Witam ! Założyłam ten temacik ponieważ chce się sprawdzić i innych ile wiedzą o naszym kochanym serialu ... a więc gra polega na tym że jakaś osoba w tym przypadku ja podaje pytanie na kóre druga osoba musi na nie poprostu odpowiedzieć a potem zadać nowe :) a więc :
Jak nazywa się córeczka Jake'a ?
drugie imiona bohaterów to: Lucas - Eugene, Brooke - Penelope oraz Peyton - Elizabeth a co do Nathana i haley to nie mam pojęcia
drugie imie nathana to ROYAL ehhehe smieszne a moje pytanie to
jak ma na imie brat peyyton?
zespół nazywał sie THE CONSTANTINES mozliwe ze literowke szczelilam za co przepraszam, a siostra nazywala sie ANNA. a moje pytanie JAK NAZYWAł SIE KLUB KTORY ZAłOżYłA PEYTON ? :)
mouth nie kupił domku dla lalek za który zapłacił Felix. Tylko ramke ze zdjęciem Brooke. Domek kupiła jakaś baba z dzieckiem. I wtedy dopiero Felix odkupił domek.
kafejka nazywała sie Deb's Den
tego drugiego nie wiem
nastepne pytanie: Jak miala na imie kuzykna Nathana do ktorej pojechał Lucas i Nathan w 2 sezonie..(mial pozniej weypadek w tym odcinku)
Nie mam pojęcia:PP.A co to był za wypadek??;>.
Moje pytanie: Za co przebrał się Jake na akcji charytatywnej "Chłopak zabawka"??;>
przebrał sie za maskotkę drużyny koszykówki. jakie groźne zwierze 3 chłopaków wykradła w noc prób którą zorganizował Felix ??
złow :D zadalam to pytanie ostatnio tez;d:D
dla wszystkich zaintertesowanych ktorym moje pytanie sprawilo problem odpowiadam, Nathan na drugie imie na Royal , Nathan Royal Scott :)
Acha:)Nie zapamietałam tego a nie chciało mi sie sprawdzac ;]
Ponawiam moje pytanie:
Jak miala na imie kuzykna Nathana do ktorej pojechał Lucas i Nathan w 2 sezonie..(mial pozniej weypadek w tym odcinku) ??????
Daytona (nie jestem pewna czy o nia Ci chodzi) :P
Za kogo przebrała się Rachel na balu przebierańców (sezon 3 odcinek 4) ??;>
za tego mena anderson niewiem jak imie ale chyba nazwisko Lee.
Moje pytanie hmm.
Za co Przebrał Się Chris Keller skoro jestesmy przy balu przebieranców :D:D
Hmm...jak to sie nazywa...w aparaturze gdzie sie robi zdjęcia (??)
Po czym Lucas poznał która torebka jest Brooke na weselu Nathana i Haley????
nio może być Twoja odpowiedz:)
Hmm poznał po perfumach? (nie jestem pewna)
Za kogo Brooke musiała się przebierać w swojej pierwszej pracy?
Brooke sie interesował chyba od poczatku do konca.
Brooke w 2 sezonie musiała oddac zakupy na rzecz Nathana,co sobie zostawiła???
Felixowi na poczatku wpadła w oko Haley:)
Brooke zostawiła sobie chyba pare butow
Co Brooke przygotowała dla Nathana i Haley przed ich ślubem w 3 sezonie?
Hmm...nie wiem...to był ten taki wieczór co pokazywane były scenki i życie Haley i Nathana.
Jak ma na imię "dziewczyna" Anny?
chyba za to że nie przyszła jej pomóc w kawiarni i w nocy przyszła do domu podpita... :D
Kto stanał w obronie Brooke i wygłosił mowe gdy ta rywalizowała z Erica Marsh o "posade" przewodniczacej samorzadu?
nikt nie odpowiedzial na moje pyt wiec sama odpowiem
Deb na drugie miala HELEN :) (bylo to w dzisiejszym odcinku)
Dan zabił Keitha o ile się nie mylę, dlatego że myślał że znowu Keith chciał go zabić i podpalił mu warsztat.Czym zabawiała Peyton Jenny, gdy ona płakała??;>.Gdy Jenny "to coś" widziała zaczynała się "tym" bawić i przestawała płakać.
1.Penelope
2.klucze
Jak ma na imię przyjaciółka Lucasa którą odwiedził w
River kiedy jechał z Peyton do jej matki??