Ja odrobinę bardziej wolę jednak Rodzinę Soprano, ale The Wire to zdecydowany nr 2 w moim top seriali.
jak dla mnie to zdecydowanie lepszy jest Dexter, Spartacus, Oz, The shield, Breaking bad, Supernatural i Rodzina soprano.
Spartakus i Supernatural - te bajeczki? Co prawda obejrzałem i z Supernatural na bieżąco jestem, ale takie porównanie jest nie na miejscu. Nie ta fabuła, wielowątkowość, ba w The Wire scenarzyści po prostu przeszli samych siebie tworząc tak ogromną całość.
Prawdopodobnie najlepszy i najbardziej niedoceniany serial w historii telewizji.
Wiem o tym i bardzo się z tego cieszę, ale niestety ma tyle samo przeciwników co wielbicieli.
Najlepszy, choć to trochę dołujące, bo teraz nie mogę niczego innego oglądać. Ten show zupełnie odebrał mi frajdę z oglądania innych seriali, shieeeeeeet nawet T. Swoją drogą, bogu dzięki za HBO: The Wire, Sopranos, 6 feet under, nawet dwa pierwsze sezony Dex'a...wyobrażacie sobie takie produkcje w Polsce? Pitbull był cłakiem blisko, ale jeszcze sporo mu brakowało.
zdecydowanie bardziej wolę Rodzinę Soprano, Six feet under i The Shield od The Wire. Sory
nierozumiem co masz do zarzucenia Pitbullowi ?
bije na głowę większość głupich, cukierkowych amerykańskich seriali pseudosensacyjnych, pełnych nielogicznych zdarzeń, np. Dexter
Tak samo Glina - rewelacyjny serial, który klimatem miaźdży!
Wracając do Prawo Ulicy - całkiem całkiem. Jak amerykanie się postarają, to czasem potrafią coś niezłego zrobić.