PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489795}

Przygody Merlina

Merlin
2008 - 2012
7,4 38 tys. ocen
7,4 10 1 37806
6,3 6 krytyków
Przygody Merlina
powrót do forum serialu Przygody Merlina

Niestety...o północy czasu brytyjskiego (czyli u nas 1 nad ranem) została ujawniona informacja na
temat przyszłości Merlina...nie jest ona dobra dla fanów, ponieważ ogłoszono, że nie będzie
kolejnych sezonów. 5. sezon jest ostatnim sezonem naszego młodego czarownika....
http://www.digitalspy.co.uk/tv/s53/merlin/news/a440704/merlin-to-end-after-serie s-five.html
http://www.digitalspy.co.uk/tv/s53/merlin/news/a440706/merlin-final-series-colin -morgan-
anthony-head-on-show-end.html

ocenił(a) serial na 10
Madame_7

Szkoda, że nie mamy już razem zajęć, bo już widzę te nasze "super fuuu". ;| Niech tą Gwen uśmiercą. ;|

Piratka16_2

Kochana, ja jestem zrozpaczona, serio nawet nie wiesz jak mi smutno :(

ocenił(a) serial na 10
Madame_7

To nie może być prawda... Pewnie jakieś jaja sobie robią. ;|

Piratka16_2

No chyba nie :(
Jeju dałabym wszystko żeby to okazało się durną plotką!

ocenił(a) serial na 10
Madame_7

a ja bym się dołożyła do tego! ;(

ocenił(a) serial na 10
Madame_7

Sprzedam wszystko co mam! ;|

Piratka16_2

Już nigdy bym nic nie ściągała, nie przeglądała kwejka i innych głupot, wszystko bym zrobiła żeby mi serial przywrócili.
Piszemy petycje!

ocenił(a) serial na 10
Madame_7

Ja bym nie wchodziła na internet przez miesiąc, żeby tylko nie zabierali nam Merlina! :(

Piratka16_2

Ja bym nawet na laptopa nie zerknęła kątem oka przez pół roku, byleby Merlina zostawili :(

Madame_7

Napiszmy petycję,serio :O

ocenił(a) serial na 10
Madame_7

to jest jeszcze gorsza wiadomość, niż wtedy gdy dowiedziałam się, że House ma się skończyć, chociaż na niego to był odpowiedni czas. Ale chodzi mi o to, o co pewnie wam wszystkim, że Artur miał się dowiedzieć o magii Merlina, mieli żyć jeszcze paręnaście lat, gdzie magia wróciłaby do camelotu, Merlin nie byłby już sługą, ale magiem Camelotu, cczy cos w tym stylu... Miałam nadzieję, że będzie pokazany wątek poszukiwań świętego Graala, nie znam za dobrze legend Arturiańskich, ale chyba coś takiego się pojawiło. Mam nadzieję, że zakończenie będzie NAPRAWDĘ dobre, bo już czuję niedosyt Merlina, na samą myśl o tym, że w październiku 2013, nie będzie nowego sezonu....

politemonkey

I can't :(((((((((

Madame_7

Nie wierzę w to. Jestem w etapie zaprzeczania.

Exis_26

A ja ciągle Cię opierniczałam, że bzdury wypisujesz :(

Madame_7

:( Co ja bym dała, żeby to były bzdury. :( Boję się teraz wszystkich odcinków :(

Exis_26

Przepowiednia... :(

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Wez mi nic nie mowcie juz na ten temat, bo kurde przelalam juz dosc lez :(((((

xena_4

Why Xena Why?! Właśnie zastanawiałam się gdzie Ty jesteś :(

Madame_7

....... świetnie ....... Ej, no ale chyba tak nie zakończą? Dzieci oglądają ten serial.....

ocenił(a) serial na 6
Exis_26

Co zreszta podkreslil Colin podczas wywiadu w BBC BREAKFAST (widzialas to? Byl tam z Alexem/Mordredem).

ocenił(a) serial na 10
xena_4

aaaa do dupy! mogłoby być tak pięknie... ale nie. koniec Merlina. i oni myślą, że pocieszy nas fakt, iż szykują jakis inny serial na sobotnie wieczory, pfff...

