PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=87721}

Prawo ulicy

The Wire
2002 - 2008
8,5 40 tys. ocen
8,5 10 1 39951
9,4 31 krytyków
Prawo ulicy
powrót do forum serialu Prawo ulicy

Za dużo, za mało.

ocenił(a) serial na 10

Aktualnie jestem na drugim sezonie. Muszę powiedzieć, że strasznie drażnią przedłużane sceny z
wątkami policyjnymi i detektywistycznymi, a możliwie najbardziej skracane przestępcze.
Przysypiam słuchając debatowania McNulty'ego z przełożonymi, czy oglądając jego rozterki
życiowe, a denerwuję się, kiedy KOZACKA scena handlu, egzekucji, napadu czy kradzieży trwa
zaledwie kilka minut, jeśli nie kilkadziesiąt sekund.

ocenił(a) serial na 10
Vedkonner

Heh ten post(a raczej jako taki morał z niego) genialnie podsumowuje wszelkiej maści sceptyków, ludzi próbujących mieszać The Wire z błotem, czy wiecznie narzekających.

Serial jest tak inny od całej reszty że początkowo narzekając; oglądasz go do końca (domyślam się) i dajesz na na koniec 10 z *.
I mogę sie mylić ale pewnie sam po obejrzeniu całości klepiesz sie w czoło i śmiejesz z tego początkowego poglądu. Czy się mylę?

Poza tym, obejrzysz kiedyś całość jeszcze raz to i na bank zmienisz zdanie o pierwszysch 2 sezonach, zauważysz mnóstwo fajnych rzeczy które umknęły ci przy pierwszym obejrzeniu

Więc. Mijam się z prawdą? :)

ocenił(a) serial na 10
Vedkonner

Heh ten post(a raczej jako taki morał z niego) genialnie podsumowuje wszelkiej maści sceptyków, ludzi próbujących mieszać The Wire z błotem, czy wiecznie narzekających.

Serial jest tak inny od całej reszty że początkowo narzekając; oglądasz go do końca (domyślam się) i dajesz na na koniec 10 z *.
I mogę sie mylić ale pewnie sam po obejrzeniu całości klepiesz sie w czoło i śmiejesz z tego początkowego poglądu. Czy się mylę?

Poza tym, obejrzysz kiedyś całość jeszcze raz to i na bank zmienisz zdanie o pierwszysch 2 sezonach, zauważysz mnóstwo fajnych rzeczy które umknęły ci przy pierwszym obejrzeniu

Więc. Mijam się z prawdą? :)