Za jednym z portali: "Fabuła serialu "The Resident" skupia się na młodym lekarzu, który zaczyna pracę pod okiem starszego pracownika, który wydaje się wspaniałym człowiekiem, ale okazuje się psychopatą."
https://www.youtube.com/watch?v=UGXn-ouQBiw
z tym psychopatą wydaje mi się że trochę pojechali, po obejrzeniu sneak peak'ow i zwiastunu nie wydaje mi się az tak psychopatą,
Tu jest to co piszą na imdb :"It centers on an idealistic young doctor who begins his first day under the supervision of a tough, brilliant senior resident who pulls the curtain back on all of the good and evil in modern day medicine. Lives may be saved or lost, but expectations will always be shattered."
Tez jestem ciekawa, czy to faktycznie tak wygląda, bo ja wkleiłam cytat. Już wkrótce się przekonamy ;)
Skusił mnie ten fragmencie o psychopacie. Jestem na 8 odcinku i nie czuję tu klimatu z tym związanego. -,-
Cóż, to cytat z artykułu na stronce, której nie akceptuje Filmweb, a szkoda, bo osoba, która używa takich sformułowań, może nieco inaczej by o tym pisała.
nie ma tam żadnego psychopaty, ktoś chyba nie zna angielskiego i sobie roboczo zmyślił fabułę po angielskich opisach.
No właśnie nie ma -,- i jest to kolejny przeciętny serial o lekarzach, w którym nie ma nic specjalnego, a już się zjarałam, że 'WOW coś nowego'
a był taki serial przez moment, facet miał chyba dwie osobowości, w ciągu dnia bardzo miły lekarz, a w nocy jakiś świr i bandyta, ale po jednym sezonie wyleciało ):