witam jak wam mija dzionek, od dzis sie zarejestrowalam na tej stronce, wiec jestem tu nowa.
Słyszałam, ale jakos nie mogłam się za to zabrać. Chyba nadrobię w wolnej chwili. Dzięki. ;
witam wszystkich. ja też jestem tu nowa
pozdrawiam wszystkich fanów serialu Ml:))
Mnie tam się wydaje, że tą książkę napisała twórczyni ,,Wywiadu..."
Aczykolwiek pewna nie jestem...
Witaj Eternal:)
Obowiązkowo Anne Rice Kroniki i ewentualnie Nowe Kroniki Wampirów. Ja osobiście polecam 1,2,3,6 i 8 część. Nie jest to cudownie ambitna lektura ale ja uwielbiam panią Ryż. Joseph Sheridan La Fanu 'Carmilla', mimo wszystko stary, dobry 'Dracula' Stokera. I to zdecydowanie moje typy
W razie czego pytaj, co jakiś czas mam do polecenia wspaniałe pozycje książkowe :)
Od początku edukacji nie przeczytałam tylko o oglądałam dwóch była to "Zemsta" Fredry i "Krzyżacy" bo oglądałam film.
Teraz jeszcze możesz czytać, poczekaj jak będziesz w średniej...tam to są lektury...ghrrrr
Ehhh no dobra już nic nie mówie...w takim razie jesteś wielka:>
Ja jak mam czytać te powieści typu ,,Lalka", ,,Chłopi" itd to mam dość wszystkiego:(
Nie przesadzajmy. Po prostu lubię czytac i to wszystko. Jeśli książka mnie nudzi to jej nie czytam. Zgadzam sie książki typu "Lalka" itp. są ciężkie do przeczytania.
Gorzej niż źle...
Oglądaliśmy to na zajęciach, połowa załogi spała...
koszmar:/
Będziesz miała szczęście jak nie każą Wam oglądać filmu...
Nasza babka stwierdziła, że połowa nie przeczyta na pewno, więc pójdzie nam na rękę...i obejrzymy:/
Jezdy wolałabym przeczytać książkę 2 razy:/
Ja ostatnio czytałam „opowieści rodu Otori”. Ciekawe, ale jakoś nie mogę się zabrać za 4 część. Leży i leży, niedługo będę musiała zanieść do biblioteki.
Ściemnia się drogie Panie więc czas najwyższy choć na chwilę wyjść na cudowne, wiosenne powietrze...
Au revoir!
Haruka, daj spokój. Nie wiem czy czytałaś mój post po tym jak dałaś linka do piosenki z Mohikanina? Wrzuciłam sobie na mp3 i słuchałam od czwartku (chyba) a Twój link otworzyłam we wtorek...
Coś za dużo takich podobnych upodobań mamy. ;
Noo mnie też to podpada... może jakieś zaginione siostry bliźniaczki czy coś w tym stylu... w każdym bądź razie na to zakrawa im bardziej Cię poznaję ;
Że co???? Nie zszedłem na żuli ani nie zmenelniałem, a a' propos pościgów - wygląd jeżeli już 'Miśkowaty', to z 11-go odcinka (el Diablo).
Łobodzińskiego...hmmm znowu mnie wyśmiejesz ale nie mam zielonego pojęcia kto to taki, ale śpiewać nikt nie będzie, nie wlewaj sobie za bardzo:
A komu się chce??
Ehhh szkoda, że ML leci w piątki, bo mam takiego pecha, że każdego piątku bardzo wcześnie muszę wstać:(
Już 2 odcinki przez to ominęłam:(
Bo tak na mnie działasz... agresja mi się automatycznie włącza jak tylko widzę zapaloną lampkę towarzyszącą Twemu obliczu ;
Nazywać swoją muzę brzydulą? To zakrawa na grzech! A fe! nieładnie Victorze!
A kotom daj spokój, chcą pożyć spokojnie bez Twego udziału w ich prywatne życie ;
muzę?! jesteś raczej takim manekinem treningowym ot taka gumowa lala na której można potrenować :D
O.o a kto ci powiedział że ja jestem księgowym ??? nie! kotom nie dam spokoju dopóki włażą na moją własność!
te wiesz moonlight dzisiaj bedzie leciał !? :D
Deszcz ma padać, może wyjdź i zobacz. Jak Ci łepetyna zmoknie i przemarznie, to może się i mózg obudzi? ;