Cos mi sie kojarzy ze to Joey i Chandler jak zwykle cos wymyslili ale czym strzelali????? moze mokrym papierem????
Tak dla uzupełnienia, s9e20 Ten z przyjęciem serialowym, Mon i Rachel gadają na korytarzu o tym dlaczego Rachel nie może z nim pobajerować ;)
a nie było wtedy procy zrobionej z stanika? żeby balonami z wodą dziewczyna od Rossa i jej koleżanki dalej rzucały??
dokładnie- proca ze stanika :) i jeszcze Rachel " broniąca" kołyski jak Joey zakradl sie po Hugsy'ego <lol>
padla dobra odpowiedz, wiec Twoja kolej na pytanie
Joey na pewno plakal na ET, wspominal tez, ze plakal na Bambi i oczywiscie Titanicu
a Chandler...yyy.. na zadnym?
To nie ja zadawalam pytanie ale stwierdzam ze Satie ma racje a ze nikt nic nie pisze to male wyzwanko ode mnie:):) - Porownanie do Star Wars (i nie mysle o oczywistym odcinku z fantazja ksiezniczki Liei) co mi dacie??!!!! Bo ja mam jeden super moment:):) ciekawe kto zgadnie...
Hmmm...z racji tego że SW nie oglądałam to mi będzie ciężko na to odpowiedzieć :D Pamiętam tylko że 1 koleś murzynek miał opaskę na oczach...ale to był SW odcinkowy...a filmu...no ze 2? części gdzieś tam kiedyś obejrzałam ale nic nie pamiętam i jedyne co mi przychodzi do głowy to Joey i jego text "I nic z tych rzeczy nie dzieje się w odległej galaktyce?" (pisanie od nowa pracy Rossa na Barbados;) ).
A no i jeszcze jedno...android:D Joey chciał żeby Bobby załatwiła mu androida, za to że tak dobrze gra, i tam parę innych rzeczy ale...to z "Joey`a" więc się nie liczy ;)
ja pamiętam tylko kolesie, z którym monica była na balu maturalnym, o którym pisali w gazecie bo widział SW duuuuuużo razy i jak ross rozbił namiot w kolejce na powrót jedi
Hmm, pamiętam że Chandler zaczął nagle w którymś z odcinków płakać, a potem nie mógł przestać i ciągle chlipał;)
No dobra juz czas...:):) Chodzi mi o slynna scene "LUCK I'M YOUR FATHER" i tym samym glosem powiedzala Phoebie trzymajac przed swoja twarza zdiecie Rossa ktore zostawil dla Bena kiedy wyjechal do Chin..."BEN I'M YOUR FATHER" to bylo boskie:);)
W życiu bym na to nie wpadła:D To skorzystam i...:
Kim jest "Meny" (to imię, nie wiem jak się pisze;) )
Manny to kolega Mike'a, ktory mial go pilnowac, zeby nie kontaktowal sie z Phoebe po zerwaniu
jak wg Phoebe brzmi hymn Szwecji? ( zapis fonetyczny mile widziany ;))
"Ipan, Stripan, Glupi Glabi! " And that is the Swedish National Anthem! Thank you for asking!:):)
Czym, oprocz rak oczywiscie, drapala sie Phoebe kiedy miala ospe????
glupi glapi rulez :D
koscmi do gry, nie wiem, czy rekawice kuchenne tez sie licza?( i charlie sheenem ;))
conajmniej 2 sytuacje z koszykiem ( i nie koszem do koszykowki) ?
Wiec byl duzy kosz na bielizne w pralni i byl tez maly koszyk ze stokrotkami na rowerze Phoebe i byl tez koszyk na zakupy jak Chandler sledzil Janice i byl tez wiklinowy koszyk na dzwiach Moniki z cukierkami i... juz nic nie wymysle:):)
huhuhu - quite a competitor, jak powiedzial chandler. moje pytanie ( skoro nie zadalas): kiedy?
ps - jeszcze kosze z owocami od dziewczyny joey'ego ( 3 basketeers) i basket of minimuffins, ktory ross dal jako lapowke oblesnemu grubasowi
To bylo oczywiscie jak Chandler wyznal Monice ze ja kocha a powiedzial to oczywiscie o Phoebe ze jest "quite a competitor"...dawac nastepne bo ja nie umiem wymyslac ciekawych pytan!!!!
No chyba że ktoś zna więcej;)
P.S. Szkoda że tu nie można edytować ani usuwać własnych postów...
