Rozdzielenie: Sezon 2 Rozdzielenie sezon 2, odcinek 10
odcinek Rozdzielenie (2022)

Rozdzielenie | Cold Harbor

8,7 1,1 tys. ocen
8,7 10 1 1084
Rozdzielenie
powrót do forum s2e10

Otrzymałem odpowiedzi na wszystkie pytania, dostałem przemoc, która tak narastała w bohaterach, ale przede wszystkim zobaczyłem wybór, który musiał podjąć Innie Marka w korytarzu i... było to bardzo logiczne. Uroniłem łzę.

Nie będę za dużo mówił, żeby nie psuć zabawy, ale obniżenie tempa w 8 i 9 odcinku tutaj jest kompletnie zrekompensowane! Cudna produkcja. Cały sezon - wspaniały. I wreszcie domknięta historia. Jak dla mnie tutaj mógłby się już skończyć serial:)

mgolab

kolega chyba zakochany w sezonie analizowal kazda klatke oraz dzialog :D tak czy inaczej moim zdnaiem mozna bylo z tego materiału zrobic 2,5 godzinny film z takim samym zakonczeniem, ktore by powodowalo opadnieta szczeke u widza. zakonczenie w sytlu absolwenta daloby solidny temat do dyskusji czy taki proces rozdzielenia nie wymknie sie spod kontrolii jesli kiedys sie on zisci w naszym swiecie. widze w tym pomysle potencjal na serial w starym stylu gdzie sezon ma 20 odcinkow albo mamy 6 sezonow po 10 odcinkow. warunkiem tego jednak byloby rozbudowanie calego swiata, pokazania firmy w przeszlosci, budowanie backstory itp. a my dostalismy cos miedzy filmem a rozbudowanym serialem. mi troche brakuje tutaj wyjasnienie i jakiegos zaglebiania tematow, ktore doslownie mignely no i fundamentalna sprawa skoro głowny bohater ma juz po swojej stronie wlascicielke calej ideii dlaczego jej o nic nie pyta co po co na co???

fmarshall27

Haha, nieee no. Tylko raz oglądałem :D