Witam ! Założyłam ten temacik ponieważ chce się sprawdzić i innych ile wiedzą o naszym kochanym serialu ... a więc gra polega na tym że jakaś osoba w tym przypadku ja podaje pytanie na kóre druga osoba musi na nie poprostu odpowiedzieć a potem zadać nowe :) a więc :
Jak nazywa się córeczka Jake'a ?
Nie mam pojęcia, ale zadam pytanie, więc:
Co zrobił Nathan, gdy Haley wyjechała Chrisem? (to było w 2 sezonie)
Z Petem :)
To drugie,to nie wiem o jaki moment chodzi ale jak z dzisiejszego odcin ka to rozwalił instrument Haley o ich tablicę.
Jak ma na imię "Czysta nastolatka" z którą spał Mouth??
odpowiem na pytanie wcześniej zadane Nathan zaoszczędził na motorze 200$ a pytanie nadal obowiązuje od Klaudii :)
Shelly
Jaki film oglądali razem Bevin i Skills ( podpowiem że zrobił on na nim duże wrażenie ;) )?
Shelly
za co w pierwszym sezonie brooke zdobyla nagrode w konkursie podczas wyjazdu ? (odcinek 16)
Zdobyła ją za najlepszą choreografię!?
Jakiego wykonanego zadania nie pokazał Lucas drużynie podczas "nocy wyzwań"?
Zrobił sobie foty jak się całuje z Anną i tych zdjeć nie pokazał.Czym była Brooke:PP chodzi mi o jej prace;D.Musiała się za "coś" pzrebrac i reklamować "coś" (żeby nie podpowiedzieć:PP)??;>.
no więc gdy on był młody nie można było grać Afroamerykanom i Białym w jednej drużynie. pewnego razu zamknęli sie oni w sali i zagrali 4 mecze z czarną drużyną Monarchów i postanowili je połączyć drużyne kompletowali kapitanowie obu drużyn i kapitan Monarchów wybrał jego jako ostatniego i powiedział coś w stylu "wybieram cię Whitey". JAKIEGO KOLORU BYł MOTOR NATHANA ???
niewiem moze chyba granatowego ...
Jak na imie i nazwisko ma Mouth ?(Serialowe imie i nazwisko)
Wiem ze na nazwisko ma McFadden ale jak ma na imie to nie wiem :(
Jaki numerek ma Nathan na koszulce do gry w kosza?
w skrócie udawała ladacznicę gdy Dan w domu prezentował swój program wyborczy lub pomagała Karen. JAK MA NA NAZWISKO RAICHEL ??
James Lucas Scott
Jaki film oglądali razem Bevin i Skills ?
Co do mojego pytania zadanego już jaaakiś czas temu to Peyton napisała w roczniku Lucasa po prostu : Peyton Sawyer :))) a Taylor napisała : Wiem że mmnie pragniesz ;)
Miał na imię Nick
Co Jimmmy Edwards powiedział przez 4 telefony komórkowe?
Te słowa powiedziała też Karen do Lucasa gdy był w śpiączce w 1 serii oraz Keith do Lucasa gdy był w śpiączce w 4 serii i widział go we śnie
w tłumaczeniu na polski do pierwszego telefonu powiedział "otwórz oczy, twój syn to k***s" a do reszty tylko "otwórz oczy". niezłe pytanie wmyśliłaś :D
jakiego koloru była sukienka Gigi na randce z Mounth'em ??
Gigi na randce z Mouth'em miala czerwona sukienke. Kto przekonal Haylie ze powinna udzielac korepetycji Rachel?
Przekonał ją Lucas gadką na temat dawaniu drugiej szansy którą poparła Karen. W JAKIEJ JEDNOSTCE WOJSKOWEJ służył DEREK ??
Chodzi o marines? Jak juz jestesmy przy Dereku, to moje pytanie brzmi: co mial wytatuowane na plecach "fałszywy" Derek?
Hmm... nie wiem od ilu lat, ale wiem, że znają się bardzo długo, od póznego dzieciństwa:).
