witam jak wam mija dzionek, od dzis sie zarejestrowalam na tej stronce, wiec jestem tu nowa.
heh łatwo powiedzieć...
a jak przychodzi co do czego, ot i odmieniło się...
świstek raczej dobra rzecz...
Witam znowu, dawno mnie tu nie było, ponad rok he he, ale wracam dużo się u mnie wydarzyło hi hi znalazłam swoje szczęście, mam nadzieję że jak najdłużej sie utrzyma, co tam u was ??
Witaj, gratuluję udanego żywota :) Obyś zawsze miała takie szczęście i spokój, którego każdemu z osobna życzę... i zero nerwów!
Niestety nie mogę powiedzieć tego o sobie...
Poza tym muszę Cię ostrzec, że od dłuższego już czasu na naszym forum są kasowane tzw. tematy o niczym, czyli luźne rozmowy użytkowników ML... komuś z moderacji najwidoczniej to nie pasuje i chce nam popsuć cały klimat... po części im się to udaje, bo w tym feralnym czasie jakoś mało osób tutaj zagląda... Nie zdziw się zatem jeśli w najbliższej przyszłości i Twój niewinny temat zostanie wyrąbany w kosmos... ;/
Pozdrawiam :)
no tak masz rację to nic że będzie wyrąbany w kosmos, zauważyłam że od roku nikt tu nie zagląda.
Nie, no aż tak źle to tutaj nie jest... forum żyło przez cały miniony rok, dopiero w nowym roku 2010 ktoś z moderacji uparł się na nas i kasował nam tematy na tyle skutecznie, że niektórzy po prostu zniechęcili się do wrzucania postów, które (choć są kulturalne i nikomu nie wyrządzają krzywdy) i tak zostaną ostatecznie wykasowane przez owego nadgorliwego moderatora...
A ci, którzy czują się związani z serialem i tak tutaj zaglądają ;)
Należałoby zrobić z nim porządek. To jest sprawa dla jakiegoś wysokiego admina. Nadgorliwych aparatczyków dawnego systemu należy zwalczać wszelkimi możliwymi metodami.