PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=35405}

Rodzina Soprano

The Sopranos
1999 - 2007
8,5 75 tys. ocen
8,5 10 1 75350
9,6 27 krytyków
Rodzina Soprano
powrót do forum serialu Rodzina Soprano

6 sezon...

ocenił(a) serial na 10

Jestem świeżo po dwóch pierwszych odcinkach, i mam dziwne wrażenie że coś jest nie tak... Dialogi beznadziejne,dużo słabsza gra aktorska, zdjęcia jakieś takie nie "sopranowskie". Czy tylko mi się to wydaję? czy również macie takie wrażenie? Sprawdzałem na imdb i zarówno reżyser jak i scenarzysta jest ten sam... jeśli kolejne odcinki będą takie same to nie dziwie się że serial zdjęto...

ocenił(a) serial na 10
damiants

Mam dokładnie takie samo wrażenie, po obejrzeniu pierwszego odcinka piątej serii... a może to tylko początkowe odcinki każdej serii tak mają? Nie wiem, ale początek 3-ciego sezonu bardzo mi się podobał.

Henry_Hill

akurat piąta seria moim zdaniem była najlepsza i pojawia się tam Steve Buscemi (Tony Blundetto), czyli chyba najlepsza drugoplanowa postać w serialu :D

ocenił(a) serial na 10
blablacz515

Jak pisałem - jestem dopiero po pierwszym odcinku, który poza 1 sceną był mierny, wątki szybko się rozwiązywały, a aktorstwo i dialogi były poprostu inne niż dotychczas :)

ocenił(a) serial na 10
Henry_Hill

ja także uważam że 5 seria jest najlepsza ze wszystkich

ocenił(a) serial na 10
Christopher_Moltisanti

Właśnie kończę 5-tą serię - jestem tuż po obejrzeniu 12 odcinka i wiele rzeczy w nim się rozwiązało, lecz zastanawiam się nad znaczeniem wcześniejszego - 11 odcinka w którym nic się nie dzieje oprócz akcji Tonego B, większość odcinka to nudne sny głównego bohatera...

Ogólnie za najciekawsze uważam odcinki napisane przez Terence'a Winter :)

ocenił(a) serial na 10
damiants

Ja jestem po 3 odcinku 6 sezonu i dla mnie te epizody wcale nie odstają od reszty. Uważam że są świetne, zwłaszcza wstawki ze "snami" Tony'ego.