nie ma napisów do tego odcinka już od 2 tygodni, ten kto to tłumaczy ma widocznie w dupie, że inni czekają...
sprawdzam dosłownie co godzinę jak tylko mogę czy napisy są. nie ma niestety, pisałam do osoby tłumaczącej ale bez odzewu, a tu już 7 odcinek niebawem...
Chwała mu, że tłumaczy. Widocznie ma powody do zwłoki. Tym niemniej od dzisiaj i ja czekam, a wczoraj zacząłem oglądać ten serial:)
gdyby ktoś coś wiedział na temat napisów od 4 odcinka, niech napisze:)napisałam do napisy.24 z zapytaniem czy tłumaczenie będzie, niestety nie dostałam odpowiedzi:(
napisów już chyba nie będzie, nawet zniknęła zakładka z tłumaczeniem 4 odcinka
będą napisy:))ktoś nowy się wziął za to, , jest zaczęte już tłumaczenie z powrotem:))
a no rzeczywiście, trzeba teraz mieć nadzieje, że napisy będą dobrze przetłumaczone bo ta osoba co się za to wzięła robi to pierwszy raz...
a jednak napisy będą dzisiaj, wróciła ta osoba co wcześniej tłumaczyła, mam nadzieję, że teraz weźmie się za siebie i przetłumaczy szybko zaległe odcinki
faktycznie:) to czekamy i oglądamy, no tak mnie serial wkręcił że spokoju nie mogę zaznać jak nie obejrzę kolejnego odcinka, no mógł się człowiek perfekt języka nauczyć:))
ściągnij za pomocą napi projekt, od radu dostosuje. jak pobrałem ręcznie to tez miałem niedopasowane.
No to albo subtitlee seeker taka stronka jest i tam zobacz albo pozostaje zdobyć inną wersję odcinka:(