Ja musze uciekac, ale znajde odp. na to pytanie Myszowata :P
Jeszcze raz udanej imprezki :):) Do papa
To nie chodzi o posiadanie ekstrasow tylko pytanie jaka to sukienka (mozna powiedziec ze to byl pomysl na pytanie) i nie to nie ta (chodzi ze byli zachwyceni ze piekna i sexowna)
jak juz napisalam swoje pytanie, to dotarlo do mnie, ze moze byc wiecej niz 1 odpowiedz. nie chodzilo mi o nestle toulhouse ( nie wiem jak to sie pisze). moze jest jeszcze jakas odp poza ta co ja mam na mysli? w kazdym razie moja marka raczej przemysl spozywczy
Nie to ze sie czepiam ale czy ciasteczka to nie przemysl spozywczy?:P:P:P:P Z reszta nie wazne myszor bo nie o to chodzi:):) (to bylo do mnie)
tak jest, tez spozywczy, ale satinowi sie ubzdurzyla inna scena - wasz wybor czy zgadujecie, czy nie :D
Nie chodzi o sexi kiecke:):):)
Dobra dziewuszki ja juz lece wiec do wieczorka pewnie, papa:):)
papa, ja jestem w czarnej d****, nie wiem, o ktora chodzi. myslcie tez nad moim :)
Nie mozna powiedziec ze jest to pytanie na dochodzenie, nie glowne!!! Mozna od czasu do czasu strzelic:):)
No dobra to bez sensu...to byla taka ciekawostka. Chodzi o ta zolta bez ramiaczek (kiedy poszla na randke z facetem z CP jak Monika decydowala za nia) koniec meczarni...mamy powazniejsze pytania na glowie:):):) Pa
A mnie wyj*** na sama gore, sie zawiesil fw.
Ja musze uciekac, ale znajde odp. na to pytanie :P
Jeszcze raz udanej imprezki :):) Do papa
aaaa - no tamta byla mega obcisla, nawet aniston musiala chyba na wdechu chodzic :) nerka
Testujac dzis wiele piw, wygral LAGER :D i piosenka w linku
http://www.youtube.com/watch?v=LbrTVEYmId4
dzien dobry :)
jak to w weekend- pytania leza i kwicza ;)
1.podp: osoba, ktora myli marke z osoba jest ross
2.drugie pytanie: ( a co :D) jakie slowo monika mowi 2 razy a zaraz rachel 2 razy (przyklad: mon: filmweb filmweb rach: filmweb filmweb)
3.trzecie pytanie: to zwierze, ktore znalazlam czyli cougar/ kuguar - gdzie kiedy dlaczego? i chyba jeszcze jeden dziki kot nie byl wymieniony...
zadaje na zapas, bo moze mnie dluzej nie byc
4.ps. ostatnio te pytania o aktorach sa "trendy":D to dorzuce od siebie - wymien conajmniej 2 aktorow z epizodow w friends plus tytuly prawdziwych filmow wspomnianych we friends ( czyli to co juz bylo, ale chodzi o inne osoby i filmy)
jak napiszecie "satie ty wredna pindo" to sie nie obraze :)))
Satie w sobote, pod takim gradobiciem pytan :)
Bruce Willis i Die Hard + Die Hard 2 :D (a mialam to pyt. zadac)
Reszta jak sie ogarne :):):)
Siemanko kugar to bylo pierwsze imie jakie Ph zaproponowala Alice dla jednego z tripletow:):) A z dziewczynami z dziewczynami to nie wiem nie wiem :) Moze do potem kochanienkie lecz raczej watpie!!!:)
manko :)
prawidlowo
to jeszcze jeden aktor zostal plus reszta gradobicia pytan:)
to slowo od mon i rach jest bardzo krotkie...
no tak, bylo wymien conajmniej 2, bo wiedzialam, ze jeszcze ktos sie znajdzie. mialam na mysli co innego. podac, czy na razie nie?
A o jeżozwierzu już ktoś wspominał??????:):) Witam koleżanki ja jeszcze znalazłam Robin Williams i film 'Stoważyszenie umarłych poetow' Fake Monika powiedziała Monanie że jest incerdible...boring:):):)
No i Isabella Rossellini w 'Blue Velvet' o którym zdążył Ross napomsknąć przy niej samej:):) Szukam dalej:):)
gud myrning
wiem, ze jest siodma - don't ask
brawo myszowata, mnie chodzilo po prostu o van damme'a i time cop :P
chyba byla lasica ale jezozwierza nie kojarze
to zostal jeszcze ross mylacy marke z osoba i mon: slowo slowo rach: slowo slowo
Helołki!!!!! Właśnie w tej minucie chciałam napisac o JCVD to więc już mamy. Co do jeżozwierza to krótka ściąga..."Okay, I understand why Superman is here, but why is there a porcupine at the Easter Bunny’s funeral" więc porcupine to po polsku jeżozwierz:):):) A z dziewczynami to może chociasz kiedy?????????
I jeszcze raz, szukam potwierdzenia że to samo słowo pada 4 razy pod rząd (dwa z ust Mon i zaraz potem dwa z Rach)????????
Merrylku a tą wersje znasz??? Bo ja to uwielbiam:):) Rewelka (wogóle BJ)
http://www.youtube.com/watch?v=rWVgbTBlH9M
tak jest - dwa mon, dwa rach, sezony 1-5, slowo b krotkie!
dziekuje za wyjasnienie jezozwierza, gdzies mi to umknelo :)
Satinku ale ja chyba nie mam szans na odgadniecie tego...no wiesz za duzo tego...gdzie to cholipa szukac?? A z Rossem to chyba tez:):) Dzisiaj capie!!!!!:)
Hej. Z Rossem tez by sie przydala seria, bo u mnie czarna dziura :)
Myszowata, fajne wykonanie, choc za BJ nie przepadam. Ale Richie Sambora to
klasa :)
Ja szczerze to bardzo lubie sluchac wlasnie tych utworow z 2 - 3 pierwszych plyt. Tego sluchalam z rodzicali w podstawowce:):):)
hej
nie te, slowo ma trzy litery. a z rossem to nie wiem jak podpowiedziec. myslal, ze to sosoba plci meskiej. pewnie myslal, ze to jakis wujek...
dobra, za 10 minet napisze, moze jeszcze jakims cudem komus zaskoczy cos w mozgowmicy:/
Hmmm... w odc. z JCVD nie znalazlam nic, chyba ze cos przeoczylam. To moze
tak przed tym odc., czy po?
przed to slowo pisane inaczej oznacza dupe
jak teraz nie zgadniecie to wpadne w desperacje:P