Witam ! Założyłam ten temacik ponieważ chce się sprawdzić i innych ile wiedzą o naszym kochanym serialu ... a więc gra polega na tym że jakaś osoba w tym przypadku ja podaje pytanie na kóre druga osoba musi na nie poprostu odpowiedzieć a potem zadać nowe :) a więc :
Jak nazywa się córeczka Jake'a ?
Alan
Nie wiem czy to pytanie było, ale nie chce mi się czytać wszystkich:P więc najwyżej się powtórze:) Jak miała na imię modelka, która miała wystąpić w ubraniach zaprojektowanych przez Brooke?
solaris
a ztym snem haley to sniło jej sie że nie zdała wf-u i miała pałe a potem juz poza snem poszła do nathana zeby ją nauczył wykonywać rzuty wolne
a teraz nowe pytanie : czemu brook przyznała sie do tego ze ukradła test z rachunków??????????/
bo miala wyrzuty sumienia ze wzgledu na Rachel :)
tu stara forumowiczka :) teraz juz za bardzo nie mam czasu byc tu stalym gosciem, ale zagladam od czasu do czasu :) pozdrawiam wszystkich :* buzka
zapomnialam o pytaniu. w takim razie: Jak nazywa sie piosenka, ktora leciala podczas, gdy Peyton i Lucas calowali sie w hotelowym pokoju, kiedy jechali sprawdzic, czy to na prawde ojciec Peyton zginal, droga byla zamknieta i musieli zatrzymac sie gdzies na noc ?
Wydaje mi się, że chodzi o "Maybe Tomorrow" - Stereophonics
Kogo zacytowała Rachel tuż po zakończeniu swojego układu na przesłuchaniu do cheerleaderek? i ewentualnie dla kogoś naprawdę zorientowanego w temacie, bonus: co to były za słowa?:)
"chciałabym podziękować wszystkim w imieniu swoim i grupy i mam nadzieję że przeszliście przesłuchanie" zaytowała johna lennona album "let it be"
jaki numewr koszulki dostał po tym jak wrócił do koszykówki (sezon4)
22 czyli taki sam jaki nosił Keith gdy grał w kosza
No to może... Dzień i miesiąc urodzin Keitha?
Już było,za próbę przespania sie z jej mężem.
No to podobne,bardzo proste za co w tym samym czasie wylała na nia napój??
za to ze przez nią nie mogla juz udzielac korepetycji...
Moje pytanie: dlaczego nie mogla ich udzielac???
Bo Rachel wykradła jej klucz do testów, a później wzięła testjej potrzebny, a właściwie Brooke. No i Haley wyleciała, ponieważ to ona dawała Rachel korepetycje i nie dopilnowała swojego klucza.
Co napisała Peyton na sukience Brooke na bal na zakończenie szkoły (napis był widoczny w ultrafiolecie)?
'whore' co tlumaczy sie jako 'dziwka'
'ja juz zrobilem cos dla Ciebie,Ty teraz zrob cos dla mnie-zaspiewaj' - Haley zaspiewala dla Nathana 'Elswhere', co zrobil wczesniej dla niej Nathan?
O ile się nie mylę to odwiedził Lucasa w szpitalu:).
Moje pytanie:Co wymyśliła Brooke, kiedy była z Haley wspołlokatorka, aby sobei nie przeszkadzać...To znaczy, że jeśli coś dzieje się w sypialnixD mają sczególną uwage zwracać an klamke, na której jest....?
Lol, niezły pomysł miałaxDD
kolorowe gumki były chyba dwa kolory z zalerzności od sytuacji
co peyton robiła dla brook w jej każde urodziny (była o tym mowa w 4 sezonie )????
Kradła dla niej coś ze sklepu
Kogo pierwotnie podejrzewano o oddawanie punktów w półfinałach?
z Anną
Wymień imie chociaż jednego więźnia z którym Mouth dzielił celę, gdy go przymknęli w Honey Grove.
conrad lenny gindo
co napisała haley na papierach rozwdowych?????(w miejscu podpisu)
Hmm...chyba "I love Nathan" czy jakoś takxDD
Kto pomagał Nathanowi się wyprowadzać z jego "pierwszego samodzielnego" mieszkania?
peyton
jaka piosenke wybrał nathan na balu wtedy gdy oboje zostali królami balu sezon2???????
demo Haley o ile się nie mylę, piosenkę "When the stars go blue"
No to podobne pytanie: jaką piosenkę wybrał Nathan do ich pierwwszego tańca na ich przyjęciu weselnym?
Gavin DeGraw - More Than Anyone :)
pytanie : co dopisala Brooke do rysunku Peyton "And Now We Can Have It" ?
przedstawiala Lucasa i Peyton w tej sytuacji ktora miala miejsce na poczatku 1 sezonu , gdy znalezli sie u Nathana w domu w jednym z pokoi sam na sam;>:P
jaki obrazek podarowala Peyton Nathanowi po tym jak Haley wyjechala w trase koncertowa? byla to 'kontunuacja' obrazka ze swiatlami drogowymi i napisem 'People always leave'
Dała mu obrazem, na którym było napisame "sometimes they come back", a narysowane były dwie złączone ręce z obrączkami na palcach.
Jakie nazwisko nosi Bevin?
Bevin Mirskey
Jaki tytuł miala piosenka która leciała w momencie gdy Brooke mówiła Peyton że jest strasznie zakochana w Lucasie , to było wtedy jak Lucas i Peyton chcieli jej powiedzieć że coś ich łączy ( 1 sezon )
"nie przyznawaj sie"
co powiedział lucas brook na ślubie nathana i haley , brook sie wtedy zdenerwowała.
poniewąz rachel powiedziała dyrektorowi ze sypia z uczenniccą no i sie wydało
jak sie nazywał dyrektor szkoły w tree hill???/
Turner
Po czym Deb poznała, że Lucas strzelał do Dana? Co, gdzie i w jakiej sytuacji zauważyła?
kiedy karen była w szpitalu no to deb poszła do domu karen po ciuchy czy coś i zauwazyła dziure po kuli w ścianie koło drzwi ale przedtem zauwazyła ze jej broń zgineła no i tak to było
na jakim drugim etacie pracował NIck ??///////?????/
Virginia a tak poza gra to kto wie jaki jest tytuł piosenki co leci na końcu 4 sezonu??
gdzie peyton i mouth zabrali jego dziadka to było związane z jego pasją dziadka oczywiscie.
piosenki niestety nie znam, a zabrali dziadka na tor gokartowy
skoro jestesmy przy tym temacie to na jaka chorobe zapadl dziadek Moutha?
ludzie co jest z wami odpowiedz to "JOE"
co peyton ukradła dla lukasa w dniu urodzin brook gdy ten czekał na nia w sklepie a ona nie przyszła a póżniej widziała ich razem(peyton i luka)
Albo perfumy albo buteleczkę alkoholu, nie jestem pewna
O której godzinie dane maturzystów z Tree Hill były wykasowywane z szkolnej bazy danych?
Chciał podpisać papiery rozwodowe
Pytanie: Jak naprawde miała na imie narzeczona Keitha, ta którą wynajął Dan?
Pamiętam że na imię miała Emily i na zazwisko Chamber czy jakos tak
Pytanie : Co powiedziała Bevin do Haley jak zobaczyła ten filmik jak Nathan grał w kosza i pocałował Peyton ? 4 seria
myślałam ze nathan i haley są małżenstwem
cohaley zrobiła na tej imprezie rachel
nathan zamienił samochód na motor
a haley najpierw chciała oddac ten keyboard
jak na prawde na imie ma trener Durham?????/