PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112895}

Pogoda na miłość

One Tree Hill
2003 - 2012
7,9 30 tys. ocen
7,9 10 1 29528
Pogoda na miłość
powrót do forum serialu Pogoda na miłość

Gra

ocenił(a) serial na 10

Witam ! Założyłam ten temacik ponieważ chce się sprawdzić i innych ile wiedzą o naszym kochanym serialu ... a więc gra polega na tym że jakaś osoba w tym przypadku ja podaje pytanie na kóre druga osoba musi na nie poprostu odpowiedzieć a potem zadać nowe :) a więc :

Jak nazywa się córeczka Jake'a ?

upaczanga

Nie mam pojęcia, ale zadam pytanie, więc:
Co zrobił Nathan, gdy Haley wyjechała Chrisem? (to było w 2 sezonie)

olCCia

Z Petem :)

To drugie,to nie wiem o jaki moment chodzi ale jak z dzisiejszego odcin ka to rozwalił instrument Haley o ich tablicę.

Jak ma na imię "Czysta nastolatka" z którą spał Mouth??

Klaudiiia

odpowiem na pytanie wcześniej zadane Nathan zaoszczędził na motorze 200$ a pytanie nadal obowiązuje od Klaudii :)

ocenił(a) serial na 10
Klaudiiia

Shelly

Jaki film oglądali razem Bevin i Skills ( podpowiem że zrobił on na nim duże wrażenie ;) )?

ocenił(a) serial na 6
_Anka_

Shelly

za co w pierwszym sezonie brooke zdobyla nagrode w konkursie podczas wyjazdu ? (odcinek 16)

ocenił(a) serial na 10
_Anka_

Zdobyła ją za najlepszą choreografię!?
Jakiego wykonanego zadania nie pokazał Lucas drużynie podczas "nocy wyzwań"?

Haley93

Zrobił sobie foty jak się całuje z Anną i tych zdjeć nie pokazał.Czym była Brooke:PP chodzi mi o jej prace;D.Musiała się za "coś" pzrebrac i reklamować "coś" (żeby nie podpowiedzieć:PP)??;>.

KiNgAa522

Brooke byla krabem :) Skad wzielo sie przezwisko trenera Ravens'ów, Whitey?

upaczanga

no więc gdy on był młody nie można było grać Afroamerykanom i Białym w jednej drużynie. pewnego razu zamknęli sie oni w sali i zagrali 4 mecze z czarną drużyną Monarchów i postanowili je połączyć drużyne kompletowali kapitanowie obu drużyn i kapitan Monarchów wybrał jego jako ostatniego i powiedział coś w stylu "wybieram cię Whitey". JAKIEGO KOLORU BYł MOTOR NATHANA ???

ocenił(a) serial na 10
nina698

niewiem moze chyba granatowego ...
Jak na imie i nazwisko ma Mouth ?(Serialowe imie i nazwisko)

ocenił(a) serial na 10
_Anka_

Wiem ze na nazwisko ma McFadden ale jak ma na imie to nie wiem :(

Jaki numerek ma Nathan na koszulce do gry w kosza?

Haley93

23. Jak ma na imie brat Peyton?

ocenił(a) serial na 6
upaczanga

Derek , a mouth ma na imie marvin

o ile mlodszy jest nthan od lucasa?

ocenił(a) serial na 10
natusia_5

3 miesiące

co robila deb aby sabotazowac wybory dana?

dorka171

w skrócie udawała ladacznicę gdy Dan w domu prezentował swój program wyborczy lub pomagała Karen. JAK MA NA NAZWISKO RAICHEL ??

nina698

Rachel ma na nazwisko Gattina. Jak Haley i Nathan nazwali swojego syna?

ocenił(a) serial na 10
Buffy_723

James Lucas Scott

Jaki film oglądali razem Bevin i Skills ?

Co do mojego pytania zadanego już jaaakiś czas temu to Peyton napisała w roczniku Lucasa po prostu : Peyton Sawyer :))) a Taylor napisała : Wiem że mmnie pragniesz ;)

sandra_19

Bevin i Skills ogladali "Pamietnik". Jak mial na imie nauczyciel z ktorym romansowala Brooke?

ocenił(a) serial na 10
upaczanga

Miał na imię Nick

Co Jimmmy Edwards powiedział przez 4 telefony komórkowe?
Te słowa powiedziała też Karen do Lucasa gdy był w śpiączce w 1 serii oraz Keith do Lucasa gdy był w śpiączce w 4 serii i widział go we śnie

sandra_19

w tłumaczeniu na polski do pierwszego telefonu powiedział "otwórz oczy, twój syn to k***s" a do reszty tylko "otwórz oczy". niezłe pytanie wmyśliłaś :D
jakiego koloru była sukienka Gigi na randce z Mounth'em ??

nina698

Gigi na randce z Mouth'em miala czerwona sukienke. Kto przekonal Haylie ze powinna udzielac korepetycji Rachel?

upaczanga

Przekonał ją Lucas gadką na temat dawaniu drugiej szansy którą poparła Karen. W JAKIEJ JEDNOSTCE WOJSKOWEJ służył DEREK ??

nina698

Chodzi o marines? Jak juz jestesmy przy Dereku, to moje pytanie brzmi: co mial wytatuowane na plecach "fałszywy" Derek?

upaczanga

miał wytatuowanego anioła śmierci którego namalowała matka Peyton.
OD ILU LAT BROOK ZNA PEYTON ??

nina698

Hmm... nie wiem od ilu lat, ale wiem, że znają się bardzo długo, od póznego dzieciństwa:).
W 2 sezonie Brooke została przewodniczącą.Dla Ericy specjalnie przemawiał dyrektor, zachęcając wszytskich żeby na nią głosowali.Brooke niesety nie miała nikogo, co wtedy odwaliła;D?.Jak nazwałą Erce?;>.

