Witam ! Założyłam ten temacik ponieważ chce się sprawdzić i innych ile wiedzą o naszym kochanym serialu ... a więc gra polega na tym że jakaś osoba w tym przypadku ja podaje pytanie na kóre druga osoba musi na nie poprostu odpowiedzieć a potem zadać nowe :) a więc :
Jak nazywa się córeczka Jake'a ?
o kurde zapomniałam jak się nazywa
mam następne pytanie komu Lucas przykleił list porzegnalny dla brook i Peyton???
Lucas zostawił list w drzwiach u Peyton:).Nie wiem czy będziecie znać odpowiedz ale zadam to pytanie:PP.Nathan ma coś szczególnego na swojej boskiej klacie:PP.Co to takiego??;>
Ojej,niepamiętam,moze o Lucasa?
Czy zna ktos odpowiedz na moje pytanie:Jak naprawde nazywała sie Jules??
Tak kolczyk xD.W lewym xD.Hmmm przyznam się, że jakoś nie pamiętam:PP.Chyba o to, że Nathan kiedy Brooke dała mu i Haley te karteczki z zadaniami i pojawili się chłopaki z drużyny powiedział, że to nie randka.Haley zrobiła mu wyrzuty, że się jej wstydzi.
Jaki pojedyńczy, mały kwiatek położył na ręce Haley Nathan??;>.
jaka Emily Chambers? z tego co mi wiadomo to Maria Menounos ale niech KlAuDiA odp bo zadala to pytanie i bedzie wtedy wszystko jasne...
A moje pytanie brzymi kto bedzie gral malego Jamesa a kto mala Lily??
Klaudii z pewnoscia chodzilo o to jak naprawde nazywala sie w filmie, bo Jules to bylo jej wymyslone imie, naprawde nazywala sie Emilii, a Maria Menounos to jej prawdziwe nie filmowe imie i nazwisko, a takie pytanie nie padlo ;d
Tak,chodziło mi o jej serialowe prawdziwe imie i nazwisko.
Cooper ma na nazwisko Lee.
Czyje wyniki badań wykorzystał Lucas, aby udowodnić,
że "nie ma" wady serca?
Wykorzystał wyniki Keitha.Nie odpowiedziałyście na moje poprzednie pytanie, więc je ponawiam: Jaki pojedyńczy, mały kwiatek położył na ręce Haley Nathan??;>.
Ten kawietek to była stokrotka:).Hmm...nie pamiętam:PP.Wydaję mi się, że z Brooke:).Skoro jesteśmy już przy pierwszej randce Naley to w takim razie co kupił Nathan Haley??.
chyba z brooke xD chociaż niewiem ;p Dlaczego Jimmy przyszeł do szkoły z bronią ? I błagam nie dawajcie takich pytań typu . Jakiego koloru był kwiatek bo po 1 za trudne a po 2 za głupie :D;p
tatuaż ma na biodrze pod paskiem od string :D JAK NAZYWAŁA SIE RYWALKA BROOKE W KANDYDATURZE NA PRZEWODNICZĄCą ??
Chyba juz bylo takie pytanie (?)
Erica Marsh
Co było napisane na plecach Lucasa i Nathana gdy
spełniali "rozkaz" drużyny pzreciwnej w 1x16 ?
Revens sucks czy coś takiego!!!!!
moje pytanie
1. Nathan na jakiej pozycji jest rozstawiony w pozycji na boisku??
Eee,kurcze nie pamiętam.Może ktos inny odpowie a ja daje new pytanko:)
Z kim Haley wyjechała do Nowego Jorku?
w wesołym miasteczku na karuzeli
moje pytanie za ile wykładowca Karen chciał kupic u nie filizanke kawy?
za tysiąc dolarów
Jak ma na imię cherlederka, którą Haley zasyąpiła w zawodach pod koniec pierwszego sezonu?
Camilla :)
Co kupili sobie rodzice Haley jako prezent dla siebie gdy ich corka wyszla za maz ?
Lucas poznał Anne w sklepie gdy oddawał spodnie podczas nocy prób, pomogła mu uciec gdy strażnik w sklepie się nim zainteresował. PLAKAT JAKIEGO ZESPOłU HIP-HOPOWEGO WISI W POKOJU NATHANA, W DOMU DANA??
Mouth chodzil z 2 dziewczynami z Shelly i Gigi. i nie wiem jaki plakat wisi w pokoju nathana, ktos wie ?:D:D
Ja też nie wiem:D:D.To może zadam następne pytanie, a jka ktoś będzie znał odpowiedz o tym zespole to niech napisze:).
Co sprzedawali w "noc wyzwań" Nathan i Tim w spódniczkach??;>..hahah;PP.
Ciasteczka :)
Jaką rzecz, którą Broo sprzedała na wyprzedaży odkupił dla niej Mouth?
Mouth kupił ramkę na zdjęcia, domek dla lalek tak naprawde odkupił Felix. Plakat D12 wisi u niego w pokoju . CO OZNACZAłA LICZBA KTóRą PEYTON NAPISAłA NA śCIANIE SWOJEGO POKOJU NA TLE LUDZI?? :)
Chyba ile ludzi jest na świecie:).Ale tak na bank to nie wiem:PP.
Za kogo Brooke na samym początku ich znajomości wzięła Felixa??;>.
Nie Haley.Zobaczył Keitha.
Przemawiał chyba Lucas i Brooke ale nie wiem.
Dlaczego Haley pomagała w nauce Nathanowi??
Pomogała mu dlatego, że ją o to prosił, bo wyleciał by z drużyny za słabe wyniki w nauce:).Ona za to postawiła mu jeden warunek, że bedzie go uczyć, ale jak odpuści Lukowi:).Jak Brooke musiała zapłacić chyba w nocym klubie( nie pamiętam gdzie to było dokładnie:PP) za pobyt, skoro jej karta kredytowa była zablokowana??.To było na babskim wieczorze Haley:).
musiala razem z dziewczynami pozmywac naczynia
gdzie Haley chciała studiowac?