przeczytałam opis filmu, no nieźle ;p ale zobaczę jak z czasem będę bo jeszcze tamtego nie skończyłam, nie no kiedyś obejrzę ;)
Szykuję się do ponownego obejrzenia "Nowej policyjnej opowieści" - genialny film, a czym jesteś dziś tak zajęta?
a nie oglądałam tego nigdy, jakoś mnie nie nęciło. od rana szukam kontaktów do firm, bo muszę znaleźć po nazwach i adresach, w brew pozorom zajmuje to sporo czasu, połowy kontaktów w ogóle nie ma, a musze znaleźć tego ponad 500, no i siedzę już tyle czasu i szukam :/
nie nie, siostrze pomagam, ona musi to znaleźć do pracy, żeby był szybszy kontakt jak coś chyba
No to w takim razie nie chcę przeszkadzać, ale gdybyś znalazła czas to mimo wszystko polecam o 23ej zerknąć bo się zaczyna o taj porze, film akcji ale z głębokim przesłaniem !
o to w tv nie obejrzę bo rodzice tam sa i prawdopodobnie będą chcieli iść spać, a nie będę siedzieć i ich męczyć
no miałam, i dopiero przez chwilą weszłam na pocztę i zobaczyłam że napisałeś, to odpowiadam :)
sorry, poczta mi nie powiedziała że napisałeś :/ myślałam żeby obejrzeć Krucjatę Bourne'a ale teraz to nie zdążę, bo zaraz idę spać :)
no nie wiem, oglądałam to z koleżanką także mi się podobał :) były momenty napięcie, ale większość filmu to się prześmiałyśmy..
no co kto lubi :) ja nie lubię horrorów z typu "piły", ale filmy pełne napięcie to tak :) fakt faktem, że te nowe filmy nie zawsze są dobre, ale jak ktoś chce to obejrzę, czemu nie
U mnie to się tyczy w zasadzie wszystkich nowszych filmów (nie ma w nich klimatu) za to najlepszy klimat miały pierwsze filmy z Bondem (zapewne widziałaś) .
pewnie że widziałam :) tak, klimat jest, a tego nowego Bonda nawet nie oglądałam całego, chyba początek tylko, bo mnie nie ciekawi jakoś