Pod osłoną nocy

Moonlight
2007 - 2008
7,5 14 tys. ocen
7,5 10 1 14072
Pod osłoną nocy
powrót do forum serialu Pod osłoną nocy
ocenił(a) serial na 7
Anushka_S

Od lat mój ród nie pijał krwi i jakoś żyliśmy.;

Hominus_nocturnus

Ale Ty się przestawiłeś na typowo ludzkie jadło, skąd zatem ta zmiana?

Witaj Anushka :

ocenił(a) serial na 10
haruka13

A witam witam :)
Pogoda wreszcie się poprawia. Deszcz już mi się znudził.

Regis to, że nie pijesz krwi nie oznacza, że Ci jej nie brakuje. Może przydałoby się parę kropelek na dobry sen?

ocenił(a) serial na 7
Anushka_S

Mogę się bez niej obyć.

ocenił(a) serial na 7
haruka13

Jaka zmiana? Tylko ten mem za mną łazi, uczepił się cholernik.

ocenił(a) serial na 8
Hominus_nocturnus

Muszę przyznac , że porządek na Moonlighcie jest nie to co na twajlajt ;]

Rosie_

Witam wszystkich!

Ostatnie dni nauki. Muszę zaliczyć matematykę na 3, i chemię na 4. Z reszty mam piątki (nie, nie z niemieckiego 3 albo 4). No :>

A co tam u was wąpierze? ;

ocenił(a) serial na 9
Rosie_

Gratuluję, Rosie niezły wynik. ;

użytkownik usunięty
Himeko

Hello Himi!

Widzę, ze i tu i na tłajlajcie cisza kończącego się łikendu...

ocenił(a) serial na 9

Witaj Merric.
Może to cisza przed burzą?

Cos się dzieje z tym serwerem, raz widzę Twój post, a za chwilę znika... Dziwne. ;

użytkownik usunięty
Himeko

Dzisiaj na wszystkie rzeczy martwe działam tak dziwnie... No nieważne, pewnie to tylko wina nieszczęsnego serwera. Jak tam weekend Himi?:)

ocenił(a) serial na 9

A dziękuję, sobota jak co tydzien a dziś małe urozmaicenie – u cioci na imieninach... ;

Himeko

Witam, witam :

ocenił(a) serial na 5
haruka13

jak żeś taka łatwa i mu sie od razu oddałaś! 8D to teraz cierp! :D

Victor_Delacroix

Ło maj gad! A tyś jeszcze żyw??
Myślałam, że Cię sprzątnęły jakieś stołeczne wampirki... a tu taki zonk ;

ocenił(a) serial na 5
haruka13

yep! dopiero co ze słonecznego Kołobrzegu wróciłem! :D więc dzisiaj nie bede mordował i palił jeno gwałcił! :D

Victor_Delacroix

Zamiast tam się wyżyć to przychodzisz tu i nawet nie możesz liczyć na namiastkę gwałtu... czy to nie prowadzi do frustracji? ;

ocenił(a) serial na 5
haruka13

muhahhahah! gwałt w swej postaci fizycznej jest karalny! a ja:
primo; muszę mieć nieposzlakowaną opinie! :D
secundo; wolę kiedy do tego gwałtu dochodzi za zgodą obu stron zainteresowanych! :D muhahaha
natomiast gwałt mentalny to inna całkowicie odrębna kwestia! :D na dodatek jak sie widzi takie dziewice mentalne jak ty to aż żal nie skorzystać!! 8D

Victor_Delacroix

Ojjj, przeginasz!
Nie podoba mi się to!

ocenił(a) serial na 5
haruka13

a mi wręcz przeciwnie! coraz bardziej! xD

Victor_Delacroix

Nie możesz ze mną normalnie porozmawiać na tym forum: bez obrażania, bez ubliżania? Zbyt dużo chcę od Ciebie?
Ja Cię nie traktuję jak jakiegoś ułomnego bezmózgowca... a Ty? Ile tak na prawdę o mnie wiesz żeby odnosić się do mnie w ten sposób?

