świętym mikołajem prosto z Laponii!! wrzuciłem fote tylko dlatego że nie wiem co jest na Nk! a nie chce żeby jakiś cieć odebrał mi i przypisał sobie to co do tej pory stworzyłem z Victorem! :D

Victor_Delacroix

Lepiej w Nikolaja się nie baw, bo będę krzyczeć za Tobą: "Nikolaju, Nikolaju w którym straszysz kraju?" ;

ocenił(a) serial na 5
haruka13

to ty wierzyłaś we wszystko do tej pory!? w każdą ciemnotę jaką ci wciskali!? biedna ty! xD muhahaha

Victor_Delacroix

Vic, nie błaznuj mi teraz! Nie o to mi chodziło, wiesz dobrze.
Ad łosia, dla zorientowania spójrz na topic pocieszenia Myszki na kawały, chyba strona 3. Powinien być o myszce i łosiu... ;

ocenił(a) serial na 5
haruka13

i jak tu być poważnym skoro ty walisz takim średniowieczem! panna mamy 21 wiek i światły umysł!!!!! i nie ma wampirów! wiem że w to trudno uwierzyć ale to niestety prawda! xD buhahahah

Victor_Delacroix

Coś jeszcze? Znowu po mnie jedziesz, choć wyraźnie stoję po Twojej stronie. Dzięki Vic!
Nie irytuj mnie człowieczku... grrrrrrrrrrrrrrr :

ocenił(a) serial na 7
Victor_Delacroix

Właśnie, że istnieją:

http://www.arkive.org/common-vampire-bat/desmodus-rotundus/

http://www.arkive.org/lesser-false-vampire-bat/megaderma-spasma/

Hominus_nocturnus

Królu, niedowiarka nie przekonasz... to swoista mission impossible...

ocenił(a) serial na 5
Hominus_nocturnus

czyli dyskutuje z nietoperzami! cały czas !?? :D buhahahahahahhaha tylko coś mały jesteś skoro cię w jednej rączce ten człowiek trzyma! a co sie stanie jak zaciśnie pięść z całej siły!? :D

ocenił(a) serial na 7
Victor_Delacroix

Dobrze się czujesz, Vic? Wydaje ci się, że mówisz do nietoperzy? Ciekawe - co one ci powiedziały?

ocenił(a) serial na 5
Hominus_nocturnus

też sie zastanawiam vsrrrr!! xD buhahahahah

ocenił(a) serial na 7
Victor_Delacroix

No właśnie. I lepiej naucz się prychać jak przysłowiowy człowiek.

Vshrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!

Hominus_nocturnus

Buchachachachachachachacha :

ocenił(a) serial na 7
haruka13

Innemi słowy - jesteś w czarnej rzyci, Victorze.

Victor_Delacroix

i tak nie ma co oglądać

Bulvie

Ad Mefisto: to akurat jestem w stanie sobie uzmysłowić i przyjąć do wiadomości, ale żeby takie numery odwalać? Tzn. upubliczniać dane osobowe tylko z jakiejś chorej zemsty czy ambicji?! Nie mogę! Ta dzisiejsza młodzież to osiągnęła szczyt szczytów! Już mnie nic nie zaskoczy!

Ad tożsamości Vica, już nie raz miałam takie wrażenie, że jest młodym szczylem, który robi sobie jajca z większości z nas. Nie zaskoczyła mnie ta rewelacja. Zaskoczyła jedynie forma w jakiej nam to podano do wiadomości i pobudki kierujące owym gościem... brak mi słów na to co zrobił.

Ad Bulvie: czyli to wszystko co stworzyliśmy tu na ML, nasze rozmowy, już nie te typowo wampirze, ale cała reszta naszych spraw... to wszystko jest jedna wielka bujda, szyta grubymi nićmi... trzeba uznać, że tak z nudy wchodziliśmy tu, opowiadaliśmy sobie ładne bajeczki, czasem śmieszne i ciekawe, czasem łzawe czy zupełnie z Księżyca... po to tylko żeby sprawdzić jak dobrze umiemy kłamać i tworzyć własny świat...
To jest żałosne... właśnie włączył mi się negatywny stosunek do takich wirtualnych forów... :( Jestem rozczarowana...

ocenił(a) serial na 8
haruka13

Czołem wszystkim!
Haruka, trochę wiary w ludzi :)

proba_mikrofonu

O nie! Do tego mnie nie przekonasz! Już dość mam ciągłych złudzeń, że te potwory mają w sobie coś dobrego... próbkę zawiści i wszelkich negatywnych uczuć masz w związku ze casusem Victora. Dziękuję, nie lecę! Od ludzi z daleka! Tak będzie najbezpieczniej.

haruka13

A mnie, diabła, też już nie lubisz? ;)

Mefisto666

Do diabłów mam swoisty stosunek, zwłaszcza do jednego takiego, który zwie się Księciem Czarnych Sal ;

ocenił(a) serial na 5
haruka13

no no!! tylko bez takich panno od patelni! :D

ocenił(a) serial na 5
haruka13

bo cię o to proszę !! jak na razie! :D

Victor_Delacroix

Vic, to do Ciebie zupełnie nie podobne! Ty, prosisz?! Mnie?! Niewiarygodne, zupełnie jak z tym łosiem... ;

ocenił(a) serial na 5
haruka13

proszę jak na razie! ;D Zawsze pierwsze proszę! a jak nie skutkuje to przechodzę do czynu! :D
I nie wiem jakim łosiem i nie chce wiedzieć! ale pomału tego nie ogarniam stąd muszę ucinać pewne wątki! za dużo ludzi do mnie pisze na raz! ;D zwariuje zaraz! ;) niepotrzebnie wrzucałem fote! ;)

Victor_Delacroix

No i co mi zrobisz? ;

ocenił(a) serial na 5
haruka13

a chcesz sie przekonać co zrobię?!
a może z tobą!? jak pojadę w rejon wielkich jezior na urlop to wpadnę na kawę! tylko daj namiar!!! ;) a wierz mi słonko że jestem do tego zdolny ! fure ma wypas więc tylko lecą kilosy nawet człowiek nie zauważa jak szybko! ;D (punkty też ;))

Victor_Delacroix

Takiś bohater?! Gadać można dużo, zwłaszcza na takim przyjemnym forum...
Ja Ci już pisałam co Ci zrobię jak się spotkamy, prawda? Powinieneś mieć to na uwadze...

ocenił(a) serial na 5
haruka13

chodzi o tą patelnie czy powidła bo nie jestem pewien czy dobrze strzelam!? :D

Victor_Delacroix

Takiś inteligent a nie potrafisz się domyślić? Eee, chyba masz gorszy dzień... ;

ocenił(a) serial na 5
haruka13

nie! premie dostałem! i jestem w szoku! :D pierwsza premia na stanowisku kierowniczym! xD do teraz sie otrząsnąć nie mogę :D (a podobno kryzys jest!? ;))

ocenił(a) serial na 7
haruka13

Nawet ludzi z LMI?

Hominus_nocturnus

Wiem jestem w tyle, ale co to jest LMI?