Wybiło 1000 odpowiedzi, dlatego czas na kolejną odsłonę naszego wątku :)
Załóżmy, że fotel Chandlera to Rozkładaniec i już :)
Kto planował zjeść w Święto Dziękczynienia nie indyka, a sushi?
O Julie, o siostre Yeti, o striptizerke z ktora Ross sie umowil na lunch z dzieciakami, o Charile no i o Emily:) jeslei dobrze to oddaje
Najpierw przetwarzal dane w dużej firmie, a w 10 sezonie pracował w agencji reklamowej.
Rachel nazwala tak Phoebe po tym jak byla z nia kupowac nowe ciuchy na spotkanie z Mike'em I przegapila pierwszy smiech Emmy do song'u "Baby Got Butt":) oddaje
Erin była kochanką Josepha, której Rachel 'oferowała' rano naleśniki ale czemu świetna to się poddaję, dużo było powodów - może dlatego, że włada czterema językami?
Bo pila piwo po jedzeniu i byla fanka tej samej druzyny i przede wszystkim! Zeslal ja Cupidyn :)
Ale niestety Erin okazała się równie rozwiązła co Joey... ;-)
Kiedy Rachel miała na stopach dwie różne skarpetki (czarną i białą)?
Kiedy wychodziła z łazienki i to było w odcinki the one where no one's ready, mój ulubiony. 3x02
oddaje
Mark, Tommy z nimi nie uprawiała seksu, chyba że ja coś przeoczyłem. ;) Przypomnij sobie pewną scenę rozmowy pomiędzy Rossem a Rachel. Taka podpowiedz.
Z Markiem na pewno nie :) Ja pamiętam: Barry, Paulo, Ross, Paul, Tag, Joshua i jakiś gość, z którym zrobiła to na łóżku jej ojca (ujawniła to Monica w scenie gdy zamieniły się "imionami) :)
Rosita.
Trochę wrócę do mojego poprzedniego pytania. Kiedy Rachel wymieniała Rossowi swoich partnerów i co wtedy robiła Monica? ;)
Ależ to dwa różne odcinki:) Nie napisałam, że to było w tej samej scenie :) O tym facecie na łóżku ojca Rachel widzowie dowiedzieli się w odcinku, w którym Rachel i Monika zamieniły się personaliami, bo Rachel nie miała ubezpieczenia (w odcinku wystąpił George Clooney i Noah Wyle w rolach lekarzy).
Z tego co wyczytałam "na górze", zapytałaś/eś o 7 facetów, z którymi Rachel uprawiała seks. Ktoś wymienił 6-ciu, w tym Marka i Tommy'ego, na co odpowiedziałaś/eś, że z nimi nie spała. Poprosiłeś/aś jednocześnie aby przypomniał sobie scenę w której Rachel wymienia swoich partnerów Rossowi.
Później głos zabrałam ja. Wymieniłam 7-miu, wspominając o facecie, którego "ujawniła" Monica, w scenie, którą opisałam powyżej.
Jeśli pomyliłam pytania czy coś zagmatwałam to przepraszam :)
No tak i teraz zadałem nowe związane z tym poprzednim. Bo nikt nie posłuchał się mojej wskazówki jak Rachel wymienia swoich seks partnerów. ;)
Głupek ze mnie :D
Mylnie zrozumiałam Twoją wypowiedź. Odczytałam ją jako "wątpliwość" na mój post, a nie kolejne pytanie ;p
Monica robiła wtedy to samo, tzn. wymieniała swoich partnerów Richardowi. :)
Jak był nazywany mąż Janice, z którym zdradziła ona Chandlera?
Nie tam gdzie trzeba odpowiedzialam:)
5639
Co takiego "zrobil" Mike ze Joey "zerwal" z nim kontakt na kilka lat?
Mike potrącił Mamę Joeyego samochodem, ale J mu wybaczył. :)
Ile zapłacił Ross za pocerowanego psa?
200 $
Wymieńcie osoby które nie lubiły kogoś z przyjaciół bądź całej ekipy.
Minimum 12
Gunther - nie lubił Ross'a
Will (Brad Pitt) - Rachel
Susan - nie lubiła Ross'a
Ursula - nie lubiła Phoebe :D
Pan Heckles
Pan & Pani Hannigan - Phoebe
Paul Stevens (ojciec Elizabeth) - Ross
Alan - wszystkich za wyjątkiem Monici ;)
Rodzice Ross'a - nie lubili Chandlera (do czasu, ale jednak :) )
Luisa - Monica i Rachel
Susie ( Julia Roberts) - Chandler
Mieszkańcy budynku, w którym mieszkał Ross (w mieszkaniu obrzydliwego golasa) nie lubili Ross'a za to, że nie zrzucił się na pożegnanie dozorcy
Emily - Rachel ;)
Na ile wyceniony został jacht, który Joey nabył na akcji charytatywnej ?
Timothy.
Z jakich powodów Chandler musiał żyć w skrzyni? Zostały wymienione w serialu.
sam kiedyś zadałem to pytanie :)
- żeby pokazać jak mu zależy na przyjaźni z Joey'em
- zeby mieć czas na przemyślenie tego co zrobił
- to boli :)
oddaję
Zostal wyceniony na $19,000
Monika chciala sobie zrobic z resztek wosku depilacje do nog:) oddaje
To byla raczej kolacja przedslubna (The Wedding rehearsal dinner) I Emma zostala u mamy Rachel bo dzieci I sluby wedlog Moniki nie ida w parze:)
Próbowała obudzić przystojniaka z śpiączki krzykiem.
Kiedy Gunter zmywał naczynia w różowym fartuszku? :)
Moze jakas podpowiedz bo tak sprawdzam I nikt nic nie pisze a sama jestem ciekawa...kojarze go z takimi dlugimi zoltymi rekawiczkami do zmywania ale nie moge reszty skojarzyc:)
Alez ja glupia przeciesz na Halloween mila krotkie spodenki I t-shirt...ja sie poddaje na jakiej to bylo imprezie:)
Wydaje mi się, że poprzedni post Fhaet oznaczał, że dobrze odpowiedziałaś :P
W takim razie chyba możesz zadać pytanie ;)