ocenił(a) serial na 5
haruka13

już prawie wszystko! :D włącznie z inwentarzem jaki posiadasz! :D ups.. brakuje mi tylko inf-a gdzie pracujesz! :D

Victor_Delacroix

Czyli to, że jestem ze wsi usprawiedliwia Cię żeby odnosić się do mnie w taki a nie inny sposób? No brawo!
Ależ z Ciebie typowy mieszczuch!

ocenił(a) serial na 5
haruka13

wiesz co nie życzę ci źle! ale zostaniesz starą panną na bank! :D cały wypaczasz moje słowa i wynajdujesz w nich jakiś „zły” podtekst, sens nie wiem co jeszcze!!? O.o ja sobie ot tak żartuje z tobą dzisiaj a ty sie sadzisz przez cały czas!? ech... a w jaki też sposób sie do ciebie odnoszę!? (powoli mam ochotę ci przypierdolić słownie tak żeby zabolało! wtedy dopiero zobaczysz jak jestem i bywam zły! ;))

Victor_Delacroix

Zatem to wszystko moja wina? No świetnie!
Nie pomyślałeś o tym, że jesteś temu współwinny, boś nas wszystkich tu przyzwyczaił do swego specyficznego "poczucia humoru" jak sam to nazwałeś. Więc skąd teraz ta irytacja, że niby źle Cię zrozumiałam?
Sam jesteś temu winien.
Ja miałam jak najbardziej przyjazne nastawienie do Ciebie, ale nazwanie mnie "dziewicą mentalną" to był błąd. Od tego się zaczęło... a teraz odwróciłeś sierściucha ogonem i zwiałeś.
Widziałam i czytałam jak potrafisz być zły... dziękuję, nie lecę...
Ja chcę porozmawiać z Tobą normalnie, jak z innymi forumowiczami, ale skąd na Boga (a może Jego w to lepiej nie mieszać? hmmm...) mam wiedzieć kiedy jaki masz humor?

ocenił(a) serial na 5
haruka13

jak zawsze wszystko przez "babę"! od zarania dziejów! :D od Edenu przez starożytność nawet po czas dzisiejszy! :D
Nie uciekłem! Po prostu ktoś w tym kraju musi pracować żeby ktoś inny mógł siedzieć na forum FW! :D
ech… wybacz ale za moich czasów dziewica pod jakąkolwiek postacią była NIEZWYKLE pożądana ! ;) ale fakt epoka się zmieniła i wylewający się z każdego miejsca sex (od chociażby zapałek po dobra luksusowe) spowodował że sam wydźwięk tego słowa jest największą obrazą, najgorszym błotem jakie może opryskać człowieka!
nie lubie kotów! ;) i nie męczę zwierząt! ;)
nie www.www.pl!! stąd! :D 15 cho!

ocenił(a) serial na 5
Victor_Delacroix

omfg! za dużo skopiowałem z "werda" ;) do tego postu! więc ostatnia linijka nie tyczy się ciebie (ta z www.www.pl) ech... tak to jest jak sie na 5 frontach walczy naraz! :D

Victor_Delacroix

Przede mną powiewa biała flaga symbolizująca m.in. czystość i niewinność... ;

ocenił(a) serial na 5
haruka13

nie lubię poniedziałków! :D bo mam zapierdol! ;) po weeked-ndzie!

