PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112895}

Pogoda na miłość

One Tree Hill
2003 - 2012
7,9 30 tys. ocen
7,9 10 1 29578
Pogoda na miłość
powrót do forum serialu Pogoda na miłość

Gra

ocenił(a) serial na 10

Witam ! Założyłam ten temacik ponieważ chce się sprawdzić i innych ile wiedzą o naszym kochanym serialu ... a więc gra polega na tym że jakaś osoba w tym przypadku ja podaje pytanie na kóre druga osoba musi na nie poprostu odpowiedzieć a potem zadać nowe :) a więc :

Jak nazywa się córeczka Jake'a ?

monika_2601

w fabryce

z kim scigal sie Lucas podczas probnej jazdy nowym mustangiem z salonu Dana?

ocenił(a) serial na 10
moniczka12342

z Felixem

Gdzi Deb ukrywała swój pistolet (wtedy kiedy Lucas jej go wykradł)?

użytkownik usunięty
monika_2601

w słoiku w kuchni

podczas ostatniego odcinka na imprezie Haley i nathan dzwonili do deb zeby dowiedziec sie co z ich dzieckiem MOJE PYTANIE brzmi ile razy dzwonił nathan a ile haley

ocenił(a) serial na 10

Nathan 6, Haley 6

Jak miał na imię facet, który sprzedawał płyty w sklepie, w którym kupowała Peyton? Dodam że grał go Mark Schwachn o ile sie nie mylę.

ocenił(a) serial na 7
monika_2601

Max, o ile się nie mylę ;]

Jaką płytę dostała Peyton od owego Max'a wtedy, gdy Lucas leżał w ciężkim stanie w szpitalu....?

użytkownik usunięty
Idusia

la rocca

kto stał nad grobem lukasa w jego "snie" kiedy lezał w szpitalu

ocenił(a) serial na 9

payton sporo starsza:P

jaki nick w internetowym komunikatorze mial derek-psychopata?

użytkownik usunięty
parker_ka

"watchmewatchyou"

gdzie peyton i lukas mieli swój pierwszy raz (chyba wiecie o co chodzi:))?????????????

ocenił(a) serial na 10

w motelu w honey grove

Jakie stroje mieli Nathan i Mouth kiedy poszli na konkurs striptizu czy jak to tam nazwać?

użytkownik usunięty
monika_2601

dresy ale potem jak zdarli z siebie ciuchy to zostały im tylko spodenki revensów

ile nathan zoszczędził pieniędzy wymieniając samochód na motor

ocenił(a) serial na 10

80$ chyba

Jak nazywał się bar w którym pracowała Tylor i gdzie odwiedził ją Nathan?

użytkownik usunięty
monika_2601

athens georgia "rozkołysany osioł"

co zamiast Jenny lezało w jej nosidełku kiedy Nikki z policją chciała ja zabrac a Jenny wtedy zabrał Whity????????

pilka do kosza

gdzie pojechal Jake z Jenny a jakie miasto wskazala Nikki Brooke?

użytkownik usunięty
moniczka12342

on pojechał do savannah a nikki do seathel

kiedy nathan dowiedziła sie ze bedzie miał syna

ocenił(a) serial na 10

podczas finałowego meczu koszykarskiego

Dlaczego recepcjonistka nie chciała szybko przyjąć Haley gdy ta źle się poczuła właśnie podczas meczu finałowego? Co było tego główna przyczyną?

monika_2601

przyczyna bylo to ze nienawidzila ona cheerleederek

co zrobila Haley kiedy po raz pierwszy zwiala ze szkoly z Nathanem i sie upila? (ma to zwiazek z Danem:D)

użytkownik usunięty
moniczka12342

zwymiotowała na dana spodnie :)

kto jako pierwszy wpisał sie do rocznika lukasa

ocenił(a) serial na 8

Haley :)

Gdzie Deb trzymała swoją broń???

