Witam ! Założyłam ten temacik ponieważ chce się sprawdzić i innych ile wiedzą o naszym kochanym serialu ... a więc gra polega na tym że jakaś osoba w tym przypadku ja podaje pytanie na kóre druga osoba musi na nie poprostu odpowiedzieć a potem zadać nowe :) a więc :
Jak nazywa się córeczka Jake'a ?
Brooke i Lucas
Co powiedział Lucas do Brooke na tej imprezie na plaży na zakończenie roku szkolnego kiedy ona stała z tymi kolesiami i nie zwracała zbyt dużej uwagi na Lucasa?
Powiedział "Jestem chłopakiem dla Ciebie,Brooke Davis"
Od kogo Peyton dowiedziała się że Ellie kupowała narkotyki??
I w jakim celu je kupowała??
dowiedziala sie od Lucasa, a Ellie brala je ze wzgledu na jej chorobe - raka - by usmiezyc bol czy cos takiego.
na przedstawieniu o Haley i Nathanie ktore organizowala Brooke w ostatniej scenie mial zagrac Lucas(wraz z Peyton), powiedzial ze to zrobi pod jakim warunkiem?(powiedzial ze czegos nie zalozy:P - czego?)
powiedziła ze brook zerwała z lucasem hehehe idiotka
kogo pocałował mouth na imprezie w ostatnim odcinku 4 serii?
z listu jaki zostwiła jej elli w albumie led zipplin czy cos takiego.
kto podłożył ogien w salonie dana?
Peyton.
czemu dan uderzył lucasa na sali gimnastycznej gdy ten rozmawiał z peyton?
bo myślał że to Lucas próbował go zabić
Wymień oba imiona matki Peyton (tej która ją adoptowała).
anna rebbeca
jaka książke podarowała lucasowi jego matka w kawirni była przy tym haley?
książkę pt. "Juliusz Cezar"
Iloma punktami Nathan miał wygrać mecz w półfinałach (Daunte mu kazał)?
Nathan ma kolczyka w sutku .. wydaje mi się, że w lewym (:
a co do ubrania Brooke to nie odp. ;] zapomniałam xD
że mu striptiz zrobi
jak naprawde miała na imie kobieta którą wynajął dan zeby uwiodła keitha?
dlaczego striptiz??przeciez lucasowi sie przysnilo ze wyznaje brooke milosc,całują się i lucas wtedy sie budzi bo spada z łózka.
jules nie pojawila sie na ceremoni ze wzgledu na karen.ta jej nagadala tuz przed slubem ze ma sie przyznac keithowi,kim tak naprawde jest.
jaką niespodzianke dostala(zobaczyla) brooke na swoje urodziny w 4 sezonie??
zobaczyla jak Peyton wraz z Lucasem wychodza ze sklepu w ktorym na kazde jej (Brooke) urodziny wraz z Peyton 'kradly' jej prezent.
na jednej z lekcji (4sezon) nauczyciel kazal klasie okreslic pewne osoby w znajdujace sie na owej lekcji. kogo wymienil i jakie przymiotniki im przypisano?
mouth-kujon, nathan-atleta, lucas-atleta, peyton-królowa balu, brook- królowa balu, rachel- przyjacielska hehe
a moje pytanie too jak ma na imie przyjaciółka którą spotkał lucas podczas gdzy pojechał z peyton do jej matki elli?
Faith.
Co Peyton powiedziała gdy puszczała z wiatrem prochy Ellie??(mnie to osobiście bardzo wzruszyło,jeszcze Peyton powiedziala to tak prawdziwie)
nieweimm czy chodzi o to ale chyba "pozdrów moją mame mamo"
w 2 sezonie podajże gdy pojawił sie felix w jednym z odcinków zrobił karteczki z zadaniami dla kazdego co miał zrobic lucas jako pierwsze(bardzo zabawna scena)????
Oddać do sklepów damskie ciuchy które miał na sobie
Dlaczego Mouth siedział we więzieniu?
ponieważ spał w parku na ławce w miasteczku honey grov tam wyjechał z rachel
jak na drugie ma na imie córeczka karen?
ze sklepu ze staromodnymi ubraniami
w jakich okolicznościach peyton i lucas sie po raz pierwszy spotkali?????
Kiedy Peyton popsuł się samochód i Lucas go holował
Jak nazywał się ten facet, który zawsze łaził z Daunte?
dobra ja odpowiem fergi z nikim nie poszedł
co założył na siebie lukas gdy z pod prysznica zabrali mu ręcznik (sezon 1)???
Nic nie założył na siebie, wyszedł z łazienki z piłką przyłożoną wiadomo gdzie x)
Podaj datę urodzin Peyton (podpowiedź: bylo to napisane na jej pomniku kiedy Keith pokazywał Lucasowi kiedy ten miał zawał jakby wyglądał świat gdyby Lucas był gorszym człowiekiem)
12 lipiec 1988
jakiego koloru koszule założył mouth w ostatnim odcinku 4 serii?????/
W taka niebieska we wzorki :)
A potem sie przebrał w biała kurtke czy cos :)
Kogo nie chcieli w puscic na impreze zakonczenia roku w 4 serii ost odcinek :)???
bo na balu przebierańców rachel podrywała lucasa...
jaki byl dowód, kto go znalazl i gdzie, na to ze to felix pomalowal szafke peyton?
dowodem byla poplamiona koszulka czerwona farba a znalazla to Anna chyba w garazu albo w jakims skladziku w ich domu
dlaczego Dan podejrzewal Keith'a o podpalenie jego sklepu i usilowanie go zabic?jaki byl dowod?
Darby chyba:P albo cos na 'D' w kazdym badz razie:P
jaki tytul miala piosenka ktora Haley zagrala i zaspiewala specjalnie dla Nathan'a w kafejce Karen??
"Elsewhere"
Bootleg jakiego zespołu Rachel dała Peyton? (dla ułatwienia: season 3 :P)
<lol> jeden z ulubionych zespołów Peyton- NOFX
Kolejne pytanko, też związane z muzyką. Jaka piosenka leciała w szpitalu, gdy umierała pierwsza mama Peyton? (ułatwienie- rozmowa Peyton z Ellie)
Kool & The Gang - Celebration :)
Co takiego napisał Lucas w liście do Brooke co ją zdenerwowało i dlaczego tak się wtedy wkurzyła?
napisał chyba na końcu "moja na zawsze" czy cos podobnego . a brook sie tak zdenerwowała ponieważ gdy lukas kochał sie jeszcze w peyton to w liscie do niej tez tak napisał i brook o tym wiedziała i to dlatego
co peyton chciała zrobic dla swojego ojca gdy miał przyjechac do domu???(1 sezon)
napisał chyba "moja na zawsze" a przedtem napisał tak w liście do peyton a brook o tym wiedziała bo przeczytała ten list przez przypadek
co peyton chciała zrobić dla swojego taty gdy wracał do domu (1 sezon pomagała jej przy tym brook i lukas)
czy naprawde nikt nie wie chciała wypicować jesgo star samochód
co śniło sie haley chodzi mi o sen z 1 sezonu?????