PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=87721}

Prawo ulicy

The Wire
2002 - 2008
8,5 40 tys. ocen
8,5 10 1 39822
9,4 31 krytyków
Prawo ulicy
powrót do forum serialu Prawo ulicy

No właśnie, 2 razy oglądałem serial ale nie potrafię zrozumieć sensu istnienia i w ogóle tego, jak fabularnie potoczyły się jego losy w tym serialu. Momentami był dla mnie na tyle anonimowy, że myliłem go z łepkami, a przecież pomagał w ich rozpracowywaniu. Wiecie skąd się wział i ci robił?

ocenił(a) serial na 10
ramzeslw

Z tego co pamiętam porucznik Daniels w pierwszym sezonie poprosił o przydzielenie go do jego zespołu(większość tego zespołu to byli "słabi" policjanci) w ramach wzmocnienia.

ocenił(a) serial na 10
ramzeslw

Tak jak w kilku przypadkach np. Michael poszedł w ślady Omara, itd. Sydnor poszedł w ślady McNultiego scena u sędziego-jeśli dobrze pamiętam.

ocenił(a) serial na 10
savino

Ano na koniec wszystko zatoczyło koło :)

ocenił(a) serial na 10
savino

dokładnie

ramzeslw

Sydnor to taki chłopiec na posyłki był początkowo. Zupełnie jak Carv i Herc. śledzenie, obserwacja. Ale wydaje mi się, że z czasem połknął bakcyla McNulty'ego i Lestera do łapania prawdziwych bossów a nie tylko płotki na rogu. Świadomie zrezygnował ze wspinania się po ścieżce kariery dla dobrej, policyjnej roboty. On, Carv i Herc są nowym pokoleniem - zaczynali wszyscy z tego samego pułapu, ale każdy skończył inaczej.