W 2 sezonie Brooke została przewodniczącą.Dla Ericy specjalnie przemawiał dyrektor, zachęcając wszytskich żeby na nią głosowali.Brooke niesety nie miała nikogo, co wtedy odwaliła;D?.Jak nazwałą Erce?;>.
no więc Brooke wzięła i pozyczyła od kolesia skarpetkę na której namalowała twarz i którą nazwała Erica
moje pytanie :W każde urodziny Brooke , Peyton i Brooke robiły coś co było ich tradycją , co to było?
szły do ulubionego sklepu Brook i Peyton kradła dla niej jakąś rzecz, choć tak naprawdę ojciec Peyton znał menażera firmy i płacił za to :) a znają sie od 9 roku życia.
JAK NAZYWA SIę OJCIEC PEYTON ??
Nathan wyznał miłość Haley po raz pierwszy na ławce koło jakiejś ulicy:).Keith poznał Jules (tak się pisze:)) w salonie Dana.czemu Lucas wprowadził się do Dana?
Nathan wyznał miłość Haley po raz pierwszy na ławce koło jakiejś ulicy:).Keith poznał Jules (tak się pisze:)) w salonie Dana.Vzemu Lucas wprowadził się do Dana?
Dlatego zeby Kith byl szczesliwy z Jules i zeby ich zostawil w spokoju.
Jakiego koloru nie lubi Haley?
różowego
co zrobiła brooke nagrywając film do kapsuły czasu ( zostało to pokazane dopiero gdy kapsuła została otwarta)?
Haley nie lubi rozowego. Czego za duzo wsypala Peyton do ciastek czekoladowych ktore piekla Lucasowi?
Nie znam odpowiedzi, ale zeby odnowić temat zadaję kolejne pytanie.
Jaką piosenkę zaśpiewała po raz pierwszy Haley w klubie Trik? (chodzi mi o tytuł)
Ta piosenka nazywa się "let me fall"
W kapsule czasu Brooke powiedziała, że prawdopodobnie za kogoś wyjdzie.
Za kogo?
Za Marvina McFadena (Moutha)
Kogo początkowo Dan podejrzewał o pożar w salonie i probowanie zabicia go??????
chłopcy chcieli sie zabawić wiec brat Tim'a(?) załatwił striptizerkę, oto chyba chodzi...
JAKI PTAK JEST MASKOTKą DRUżYNY KOSZYKóWKI NATHANA ??
Co do pytania Brooke to Lucasa podejrzewał początkowo.
Maskotka:Kruk.
Dlaczego w 2 sezonie matka Brooke nie zgodziła sie aby zamieszkała ona z Peyton??
Ponieważ uważała że Peyton ma zły "wpływ" na Brook czy coś podopnego!!
Gdy nathan pojechał do Hayle gdy ta była w trasie uciekł czemu pojechał do Taylor?
Nie znam odpowiedzi, zadaję nowe pytanie żeby odświeżyć temat.
Dalaczego Brooke płakała (prawie) przed ceremonia ślubną Keitha?
Lucas-o trzy miesiące.
Dlaczego Brooke zamieszkała z Karen?
(nie wiem,czy było już takie pytanie?xD)
Brooke zamieszkała z Karen, chyba dlatego, że nie chciała jechać do swoich rodziców i Karen przekonała ich żeby pozwolili Brooke u niej zostać
Ja mam kilka pytań. Przegapiłam niektóre odcinki i chciałabym wiedzieć parę rzeczy :)
1) Kim był Jimmy? I co się stało w szkole? Dlaczego miała tam miejsce strzelanina?
2) Czemu Jimmy się zastrzelił?
3) Czy Dan odpowiedział za zabicie Keitha? Jak zareagowali bliscy Keitha gdy dowiedzieli się, że to Dan go zabił?
4) Kto próbował zabić Dana wzniecając pożar w salonie?
5) Dlaczego Dan myślał, że to Keith próbował go zabić?
Trochę dużo tego wyszło :) Czekam na odpowiedzi...
więcej pytań już nie miałaś ;p wczoraj obejrzałam ostatnie 3 odcinki OTH. 4 serie to za mało.
1)był przyjacielem Lucasa i Marvina, w szkole była strzelanina, bo przez 4 lata wszyscy mu dokuczali
2)bo był słaby
3)dan przyznał się że on go zabił, znienawidzili go bardziej
4)Deb
5)bo widział że on kupował taki sam alkohol jaki on dostał z trucizną
JAK NA DRUGIE IMIę MA NATHAN ??