Znów minęło 1000 odpowiedzi.
Poprzednie pytanie od quimon: Jakie przezwisko miał Chandler w czasach młodzieńczych? ( dotyczy to odcinka, w którym dowiadujemy sie, że zerwał z dziewczyną z obozu bo była gruuuu...ba)?
Moja odp: Zafajdane gacie :)
Moje pytanie: W jaki sposób Monica piła whiskey? (odc. przed zaręczynami, odc. z Richardem)
Karen :)
W jakim stanie USA ludzie, wg Chandlera, "stają w płomieniach, bo jest tak gorąco" ?
Podpowiedź: tekst padł w towarzystwie jednego z chłopaków Phoebe (który miał specyficzny sposób ubierania) :)
Odpowiem sama, żeby nie stopować zabawy:
Miałam na myśli Kalifornię :)
PYTANIE:
Jak uśmiercono postać, graną przez Joey'a w serialu "Dni naszego życia"?
Wpadł do szybu windy.
W jednym z odcinków Ross i Chandler kłócili się, kto wymyślił żart opublikowany w Playboyu. Dlaczego ten żart nie podobał się Monice?
Był słaby i seksistowski:)
Zanim Joey i Ross usnęli w objęciach, jaki film oglądali? :)
PYTANIE :)
Jaki był budżet $ przeznaczony na randkę z Kristen? (murzynka, równocześnie umówili się z nią Ross i Joey)
Budzet Joey'a to bylo $6.00 a Ross'a $100.00 wiec Joey musial pozyczyc $93.00 od Ross'a:)
Kogo przypominala w Las Vegas Rachel, przygladajac sie sobie w jednej scenie w lustrze?
Phoebe powiedziała, że wygląda jak Pancho Villa. Sama Rachel określiła się natomiast jako "human doodle", czyli ja bym to przetłumaczyła jako żywa karykatura :P
Jak nazywała się zmiana na skórze Rossa, której żaden lekarz nie umiał zdiagnozować?
I powiedziała jeszcze w jednej ze scen, że zaczyna wyglądać jak jej prababcia Muriel. Nie wiem dokładnie o którą scenę chodzi, więc wymieniam wszystkie ;)
Najpierw jakąś maścią, ale tylko go rozwścieczył. A potem powiedział mu, że musi go pokochać :P
O jakiej książce (oprócz swojej) rozmawiał Ross z dziewczyną w bibliotece, kiedy pilnował alejki przed szukającymi ustronnego miejsca parami? :D
O ksiazce Marion J Lamb (zakladam)"...brush up on Marion’s views on evolution?"
Co sie znajdowalo w siatce ktora Charlie przyniosla Joey'owi na kolacje do Ross'a?
Bielizna, szczoteczka do zębów i płyta Van Halen.
Dlaczego Ross przestał grać publicznie "The Sound" na keybordzie? :D
Monica powiedziała mu, że przez jego talent Phoebe przestała śpiewać, więc Ross powiedział jej, że się wypalił i nie będzie już więcej grał :)
Po tym jak Monica schudła chciała odegrać się na Chandlerze za nazwanie jej grubą. Jak to się skończyło?
Wspólnie z Rachel wymyśliły plan, żeby upokorzyć Chandlera przez wystawienie go nago publicznie :P Monica próbowała uwieść Chandlera i udawać, że chce z nim iść do łóżka, po to żeby Chandler wyskoczył z ubrań, ale w trakcie "procesu uwodzenia" w kuchni nóż wymknął się spod kontroli i uciął Chandlerowi mały palec u nogi :D
Dlaczego Phoebe kupiła tarantulę Joey'emu w prezencie?
Bała się, że Rachel nie będzie chciała ponownie się do niej przeprowadzić (od Joey'ego), więc Joey otrzymał w prezencie bębny i tarantulę, by dziewczyny znów zamieszkały razem :)
Gdy Gary/glina/chłopak Phoebe zabrał chłopaków na patrol padł strzał, Joey zasłonił Rossa (przez co Chandler się obraził) chcąc go ratować. Co tak na prawdę się wydarzyło?
chciał uratować kanapkę
W jakim stroju Joey udzielił ślubu Chandlerowi i Monice i dlaczego?
Joey był w stroju żołnierza, ponieważ przyszedł spóźniony prosto z planu filmowego i nie zdążył się przebrać.
Jak Joey nazwał kometę, którą wszyscy przyjaciele + Tag obserwowali na dachu?
Raz przyznała, że za późno wyszła, a potem nie przeczytała książki, bo zaczytała się w Vouge :)
Kto oświecił Phoebe, że Święty Mikołaj nie istnieje?
podczas planowania padło zdanie "my za to płacimy" ale później Phoebe pokazała Rachel pieniądze, którę wyciąnęła z portfela Monici.
chciałam tylko powiedzieć, że super jest ta zabawa w pytania, przeczytałam wszystkie części i jestem pod wrażeniem waszej wiedzy, pamięci i pomysłów.
Joey pokzazywał striptizerce z wieczoru kawalerskiego Rossa 3 komendy (rozkazy) jakie nauczył kaczkę. Jak one brzmiały?
podczas św Dziękczynienia Chandler jej powiedział, żeby została?
Kto dla Triggera był Chick a kto Duck?
Duck to Chandler, Chick Joey :) A Trigger był Zajączkiem, wg Chandlera ;)
PYTANIE:
Pierwszy pocałunek Moniki miał miejsce w ..., z ....
Na imprezie studenckiej Rossa i Chandlera (chyba w akademiku) z... ROSSEM ;)
Kto jest "dziadkiem" Pheobe? (scena, w której całuje zdjęcie i mówi "wish me luck, grandpa")
Pyta kobietę czy go lubi, gada o nauce i poprawia gramatykę.
Jakie wg Chandlera są trzy najlepsze powody aby wziąć ślub?