Zasady są bardzo proste- jedna osoba zadaje pytanie, druga odpowiada i jednocześnie zadaje kolejne.
Na początek coś łatwego :)
Kim z zawodu był ojciec Rachel?
Sutki :D
Gdzie Joey wysłał przyjaciół 2 lata wcześniej (licząc od imprezy pokazanej w serialu), żeby nie mogli uczestniczyć w imprezie dla aktorów z "Days of our Lives", która odbywała się na dachu?
Do fabryki guzików chyba :)
Jaką zabawę mieli Chandler i dziewczyna która utknęła z nim w przedsionku banku ?
Tak dokładnie ;)
Kręcili wokół głowy wiszącą słuchawką od telefonu :P
Dlaczego Ross musiał oddać Marcela?
Bo gwałcił wszystko wokoło, czyli zeby mogl sobie pouzywac :)
Jak nazywała sie nagroda do ktorej Joey był nominowany?
Ponieważ po powrocie z Bialorusi nie może zbyt dlugo przebywać na slońcu.
za jakie zwierzę Gunther uznal kota rachel i za ile go od niej kupil?
Ponieważ był w Mińsku przez długi czas i duża ilość słońca mogłaby go zabić
co tydzień chłopaki otrzymują TV Guide, który dziewczyny im podkradają. Na jakie nazwisko jest dostarczany?
Spędził 8 lat w Mińsku i nadmiar słońca może mu zaszkodzić,
Gdzie Joey chował książkę podczas czytania jak się wystraszył jakiegoś momentu?
David chciałby uczestniczyć w wykładach na Barbadosie bo był tyle lat w "mroźnej" Rosji i nadmiar słońca mógłby go zabić .
W które miejsce pocałował Richard Rachel ?
W czoło jak przewróciła się na rowerze jako dziecko.kurcze albo w nosek? musze to odszukać:)
Co Pheobe powiedziała do Moniki jak pierwszy raz zobaczyła Richarda?(jak przyszły z cateringiem)?
w NOSEK :)
To James Bond ....
Jakie nazwiska Moniki i Chandlera podała Rachel greckiemu księdzu ?
Przecież odpowiedziałam - powyżej :)
David chciałby uczestniczyć w wykładach na Barbadosie bo był tyle lat w "mroźnej" Rosji i nadmiar słońca mógłby go zabić .
Faktycznie nie zauważyłam drugiej strony ;)
Monica Stephanopoulos i Chandler Assadofalis :P
Dlaczego Monica musiała oddać swoją suknię ślubną?
Wydaje mi się, że nie było powiedziane ile zapłacił, tylko za ile Ross go wykupił, czyli za 200 $. Czy o to chodziło? ;)
No nie do końca, ale jeśli o to chodziło to ok, zadaje pytanie :)
Kto grał tytułowe postaci w serialu "Mac and C.H.E.E.S.E."?
Była kierowcą taksówki.
Jak miał na imię pies, którym zaopiekowała się Phoebe na okres święta dziękczynienia?
to i ja się przyłączę:)
pies miał na imię Klunkers
Za co była odpowiedzialna Phoebe podczas organizowania wcześniejszego przyjęcia urodzinowego dla Rachel?
Za lód i kubki.
Co robił szef Chandlera czego zazdrościli Chandlerowi współpracownicy?
Klepał Chandlera po tyłku
Do którego roku życia Monika nie znała się na zegarku?
18. Z przodu i z tyłu:D
W który dzień tygodnia Joey dzwonił do pracy Chandlera i podszywał się za zakochaną w nim do szaleństwa kobietę?
Albo może chodzić o psa z filmu, który oglądali i Phoebe myślała, że kończy się dobrze, bo jej mama zawsze wyłączała telewizor przed zakończeniem. Ale w tej chwili nie pamiętam jak pies się nazywał ;)
Chodzi o psa, który oglądałam Phoebe i myślała, że ten film się dobrze kończy.
Bo zjadła frytki z jego talerza :P
Kto znalazł się na Rossa ostatecznej liście kobiet, z którymi chciałby się przespać za pozwoleniem Rachel?
Elizabeth Hurley, Michelle Pfeiffer, Winona Ryder, Uma Thurman, Dorothy Henn, niestety Isabella Rossellini wypadła z listy:)
Jakie imię podała Monica przy spotkaniu z fałszywą Monicą?
Drabinę, która oznacza awans lub nagłą śmierć.
Jakie łóżko przez pomyłkę dostarczono Monice, po jej zakupach u byłego męża Janice
Do Montrealu.
Jak miał na imię "handyman" z budynku, do którego wprowadził się Ross i nie chciał się dorzucić do jego pożegnalnego prezentu?
Chandler był managerem w firmie IT, gdzie zajmował się analizą danych statystycznych i rekonfiguracją :D
Co Phoebe chciała odesłać w zamian za drinki facetom, których poznały z Rachel podczas wypadu do pubu?