niestety ja nie mam, bo rodzice nie dali mi prawka na motocykl zrobić :P w lipcu to prawdopodobnie w Warszawie będę i chciałam tam do jakiejś pracy pójść także raczej Jarocin mi nie wyjdzie :/ zawsze na takich imprezach poznaje się fajnych ludzi, a jeśli chodzi o dziewczyny to nigdy ich nie rozumiałam ;p i wolałam szlajać się z chłopakami niż siedzieć gdzieś z dziewczynami :D
Dobrze prawisz, co do tamtejszych dziewczyn to albo jakieś żulące na papierosy punkówy albo miejscowe ale nie odstępujące na krok swojego towarzystwa, poza tym tam jest duży las a wiadomo, festiwal rozkręca się wieczorem gdy jest już ciemno to żadna nie przejdzie przez ścieżkę lasem sama tylko z co najmniej jedną koleżanką a i tak się bardzo boją ..
no nie dziwię się bo w lesie to różne gnojki pijane mogą się kręcić i np. kosę możesz dostać, to już taki czarny scenariusz ale różnie to bywa ;p a o fajki to wszędzie żebrzą, albo ogień ;p
Najczęściej ktoś prosi o pieniądze na prezerwatywy i w takiej sytuacji, no cóż trzeba wspomóc potrzebującego .. po co się spieszysz z tą pracą , znajdz ją dopiero po festiwalach a do tej pory graj w zakłady bukmacherskie ..
chciałam zarobić na Woodstock, Stare Jabłonki i ewentualny wyjazd w Bieszczady, który nie jest pewny, ale chcę :) dlatego chociaż na miesiąc chciałam się gdzieś zahaczyć. a te zakłady to przynoszą ci jakieś zyski w ogóle?
Zacząłem niedawno w Millenium grać (wcześniej STS) na razie minimalny plus ale wbrew pozorom z tego można mieć regularne zyski np.mój kolega ma regularny plus , możesz zagrać np. na dwóch pewniaków ale musisz trochę włożyć żeby coś zyskać .. np. za 200 zł zagrać tak żeby dostać 300 zł ..
brzmi zachęcająco, moja koleżanka gra w pokera i ciągle przegrywa :P ale i tak gra, stwierdziła, że hazard ja pochłonął :P fakt katem, że najpierw trzeba wyłożyć :/
Jasne, ale z twoim celem powinno się udać, ostatnio trafiłem 5 walk w tym 3 z KSW .. to skąd jesteś bo nie dopowiedziałaś?
ja to bym chyba w siatkówce musiała typować, bo cośtam ogarniam :) z Mazur :)
Faktycznie daleko, podobno ludzie stamtąd są niebezpieczni .. trochę się boję .. a grasz w siatkówkę czy tylko oglądasz?
serio taki jest stereotyp? :D to nieźle, i dobrze, bój się :P grałam jak do szkoły jeszcze chodziłam, teraz to gram jak mam z kim, no i oglądam jak mogę :) a ty co, KSW lubisz?
No trochę stracha mam nie powiem że nie .. no tak się mówi że ludzi z mazur niebezpieczni .. ja lubię różne sporty ale teraz już tylko indywidualne w tym także mma (bo ksw to nazwa federacji ..)
o ja, pierwsze słysz w ogóle :D co to tych walk to myślałam zawsze, że MMA to po angielsku a KSW to polski odpowiednik, dobra, nie znam się na tym ;) uprawiałeś jakiś sport?
sporo dyscyplin uprawiam i niektóre uprawiam cały czas .. ale z tym ksw i mma to ciekawa ta twoja interpretacja ...
no to dawaj, czym się ciągle zajmujesz? no a co Konfrontacja Sztuk Walki i Mixed Martial Arts, mi to pasuje :P
Trochę mnie rozbawiło gdy napisałaś że myślałaś że ksw to mma, bo na forach sportowych zdarza się że jeśli ktoś zamierza zażartować to pyta się czym się różni ksw od mma albo kfc od ufc (amerykańska federacja) .. obecnie głównie trasy rowerowy, oczywiście w przeszłości były różne rzeczy bo kontakt ze sportem mam czły czas , lecz na dzień dzisiejszy można powiedzieć że skupiam się na wysiłku wydolnościowym i lubię zwiedzać .. rozumiem że sama raczej preferujesz gry zespołowe?