ocenił(a) serial na 10

Haley

Dlaczego Brooke wylała na Haley jakioś gorący napój gdy byli w domku rodziców Rachel?

ocenił(a) serial na 10
monika_2601

trochę sie spóźniłam
Deb trzymała broń w kochni w słoiku na ciastka.

pytanie powtarzam to co wyżej.

ocenił(a) serial na 8
monika_2601

Brooke chciała zdobyć obrączkę Haley, po to żeby Nathan mógł się jej po raz drugi oświadczyć, wszyscy chyba wiedzą o co chodzi:)

Kogo Mouth pocałował na imprezie na zakończenie liceum i co powiedział po pocałunku???

ocenił(a) serial na 7
asia_lokacz

Pocałował Brooke i powiedział, że zawsze chciał to zrobić, czy coś takiego... ^^"

Jak skończył się pseudo-związek Peyton i Pete'a z Fall Out Boy?

Idusia

Pete zaprosił ją do siebie ale Peyton zastanawiała się czego pragnie i takie tam i wkońcu zdecydowała się lecieć do jake'a.

dlaczego połowa drużyny została zawieszona w pierwszym odcinku?

użytkownik usunięty
Ewelinu

poniewaz ukradli autobus szkolny

dlaczego peyton nie pojechała na swój bal

bo 'zamiast' Lucasa do jej domu przyszedl psycho-Derek i ja zamknal w piwnicy:P

dlaczego wtedy Lucas nie wszedl do domu Peyt? jakie zdanie wypowiedziane przez niego o tym zawazylo?(mam nadzieje ze wiecie ocb;p)

użytkownik usunięty
moniczka12342

lukas nie wszedł poniewaz na początku peyton nie chciała isc i on jej powiedział ze przyjdzie po nia przed balem i mam nadzieję ze bedziesz wyglądała cudownie ale jesli nie otworzysz drzwi to pojde sam. no i on pkała ale peyton nie otworzyła poniewaz psycho derek jej nie dał.

z czego derek zrobił piosenke przy której tanczyli???? to było kiedy juz ja związał

ocenił(a) serial na 10

z jej nagrań z jakimś tam podkładem

Jaką sukienkę miała Peyton właśnie w tym dniu?

użytkownik usunięty
monika_2601

białą

co peyton zrobiła dla lukasa w 4 sezonie byli juz razem

ocenił(a) serial na 7

może jakaś podpowiedź, nie kojarzę nic szczególnego... ;]

użytkownik usunięty
Idusia

to było cos do jedzenia i jej nie wyszło niestety :/

ciasteczka ale dodala za duzo soli czy cos takiego...

czym lucas "zaatakowal " ojca peyton??

ocenił(a) serial na 7
diidii

hmmm... pierwszy sezon...słabo pamiętam, ale podejrzewam, że to były jakieś garbie albo łopata... ;]

czego dotyczył temat wypracowania jakie pisali uczniowie Tree Hill High na zaliczenie semestru z angielskiego? (Haley była wtedy na trasie koncertowej bodajże w NYC i Lucas przyjechał do niej, a ona dała mu swoją pracę, aby zawiózł ją do THH)

użytkownik usunięty
Idusia

wypracowanie miało być na temat cytatu "w życiu moga wydarzyc sie tylko 2 tragedie:jedna z nich to utrata pragnień serca, druga to ich przyrost"

jaki film puscił mouth(przez pomyłke) na imrezie która została zorganizowana dla nathana po tym jak wyszedł ze szpitala po wypadku i nie miał kasy na rachunki??

ocenił(a) serial na 10

film o wypadkach samochodowych

Do kogo Mouth napisał smsa gdy zamknęli go w więzieniu w honey growe?

ocenił(a) serial na 7
monika_2601

SMS był do Skills'a ale wydaje mi się, że odpowiedź na poprzednie pytanie- to film, na którym widać Nathana i Brooke w niedwuznacznej sytuacji w przeszłości, gdy Nathan był jeszcze z Peyton... ^^"

Moje pytanie- wymień "pary" w jakie połączeni zostali uczniowie Tree Hill High przez nauczyciela angielskiego chyba 4 sezon...musieli odpowiadać wtedy na pytania, zrobić fotkę itd...

