Ja mysle ze byla tylko o niej mowa ale nic nie kojarze. Witajcie czesc i czolem:):)
A to moze Chandler w odc. gdzie Heckels umiera? Kojarze tylko rozmowe o Joan z duzymi nozdrzami, przez ktore jak kichala wylatywaly nietoperze. Natomiast mialo to miejsce w salonie u M i Ra.
brawo!!!! nietoperze i mozg widac jak odchyli glowe. w salonie? kurde a dalabym sobie reke uciac ze w cp, w takim razie przepraszam najmocniej
Ej to pytanko dawajcie bo dawno juz nie odpowiedzialam poprawnie!!!!:PPPP Buziaki
Masz szczescie Satie, ze nie szukalam po CP, tylko od razu mi sie skojarzylo z Chandlerem :P
Pytanko na predce, bo w pracy jestem i nie ma czasu na myslenie :D
Kto ma koszulke z napisem: "Save The Dreams For Your cos tam"?
rachel, ta biala bluzeczka z ustami, sezon 10 powrot z barbados i potem calowanie sie z joeym :D
w jakiej sytuacji ktos z friendsow jest porownany do pewnego generała i dlaczego? dla ulatwienia dodam, ze w okresie krecenia friends powstal o nim film.
Wiecie co ja juz chyba odpadam z gry bo nie mam pojecia na jakiekolwiek pytania z Waszej strony!!!!!!!! Cos strasznego:):):)
Tak jest Satie, to ta koszulka i ten motyw :)
Myszowata wspanialomyslnie oddaje Ci pole do popisu przy powyzszym pytaniu :D
ok mega podpowiedz, coby sie myszowata nie zalamala :PPP w filmie gra go antonio banderas
ps. pytanie z koszulka - mialam fuksa, szybko trafilam na odcinek. pytanie o generala 2 ostatnie serie
Dobra ta mega podpowiedz na nic sie nie zdala bo zlukalam jego filmy i przy nazwie postaci jaka gral nigdzie nie ma tego wojskowego tytulu (tnz.general) tylko same imiona wiec bedzie trudno bo nawet nie wiem jaki film:):)
no niestety ani w tytule ani w serialu nie pada tytul generala. ale przegladajac filmy banderasa MUSI sie skojarzyc :)))
Niestety nie jestem fanka A. Bandarza wiec nawet tytuly mi nic nie powiedza:):) Ale moze inaczej na to wpadne!!!
Nie wiem czy odpowiedź jest dobra, bo nie znam dobrze filmografii Antonio, ale jak dobrze kojarzę jakoś w latach 90 grał Mussoliniego, a jak wszyscy wiemy Mussolini był włoskim premierem. Może to o niego chodzi ? :)
nie, nie. i w ogole to 2 bledy z mojej strony ( co mi sie dzieje ostatnio?:/) nie 2 ostatnie sezony, srodkowe sezony, potem napisze, czemu mi sie pomylilo.
i dziabonczek - dlaczego zawsze mi sie wydawalo, ze dziobaneczek? mam chyba dysleksje! <sciana>
ok podpowiem jeszcze, pomylilo mi sie bo ma to zwiazek z wyjazdem, a ze ostatnio odpowiadalam na pyt z barbados... sorki. to zaweza chyba grubo?
Dla mnie zawezenie bedzie jezeli potwierdzisz ze to miedzy 5 a 6 sezonem:):)?????:PPPPP
Kul, to zaczynam szperać!!!! A może jeszcze kto to powiedział lub do kogo:):) Albo chociasz ze k do m lub m do m lub k do k???? Lub gdzie to zostało powiedziane lub w jakiej sytuacji....czy nie za dużo wymagam???:):)
za duzo:P ktos z friends porownany na przelomie serii 5 i 6 do pewnego generala, o ktorym w czasie krecenia serialu powstal film z banderasem w roli glownej- to bbbb duzo!!!
Che to kojarzy mi sie z Ernesto Che Guevara, ale On chyba nie byl generalem, to dzialacz opozycji, rewolucjonista.
