Buchachachachachachacha
Vikciu, paradny jesteś.. chyba o tym marzysz, ale muszę zauważyć, ze to raczej marzenie ściętej Twej rozczochranej ;
A przepraszam, jesteś jakimś maniakalnym damskim bokserem? Radochę sprawia Ci bicie kobiet?
No proszę... i z takimi przypadkami miałam do czynienia, ale po Tobie się tego nie spodziewałam.. nie wyczułam nawet!
bije tylko wtedy kiedy o to proszą! ;) ale klepać to uwielbiam ! :D i to bez pytania! szczególnie po takiej jednej cześci ciała! :D
Po głowie?
To też już przerabiałam... żadna nowość dla mnie...
Napisz coś co mnie na prawdę zdziwi... bo widzę, że spokojnie nadajesz się do jednej z typowych szufladek o nazwie... ekhmm...
Kończ Waść, bo pogrążasz się jeszcze bardziej...
Przykro mi, że nie mogę dziś z Tobą pogadać tak jak lubię...
Uprzedź mnie następnym razem w jakim jesteś nastroju żebym wiedziała na co się nastawić i czy w ogóle jest sens zaczynać z Tobą konwersację, dobra? Wyświadczysz mi tę drobną przysługę?
Live long and prosper.
Victor, swą chuć wyładowuj na TL na pokemonach i tym DLACZEGO od ruchania i Rice.
O.o ech... (no comment! albo lepiej przeczytaj mój post wyżej!) żegnam cię dzisiaj! a gdy znów sie spotkamy to będe starym kurewskim Victorem! bo widzę że z tobą nie ma sensu po dobroci!!!
Nie obrażaj się, Haru. Byłem w 3 miejscach naraz - na TL, tu i na Let the Right One in (ciekawa rozmowa z Wilkiem i Eleo). Na tego osobnika radzę nie zwracać uwagi - szkoda czasu.
Ja nawet nie będę z Tobą rozmawiać jeśli będziesz w takim kurewskim nastroju, Victor! Nie lubię Cię takiego i wolę poczekać aż będziesz miał tę przyjemniejszą fizjognomię do rozmowy ze mną... nie chcę znać tamtego kurewskiego Victora!
Do następnego razu ;
od tej 1 godziny co zniknąłeś!? :D buhaha nic zjadłem kolacje wykąpałem sie ogoliłem i umyłem zęby! :D za to jutro czeka mnie objeżdżanie mojego miasta z siostrą nagrywanie i strzelanie zdjęć na jej prezentacje z jakiegoś tam dziwnego przedmiotu! :D jednym słowem bedzie ubaw po pachy! :D
O właśnie... czytałam o tym jak zachwalasz to Let Me In i aż mnie zaciekawiło cóż to takiego jest, że się na nim powoli zadamawiasz i do tego twierdzisz, że nasze forum umiera! To straszne chciałabym rzec, że Król sam tak uważa... wg mnie to raczej powinieneś być ostatnim, który by coś takiego przyznał...
Z tego, co widzę dzisiaj - aż serce rośnie. Odwołuję, com powiedział jakiś czas temu. ML jeszcze 'żyje'.
Nie widziałaś Let the Right One in? Przecież to jeden z lepszych wampirycznych tworów ostatnich kilku lat.
http://www.filmweb.pl/f464544/Pozw%C3%B3l+mi+wej%C5%9B%C4%87,2008
Hmmmm to rozpoczynam poszukiwania... znając życie to wciągnę ten film a potem ciężko będzie znaleźć czas na jego obejrzenie... wczoraj oglądałam częściowo Nienarodzonego... ależ to był film! ;
Ehm... dla mnie podobnie, ale piękna była rozrywka patrzeć na koleżankę, która zasłaniała się poduszkami i kocem żeby tylko nie słyszeć co się dzieje a w międzyczasie pytała: "co się dzieje? co on robi? I co zabił ją?" itp. Ubaw miałam po pachy, zresztą jak przy każdym innym horrorze ;
Coś mi się obiło o uszy, ale nie znam dokładnie...
A Włatców też nie obejrzałam, ale jak tylko się dowiedziałam, że te małe popaprańce chcą zachować młodość to musiałam zobaczyć jak to zamierzają zrobić... i sam nietoperek miał nieźle gadanego ;
Znajdę, znajdę i obejrzę. Kwestią otwartą pozostaje tylko "kiedy", bo z reguły czerwiec zapowiada mi się pracujący na pełnych obrotach a potem żniwa... i czytanie książek ;
Więc zatem dobrego dnia, dobrej nocy, Haru.
Udanych łowów - darz bór!!!
http://gikkiri.wrzuta.pl/audio/79ct5wwaQZ5/taniec_wampirow_ost_-_umarl_bog
żegnalski jestem! o jeży za 20 druga! kto normalne o tej jeszcze siedzi na kompie!??? ;)
ty to lepiej zejdź z tej gałęzi na ziemie! sekciarzu ! :D muhahaha nara! 8D buhahahahaha
Siemka. Po staremu. Oprócz tego że dzisiaj 5 km na szpilkach przeszlam po mieście. Ale dzień uważam za udany.:) A co u Ciebie?
Ałć! To musiało boleć!
Na szczęście nikt mnie nie katował łażeniem po mieście w szpilkach [zabiłabym drania, który by mi kazał to zrobić!] więc wszystko ok ;
Nie w kinie. Koleżance zachcialo sie iśc na pieszo. Na szczęście nic mnie nie boli.
Ogólnie dziś strasznie duszno było.
Czekam teraz na buuuuurze.:]
Byłam w planetarium w Toruniu. Nawet fajnie. Lubie patrzeć na gwiazdy ale te prawdziwe. :)