Witam ! Założyłam ten temacik ponieważ chce się sprawdzić i innych ile wiedzą o naszym kochanym serialu ... a więc gra polega na tym że jakaś osoba w tym przypadku ja podaje pytanie na kóre druga osoba musi na nie poprostu odpowiedzieć a potem zadać nowe :) a więc :
Jak nazywa się córeczka Jake'a ?
to może ja zadam pytanie, skoro Haley chciala iść do Stanford to gdzie chciał iść Nathan?
Nathan chcial isc do Duke
jaki numerek miala koszulka Keitha (jakkolwiek to sie pisze) gdy gral w druzynie, pozniej ta koszulke dostal Lucas.
nie wiem jaki numer miała koszulka Keitha ale wiem że Lucas miał koszulkę z numerem 3 ;) więc to chyba o to chodzi
to moje pytanie brzmi : kto zgłosił Brooke do konkursu Rouge Vogue i dlaczego?:)
Zgłosiła ją Rachel zeby nie mogla pojechac na wystep cheerliederek.
Jak miał na imię facet który szantażował Nathana w
4 sezonie??
Duante czy jakoś tak :)
no to teraz moje pytanie : Co było pierwszą rzeczą jaką Brooke zorganizowała jako przewodnicząca ?
nie wiem jak to sie profesjonalnie nazywa ale chodzi chyba o ta taxówke która bezpiecznie odwoziła imprezowiczów do domu :) CO wytatuował SOBIE TIM NA PLECACH Z OKAZJI ROZPOCZęCIA SEZONU KOSZYKóWKI ?? :)))
Tim wytatułował sobie aniołka ;)))))
To ja teraz mam dwa pytanka bo nie wiedziałam , które wybrać ,ale oba są prościutkie:
Skoro już jesteśmy przy Timie :1.Kiedy Felix zorganizował "DARE NIGHT" Nathan i Tim mieli iść do salonu masażu i poprosić o specjalność na którą Tim się tak cieszył , co to była za specjalność?
2. Skąd Peyton wiedziała o pocałunku Haley i Chrisa?
Brooke nazywa Peyton PMS
Od kogo Dan dowiedział się że to Lucas uratował go z pożaru w jego salonie samochodowym?
o pocalunku haley i chrisa peyton dowiedziala sie od Jake Jagielskiego (niewiem jak to sie pisze)
Chyba Dan, ale nie jestem pewna.
Wiem że na pewno pomógł mu Lucas, kiedy mieli wygrać tylko 9 punktami i Nathan poprosił go o pomoc
To teraz moje pytania, mam aż 3 bo znów nie mogłam się zdecydować :D
1. Co Nathan zrobil z portretem Haley , gdy ta go zostawiła?
2. Dlaczego Jake przyjechał do Tree Hill w 2 sezonie ?
3. Gdzie Jake wyjechał pod koniec sezonu 1, a gdzie Peyton i Brooke wysłały Nikki?
Rozwalił go ;p
Bo przestał się bać nikki że zabierze jej jenny i że kochał peyton ;p
Niewiem gdzieś mu peyton powiedziała ale nie pamiętam , i tego też nie wiem:(
teraz moje pytanko;p
Dla kogo brooke zerwała z felixem ?
Brook zerwała z Felix`em po tym jak dowiedziała się że to on pomazał szafkę Peyton JAK NAZYWAłA SIę "SIEć ODZIEżOWA" BROOK ??
Odp. Peyton.
Pytanie: Jaka sławna piosenkarka odwiedziła w I sezonie kawiarnie Karen?
Peyton przespała sie z Pete'm w domku Rachel i zażywała kokainę.
Haley pilnowała w 4 sezonie dwójkę dzieci,jakie??Czyli np.2 dziewczynki,2 chłopców,chlopca i dziewczynkę??
Haley nie lubi różowego
a odpowiedzi do moich 3 pytań to
1) Nathan zamalowal jej portret na różowo bo Haley nie cierpi tego koloru :) i powoiesił zdjęcie klauna bo doprowadzają Haley do szału
2) Jake przyjechał bo zadzwonił do niego Lucas prosząc żeby przyjechał do Peyton
3) Jake wyjechał do Savannah, a Peyton i Brooke wysłały Nikki do Seattle
no to teraz pytanie :
jest taka scena w 4 sezonie gdzie przeglądają swoje roczniki: Co napisała w roczniku Lucasa Peyton , a co Taylor - siostra Haley?
Nie znam odpowiedzi ale daję nowe pytanie żeby odświeżyć temat.
Jakiego kolory sukienkę miała Brook na balu w drugim sezonie?
Wypadek na moście spowodowała Rachel poniewaz kochała Coopera i nie chciała by wyjechał i sie rozstali!!
MOje pytanko W odcinku gdy Nathan miał sen ze wszystko jest na odwrót jak miała na nazwisko Deb?
niewiem o czym mówisz ...ale zadam nowe pytanie żeby odświerzyć temat ... bardzo prościutkie xD :
dlaczego natchan zrezygnował ze swojej kariery sportowej ?
Bo chciał dać sznsę Haley, poświęcił sie dla niej, aby ona mogła rozwinąć swoją karierę muzyczną.
Moje pytanie: z jaka dziewczyną Nathan po raz pierwszy uprawiał seks?
bo kiedyś potrącił kobiete z dzieckiem teraz 2 razy w roku ich odwiedza zobaczyć czy nic im się nie stało ...
Haley z natchanem mają córeczke czy syna ? xD
Luckas znalazł kase i jakieś dokumenty niby ze dan cos kręci na lewo!!!!
Moje pytanie
Jaki tatuaż ma siostra hayley taylor na plecach?
Haley i nathan maja syna :D
Jak miala na imie dziewczyna ktora byla swiadkiem zabicia Keitha?
Lucas znalazl torbe z pieniedzmi i jakis notes albo cos takiego
swoje pytanie juz zadalam
tych odcinków jeszcze nie oglądałam... ale chyba było już to pytanie .. no dobra ja zadam znowu nowe ...;p
Jak miała na imie rodzona matka peyton ?
Abby była świadkiem zabicia Keitcha.
Matka Peyton nazywała sie Ellie.
Jak ma na imię naprawde "PsYcHo-Derek" ??
Teylor ma wytatułowanego skorpiona akurat w tym samym miejsu co Haley 23:).Na to drugie pytanie nie znam odp:).A moje pytanie: Dlaczego Jules nei pojawiła się na ślubie?
Jules nie pojawila sie na slubie bo Karen jej cos powiedziala ale nie pamietam co... : P Ile lat miala Solaris, dziewczyna ktora Brooke poznala gdy pojechala do Nowego Jorku na pokaz mody?
Solaris miała chyba lat 15
ile dolarów zarobił Nathan wymieniają samochód na motor
Solaris miała chyba lat 15
ile dolarów zarobił Nathan wymieniają samochód na motor
Nie znam odpowiedzi ale zadaję nowe pytanie.
Dlaczego Lucas przeprowadza się do Dana?