Witam ! Założyłam ten temacik ponieważ chce się sprawdzić i innych ile wiedzą o naszym kochanym serialu ... a więc gra polega na tym że jakaś osoba w tym przypadku ja podaje pytanie na kóre druga osoba musi na nie poprostu odpowiedzieć a potem zadać nowe :) a więc :
Jak nazywa się córeczka Jake'a ?
Royal
Skąd Brooke dowiedziala się że MOuth widział jej film do kapsuły czasu, jeszcze zanim została ona ujawniona?
Poszedł z Anną do szkoły bo Anna powiedziała w kapsule czasu że jest "bi" a jest lesbą i on razem z nią oglądał kapsułę.
Gdzie Peyton dostała się na staż na czas wakacji???
Nie padło pytanie więc ja zadam. Gdzie rodzice wysłali Felixa po aferze z szafką Peyton?
Do szkoły żołnierskiej.Co napisała sobie Peyton na koszulce, jak wszyscy myśleli, że on ajest lessbą??;>.
Napisała sobie na koszulce "lesba"
Kro wywinął orła na akademii zakończenia szkoły podczas odbioru świadecwa? :)
moje pytanie było trochę inne , pytałam się jak Brooke sę dowiedziala ze on oglądał ten film z Anną
zostać pisarzem a jak to nie wyjdzie zostać trenerem ravensów.
Dlaczego nikt nie uwierzył lucasowi że dann zabił keitcha ?
bo myśleli że nie umie sobie poradzić ze śmiercią Kitha. deb mu uwierzyła. A lusac został zastępcą trenera Whitey gdzies 3 h od Tree Hill.
Gdzie pracował ojciec Skillsa ??
pracował w fabryce, która wytwarzała stal do produkcji transportowców
Kto pełnił rolę przewodnika Lucasa, kiedy tem miał zawał?
nie znam odpowiedzi na powyższe pytanie :)
ale zadam znowu kilka własnych pytań, dotyczących śmierci Keitha (ten wątek mnie nurtuje)
1) Dlaczego Dan płakał klęcząc nad grobem Keitha?
2) Jak Dan zareagował kiedy dowiedział się, że to Deb próbowała go zabić, a nie Keith? Czy żałował, że zabił brata za nic?
3) Jak udało się Lukasowi udowodnić, że mówi prawdę co do tego, że to Dan, a nie Jimmy, zabił Keitha?
4) Co Karen powiedziała Dan'owi kiedy uwierzyła, że to on zabił Keitha? Dlaczego Dan chciał się powiesić w celi?
5) Kto napisał na ścianie u Dana: "Murderer" czyli "Morderca"? Czy Dana na prawdę nawiedzał duch Keitha?
Znowu zadałam strasznie dużo pytań :) Jeśli ktoś oglądał 3 serię to mógłby po prostu opowiedzieć (napisać) o tym co się działo w dniu strzelaniny i potem. Nie oglądałam tego. Widziałam tylko krótkie filmiki, ale niewiele się można z nich dowiedzieć.
Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi... :)
ja nie znam odpowiedzi na pytanie:)
ZADAM NOWE PYTANIE KTÓRA MATKA JEST LEPSZA MATKA NATHANA CZY LUCASA?????
"ja nie znam odpowiedzi na pytanie:)
ZADAM NOWE PYTANIE KTÓRA MATKA JEST LEPSZA MATKA NATHANA CZY LUCASA?????"
Słuchaj to temat do wykazania się wiedzą o serialu a nie przeprowadzania sondy.
1) Ponieważ on go zabił myśląc, że Keith próbował go spalić a tak naprawdę ogień podłożyła Deb o czym powiedziała Danowi chwilę wcześniej.
2) AD 1
3) Tak. Okazało się, że przy wszystkim był świadek. Nie musiał jednak tego udowadniać policji ponieważ Dan się przyznał.
4)Powiedziała, że uświadomi swoja córkę kto zabił jej ojca i plunęła mu w twarz (szybę). Dan chciał się powiesić ponieważ dotarlo do niego wszystko co zrobił i kim się stał.