Cos dla ucha, smieszne za pierwszym razem :D http://www.youtube.com/watch?v=HHujqH5j8TA
Oj Dżulia normalnie żem się popłakała!!!!!!!!! Kto na takie rzeczy wpada???? A co do pytania to kłada la...chę:):) Nie mam pieprzonego pojęcia!!!!! Dobranocka:):):)
Pytanie z zupelnie innej beczki. Jaki obstawiacie final MŚ? Ja stawiam na Holandia vs Argentyna
lub Holandia vs Niemcy (wolalabym pierwsza opcje i zwyciestwo Argentyny) :)
Kilka dni temu stawialam na powtorke z 2002 Niemcy - Brazylia, ale ku mojej uciesze do tego nie dojdzie :)
buhahahaha a to sie usmialam z rana :)
jak evita, jak che? kto mialby niby byc porownany ? mam nadzieje ze jednak ktos odpowie, poczekam jeszcze <tuptup>
ja nie wiem jak obstawiam final, pewnie najciekawszy mecz bedzie w polfinale ( hiszpania- argentyna)
Hejka :)
Matko kochana, takie latwe to pytanie, a my sie glowimy 2 dni.
Vegas - Rachel - Pancho Villa - Banderas - "Pancho Villa we własnej osobie"
NO RACZEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
aha, zapomnialam napisac BRAWO :)
i chodzilo oczywiscie o wąsy
Nazwisko aktora i tytul piosenki, w teledysku do ktorej wystepuje. Aktor w serialu zagral goscinnie, w clipie tez, aczkolwiek w dziecinstwie mial duzo wspolnego z muzyka. Piosenka ta pojawila sie we Friends nucona przez jednego z bohaterow, plci meskiej.
czy to znany aktor? w skali 1-10 np niech bruce bedzie 10 a chris isaac 1 ( jako aktor) to ile?
Ja dzisiaj odpadam bo ide ogladac mecze!!!!! I oczywiscie jak dla tylko HISZPANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vamos La Furia Roja!!!!!:):):) Milego dnia dziewczyny.
john stamos - kokomo - beach boys - tow the donor- spiewane przez chandlera - serial pelna chata
wprawdzie jestem pewna, ze to ta odp, ale dla grzecznosci spytam ? ( bo na razie nie mam swojego) :P
ok mam pytanie - o zwierzatkach, jak to ja lubie ;) jest pewien film o zwierzatkach, powstal w czasie krecenia friends. wystepuje tam w rolach glownych 4 znanych aktorow/ aktorek, ktorzy we friends pojawiali sie goscinnie. co to za film i jacy to aktorzy?
Ok, podejmuje się tegoż pytania, ale naprawdę niewiem czy to o to chodzi, bo w tym filmie aktorzy jedynie użyczyli swoich głosów.
Chodzi o film "Psy i koty" z 2001 roku?
Aktorzy którzy tam występują i którzy byli w Friends: Charlton Heston(grał w Friendsach samego siebie),Alec Baldwin( grał dziwnego, nadmiernie optymistycznego faceta Phoebe) ,Susan Sarandon ( grała Jessice Lockhart) ,Jon Lovitz ( grał Stevea, który palił marichuane w wozie ). :)
o rany a mialo byc trudne... tak oczywiscie psy i koty ( nie charlton heston a jeff goldblum ) brawo dziabonczek i jeszcze raz sory, ze przeinaczalam twoj nick, ale nikt mnie nie skorygowal :/ zadawaj :)))
Ok, niech będzie chociaż kompletnie nie mam weny do pytania... :)
Chandler często używał pewnych wymyślonych zwrotów i przezwisk w stosunku do reszty Przyjaciół. Podaj conajmniej 5 i napisz do kogo były one skierowane. :)
Żeby był łatwiej mogą być też przezwiska skierowane do samego siebie (czyli przez Chandlera o Chendlerze)
kurde zepsulam sama sobie i innym pytanie, nie chce mi sie przepisywac, wiec : http://www.livesinabox.com/friends/nicknames.shtml
dla zasady napisze te, ktore sama sobie przypomnialam - art lover do rossa, manipulative shrew do moniki, bitch do moniki, obsessieve and shrill do moniki, monkey lover do rossa, cala dluuga lista w linku
skoro przy filmach, to akurat mi sie nasunelo i nie bedzie trudne - rachel i niedoszly tesc rossa - w jakim filmie razem wystapili?
slowo klucz- "letniej" :) na poczatku zmylilo mnie, ze nucona, dawaj na moje cwaniarko :P
ok. w sumie to "doszly" tesc, chodzi o tate emily of course, mam nadzieje, ze to oczywista oczywistosc ?:P
ps. hiszpania:D:D:D
Tak wlasnie wiem :D Ostatnio gdzies mi to wpadlo w oko/ ucho i rownie szybko wylecialo.
P.S. Argentyna :(( Hiszpania super, szkoda ze nie ogladalam meczu, podobno swietne widowisko.