Witam ! Założyłam ten temacik ponieważ chce się sprawdzić i innych ile wiedzą o naszym kochanym serialu ... a więc gra polega na tym że jakaś osoba w tym przypadku ja podaje pytanie na kóre druga osoba musi na nie poprostu odpowiedzieć a potem zadać nowe :) a więc :
Jak nazywa się córeczka Jake'a ?
Nie jestem pewna ale chyba czerwoną,albo jakiś odcień czerwieni?
Jakie zadania (2) miała Brook w noc wyzwań,zorganizowanej przez Felixa?
Abby była cukrzykiem
1 musiała wyjść z restauracji w której była z felixem tak żeby nikt nie zauwazyłył że nie zapłaciła
2 musiała mieć zdjęcie w pustym grobie
gdzie psespali sie brook z felixem przed imprezą piżamową
Nie jestem pewna ale chyba wrzucił do wody jego gotarę
Co stało się z pieniędzmi, ktore wtedy wygrali?
Bo Peyton przesadziła z soląxD i dała jej za dużo:P
Co hamowało Haley, kiedy Nathan chciał z nią iść do łóżka?xD(działo się to tylko przez pewnien czas...mam nadzieje, że mnie zrozumieliście:))
No więc na samym początku nie chciała ponieaważ chciała czekać do ślubu, a poza tym bała się tego, że Nathan będzie ją porównywał do innych dziewczyn. A później w 3 sezonie ustalili, że nie będą tego robić do slubu. Nie wiem o ktore ci chodziło dokładnie.
Jak ma na imię ojciec Skillsa?
na prawej ręce, wydaje mi się, że krzyż
Jak Skills dostał się do drużyny koszykówki?
Nie pamietam tego dokladie ale chyba Skills gadal o tymz nathanem i byl wkurzony,cos tam powiedzial i to wszystko slyszal ich trener , więc chcial zeby Skills udowodnił to co powiedział i żeby zagrał , nie wiem czy dokładnie o to chodzilo...
Co Brooke i Peyton kupywały w centrum handlowym gdy miały po 9 lat ?
Poznali sie w Salonie Samochodowym Dana , kiedy Jules chciała kupić samochód .
Nie chce mi się wymyślać pytanie hehe :p
Co napisała Taylor Lucasowi w książce pamiętkowej czy czymś takim ...( 4 sezon )
dziękował lucasowi że jest takim dobrym kumplem i zawsze sie nim opiekuje.
jak haley poznała dziadka nathana?
Odp:hm.. Chyba w pierwszym sezonie w 12 odc .. Przyjechali nie spodziewanie coś takiego tam było.
Pytanie: Gdzie Mieszkały Brook i Peyton po ataku psycho Darek ?
chodziło mi o to że poznali się w kawiarni u karen.
odp: zamieszkały w dawnym mieszkaniu nathana i haley.
co haley napisała na dokumencie o unieważnienie małożeństwa?
Brook i Peyton najpierw mieszkały u lukasa
I LOVE YOU
jak Brook dostała sie do domu pEYTON KIEDY PSYCHO DEREEK JA ZAATAKOWAł
(nocowały tylko u niego)przez tylne drzwi klucz znalazła pod doniczką.
dlaczego mouth rzucił kamieniem w samochód brook?
Bo był zły, że zawsze dla wszystkich (szczególnie dziewczyn) jest tylko przyjacielem i że dziewczyny nie patrza na niego jak na chłopaka, a poza tym wkurzyło go to, że Brooke była z Felixem
Jak zginęła matka Peyton i w jakich okolicznościach to się stało?
