Zasady są bardzo proste- jedna osoba zadaje pytanie, druga odpowiada i jednocześnie zadaje kolejne.
Na początek coś łatwego :)
Kim z zawodu był ojciec Rachel?
Crap Bag, Princess Consuela Banna Hammock, męskie stringi
Co do jedzenia wg Joeya serwuje się podczas gry w pokera?
Nie można podawać jedzenia z więcej niż jedną sylabą.
Jak nazywał się taniec tańczony przez Rossa i Monicę ?
Taniec rytunowy.
W którym sezonie Chandler najbardziej nie może powstrzymać się od swoich dowcipnych komentarzy?
Wydaje mi się, że w 5.
Ross powiedział Chandlerowi, że jego noworocznym postanowieniem powinno być zaprzestanie docinków wobec przyjaciół. O co się wtedy założyli?
Założyli się o 50 dolarów .
A kto w tym docinku chciał "zwrotu" spodni skórzanych ?
nazwał ją Patti :)
Gdy wszyscy byli w Vegas a Monika i Chandler grali w kasynie...ile musiało wypaść oczek żeby wziąć ślub? ;)
8 :) dwie czwórki :)
Kto jako pierwszy z przyjaciół wiedział że Ross nie anulował ślubu z Rachel w Vegas ?
wydaje mi sie ze Phoebe :)
dlaczego Chandler nie lubił Święta Dziękczynienia? ;>
nie lubi bo podczas kolacji w ten dzien poinformowali go że sie rozstają i ojciec ma kochanka
z czym nie może poradzić sobie robot z serialu z Joeyem?
mówisz o robocie czy operatorze robota? Jesli to drugie no to nie potrafi sobie radzić z dziewczynami. Jesli Sam robot, no to chyyba fakt, że jest uzależniony od operatora i wcale nie spełniał Joey'owych wyobrażeń.
Ile łącznie razy Ross dał się psiknąć sprayem, który miał nadać mu opaleniznę? (ale w gruncie rzeczy stało się to totalna katastrafą).
Wydaje mi się, że 6 razy.
Estelle była agentką 2 aktorów. Jak się nazywał i w czym się specjalizował 2 z nich ?
chodzi mi o robota i to nie jest dobra odpowiedź.
odpowiedź jest bardziej konkretna. Robot sam to powiedział...
Robot nie mógł sobie poradzić ze swoim magnetowidem, który ciągle wyświetlał, a właściwie mrugał godziną dwunastą.
Drugim aktorem był koleś, który jadł papier- był to Al Zebooker.
Dlaczego dziewczyna, na której telefon desperacko czekał Chandler do niego nie oddzwaniała?
najpierw miała zły numer telefonu, a potem nie mogła się dodzwonić bo Chandler wyłączył telefon ;D
Jakie rodzaje herbaty wymieniła Rachel klientowi, który nie zamawiał herbaty? ;)
Earl Grey, English Breakfast, Cinnamon Stick, Camomile, Mint Medley, Blackberry i Lemon Soother ;)
Jak nazywał się fotograf, którego Monica i Chandler wybrali na ślub?
Patty, Patty the Monkey. :)
W jaki sposób Ross rozstrzygnął kwestie widywania/nie widywania Rachel? (po tym, jak zażądała tego prze Emily)
986 to jest dobra odpowiedź, ale spóźniona, już wczoraj na nią odpowiedziano, patrz po 19 jest już strona 20 ;)
aktualne pytanie to:
Jak nazywał się fotograf, którego Monica i Chandler wybrali na ślub?
Znowu jestem nieprzytomna. Fotograf to Jeffrey.
Tak więc jak ponawiam swoje pytanie: W jaki sposób Ross rozstrzygnął kwestie widywania/nie widywania Rachel?
Rozmawiał z Rachel o tym, że Emily chce od niej czegoś i on nie wie czy ma się zgodzić. A Rachel mu powiedziała , żeby to zrobił, cokolwiek to jest. I żeby walczył o swoją żonę. Oczywiście nie wiedziała o co prosiła go Emily..
Ile serników pojawiło się w odcinku "The one with all the cheesecakes" ?
Choć w istocie tak było, nie jest to odpowiedź na moje pytanie. Decyzje podjął właściwie przed rozmową z Rachel, ale tego samego wieczoru. :) Jak to zrobił? Może tak - co mu pomogło?
wcześniej nie byłam pewna czy o to chodzi, ale teraz już wiem .. chodzi o magiczną bile
mam pytanie.. Dlaczego ojciec Phoebe nie pojawił się na jej ślubie ? i z tego co pamiętam jej matka (biologiczna) też się nie pojawiła
ona nie utrzymywała z nimi kontaktów,
ojciec był w jednym tylko odcinku (pogrzeb babci), a matka ostatni raz, w odcinku kiedy Phoebe dostała od niej psa, żeby przekonać się czy może zostać surogatką
nie była, pochodziła od holendrów pensylwańskich
Ale zadałeś pytanie, nie odpowiadając na poprzednie, które brzmi:
ja też naliczyłam trzy, dwa zjedli razem, a jeden Rachel próbowała sama zjeść, o ten ostatni się pokłócili i w końcu go zjedli z ziemi ;)
Wedle opowieści, to z tego co pamietam to za użycie prostownicy do włosów.
Jeżeli mam racje to pytanie brzmi - o przepis na jaką potrawę Rachel wypytywała Julie?
wyrzucili ją za kupno suszarki.
o przepis na jaką potrawę Rachel wypytywała Julie?
sałatka Szopska ( czy Shoopska? ) - nie wiem jaka pisownia;)
jak miał na imię chłopak Phoebe który nosił damskie majtki?
wydawało mi się, że któryś z tych dwóch ;) kojarzył mi się odcinek w którym chyba Joey też założył i mu się spodobało ;) niby do trzech razy sztuka, ale więcej nie będę strzelać ;)
już wiem ;D JAKE ;)))))))
Ile dolarów Phoebe przekazała nielubianej przez nią PBS i dlaczego zmieniła zdanie o tej stacji?
200 dolarów. Zmieniła zdanie, gdyż wie, że robią wiele dobrego dla dzieci (których matki nie popełniły samobójstwa)
Sól, chleb i zapachowe świece do łazienki.
Jakich określeń używał Ross, mówiąc o Paolo? Niech będą dwa ;)
Kevin Bright , Marta Kauffman, David Crane ....
Jak miały na imię dziewczynki z którymi Ross tańczył na weselu Monicki i Chandlera ?