Pod osłoną nocy

Moonlight
2007 - 2008
7,5 14 tys. ocen
7,5 10 1 14072
Pod osłoną nocy
powrót do forum serialu Pod osłoną nocy
ocenił(a) serial na 7
Mefisto666

Film:

http://www.filmweb.pl/f464544/Pozw%C3%B3l+mi+wej%C5%9B%C4%87,2008

Hominus_nocturnus

Ludzie z LMI? A o kogóż chodzi dokładnie? O Ciebie, Królu? Zawsze Cię kwalifikowałam do naszego ML a nie LMI. O Eleo? Zdefiniuj tą kategorię...

ocenił(a) serial na 7
haruka13

mikkę. Od kiedy zaliczasz mnie do LUDZI??? Czyżbym zachowaniem przypominał ŚMIERTELNIKA?? Eleo tym bardziej, a Wilka znasz.

ocenił(a) serial na 7
haruka13

Czy od nich także stronisz?

Hominus_nocturnus

Człowiek to człowiek... każdy ma tę samą naturę, tę samą skłonność do zła... rzeczą indywidualną pozostaje to, czy umie opanować swe prymitywne skłonności i zna granice własnych praw i wolności. Dzisiejszy przypadek pokazał, że coraz bardziej ludzie włażą z buciorami w sferę przynależną do innych jednostek. A ja to pierniczę i nie lecę! Nie chce takich doświadczeń. Ludziki odstawiam na boczny tor.

ocenił(a) serial na 7
haruka13

Ech. Szczyt wszystkiego.

Ad Vica:

To było do przewidzenia, ale w takim stylu, nawet on na to nie zasługuje, nie wiadomo nawet czy info jest sprawdzone.

ocenił(a) serial na 8
Hominus_nocturnus

Właśnie też mnie ciekawi to jak jurciozawada19 wytropił V , czy to V czy też nie sensacje i zadymę na forum to wzbudziło ;)

ocenił(a) serial na 5
proba_mikrofonu

sądze ze sensację! skoro wrzuciła nawet swoje zdjęcie na profil! xD buhahahah

ocenił(a) serial na 7
Victor_Delacroix

orangutan.

proba_mikrofonu

Jeśli chodzi o moje prywatne zdanie co do tego casusa, to powiem tak: za taki numer ten człowieczek powinien jak najszybciej wylecieć z FW w ogóle! I nie ważne czy dane podane przez niego są prawdą czy fałszem - guzik mnie to obchodzi! Ta osoba złamała prawo o ochronie danych osobowych. A ja takich ludzi nie będę tolerować i uważam, że trzeba takich tępić jak zwykłe chwasty!

ocenił(a) serial na 7
haruka13

Ten człowieczek podszył się pod Victora, założył konto-widmo na kretyńskiej NK w celu wywołania chaosu, co mu się nie udało (nawet tego porządnie zrobić nie zdołał, hacker od siedmiu boleści). Powinien dostać IP-BAN(an)A.

Hominus_nocturnus

A pamiętacie, była taka sytuacja, że ktoś właził na stronę jednej z forumowiczek i korzystając z jej konta wypisywał bzdury i obrażał innych a potem ona sama musiała się z tego tłumaczyć...
To by podpadało pod taką właśnie sytuację, tylko że z nk w roli głównej...

ocenił(a) serial na 7
haruka13

Kolejny przykład ZIDIOCENIA społeczeństwa.

ocenił(a) serial na 7
haruka13

LMI czeka, wpadaj śmiało.

Hominus_nocturnus

Wpadnę jak zapoznam się z samym filmem... tak jak wcześniej pisałam... z tego co go przeglądałam, zapowiada się ciekawie i do tego szwedzka produkcja, ech ;

ocenił(a) serial na 5
Hominus_nocturnus

wszyscy wpadniemy!! tylko musze najpierw go obejrzeć! żeby mieć chociażby podstawkę pod dyskusję! więc ciesz sie sekciarz póki masz tam raj! bo mrok sie zbliża! xD

ocenił(a) serial na 7
Victor_Delacroix

No cóż na Mroka i jego braciszka Ducha znaleziono sposób, na ciebie i twoje pierdytuty także się znajdzie.

