Witam ! Założyłam ten temacik ponieważ chce się sprawdzić i innych ile wiedzą o naszym kochanym serialu ... a więc gra polega na tym że jakaś osoba w tym przypadku ja podaje pytanie na kóre druga osoba musi na nie poprostu odpowiedzieć a potem zadać nowe :) a więc :
Jak nazywa się córeczka Jake'a ?
znalazła sie tam z rachel żeby dyrektor szkoły nie skapnął sie że ukradły test
jaki obrazek nathan powiesił na obrazie haley po tym jak pomalował go na różowo??????
bo Haley boi się/ nie lubi clownów... nie pamiętam dokładnie ;]
czy Peyton potrafi gwizdać? (uwaga, podchwytliwe ^^')
nie potrafi
jak na nazwisko mieli anna i felix(anna mówiła kiedy nagrywali kapsułe)
Tagarro czy jakos tak
Jak w 4 serii Rachel i Brooke nazwaly sie na pozegnanie gdy ta pierwsza miala zamiar wyjechac do rodziców ?
szmata i dziwk..
do ilu szkół chodziła rachel (mozna to policzyc było pokazane)??????????
heh ;]
podchwytliwość polega na tym, że właśnie, mimo tego, do czego się przyznała Nathanowi w 4 sezonie to Peyton raczej POTRAFI gwizdać, bo zrobiła to, nawet całkiem nieźle, w drugim chyba sezonie gdy dziewczyny robiły wieczór panieński Haley, ale to jest raczej wpadka scenarzystów ^^"
a mi sie jeszcze wydaje ze byl taki motyw ze Peyton zagwizdala kiedys jak spala ;p ale nie jeste pewna
tak ja tez to pamiętam to było w drugim sezonie kiedy zagwizdała no ale co tam to musi byc wpadka scenarzystów i tyle
a ja ponawiam noje pytanie do ilu szkół chodziła rachel(mozna to policzyc w 4 sezonie dokładnie)
Do 7 o ile sie nie mylę
Co zrobiła Peyton z ciastem na ciasteczka czekoladowe gdy chciała je upiec Lucasowi?
hmmm... zalezy o co chodzi dokladdnie... czy o to ze zamiast szczypty soli dala garsc czy o to ze sie poobrzucali sie tym ciastem z Lucasem:P
co napisal przy swoim zdjeciu Lucas w roczniku Peyton?
"Peyton pamiętaj cokolwiek sie stanie zawsze będe cie kochał" Lucas słodko:)
jakiego koloru były karteczki na których brook napisała słowa jakie chciał napisać w roczniku Chasa(4 sezon oczywiście mam nadzieje ze rozumiecie:))
zielonego hej fani co jest z wami
jaką ksiązeke dał lukas Glendzie podczas odcinka z fotką
Dał jej rękopis swojej własnej, a później powiedział Peyton, że chodziło bodajże o "Wielkiego Gatsby'ego" ^^"
Co początkowo Cooper wiedział o Rachel? -> wiek, zawód.... ;]
Wiedział, że ma 26 lat i jest modelką.
Co sie stało z Timem? Dlaczego zniknął, gdzie przebywał po wyjeździe> Mam nadzieję że wiadom o co chodzi (była o tym mowa podczas rozwowy Dana z jego macochą)
Jako że Tim był lekko opóźniony, co nietrudno było zauważyć ^^" umieszczono go w specjalnej szkole, dla takich właśnie delikwentów jak on ;]
Jakie pokrewieństwo łączy Nathana i Lilly Rose, córkę Karen?
u Lucasa :)
tz. u Karen, bo Lucas mieszkał wówczas u Dana ;D
jakie śniadanie przyniosła kiedyś Karen dla Andy'iego, gdy przyszła do niego do pokoju na uczelni ? xD
[ mam nadzieję, że zrozumieliście :] ]
Hargrove czy jakoś tak :)
co powiedziała mała Jenny, kiedy Jake i Peyton chcieli by powiedziała 'tata' i kogo wtedy ujrzeli ?
powiedziała "dada" i ujrezli NIKKI
od kogo Peyton dowiedziała sie że Nathan bedzie tańczył jako striptizer???
od Skillsa, który przyszedł pożyczyć od niej jakąś muzykę
Co Nathan miał przynieść Haley do jedzenia podczas przerwy na lunch kiedy ta leżała w domu ze złamaną nogą po tym jak potrącił ją Daunte?
zupe a dokładnie rosół z dodatkowym makaronem hehhe
w jaki sposób Gigi chciała zerwać z mouthem
przez smsa lub nagrany filmik, pytała Moutha nawet co woli
Jakie słowa wypowiedział Skills kiedy podczas pobytu w Honey Growe wszedł do pokoju i zobaczył Peyton i Lucasa razem w łóżku?
przez smsa lub chciała nagrać filmik, pytała nawet Moutha co woli
Jakie słowa wypowiedział Skills kiedy byli w Honey Growe i w pokoju hotelowym w którym miał nocować razem z Lucasem zobaczył Lucasa i Peyton razem w łóżku. Razem z nim byli wtedy też Brooke i Mouth.