ocenił(a) serial na 10
KiNgAa522

no więc Brooke wzięła i pozyczyła od kolesia skarpetkę na której namalowała twarz i którą nazwała Erica

moje pytanie :W każde urodziny Brooke , Peyton i Brooke robiły coś co było ich tradycją , co to było?

sandra_19

szły do ulubionego sklepu Brook i Peyton kradła dla niej jakąś rzecz, choć tak naprawdę ojciec Peyton znał menażera firmy i płacił za to :) a znają sie od 9 roku życia.
JAK NAZYWA SIę OJCIEC PEYTON ??

ocenił(a) serial na 6
nina698

Larry

Gdzie Nathan po raz pierwszy wyznał miłość Haley?

natusia_5

Nie jestem pewna ale chyba przed domem Haley. Pytanie już zadałam

nina698

Ojciec Peyton to Larry
Jak Karen nazwała swoją córkę?

ocenił(a) serial na 10
Buffy_723

Lilly?
Gdzie Keith poznał Jules (czy jak to się tam pisze)?

monika_2601

Nathan wyznał miłość Haley po raz pierwszy na ławce koło jakiejś ulicy:).Keith poznał Jules (tak się pisze:)) w salonie Dana.czemu Lucas wprowadził się do Dana?

monika_2601

Nathan wyznał miłość Haley po raz pierwszy na ławce koło jakiejś ulicy:).Keith poznał Jules (tak się pisze:)) w salonie Dana.Vzemu Lucas wprowadził się do Dana?

ocenił(a) serial na 10
_Anka_

Dlatego zeby Kith byl szczesliwy z Jules i zeby ich zostawil w spokoju.

Jakiego koloru nie lubi Haley?

ocenił(a) serial na 10
Haley93

różowego
co zrobiła brooke nagrywając film do kapsuły czasu ( zostało to pokazane dopiero gdy kapsuła została otwarta)?

Haley93

Haley nie lubi rozowego. Czego za duzo wsypala Peyton do ciastek czekoladowych ktore piekla Lucasowi?

upaczanga

yym chyyba sie spoznilam :/ to chociaz opowiem.. Brooke pokazala swoje piersi :P

upaczanga

wsypała zadużo soli.
JAKA JEST DOKłADNA DATA URODZIN PEYTON ??

ocenił(a) serial na 10
nina698

Nie znam odpowiedzi, ale zeby odnowić temat zadaję kolejne pytanie.

Jaką piosenkę zaśpiewała po raz pierwszy Haley w klubie Trik? (chodzi mi o tytuł)

ocenił(a) serial na 10
monika_2601

Ta piosenka nazywa się "let me fall"
W kapsule czasu Brooke powiedziała, że prawdopodobnie za kogoś wyjdzie.
Za kogo?

ocenił(a) serial na 10
marcik0605

Za Marvina McFadena (Moutha)

Kogo początkowo Dan podejrzewał o pożar w salonie i probowanie zabicia go??????

Brooke_4

Dan podejrzewał Keith`a(?)

Co miało być motywem przewodnim wieczoru kawalerskiego Nathana?

arystokratka

chłopcy chcieli sie zabawić wiec brat Tim'a(?) załatwił striptizerkę, oto chyba chodzi...
JAKI PTAK JEST MASKOTKą DRUżYNY KOSZYKóWKI NATHANA ??

nina698

Co do pytania Brooke to Lucasa podejrzewał początkowo.

Maskotka:Kruk.

Dlaczego w 2 sezonie matka Brooke nie zgodziła sie aby zamieszkała ona z Peyton??

ocenił(a) serial na 10
Samaire

Ponieważ uważała że Peyton ma zły "wpływ" na Brook czy coś podopnego!!

Gdy nathan pojechał do Hayle gdy ta była w trasie uciekł czemu pojechał do Taylor?

ocenił(a) serial na 10
ewelka_3

Nie znam odpowiedzi, zadaję nowe pytanie żeby odświeżyć temat.
Dalaczego Brooke płakała (prawie) przed ceremonia ślubną Keitha?

monika_2601

Bo przeczytała przemówienie Lucasa
Kto jest starszy Nathan czy Lucas i o ile?

Buffy_723

Lucas-o trzy miesiące.

Dlaczego Brooke zamieszkała z Karen?
(nie wiem,czy było już takie pytanie?xD)

arystokratka

Brooke zamieszkała z Karen, chyba dlatego, że nie chciała jechać do swoich rodziców i Karen przekonała ich żeby pozwolili Brooke u niej zostać

Ja mam kilka pytań. Przegapiłam niektóre odcinki i chciałabym wiedzieć parę rzeczy :)

1) Kim był Jimmy? I co się stało w szkole? Dlaczego miała tam miejsce strzelanina?
2) Czemu Jimmy się zastrzelił?
3) Czy Dan odpowiedział za zabicie Keitha? Jak zareagowali bliscy Keitha gdy dowiedzieli się, że to Dan go zabił?
4) Kto próbował zabić Dana wzniecając pożar w salonie?
5) Dlaczego Dan myślał, że to Keith próbował go zabić?

Trochę dużo tego wyszło :) Czekam na odpowiedzi...

fanka25

więcej pytań już nie miałaś ;p wczoraj obejrzałam ostatnie 3 odcinki OTH. 4 serie to za mało.

1)był przyjacielem Lucasa i Marvina, w szkole była strzelanina, bo przez 4 lata wszyscy mu dokuczali
2)bo był słaby
3)dan przyznał się że on go zabił, znienawidzili go bardziej
4)Deb
5)bo widział że on kupował taki sam alkohol jaki on dostał z trucizną

JAK NA DRUGIE IMIę MA NATHAN ??