Exis_26

Weź, nieważne jak zakończą, po prostu go zakończą........

Madame_7

Do mnie to nie dociera. Do mnie to nie dociera. Do mnie to nie dociera..........

Exis_26

Do mnie też nie. Ja wciąż liczę, że to okrutny żart, serio.

Madame_7

Please, please, please, niech to będzie żart roku 2012.

Exis_26

Już wiem, co to ten zapowiadany koniec świata.

Madame_7

Też miałam to napisać. Stara jestem, ale chyba sobie popłaczę w poduszkę w nocy. Nie wyobrażam sobie jesiennych sobót/niedziel bez Merlina.

Exis_26

Jeszcze dziś oglądałam najnowszy odcinek z myślą, że to są ostatnie chwile :(

Madame_7

Ja oglądałam na żywo bez tej świadomości. Kolejny zapowiada się tak, że ho ho i co? Pstro, bo zostaną wtedy już tylko 4 odcinki. :((

ocenił(a) serial na 10
Madame_7

Milordzie... Jedziemy do Anglii?

Piratka16_2

Jadę! Tu userka Xena mieszka w UK, przenocujemy u niej, okay?:D
Nie no ja protestuję.

ocenił(a) serial na 10
Madame_7

Jedziemy, bo ja nie wyrobię bez Merlina. ;| Nawet pod mostem mogę spać, ale niech nie robią takich jaj. :(

Piratka16_2

I co my będziemy oglądać? :(

ocenił(a) serial na 10
Madame_7

Wszystkie chyba fajne seriale obejrzałyśmy. ;| A nigdy na żaden tak nie czekałam jak na Merlina. ;|

Piratka16_2

I Sherlock też z osttanim sezonem wchodzi, nosz nie wytrzymam!

ocenił(a) serial na 10
Madame_7

co?! 3 sezon ma być ostatnim? :(

Madame_7

No bo jest 9 opowieści, więc w każdym sezonie po 3 .....

Exis_26

Co mnie to, to kolejny zajebisty serial :(

Madame_7

Wiem, genialny. :( Ale sobie jaja robią z tą premierą.

ocenił(a) serial na 10
Madame_7

Też ostatni?? Kurde ;| Gra o tron mnie już tak nie rajcuje, po tym jak zabili mi Neda to nie chce mi się już tego oglądać. ;(

Piratka16_2

Tak i premiera przesunięta, chyba nie będzie go przed 2014 EXTRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
A GOt mnie jara, ale ja wiem, że oni tak szybko nie skończą.

ocenił(a) serial na 10
Piratka16_2

hej, hej, hej 10 odcinek Merlina ma tytuł "Merlin's Secret" mam nadzieję, że to, to o czym myśle!

ocenił(a) serial na 10
politemonkey

teraz nawet to mnie nie cieszy

politemonkey

I co, jeszcze dwa i koniec Merlina raz na zawsze.

ocenił(a) serial na 10
Madame_7

Jeszcze 3. ;)

Piratka16_2

A 13 jest odc? Łoo no to 3, świetnie rzeczywiście.

ocenił(a) serial na 10
Madame_7

właściwie to 3. Ja po prostu teraz, staram się cieszyć z tego co mam, a koniec serialu nie do końca jeszcze do mnie dotarł, więc proszę nie miejcie do mnie pretensji jeśli mam nadzieję, na to, że może za dwa tygodnie w końcu magia Merlina wyjdzie na jaw.

politemonkey

Ale kurde czemu ogłosili to tak nagle teraz?:/.

Madame_7

Weź, to nie może być prawda. Tylko nie koniec Merlina :((((((((((((((