5)Napis wykonała Abby Brown. To ta dziewczyna z tutor center, której Jimmy pozwolił odejść Widziała ona całe zajście i wie co się stało
Dzięki Kira :)
Jeszcze dwa (trochę długie) pytania :P
1) Czy wiadomo na ile lat skazano Dana za zabicie Keitha? Czy po tym jak się przyznał, trafił do więzienia i próbował się powiesić duch Keitha dalej go prześladował? Czy jego bliscy mu kiedykolwiek przebaczyli?
2) Co działo się w chwili wypadku (kiedy Haley potrąci samochód)? Co zrobi Nathan temu kto prowadził ten samochód? I co zrobi Dan? Jak to się skończy?
Mam nadzieję, że puszczą w telewizji 3 i pozostałe serie. Na razie się nie zapowiada, więc będę zadawać pytania :)
Pozdrawiam
1) Nie było procesu więc nie wiadomo. Przyznając się trafił do aresztu. Tam przyszła Karen i powiedziała mu co o nim myśli i że będzie go zawsze nienawidzić. Lukas i Nathan chcieli do niego pójść i powiedzieć mu to samo ale zdecydowali, że skoro kontrolował całe ich życie,zrobią coś przeciwnego i nigdy g nie odwiedzą. Zaczną nową rodzinę bez Dana (Lukas został ojcem chrzestnym syna Naley). Dan po wizycie Karen nie wytrzymał nerwowo i chciał się wieszać. Przed oczami mial scenę śmierci Keitha. Ale nie było w celi jego ducha. Lina z prześcieradeł zerwała się od jego ciężarem i został szlochający na podłodze.
2) Nathan miał kłopoty finansowe. Więc kiedy Daunte Jones (hazardzista) chce mu pożyczyć pieniądze szybko na to przystaje. Niestety nie może ich oddać w terminie i wtedy Daunte zaczyna mieć do niego małe prośby. Kilka punktów mniej w tym meczu, słabsza gra w następnym aż wreszcie chce aby Nathan przegrał mecz o mistrzostwo.Kiedy Nathan się nie zgadza grozi że połamnie mu nogi i skończy jego karierę na zawsze. Nat na początku meczy ma zamiar się odłożyć ale stwierdza, że nie może tego zrobić swojemu bratu, trenerowi i drużynie. Kruki wygrywają. Wszyscy świętują u Karen. Kiedy Naley postanawiają wrócić do domu na drodze wyjeżdża Daunte i próbuje przejechać Nathana. Haley jednak to zauważa i w ostatniej chwili go odpycha sama lądując na masce. Samochód odjeżdża dalej. Nathan panikuje . Krzyczy do Luka aby wezwał pomoc a sam biegnie do samochodu który rozbił sie kawałek dalej. Wyciąga Daunte z samochodu i zaczyna go strasznie tłuc. Dan wybiega na ulice widzi cala sytuacje odciąga Nata od Daunte i każe mu sie zająć żoną. Wtedy dostrzega, że Daunte nie żyje wiec by ratować syna sam rozbija sobie rękę aby to wyglądało na jego sprawę.
1) Czy Nathan, Lucas albo Karen dowiedzieli się, że żałuje Dan tego co zrobił i próbował się zabić?
2) Ten wypadek miał miejsce przed czy po zabójstwie Keitha? Dan poszedł do więzienia za zabicie tego Daunte?
1) Nie to był w ostatnim odc. 4 serii. Nie sądzę jednak by zbytnio sie przejęli.
2)Wypadek miał miejsce w 4 serii, Keith umarł w 3. Dan poszedł do więzienia zamiast Nathana. Później się jednak okazało, że Daunte zmarł w skutek wypadku a nie pobicia i go wypuścili.
Czyli Dan dostał za swoje... Dzięki za informacje :) Mam nadzieję, że puszczą w tv 3 i 4 serię.
Pozdrawiam
Ej no słuchajcie to jest gra, takie rzeczy wyjaśniajcie sobie w innych tematach i nie psujcie zabawy reszcie, bez urazy oczywiście. Nie padło żadne pytanie więc ja zadaję nowe:
Kto wystąpił w roli druhen na niedoszłym ślubie Keitha?