Hominus_nocturnus

Hahahahaha :

ocenił(a) serial na 7
haruka13

Zamieni się w kupę popiołu?

Hominus_nocturnus

Hihihihi, wszystko możliwe na tym porąbanym świecie zwanym Ziemią ;

ocenił(a) serial na 7
haruka13

Jak nie, to ułożymy z minusów jakiegoś krzyża - zobaczymy, jak zareaguje;D

ocenił(a) serial na 5
Hominus_nocturnus

trwaj w wierze! :D ale ona cie nie obroni i twoich przydupasów! :D

ocenił(a) serial na 5
Rosie_

żegnam szanowne nietoperze! :D PAPA! bo jak sie nie wyśpię to jutro będe tak brzydki i włochaty jak wy ze skrzydłami oczywizna wróć błonami zamiast skrzydeł!! 8D

ocenił(a) serial na 9
Rosie_

Witam wszystkich.

Chamstwo i drobnomieszczaństwo z tym tematem na tłajlajcie... Ale jak wiadomo „chamstwu w życiu należy przeciwstawiać sie siłom i godnościom osobistom”! ;)

Ad Victor
Nie załapałam się na Twą fotkę. Zrobiłbyś powtórkę z rozrywki? ;

ocenił(a) serial na 9
Himeko

Czy mnie oczy mylą????
Ktos tu osądza wszystkich jedną miarką...
Hmmm i to niestety Haru...;/
I się zawiodłam...

_Mycha_

No cóż, nie jestem ideałem, jak wiadomo takich osobników nie ma na tym zepsutym świecie...
Miałaś prawo się zawieść...
Ja nic na to nie poradzę, że ten młokos z TL wstrząsnął moją wiarą w dobre intencje ludzików... a to tylko kolejny dowód na moje wcześniejsze obserwacje dotyczące ludzi... i z każdym nowym "przypadkiem" moja ocena ich jest coraz niższa...

Himeko

Cześć Himi, wracam po całym dniu roboty, skonana wręcz i cóż ja tu widzę... chyba nie wątpisz w me pozytywne zdanie na temat istot z tego forum?! Moje negatywne odczucia dotyczą tylko tych chorobliwych istot jakimi są ludzi, zwłaszcza co poniektórzy! Należałyby im się kły w tętnice za to co wyrabiają na tym świecie. Wczorajszy casus jest idealnym przykładem...
Wiary w ludzi już dawno się pozbyłam, to dlatego m.in. jedną z moich naczelnych zasad jest: "jeśli masz na kogoś liczyć to licz na siebie".
Forumowe wampiry to zupełnie inna kategoria, która nijak się ma do ludzi. Możesz być zatem spokojna: mi trzeba konkretnie nacisnąć na odcisk abym się zdenerwowała ;

ocenił(a) serial na 7
haruka13

Live long and prosper!:

użytkownik usunięty
Hominus_nocturnus

Nie poznałam Cię. Przejadły Ci się kotki? ;)

ocenił(a) serial na 7

Witaj Ann, kotki poszły bujać się na bananowcu. Teraz jest Hominus nocturna.

użytkownik usunięty
Hominus_nocturnus

Tylko nie szalej z jeleniami. Z Twoim avem to już wszystko możliwe.

ocenił(a) serial na 7

Ciekawy pomysł mundżak na awatarze, nawet pasuje, i te kły.....

Hominus_nocturnus

Witaj Królu,
pamiętam o Twoim wpisie, jednak dziś zdecydowanie zabrakło mi czasu na jakąkolwiek odpowiedź na Twój odzew... jak najbardziej podoba mi się Twój pomysł, rankingu dotyczącego kina wampirycznego żadnego do tej pory nie spotkałam, więc fanie byłoby coś takiego stworzyć...
Masz już jakiś pomysł jak to zrobić?

ocenił(a) serial na 7
haruka13

Zebrać towarzystwo do przysłowiowej kupy, podać przykładowe 10 filmów /seriali w kat. 'hit' i tyleż samo w kat. 'kit', może jeszcze humor wampiryczny (skecze kabaretowe, reklamy (RedBull:DD), etc..)
1) FILM - krótki opis, link do FW, przysłowiowe zady i walety tegoż, opinie twórców rankingu.