Tez czasem zaluje ze nie mozna po prostu czegos usunac. A wracajac do pytania to z mojej strony:
LaPoo
Rover
Mozarella
Clunkers
Old Yeller
Schnoodle - ten co go Phoebe potracila:)
Chi - Chi
Szczeniak z 3 lapami:):)
Satan:):)..no to wszystko
i jeszcze Cujo, Snoopy, Pepper, Pat i Walle:)
Mam pytanie, na które sama nie potrafię znaleźć odpowiedzi:( z którego odcinka pochodzi scena z czołówki w 2 sezonie jak Chandler wskakuje na ręce Joey'a?
dobre pytanie , jeszcze w trzecim sezonie jest jak Phoebe tańczy z telefonem w ręku w fioletowej bluzce bodajże. Może wzięli jakieś nieemitowane fragmenty chulera wie :]
A z tym telefonem to nie jest przypadkiem scena jak Phoebe zaczela tanczyc ze nikogo nie zabila swoja wizyta u dentysty i potem obdzwonila znajomych czy zyja i sie cieszyla ze tak?????????????????????????????
Co do tej sceny, w której Chandler wskakuje Joeyowi na ręce to też nie wiem skąd to wzięli. Nie widziałem tego nigdy.
Jeśli zaś idzie o sytuacje z koszykiem to przypomniała mi się jeszcze jedna kiedy Rachel rozdawała słodycze w halloween.
PS.Co zamówili Friendsi na słynnej kolacji, po której pokłócili się, o to, że nie wszyscy zarabiają dużo pieniędzy?
PS2. Gdzie chodzili by coś uczcić? :) Po proszę o angielski zapis.
Rachel prawdopodobnie rozdawala cukierki z duzej przezroczystej misy...tak mi sie kojarzy:)
Odpowiadam na pytanie:
Yes! Yeah, it's like they always saying "Let's go here, let's go there". Like we can afford to go here and there:)
Monika i Ross zamowili carpaccio i grilowane krewetki
Joey zamowil Thai chicken pizza
Rachel zamowila side salad i wode
Phoebe zamowila zupe ogorkowa
A Chandler zamowil Cajun Catfish i wers z utworu "Killing Me Softly":)))))))))))) lol
Co do odpowiedzi some place nice to wiedzialam ze tak mowili ale moja odpowiedz wydala mi sie ciekawsza i smieszniejsza dlatego pomyslalam ze o nia pytasz!!!:):);)
Jak sie nazywala kapela chlopaka jednej z sióstr Joeya? Pytanie dodatkowe - jak miała na imie siostra? :) Pytanie dodatkowe do dodatkowego - jaką muzykę tworzyli? :)
Strzelam w ciemno bez sprawdzania...chyba pamietam
Robbie, Dina i gangsterski rap:):)
Kapela miala nazwe Numb Nuts i to Byl Bobbie (chlopak Diny) i jego kumpel Cheddar:);)
Mala poprawka nie Robbie tylko Bobbie a kapela byla wspoltworzona z Cheddar'em o nazwie Numb Nuts:):)
CO SIE DZIEJE Z TYM SYSTEMEM!!!!!! Przepraszam za podwojna odpowiedz ale na oczatku mi nie wyslalo!!!!
No pod tym względem to trochę spieprzyli sprawę...no ale...nie pozostaje nam nic innego jak się przyzwyczaić ;)
Hmm to może takie pytanko...jaki kolor japonek łączy dziewczyny? (Nawet myślałam że one mają 1 parę i noszą na zmianę bo tak samo wyglądają ;) )
Ja kilka razy widzalam jak nosza takie gumowe japonki z czerwonym kolorem...ale nie wiem czy o to chodzi!!:)
Dokładnie o to tylko ja bym powiedziała że to pomarańczowy ale...pasuje :D To kto następny?;>
Co Chandler Bing robi?? Hmm, strzelam, że:
- analizuje dane
- jest kopirajterem
- "TO"
- najlepsze naleśniki
- niezbyt fajne prezenty :P
Czy któraś z powyższych odpowiedzi jest dobra? Bo chwilowo innego pomysłu nie mam ;)
niet :) Skoro Myszowata nie wie, to podejrzewam, że będą straszne trudności z udzieleniem odpowiedzi na moje pytanie, ale dam wam jeszcze czas :)
Specjalnie napisałem "do do" (du du ;) ) bo znowuż sytuacja jest bardzo charakterystyczna. Zadawajcie pytania to będę udzielał podpowiedzi. Pomęczę Was znowu trochę :)
Czy to chodzilo o rozmowe w sprawie pracy z tym panem murzynem gdzie bylo nadwyraz duzo "duties":):):)??????