Ej no słuchajcie to jest gra, takie rzeczy roztrząsajcie i tłumaczcie sobie w oddzielnych tematach i nie psujcie zabawy innym, bez urazy oczywiście. Nie padlo pytanie więc ja zadaję nowe:
Kto wystąpił w roli druhen na niedoszłym ślubie Keitha?
To była Deb i Karen bodajże(?)
Nie zabardzo pamiętam,czy ktoś jeszcze,ale chyba to wszystko^^
Co istotnego dla Mouth`a powiedziała Brooke w tej tam...nie pamiętam nazwy xD powiedzmy "kapsule czasu" ;]?
(pytanie denne,ale nie mam teraz do tego głowy)xP
chyba chodzi o to, że za chyba 10 lat będzie żoną Marvina McFadena, czyli Moutha, czy jakoś tak
Jak się nazywał magazyn do którego Lucas zaniósł rysunki Peyton?
tego nie pamietam :D
a jakie slowa padly na koniec odcinka jednego z pierwszych w 1seri w ktorym Payton przejezdzala na czerwonym swietle bo jej mama tak zginela i te slowa byly na koniec kiedy nie przejechala na czerwonym swietle???
chyba w przetłumaczeniu na polski to "ludzie zawsze odchodzą"
Ja mam trzy pytania:
1. Jaki nosi tytuł czołowa piosenka serialu?
2. Obrazek z jakim napisem dała Peyton Nathanowi po tym jak on zobaczył w jej pokoju obrazek z napisem "ludzie zawsze odchodzą"?
3. Jak nazywa się aktor, który gra Jeka (czy jakos tak) Jagielskiego??
Pytanie:
Po ilu minutach Lucas kazał wypuścic Brooke z więzienia??Były tez tam Haley i Peyton,je wypuscil od razu ale na Brooke był wkurzoy wtedy.
Nie mam pojęcia, a w której serii Brook trafiła do więzienia??
Ale zadam pytanko:P:
1. Jaki prezent dał Lucas Brook, gdy ta wygrała wybory??
A i mam jeszcze jedno pytanko:
Co znalazł Jake w szufladzie Peyton, gdy szukał zapałek, żeby zapalić świeczkę? (to było gdy oni całowali się po swojej pierwszej randce, w domu Peyton)
lucas dał jej chyba książkę.
z kim będzie chodził lucas w 3 serii ? (banał ale nie moge nic lepszego wymyślić :D)
No chyba raczej z Brook:P...
Jaką pierwszą piosenkę skomponowali (zagrali) razem Haley i Chris?? (podaj tytuł)
"When the stars go blue".Co znalazł Jake w szufladzie Peyton szukając zapałek?.I czyja była to własność?.
Prezerwatywy, należały do Nathana.
Do jakiej piosenki Spice Girls tańczyły dziewczyny w 3 serii (chyba w 3)?
W 4 serii a dokladnie w ostatnim odcinku.
"If you wnna be my lover".
Ile razy Haley dzwoniła by sprawdzic co u Jamesa Lucasa jak byli na imprezie 4x21???
6 razy:)
Kto chcial przeszkodzic Nathanowi :przegrac" Mistrzostwa w 4x09??
(chodzi o dwoch chlopakow)
Lucas i Skills
Jak nazywał się gangster który zarządał przegrania mistrzostw a następnie potrącił Haley??
Nie mam pojęcia... niedawno zaczęłam oglądać ten serial i jeszcze nie doszłam do tego sezonu... ale już jestem wielką fanką OTH!!!
A dam pytanko dla odświeżenia tematu:
W jaki nałóg wpadła Deb??
Nie jestem pewna, moge zle odpowiedzieć, ale wydaje mi się, że napisał coś w stylu:Zajme się pisaniem, a jak to nie wyjdzie to zostane trenerem.A czy na bank to nie wiem:(.A jak zaczyna się 3 sezon także nie wiem:(, bo jescze nie oglądałam.Jak obróciły się role w Nathana śnie, tym jak był w szpitalu?;>