PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=565640}

Rozpalić Cleveland

Hot in Cleveland
2010 - 2015
7,3 3,5 tys. ocen
7,3 10 1 3505
Rozpalić Cleveland
powrót do forum serialu Rozpalić Cleveland

Nie wiem jak was ale mnie starsznie denerwuje ta rola odgrywana przez Betty White. Ogólnie
aktorke bardzo lubie, ale w tym serialu nie cierpie. Irytuje mnie swoimi uwagami, które tak
naprawde wcale smieszne nie są tylko są po prostu chamskie.

kasiastasia_2

Elka ma taka być. Jej uwagi balansują na granicy chamstwa, ale przecież nie chodzi o to, żeby była słodką staruszką, która jest wiecznie uśmiechnięta i ze wszystkiego zadowolona. Twórcy serialu pokazują, że i po 90. można być osobą pełną wigoru. Poza tym, gdyby każda z bohaterek była równie miła i taktowna jak Melanie, to na pewno ta produkcja byłaby nudna, a tak, każda z bohaterek bawi widza w zupełnie inny sposób.

Martin_Eden

Ja nie mowie zeby kazda z nich byla tam miła i taka sama. czy ja cos takiego napisalam???? chodzi o to ze po prostu nie lubie tej postaci za wedlug mnie chamskie i wogole NIE SMIESZNE teksty i tyle. tamte aktorki ktore graja trzy rózne charaktery nie przeszkadzają mi, jednak elka ostrowsky mnie irytuje

kasiastasia_2

no widzisz, ciebie irytuje, a mnie na przykład rozśmiesza do bólu, bo sam wewnątrz siebie mam taką Elkę Ostrowską;p A po za tym Betty White jest świetną aktorką! Chociaż nie rozumiem irytacji. Sposób w jaki to jest zagrane i jej teksty nie powodują jakiegoś niesmaku, bo to nie przekracza granic stosowności, po za tym Elka mówi co myśli i wszyscy ją za to kochają ( w serialu);)

kasiastasia_2

Mnie tez troche irytuje, momentami mam wrażenie, ze na sile scenarzysci chcą z niej zrobic niby taką zabawną i nowoczesną mimo swojego wieku. Ale z drugiej strony lubie ja za te chamskie docinki, zwłaszcza w stosunku do Joy hehe