Wybiło 1000 odpowiedzi, dlatego czas na kolejną odsłonę naszego wątku :)
Załóżmy, że fotel Chandlera to Rozkładaniec i już :)
Kto planował zjeść w Święto Dziękczynienia nie indyka, a sushi?
To był ten odcinek, w którym część przyjaciół była bardzo zainteresowana prezentami. Teraz powinno pójść z górki :D
ja się poddaję :P przejrzałam jeszcze raz prawie każdy odcinek gdzie były prezenty, zwłaszcza ten gdzie szukała ich Pheobe z Rachel i dalej nie wiem ;p
niech ktoś na to odpowie bo od 3 dni nie mogę spać ;P hehehe
Jeśli chodzi o odcinek gdzie Monika i Ross tańczyli swój taniec to ja tam nie widzę nigdzie ciasta :P może już zmęczona za bardzo bylam :P
http://s7.directupload.net/images/140721/blinl2sa.png (Chyba że to po prostu dekoracja, imitująca ciasto :P)
Dobra, szybka zmiana. Teraz coś łatwego.
Kto i kiedy nazwał Joeya swoim katolickim przyjacielem?
*udają. Był to tv guide.
1. Rachel gdy kradnie samochód Moniki.
2. Ross gdy wraca samochodem i dostaje mandat.
3. Ross gdy kupił nowe auto na 30. urodziny.
4. Joey gdy "jeździ" samochodem Rossa
5. Phoebe gdy kieruje taksówką babci.
6. Joey kieruje taksówką.
7. Ross i Fibs jadą babci taksówką na lotnisko.
Rozumiem, że jak jadą to jako pasażerowie.
8. Rachel jedzie taksówką do kina gdy Fibi ją woła.
9. Joey i Chandler jadą autobusem. (mam nadzieje, że się liczy).
10. zostawiam dla kogoś kto pamięta z sceną z udawaniem jazdy, ja nie pamiętam. Jak ktoś napisze niech też zada pytanie :)
10. Joey gra kierowcę taksówki.
Ile odcinków nie zaczyna się od The one i jakie?
Jeszcze dla czepiajacych sie ;) moze byc Episod 101 "The Pilot - The Uncut Version"
To pozwole sobie zadac jakies pytanko. Czuje sie jak weteran tutaj bo sama zakladalam (plus kumpele) kilka razy ta zabawe jakies 4 lata temu:)
Ok troche skomplikowane na poczatek....Co takiego "zrobil" Joey co jest rzecza niemozliwa do zrobienia lecz on jednak myslal ze to zrobil? Chodzi o czynnosc manualna zwiazana z drzwiami.
chciał otworzyć je śróbokrętem? :D wtedy kiedy Chandler nie mógł ich odkluczyć.
Nie, tu nie chodzi o drzwi u Moniki. Tutaj jest sama akcja z Joey'em i drzwiami od strony korytarza:)
Joey myślał że zamknął się od strony korytarza. Było to wtedy gdy Chandler zrobił mu niespodziankę i na nowo umeblował mieszkanie.
Pytanie oddaję.
Co się stało z poszczególnymi porcjami "tradycyjnej angielskiej" sałatki Rachel?
Phoebe jako wegetarianka nie jadla, Monika poszla sie "ogladac" w lustrze podczas jedzenia, Chandler poszedl na balkon I wielki ptak mu to "zabral", Judy I Jack poszli do sypialni Moniki aby zadzwonic do kolezanki I podzielic sie z nia jak im to smakuje...na koniec Joey zjadl wszystkie porcje oprocz porcji Chandlera "porwanej" przez ptaka:) jesli dobrze to I tak oddaje
Jeszcze był Ross, który prawie płacząc sumiennie zjadł swoją porcję... ale tak to dobrze. Czekamy na pytanie.
To może ja zadam :)
O jakim kontrowersyjnym programie telewizyjnym, emitowanym przez MTV, wspominała kiedyś Monika?
to ja takie łatwe zadam :P
Dlaczego Pheobe starała się nie chodzić do dentysty ?
Ciemnowłosy, przystojny, opanowany, skupiony Anglik Don, z którym zamieszkałaby w domu z sera :)
Ilu kobietom Joey-kelner odśpiewał "Sto lat"?
Święto dziękczynienia pojawiało się w prawie w każdym sezonie, w których nie było?