PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=334492}

Robin Hood

2006 - 2009
7,1 3,2 tys. ocen
7,1 10 1 3191
7,0 2 krytyków
Robin Hood
powrót do forum serialu Robin Hood

SPOILER - 2 sezon

ocenił(a) serial na 10

mam nadzieję, że nikt, kto nie chce dowiedzieć się jaka była końcówka 2 sezonu tu nie wejdzie. sama nie cierpię, gdy ktoś spala mi zakończenia.

a więc tak... Marian. Lucy Griffiths, bardzo utalentowana, młoda aktorka.
nie mam pojęcia, co skłoniło grupę ludzi z BBC, czy też samą Lucy do takiego kroku! to jest najgorszy grzech i błąd, jaki uczynili! powinni wycofać ostatni odcinek i nagrać go z inną aktorką (oczywiście zmieniając zakończenie), jeśli już Lucy chciała odejść z projektu. Ale zmieniając bieg historii, robiąc coś tak niedorzecznego, tylko zniechęcili mnie do tego serialu!
słyszałam mnóstwo obelg pod adresem tej nowej wersji Robin Hood'a, że ubrania nie te, że Robin jakiś taki nijaki, że saracenka jest w gangu Hood'a, ale zawsze go broniłam, bo kocham opowieści o Robinie od dziecka i darzę wielką sympatią każdą jego wersję telewizyjną/filmową. ale to już przegięcie! i oni sądzą, że będę z niecierpliwością czekać do października?
omg, przecież Marian to część legendy o Robinie. już prędzej mogli zabić Ryszarda Lwie Serce, w końcu on zginął naprawdę, co prawda trochę później ale przynajmniej jego śmierć była uwzględniona w historii!

BBC potwierdziło, że postać Marian nie wróci. ja nie wiem, po co się teraz będzie oglądać ten serial.
co Wy o tym myślicie?

Konopia

Błagam, powiedz że to pomyłka.Oni nie mogą tego zrobić serial będzie do kitu.

Konopia

konopia mogłabyś podać swój e-mail? albo nr gg? Napisz do mnie, justyna__justyna@o2.pl :)Mam pytanie:)

april_6

Czy wiecie może czy serial będzie powtarzany, albo czy ktoś go ma, albo czy można go ściągnąć?? Proszę o info. Bardzo chiałabym zobaczyć ten serial natalia58@op.pl