Nie wiem czy szczun jest nadal aktualny bo muszę się przyznać że te 100% to miałem jeszcze do wczoraj a dziś już tylko 98% ..
no nie wiem, pozwoliłeś na to... to było nieodpowiedzialne, chyba jesteś tego świadom O.o
tak serio to i tak szacun :) pewnie fajnie jest mieć 100% z jakimś filmem czy serialem, nie doświadczyłam tego :P
czy to ważne ile mam lat? wierz mi że więcej niż bym chciał ;p no mam nadzieję że wszystko przede mną :D AŻ tyle lat to nie mam
Spadło mi niestety bezwiednie, zerknąłem .. a tu masz .. nie ma 100% , smutne ale prawdziwe .. .... tak tylko spytałem .. ale jeśli miałbym typować to sądzę że jednak nie aż tak wiele (fanki Zmierzchu chyba nie są dość stare ..)
chyba muszę zmienić avatar, książki mi się podobały a filmy nie zachwyciły, ale pamiętam że nie wiedziałam co ustawić, a akurat chyba była premiera "zaćmienia" także tak to wyszło. no i nie zmieniałam od tamtego czasu bo nie zwracałam nawet na to uwagi :) jeśli chodzi o fanki zmierzchu to wierz mi, że są a prawdę w różnych wieku :P
mama mojej koleżanki nie gotowała obiadu bo zaczytywała się w zmierzchu, a ma trochę więcej lat niż 16 :P możesz zgadnąć mój wiek :)
A jak myślisz? (Umówmy się że przedział może być na przestrzeni 2 lat) dawaj jakiś typ? mój następny typ, teraz bardziej poważny 23-25 ..
super, muszę przyznać że masz świetnego cela (skąd wiedziałaś ?!) , trzecia szansa: postawie tak samo 21-23?
Gram u bukmachera ale średnio mi idzie .. Następna próba 23-25 .. a jak myślisz ile dokładnie mam ,strzelaj ?!
a chciałam najpierw tak powiedzieć, mam szczęście do ludzi w tym wieku :) i nie :D
tak :) tzn. że jak poznaję kogoś fajnego to okazuje się że jest ode mnie 2 lata starszy, mam na myśli że poznaję kogoś osobiście :)
ahahaha, bardzo śmieszne ;p zgodze się, że rocznik 92 jest spoko ale prawdziwa moc i potencjał to rocznik 94 :)
Czy ja wiem? jeśli mamy być zupełnie obiektywni to chyba ten starszy rocznik jednak lepszy, nie? jedziesz dziś na koncert "happy endu" ?
obiektywnie patrząc to może i tak ;p nie, nie wybieram się, a co, ty jedziesz?
Chyba tak .. ale to raczej nie będzie prawdziwy happy end tylko chyba jakaś podróba .. ale nie zaszkodzi (przejedz się) za to wczoraj był Afromental ..
jak sprawdziłam na mapie to wiem :P czyli dobrze mówiłam, ponad 300 km :) mieszkasz tam?
Hohohoho .. sporo, dawaj na rower jeszcze zdążysz, nie mieszkam w okolicy Jarocin, za to na pewno na festiwal się wybierasz ..?
rower chyba nie jest do końca sprawny, ale mam gdzieś rolki, chyba się nadają co? :) z czego wnioskujesz że się wybieram?
No wiesz tam przybywa od lat sporo osób z różnych stron Polski , możesz dawać spokojnie rolkami a nawet hulajnogą .. to jak jedziesz na festiwal?
nie planowałam, myślałam raczej żeby jechać na Woodstock, bo nie trzeba mieć biletów i mogę zdecydować się nawet kilka dni przed, no i ludzi bym musiała zebrać też. ale kusi mnie ten Jarocin już od dłuższego czasu :)
W Jarocinie jest bardzo ciekawie nawet bez biletu .. a zresztą można zapożyczyć od kogoś opaskę przez siatkę .. polecam świetny klimat ..
no może i tak, a są tam jakieś pola namiotowe czy domki czy coś? to jakie te opaski są? jak ja kiedyś miałam, to zębami ciężko mi było ściągnąć ;p
Jest mnóstwo pól namiotowych i nawet domy jednorodzinne też tam są, a te opaski to jest bilet na festiwal, legitymujesz się pokazując ochroniarzowi jak przechodzisz .. ale są sposoby by rozciągnąć opaskę .. byłaś kiedyś?
akurat tam nie, ale byłam w tym roku na zjeździe motocyklistów i tez takie opaski mieliśmy, muszę jeszcze kogoś namówić, żeby ze mną pojechał, bo samej to mnie nie puszczą ;p ty to pewnie co rok tam koczujesz? takie wydarzenie w kalendarzu to ja rozumiem :D
No od jakiegoś czasu już co roku tam jestem .. w tym roku 19-21 lipca, zawsze można spotkać tam ciekawych ludzi, w zeszłym roku ciekawych Ślązaków poznałem, trochę gorzej jest z damskim towarzystwem ale i tak nie ma co narzekać .. zaskoczyłaś mnie tym motocyklem, pewnie jakiegoś choppera 2000 cm3 posiadasz ..