Pod osłoną nocy

Moonlight
2007 - 2008
7,5 14 tys. ocen
7,5 10 1 14072
Pod osłoną nocy
powrót do forum serialu Pod osłoną nocy

hej

ocenił(a) serial na 10

witam jak wam mija dzionek, od dzis sie zarejestrowalam na tej stronce, wiec jestem tu nowa.

ocenił(a) serial na 7
Hominus_nocturnus

heh łatwo powiedzieć...
a jak przychodzi co do czego, ot i odmieniło się...
świstek raczej dobra rzecz...

ocenił(a) serial na 10
Bulvie

Witam znowu, dawno mnie tu nie było, ponad rok he he, ale wracam dużo się u mnie wydarzyło hi hi znalazłam swoje szczęście, mam nadzieję że jak najdłużej sie utrzyma, co tam u was ??

rybcia_cool

Witaj, gratuluję udanego żywota :) Obyś zawsze miała takie szczęście i spokój, którego każdemu z osobna życzę... i zero nerwów!
Niestety nie mogę powiedzieć tego o sobie...

Poza tym muszę Cię ostrzec, że od dłuższego już czasu na naszym forum są kasowane tzw. tematy o niczym, czyli luźne rozmowy użytkowników ML... komuś z moderacji najwidoczniej to nie pasuje i chce nam popsuć cały klimat... po części im się to udaje, bo w tym feralnym czasie jakoś mało osób tutaj zagląda... Nie zdziw się zatem jeśli w najbliższej przyszłości i Twój niewinny temat zostanie wyrąbany w kosmos... ;/
Pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 10
haruka13

no tak masz rację to nic że będzie wyrąbany w kosmos, zauważyłam że od roku nikt tu nie zagląda.

rybcia_cool

Nie, no aż tak źle to tutaj nie jest... forum żyło przez cały miniony rok, dopiero w nowym roku 2010 ktoś z moderacji uparł się na nas i kasował nam tematy na tyle skutecznie, że niektórzy po prostu zniechęcili się do wrzucania postów, które (choć są kulturalne i nikomu nie wyrządzają krzywdy) i tak zostaną ostatecznie wykasowane przez owego nadgorliwego moderatora...
A ci, którzy czują się związani z serialem i tak tutaj zaglądają ;)

ocenił(a) serial na 7
haruka13

Należałoby zrobić z nim porządek. To jest sprawa dla jakiegoś wysokiego admina. Nadgorliwych aparatczyków dawnego systemu należy zwalczać wszelkimi możliwymi metodami.

ocenił(a) serial na 10
Hominus_nocturnus

pewnie tak, jeśli komuś coś przeszkadza to wiadome usuwa raz na zawsze i uczy, że takich postów się nie pisze, a z drugiej strony racja zniechęca do dalszego pisania i wrzucania na forum.