wow ! "I'm on fire" ;)
kiedy jest mowa jednoczesnie o niemowlaku i o piwie? ( latwe, wiem)
Latwe, latwe odc. Baby shower kiedy R mysli, ze laktator (chyba to wlasciwa
nazwa) to pompka do piwa dla dziecka :D
:D Jakie usterki mial dom Gellerow? Profesjonalne marnowanie czasu, caly
dzien na forum, tylko sobie pogratulowac :)
raz na jakis czas mozna sobie zrobic dzien dziecka ;)
hmm walne z pamieci- cos z azbestem, ... ok dobra sprawdze lepiej, bo nie pamietam "crack in the foundation and the asbestos in the ceiling" no i oczywiscie, ze go zalewalo
jesli to wszystkie usterki, to kurde nie mam pytania i musze isc do pozniej papap
W du...pe tu Was znalazłam!!!!!! Nieźle mi zwiałyscie:):):) Jakby co to jestem dostępna i czekam na jakies pytanie:):) Ależ pojechałysmy z tym 1000 szybko:):);)
do pozniej :) w na szybko pytanie- wymyslone nie przeze mnie :D - ile razy rachel przespala sie z rossem ? ( w sumie, nie tylko do odc z kanapa)
sama nie znam odpowiedzi - podsumujmy 298 plus emma plus przed paryzem czyli 300 tak?
OMG ale pytanie, szacun :)
P.S. obejrzalam na tvn7 fragm monica's thunder i jestem pod wrazeniem
tlumaczenia piosenki Ph, mniej wiecej tak: "jestem jak natretna mucha,
nigdzie stad nie pojde a Ch nie poru......." :D
łooo- ja nie mam pewnosci kto oskarowy - robin williams, susan sarandon, nie wiem, czy pitt dostal? julia roberts...
2 pokryte, jedno pominiete przezemnie <sciana> i Pitt bez zlotego pana:):) Jeszcze 3
winona ryder??? kurde nie wiem kto dostal, kto nie a nie chce mi sie sprawdzac....
Kurde znowu bedzie FCUK bo pominelam Clooneya a reszta na razie nie..dawac jeszcze jedno:)
bronek willis czy billy crystal to chyba nie, nie? a moze dakota fanning? bede strzelac raczej ...
Znowu skonczylam serie i wacham sie czy poraz 50 - ty ogladac od poczatku:):):)
Ej no z tym 50 - tym rzem to tak dla wyolbrzymienia ale napewno ponad 20 siedzi:):)
Ogladaj wiec od poczatku :D
Moze Winona Ryder, ale Ona chyba byla tylko nominowana.
Ile juz mamy?
P.S. Wiedzialyscie, ze WR odrzucila propozycje roli Mary Corleone w 3ciej
czesci Ojca Chrzestnego?
Zeby moje sie pokrylo brakuje jeszcze jednej...nie WR (i tak szczerze to jej wystep podobal mi sie najmniej z tych wszystkich gwiazd)
to powtorze - dakota fanning tez nie? kurde pojecia nie mam, wszystkie babki wtedy mniej wiecej byly w wieku winony, albo starsze... :|
a danny de vito dostal czy nie??? myslalam o reese, ale ona i oscar jakos mi nie pasuje?