Idusia

Lucas-Glenda,Brooke-Chase,Peyton-Nathan,Haley-Skills,Bevin-Rachel i to chyba na tyle:P

jak wtedy 'wyladawala' Brooke w parze z Chasem?

użytkownik usunięty
moniczka12342

peyton jej oddała chasa bo to ona wylosowała

dlaczego moutha "polubili' wężniowie w honey grove (coś zrobił co?????)

ocenił(a) serial na 10

Podpowiadał jednemu z więźniów, gdy ten grał ze strażnikiem w szachy, dzięki czemu wygrał.

Kto "wisiał" na ścianie zaszczytów na zakończenie szkoły?

ocenił(a) serial na 8
monika_2601

Brooke

Z jakiego filmu pochodził taniec, który na balu przebierańców zatańczyli Mouth i Peyton?? :P

asia_lokacz

taniec pochodzil z filmu goraczka sobotniej nocy chyba a to z ta sciana zaszczytow to wlasnie brooke zostala zdjeta po aferze z testami a wisieli haley i peyton....

gdy pojawila sie prawdziwa matka peyton i ta sie zezloscila ze ellie nie odwiedzala jej wczesniej, ellie powiedziala ze ojciec peyton jej zabronil ale kilka razy obserwowala ja i jeszcze jedna dziewczynke. moje pytanie brzmi gdzie je obserwowala, kim byla ta druga dziewczynka, i po czym peyton poznala ze ellie mowila prawde??

użytkownik usunięty
diidii

elli powiedział ze obserwowała ją na tym moście co peyton przsiadywała po śmierci mamy.

co Peyton w 3 sezonie namalowała na swojej ścianie to było na samym początku i to było na tej tapecie z ludzmi????

ocenił(a) serial na 7

liczbę kilkucyfrową, która oznaczała aktualną wówczas liczbę ludzi na świecie...

jaka była "historia" poznania się rodzin Bevin i Skills'a, jak zareagowali na ich związek rodzice?

użytkownik usunięty
Idusia

rodzice bevin zaprosili rodziców skilsa i rodzice bevin chcieli przygotowac knysze czy cos takiego ale pózniej zmien ili zdanie .a rrodzice byli ogólnie zadowooleni.

do jakich szkól chcieli pójśc nathan i haley

Haley do Stanford a Nathan do Duke

kogo poprosili Nathan i Haley aby zostali rodzicami chrzestnymi ich synka?

użytkownik usunięty
moniczka12342

brook i lukasa

w którym sezonie deb poszła na leczenie uzaleznienia

chyba w drugim...ale nie jestem pewna:P

w jaki sposob Haley nabila sobie guza na swoim wieczorze panienskim?:P

ocenił(a) serial na 10
moniczka12342

miała uczyć się tańczyć na rurze no i biegła do tej rury ale niestety przeleciała przez scenę i sie wywaliła :) bardzo fajna scena to była

Kogo udawała Haley w ten dzień w szkole kiedy byli dobrani w pary i musieli wykonywać zadania wymyślone przez nauczyciela aby lepiej się poznać?

monika_2601

mary-kate olsen, ala pacino z 'czlowieka z blizna' i chyba jeszcze kogos ale nie za bardzo pamietam kogo;p

kogo wtedy udawal lucas?

ocenił(a) serial na 7
moniczka12342

chyba kapitana Jack'a Sparoww'a z "Piratów z Karaibów"... nawet mu nieźle wychodziło ;)

jak swój związek nazywali Brooke i Felix?

ocenił(a) serial na 10
Idusia

przyjaciele z przywilejami

Dlaczego Ellie oddała Peyton zaraz po urodzeniu?