PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 353 tys. ocen
8,2 10 1 352685
8,6 43 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele
izusu

Czemu sama?

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

no bez rodzeństwa, ale tylko hipotetycznie bo cośtam się przypałętało ;p masz rodzeństwo?

izusu

Stety, niestety nie posiadam .. rozumiem że masz sporo młodsze ..

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

nie :) dwoje starszych i jedno młodsze ale tylko 3 lata, to chyba nie jest aż tak dużo? pewnie pomyślałeś tak przez "przypałętało"? ale żałuj że nie masz bo czasami jest fajnie, ale nie jak sa w domu za długo ;p już się odzwyczaiłam

izusu

Jestem jedynakiem przez to także indywidualistą ale wszystko ma swoje wady i zalety .. a swoją drogą to gdy napisałaś że wcale nie jesteś młodą fanką zmierzchu to pomyślałem że masz sporo więcej lat ..

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

tak ze 25? :D

izusu

okolice 30-40 .. różnie bywa .. myślałem że ten film to raczej bardzo młodziutkie niewiasty uwielbiają ..

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

głównie chyba tak ale tak jak pisałam, uwielbi to tez mama mojej koleżanki. ale w takim wieku jak napisałeś to chyba nie będę siedzieć na filmwebie tylko pracować i dzieciaki gonić do nauki ;p

izusu

Daj dzieciom wolną rękę (niech robią co chcą) proponuje wychowanie na anarchistycznych zasadach ..

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

hmm, czemu nie, tylko że jest ryzyko że ocknąć się na studiach że jednak mogły się uczyć bo teraz to lipę mają, a rodzice mogli ich bardziej pilnować :/ prawdopodobnie plan zawodny. ciebie tak wychowywali? :P

izusu

Nie, u mnie wszyscy mają poglądy nazistowskie niekoniecznie anarchistyczne także jestem nieco inaczej wychowany że tak się wyrażę ..

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

co za dom D: to pozdro dla was :D

izusu

Zdarza się .. a sprawdziłem i jeszcze Bundych mam też 100% ..

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

o proszę, kiedyś to oglądałam, ale jak obejrzałam po latach to jakoś mnie nie urzekło :/ wcześniej jakoś nie postrzegałam tego ich syna jak takiego zboczucha a tu proszę ;p

izusu

Zboczuch? raczej dorastający dzieciak?

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

no tylko kombinował jak dziewczynę wyrwać, byle wysoka i cycata, no ok, to normalne ;D

izusu

Sam za bardzo za tym nie przepadałem za tym serialem z reguły mnie nudził , humor niekiedy żenujący .. dwa najlepsze seriale jakie w życiu oglądałem to Horoskop śmierci i Skazany na śmierć ..

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

pamiętam Horoskop śmierci! chyba. o tych menhirach takich? na jakiejś wyspie chyba to się rozgrywało i te kamienie niby krwawiły. to to? całą rodziną to oglądaliśmy ;p a skazanego tez tylko że pierwszy sezon bo następne nie były już chyba takie dobre, a jak uciekli to już w ogóle lipnie było.

izusu

drugi sezon skazanego był super zwłaszcza agent Mahone .. ten serial o którym piszesz to Kamienie śmierci (podróbka horoskopu ale również dobry serial)

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

a no może i tak :) dawno to oglądaliśmy. ej ja chyba spać idę ;)

izusu

W takim razie miłych snów niech ci się przyśni Kim Kardashian.

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

co? czemu ona? :D

izusu

Bo ją bardzo lubiłem jak była trochę chudsza!

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

w takim razie niech tobie się przyśni :) a niektórzy podobno wolą dziewczyny z pełniejszymi kształtami ;)

izusu

Nie przyśniła mi się niestety , szkoda ..

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

heh, mi też nie, i jakoś nie żałuję ;p

izusu

Czemu?

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

no nie bardzo kręcą mnie kobietki, to chyba nie jest taki dziwne? :)

izusu

Nie do końca .. bo na innym forum wymieniłem poglądy właśnie z osobą biseksualną ..

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

no tak, ludzie są różni, ja akurat wolę chłopaków :)

izusu

Co dziś wybrałaś Powrót do przyszłości czy Najlepsi z najlepszych?

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

nie czaję

izusu

Miałem na myśli filmy które dziś emitują (szanujący się krytyk filmowy powinien z jeden film na dzień zaliczyć) ..

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

w telewizji nigdy nic nie ma, na kompie oglądam, teraz akurat "wiecznie żywy", a ty co wybrałeś?

izusu

Powrót do przyszłości sobie przypominam .. ale Najlepsi z najlepszych to jeden z najlepszych filmów kina za czasów vhs ..

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

no ok, ale nie widziałam żadnego z filmów w programie dlatego oglądam film na komputerze ;)

izusu

Jeszcze jakiś dziś film zamierzasz obejrzeć w sieci?

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

no właśnie ten "wiecznie żywy" oglądam, a więcej to pewnie ie zdążę, a chciałbyś mi coś polecić?

izusu

Jasne, a jaki gatunek preferujesz?

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

a to bardzo różnie, zależy od nastroju, czasem lubię obejrzeć coś przy czym nie trzeba specjalnie myśleć, a czasami jakiś trudniejszy film :) nie lubię tylko takich filmów jak np "piła" gdzie ludzie krzyczą i płaczą z bólu.

izusu

Też takich nie lubię, sam staram się od jakiegoś czasu weryfikować tzw. klasyki .. ale z reguły wybieram coś w tv ze względu na lepszą jakość ..

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

jak jest coś interesującego to też oglądam, ale już od dłuższego czasu zamiast w telewizji oglądam na kompie

izusu

Ostatni dobry film który obejrzałem na komputerze to "Ostatnie tango w Paryżu"

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

o, nie widziałam, to może jutro sobie obejrzę :) dzięki

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

ciekawy ma plakat ;p teraz to się zastanowię

izusu

Nie spodobał ci się?

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

gdyby był tyłek faceta to spoko, ale babki? ;p

izusu

Plakat nie ma znaczenia, to na prawdę ciekawy film, w dużym stopniu także psychologiczny, w starym dobrym klimacie i jeszcze widoki pięknego Paryża ..

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

no zastanowię się ;)

izusu

Polecam, a może znalazłabyś dziś czas na niego, choćby pierwsze 15 minut, bo to jest jeden z tych filmów który już na wstępie przyciąga do ekranu i ciekawi ..