no bez rodzeństwa, ale tylko hipotetycznie bo cośtam się przypałętało ;p masz rodzeństwo?
nie :) dwoje starszych i jedno młodsze ale tylko 3 lata, to chyba nie jest aż tak dużo? pewnie pomyślałeś tak przez "przypałętało"? ale żałuj że nie masz bo czasami jest fajnie, ale nie jak sa w domu za długo ;p już się odzwyczaiłam
Jestem jedynakiem przez to także indywidualistą ale wszystko ma swoje wady i zalety .. a swoją drogą to gdy napisałaś że wcale nie jesteś młodą fanką zmierzchu to pomyślałem że masz sporo więcej lat ..
okolice 30-40 .. różnie bywa .. myślałem że ten film to raczej bardzo młodziutkie niewiasty uwielbiają ..
głównie chyba tak ale tak jak pisałam, uwielbi to tez mama mojej koleżanki. ale w takim wieku jak napisałeś to chyba nie będę siedzieć na filmwebie tylko pracować i dzieciaki gonić do nauki ;p
hmm, czemu nie, tylko że jest ryzyko że ocknąć się na studiach że jednak mogły się uczyć bo teraz to lipę mają, a rodzice mogli ich bardziej pilnować :/ prawdopodobnie plan zawodny. ciebie tak wychowywali? :P
Nie, u mnie wszyscy mają poglądy nazistowskie niekoniecznie anarchistyczne także jestem nieco inaczej wychowany że tak się wyrażę ..
o proszę, kiedyś to oglądałam, ale jak obejrzałam po latach to jakoś mnie nie urzekło :/ wcześniej jakoś nie postrzegałam tego ich syna jak takiego zboczucha a tu proszę ;p
no tylko kombinował jak dziewczynę wyrwać, byle wysoka i cycata, no ok, to normalne ;D
Sam za bardzo za tym nie przepadałem za tym serialem z reguły mnie nudził , humor niekiedy żenujący .. dwa najlepsze seriale jakie w życiu oglądałem to Horoskop śmierci i Skazany na śmierć ..
pamiętam Horoskop śmierci! chyba. o tych menhirach takich? na jakiejś wyspie chyba to się rozgrywało i te kamienie niby krwawiły. to to? całą rodziną to oglądaliśmy ;p a skazanego tez tylko że pierwszy sezon bo następne nie były już chyba takie dobre, a jak uciekli to już w ogóle lipnie było.
drugi sezon skazanego był super zwłaszcza agent Mahone .. ten serial o którym piszesz to Kamienie śmierci (podróbka horoskopu ale również dobry serial)
w takim razie niech tobie się przyśni :) a niektórzy podobno wolą dziewczyny z pełniejszymi kształtami ;)
Miałem na myśli filmy które dziś emitują (szanujący się krytyk filmowy powinien z jeden film na dzień zaliczyć) ..
w telewizji nigdy nic nie ma, na kompie oglądam, teraz akurat "wiecznie żywy", a ty co wybrałeś?
Powrót do przyszłości sobie przypominam .. ale Najlepsi z najlepszych to jeden z najlepszych filmów kina za czasów vhs ..
no ok, ale nie widziałam żadnego z filmów w programie dlatego oglądam film na komputerze ;)
no właśnie ten "wiecznie żywy" oglądam, a więcej to pewnie ie zdążę, a chciałbyś mi coś polecić?
a to bardzo różnie, zależy od nastroju, czasem lubię obejrzeć coś przy czym nie trzeba specjalnie myśleć, a czasami jakiś trudniejszy film :) nie lubię tylko takich filmów jak np "piła" gdzie ludzie krzyczą i płaczą z bólu.
Też takich nie lubię, sam staram się od jakiegoś czasu weryfikować tzw. klasyki .. ale z reguły wybieram coś w tv ze względu na lepszą jakość ..
jak jest coś interesującego to też oglądam, ale już od dłuższego czasu zamiast w telewizji oglądam na kompie
Plakat nie ma znaczenia, to na prawdę ciekawy film, w dużym stopniu także psychologiczny, w starym dobrym klimacie i jeszcze widoki pięknego Paryża ..