Victor_Delacroix

A ja nie lubię wtorku i środy, bo muszę zaczynać dzień wcześniej niż mój organizm by sobie tego życzył i też mam natłok roboty ;

ocenił(a) serial na 5
haruka13

to gdzie robisz?! :) bo tego jeszcze nie wiem o tobie!? :D

Victor_Delacroix

Jestem panią samej siebie Vikciu ;

ocenił(a) serial na 5
haruka13

w usługach? :D

Victor_Delacroix

Czyżbyś do czegoś pił? ;

ocenił(a) serial na 5
haruka13

:D buhaha a wiesz jak gałęzie przemysłu dzielą sie w ekonomi!? nie ma czegoś takiego jak praca umysłowa! są USŁUGI! które obejmują 70% PKB! ot widzisz nie zawsze to co napiszę musi mieć jakiś negatywny podtekst! :D na dodatek sama go na siłe wyszukujesz! :D muhhahaha złapałem cię kolejny raz!

Victor_Delacroix

I co? Dasz mi klapsa? ;

ocenił(a) serial na 7
haruka13

Widzę, iż zostałem bezczelnie olany na własnych śmieciach - czas na emigrację do Let Me In.

Hominus_nocturnus

Jak to olany?
A co z moim pytaniem pozostawionym bez odpowiedzi? Popatrz pod swoim przywitaniem... i się nie denerwuj już... cały czas czekam aż coś mi odpiszesz...

ocenił(a) serial na 5
haruka13

czyli jaka branża!? :D
jak poprosisz to nawet jestem skory by dać klapsa! :D

Victor_Delacroix

Typowa dla wielu młodych ludzików ;

ocenił(a) serial na 5
haruka13

młody jestem zwieracze mam dobre wiec spokojna twoja rozczochrana!? :D
jaka to jest typowa dla wielu młodych ludzi! bo przyznam sie że nie wiem!
nie wiesz co dobre! ech... chłopa nie miałaś na bank jeszcze! :)

Victor_Delacroix

To zrób wywiad z młodymi ;

ocenił(a) serial na 5
haruka13

ok! jestem dzisiaj ugodowy! miałaś :D buhaha
właśnie robie ten wywiad! i próbuje sie wywiedzieć co to znaczy typowa dla wielu młodych ludzi!

ocenił(a) serial na 5
haruka13

nie tylko na ciebie! ja jutro mam objazdówkę! :D ale wrócimy jeszcze do tematu! a swoja droga naprawę mnie ciekawi czym sie parasz! bo cóż to za zawód do którego sie człowiek wstydzi przyznać? O.o

Victor_Delacroix

Ech, no teraz to Ty doszukujesz się nie wiadomo czego...
skąd ta myśl, że się wstydzę tego co robię? Nigdy czegoś takiego nie napisałam... jeśli się nie mylę to już kiedyś o tym pisaliśmy i Ci to tłumaczyłam... uważam tę kwestię za temat osobisty, który niekoniecznie musi być znany dla innych forumowiczów. Jakaś doza prywatności się nam tu należy, co nie?
Poza tym tajemnicze ze mnie stworzenie, więc niechętnam jest do zdradzania swej prawdziwej natury... z tego też powodu nigdy nie miałeś okazji widzieć mego prawdziwego oblicza ;

ocenił(a) serial na 5
haruka13

chyba trafnie sie doszukuję!? skoro to dla ciebie taka kwestia intymna! ;D
nie interesuje mnie twoje prawdziwe oblicze chyba że jest śliczniejsze niż to które nosisz teraz!? ;)

ocenił(a) serial na 7
haruka13

wiem coś o tym Haru....
tym bardziej, że wiosna za pasem...na słonko i 'obcować' z przyrodą^^
osobiście jak nachodzi mnie ten typ 'leń' muszę dostać porządnego kopa,
bez wstrząsu wtórnego się nie obejdzie bo inaczej nic się nie robi, laba...
a tylko dobre chęci nie pomogą...

Bulvie

Ja teraz czekam tylko na moje ulubione kwiotki ;

ocenił(a) serial na 5
haruka13

a ja sądzę! ba! jestem tego pewien że wręcz przeciwnie bo inaczej byś o mnie nie wspominała! :D muhahahah chcesz dostać klapsa od Victorka!?? 8D buhahahahaha