Jej matka zginęła w wypadku samochodzowym bo przejechała na czerwonym świetle gdy spieszyła się by odebrać peyton ze szkoły.
eraz moje pytanie.....)O ile miesięcy lucas jest starszy od nathana??(było podane)
3 miesiace
co zrobil Lucas gdy zegnal sie z Brooke gdy ona wyjezdzala do rodzicow do LA?(koncowka 2 sezonu)
Zalatwil z mama, ze zamieszka u niego i pomalowal drzwi na czerwono poniewaz Brooke chciala zostac "dziewczyna zza czerwonych drzwi" ;]
Co powiedzila Rachel Mouth'owi na temat Tree Hill podczas pakowania ? (Wyjezdzala bo wyrzucono ja ze szkoly)
Nie jestem pewna.. ale chyba,ze przeprasza za otwarcie kapsuły czasu ... :)
Jaki napis umieściła Peyton na czerwonej sukience Brook?? ,(ten napis był widoczny tylko w ultrafiolecie) :P hihi
Ucieszyła się, bo wiedziała,że Peyton zależy i poszła do niej do domu, ale wiedziała, że na to zasłużyła :)
Dlaczego Brook przestała się spotkać z "panem" Chavezem :P ?
Odpowiedz: Powiedziała do Mautha że Jej zależy Peyton znaczy sie :]
Pytanie: Co po tym zrobiła Brook ?
Brooke ucieszyła się bo wiedziała , że Peyton jednak ja"kocha". Po czym powiedziala Mouthowi , że wychodzi i poszła do Peyton a Tam akcja psycho "derek"
Jak " psycho Derek" pozanł Peyton?( nie chodzi, mi o to że stał pod jej domem':)
No bo oglądał jej nagrania w internecie.
A dlaczego psycho Derek tak strasznie zwariował na punkcie Peyton??
Bo jego dziewczyna zginela i była ludzaco podobna do Peyton.
Pytanie; Jaka koszulke miała Peyton gdy biła się z Brooke w 4 sezonie( jak Brooke rzucila jajkami o jej okna)
Odpowiedź : Koszulkę Peyton Miała w kratkę niebieską Koszule
Pytanie: A co Miała Ubrane Brook ?
miała taki niebieski top i jasno brązowy zakiecik
czym brook rzucała podczas tej kłotni
Jajkami;)
Z jakim przedmiotem wchodził Lucas do domu Peyton kiedy zobaczył że drzwi są otwarte?(wtedy poznał ojca Peyton).
I jeszcze jedno pytanie na które sama nie znam odpowiedzi i chcę sie dowiedzieć:) Czemu nie wyszedł związek Karen I Andy?
Lucas wszedł z grabiami :)
A związek nie wyszedł bo Andy wyjechał do Nowej Zelandii i chciał założyć rodzinę, a Karen nie chciała.
Jak w 3 sezonie Nathan wykonał rzut wolny? (To był ostatni mecz do play-off)
nie patrzą nakosz tylko na Damiena Westa z takim fajnym uśmieszkiem
czemu Brook na ślubie Nathana i Haley nie mogła znależć swojej torebki????????
Bo wszystkim zrobiła identyczne.
Jakim wynikiem zakończył się mecz Nathana z Lucasem zaraz po powrocie z HIGH FLYERS?
A chodzi Ci o ten mecz Lucas-Nathan w I sezonie? Jak o ten to chyba wygrał Lucas.
W jakich okolicznościach dowiaduje sie Peyton że Ellie nie żyje?
Nie chodziło mi o mecz gdy Nathan wrócił z obozu HIGH FLYERS (nawet było wielkimi literami napisane) wieć wtedy wygrał nathan 10:0
A co zrobiła Peyton? Nie wiem czy o to chodzi, ale wydaje mi się, że rozrzuciła jej prochy na tym polu gdzie był koncert podczas deszczu.
Nie daje pytania bo nie wiem czy to o to chodziło.
Upadły jej wszystkie płyty na podłogę (te które chciała pokazać Ellie - frends with benefits) i zaczęła płakać
Jak miała na imię kobieta którą potrącił Andy?>
No dobra skoro nikt nie wie to następne.
Kiedy ( tak mniej więcej) Karen otworzyła swoją kafejke?
Karen otworzyła kafejke po ukończeniu szkoły średniej i gdy miała rodzić. nikt nie wierzył, że ten pomysł jest dobry, tylko Keith wierzył w nią. Teraz moje pytanie: jak nazywała się koleżanka Lucasa, którą spotkał na ławce przy boisku do kosza, kiedy pojechał z Peyton to jej prawdziwej mamy ??