"cholera musze przestać to robić
Jaki cel napisała w swoim roczniku Peyton?????/
szybe wybił mouth a podejrzanym był felix
Peyton w jednym z odcinków 2 sezonu miała taki pamietnik z rysunkami i wpisami różnych osób. wyrwała z tamtąt kilka kartek. moje pytanie brzmi kogo wpisy wyrwała?????????
Wpisy osób, które od niej odeszły lub też znikły z jej życia m. in. wpis Haley i Jake'a.
Jak ma na imię macocha Tima?
to były wpisy Haley Anny i Keitha a Jaka nie wyrwała
Sheri to jest odpowiedż na pytanie
co spaliła Karen na tym festynie w 1 sezonie???????
chyba swój stary strój cheerlederki, tak sądzę albo mi się coś wcisło, poprawcie mnie jakby co
Co Brooke zmieniła w swym wyglądzie kiedy po waklacjach wróciła do Tree Hill w drugim sezonie?
Hmm....zrobiła sobie grzywke
A teraz moja kolej:co Peyton namalowała sobie nad łożkiem w swoim pokoju w czwartym sezonie, podpowiem tylko,że ten rysunek miał ją uchronić przed wszystkimi niebezpieczenstwami...?
Chyba chodzi o wielkiego, wściekłego psa. Jednak wkrótce i tak go zamalowała.
Peyton ogólnie często zmieniała/była zmuszona zmieniać wygląd swojego pokoju ^^"
Kogo cała grupa jadąca do Honey Groove po Mouth'a spotkała po drodze?
chrisa keller
jakiego koloru był samochód Nathana , na torze wyścigowym wtedy co miał wypadek ??????????
Chyba ciemno niebieski
Pytanie: Jak już jest o kolorach to może jaki kolor miał samochód Peyton?
samochód nathana był złoty.
samochód Peyton był czarny
co Lukas powiedział Brook na plaży podczas imprezy na zakonczenie lata sezon 3 to było takie istotne
Jednak nie jestem facetem dla ciebie Brooke Davis
Co sprawiło, że Dan sobie przypomniał, że to Lucasa widział podczas pożaru w jego salonie?
podczas imprezy na plaży kiedy Lukas poszedł prezjsc sie z Haley byli koło ogniska noi dan go zobaczył i sobie przypomniał
po co peyton pojechała do elli (chodzi o tą scene kiedy Peyton zobaczyła że elli umarła)
chciala pokazac jej pierwsze wydania plyty 'friends with benefits'
jakie zadania <w noc wyzwan> zrobil Lucas ale go nie pokazal<nie udowodnil>?
Hmm...miał zrobić sobie zdjęcie z nieznajomą i wtedy spotkał Anne, z którą wykonał swoje zadanie, lecz nie ujawnił tych zdjećx*^^
No to może jak i w jakich okolicznościach Deb dowiedziała się o ślubie Nathana i Haley?^^
nathan jej powiedział kiedy Dan był w szpitalu po zawale
co Nathan robił podczas swojej przeprowadzki z mieszkania do swoich rodziców pomagała mu wtedy Peyton a on cos robił co to było?????
Nathan jej nie powiedział tylko ona zobaczyła u Haley na palcu obrączkę
Nathan grał na gameboyu albo na komórce w kosza
Kto odebrał Karen z lotniska kiedy wróciła z kursu kulinarnego z Włoch?
Lukas :)
Za kogo przebrała sie Peyton na bal przbierańcó czy na co tam to bylo wtedy jak rachel pojawila sie pierwszy raz i podrywala lukasa :))
za 'aniola smierci':P
motyw z jakiego filmu tanczyli na tym balu Mouth i Peyton?(mam nadzieje ze wiadomo o co chodzi:))
z filmu "goraczka sobotniej nocy"
gdzie po balu poszła Peyton a raczej do kogo????????