no dobra no, nie znam się na sportach walki ok? :P całą wypowiedź zbudowałeś tak, że brzmi jakoś tak dorośle.. tak, raczej zespołowe, chociaż tenis np też lubię, a w zespole tam się nie gra :) zawsze chciałam tez zacząć biegać ale nigdy jakoś mi to nie wyszło :/
A bieganie teraz jest popularne, mnóstwo osób teraz to robi .. dorośle, tzn, zbyt poważnie to ująłem?
prawda, zdrowe i przyjemne, dopóki się nie zmęczysz :P no np napisałeś "lecz" , ło matko, jak to poważnie brzmi ;D albo "na dzień dzisiejszy" :D nie mówię że to źle, no tak po polsku ale wiesz, w rozmowie to jeszcze nie słyszałam żeby tak ktoś mówił, ale fajnie ;)
Po prostu staram się pisać w miarę czytelnym językiem .. przyznaj się pewnie sama na co dzień lubisz sobie porzucać k.. ch .. itp?!
nie no język jest bardzo czytelny :) nie no co ty, jak możesz, co to za podejrzenia :O a co, ty tam co drugie słowo "przecinek" wstawiasz? ;P
właśnie sprawdziłam kto to, ładny ma głos, ale nigdy o nim wcześniej nie słyszałam... ja wzoruję wypowiedzi na stylu Czesława Mozila, mamy małą rozbierzność
No patrz i jeszcze z ortografii słaba .. nie wróżę ci sukcesu w polityce (w przeciwieństwie do mnie oczywiście)
nie kręci mnie polityka, a z ortografii to byłam całkiem całkiem ale w podstawówce :) konkursy się wygrywało, ale w ogóle kiedyś jakoś więcej czytałam :/ studiujesz coś? serio marzy ci się kariera polityczna?
Tak, prowadzę bardzo zaawansowane rozmowy z potencjalnymi moimi współpracownikami, jestem w trakcie zakładania partii politycznej, chcesz się przyłączyć ?
nie znam się na polityce, ale chyba powinieneś mieć jakiś program? a potencjalni współpracownicy też są "nowymi graczami" na politycznej scenie? bo jeśli tak to zapewne ciężko będzie się przebić :/ jak miałabym się przyłączyć? wejść do tej partii waszej? :P już to widzę
Serio, to jak dołączasz do nas (na razie jest nas dwóch) tylko od razu zaznaczam że dyskryminujemy kobiety , gdyż jesteśmy szowinistami i seksistami jak przystało na poglądy naszej partii ?
haha, i ja mam się na to zgodzić :D ja nie mogę, kiedy wy to sobie wymyśliliście? na melanżu? niestety ale chyba jestem zmuszona się nie zgodzić zważywszy na wasze "motyw przewodni", gdyby jeszcze nacjonaliści ale naziści? ostro :P
Do tego liderzy partii mają skrajne poglądy nazistowsko-faszystowskie ! ale jak chcesz twoja strata wkrótce usłyszysz o ORN w mediach , to chociaż zagłosuj w przyszłości ..
o ile wejdziecie do sejmu czy jak to tam działa, gdyby powstała taka partia to zrobiłaby niezłe zamieszanie a znając historię naszego kraju członkom partii przydałaby się osobista ochrona ;) tak serio to myślę że takie ugrupowania mogą istnieć nawet w Polsce ale działają w podziemiu, na pewno sa takie w Rosji i Niemczech, trochę lipa...
heh, widzisz jak dobrze strzelam? może rzeczywiście zakłady to coś dla mnie :D
Wiesz, noszę się z zamiarem napisania ci pewnego komplementu ale się krępuję .. nie wiem czy mogę ..
no i masz, cała czerwona aż się zrobiłam, dzięki wiesz? ale tak serio to dziękuję ^_^ mam nadzieję, że zwróciłeś uwagę na ogólną sylwetkę, ostatnio robię dużo brzuszków, i moim zdanie widać efekty, no może jeszcze trochę na boczkach mi zostało ale tam ;)
hmm, muszę powiedzieć że poziom szacunu wzrósł :) jutro to mam zamiar wstać zapewne ok 12. potem to nie wiem, a na 19. umówiłam się na tenisa :) a coł? masz coś lepszego?
Chyba nie .. zrób sobie trening wydolnościowy np. do wielkopolski, a rower na pewno brat ci pożyczy ..
jasne po 5 km bym padła,a do wielkopolski to mam ładny kawałek. a może nie mam brata? i już po planach :/