Hominus_nocturnus

Podoba mi się :

użytkownik usunięty
haruka13

Co Was tak mało o tak młodej godzinie??
Haruka, ja wolę Tess i Nicka. Nie podejrzewałam Cię o zamiłowanie do takiego sreialu. ;)

użytkownik usunięty

serialu*

Wampiry tak jak ludzie to zaskakujące stworzenia ;

użytkownik usunięty
haruka13

Jedyne co mną "wstrząsnęło" to śmier Bricka (takie miał pzrezwisko? nie kojarzę, bo kiedy naturalnie mi się serial znudził, to takie szczegóły wyleciały mi z głowy). Mam jakiś uraz do topielców.

ocenił(a) serial na 7

O czym rozmawiacie? Co to za serial?

użytkownik usunięty
Hominus_nocturnus

Córki Mcleoda. O farmerkach, kowbojkach, czy jak je tam zwą i ich owieczkach, uprawach ekologicznych oraz romansach z przeróżnymi cieciami.

Taa chodzi Ci o Breda, zwanego Brickiem ;

ocenił(a) serial na 7
haruka13

Huh????????

ocenił(a) serial na 7
haruka13

No to bęc:

kategoria 'hit':

LMI
oklepany już Dracula Coppoli
Dracula Badhama
IwV
Dracula - wampiry bez zębów (Nielsen, hehehe)
Nosfreatu (ten staruszek z uzębieniem gryzonia)
Nadja
Czekam na dalsze propozycje
Kapitan Kronos - Łowca Wampirów
Nieustraszeni pogromcy wampirów

Vampire hunter D
Vampire knight
Being human

Underworld III

kategoria: 'kit':

Zmierzch
30 dni mroku
Bled
Blade (na pewno trzeci, najlepiej całość)
Underworld Evolution
Wampiry: przemiana (połączenie wampirów i Muay Thai;P)
van Helsing (za skrzyżowanie harpii z wampirem)
Inne propozycje??

TB (sezon I)

Humor:

wampir z RedBulla
skecz Paranienormalnych
kabaret Potem 'Nie lubię wampirów'
Tofik
Generał Italia - Złoto wampirów (zryte)
inne propozycje??

ocenił(a) serial na 5
Hominus_nocturnus

30 dni.. jest zajebiste!!! ;) i te teksty : widze jak władasz siekierą! :D buhaha uwielbiam ten film!
dlaczego wciskasz Van Helsinga jako kit??? O.o

ocenił(a) serial na 7
Victor_Delacroix

Zajebiste?? Jako humor może i tak., nie jako horror czy nawet 'kino wampiryczne. PRZODOZGRYZOM mówię stanowcze nie!!!

Van Helsingowi dostało się za stwory wyglądające jak krzyżówki harpii i wampirów, poza tym film jako taki wypada średnio. Kitem nie zostanie, o to się nie martw. Za to 'Buffy' i derywaty na pewno umieścimy w kicie.

ocenił(a) serial na 5
Hominus_nocturnus

przecież ta ruda wampirzyca jest zajebista!!!! ja osobiście tak wyobrażałem sobie przez całe me życie wampira!!! (rewelacyjnie pokazane) owszem niepotrzebne te przemiany w latające stwory ale kły mają zajebiste !!

ocenił(a) serial na 7
Victor_Delacroix

Nie mówię o kłach, które są w porządku, tylko cały czas o tych stworach.

ocenił(a) serial na 5
Hominus_nocturnus

a jakie ma "oczy" :D buhahahahah rozmarzyłem sie! ;) poza tym uważam że tak dobrze wilkołaków w żadnym filmie nie zrobiono!! a ten czarny na końcu jest boski!!!!