PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=683176}

Rectify

2013 - 2016
7,4 2,5 tys. ocen
7,4 10 1 2546
8,0 2 krytyków
Rectify
powrót do forum serialu Rectify

2x04

ocenił(a) serial na 9

Znalazł ktoś napisy PL w necie do tego odcinka?

ocenił(a) serial na 9
Slowianin

nie ma napisów do tego odcinka już od 2 tygodni, ten kto to tłumaczy ma widocznie w dupie, że inni czekają...

ocenił(a) serial na 10
mckk

sprawdzam dosłownie co godzinę jak tylko mogę czy napisy są. nie ma niestety, pisałam do osoby tłumaczącej ale bez odzewu, a tu już 7 odcinek niebawem...

mckk

Chwała mu, że tłumaczy. Widocznie ma powody do zwłoki. Tym niemniej od dzisiaj i ja czekam, a wczoraj zacząłem oglądać ten serial:)

ocenił(a) serial na 9
Slowianin

TEZ WLASNIE CZEKAM Z NIECIERPLIWOŚCIĄ , LITOSĆI DROGI TLUMACZU ! ;)

ocenił(a) serial na 10
paterro

gdyby ktoś coś wiedział na temat napisów od 4 odcinka, niech napisze:)napisałam do napisy.24 z zapytaniem czy tłumaczenie będzie, niestety nie dostałam odpowiedzi:(

ocenił(a) serial na 9
NikKI76

napisów już chyba nie będzie, nawet zniknęła zakładka z tłumaczeniem 4 odcinka

ocenił(a) serial na 10
mckk

będą napisy:))ktoś nowy się wziął za to, , jest zaczęte już tłumaczenie z powrotem:))

ocenił(a) serial na 9
NikKI76

a no rzeczywiście, trzeba teraz mieć nadzieje, że napisy będą dobrze przetłumaczone bo ta osoba co się za to wzięła robi to pierwszy raz...

ocenił(a) serial na 9
NikKI76

a jednak napisy będą dzisiaj, wróciła ta osoba co wcześniej tłumaczyła, mam nadzieję, że teraz weźmie się za siebie i przetłumaczy szybko zaległe odcinki

ocenił(a) serial na 10
mckk

faktycznie:) to czekamy i oglądamy, no tak mnie serial wkręcił że spokoju nie mogę zaznać jak nie obejrzę kolejnego odcinka, no mógł się człowiek perfekt języka nauczyć:))

ocenił(a) serial na 9
NikKI76

czy tylko u mnie napisy sie nie pokrywają ? ;/

paterro

ściągnij za pomocą napi projekt, od radu dostosuje. jak pobrałem ręcznie to tez miałem niedopasowane.

ocenił(a) serial na 9
kuba910

sciagnalem przez napi i kurde nie pasuja ;/

paterro

No to albo subtitlee seeker taka stronka jest i tam zobacz albo pozostaje zdobyć inną wersję odcinka:(

ocenił(a) serial na 9
paterro

JUŻ SĄ !!!!!!!