Możliwe, że to niedociągnięcie, ale... Hmm, nie zastanawiałam się nawet nad tym, nie zauważyłam tego.
Skoro Mike tak umie otwierać drzwi nie mając kluczy, to może on się włamał do tej terapeutki? Ale nie widzę powodu.
Ale w sumie nie, to się kupy nie trzyma, bo scena z nim, Arią i kluczami była przed tym jak Hanna była u terapeutki.
A mi się odcinek średnio podobał,tylko końcówka w miarę.Np.sceny z Hanną,Calebem,Danielle i tym chlopakiem jak dla mnie byly bardzo nudne i widac ze scenarzyści dają te sceny bo nie mają pomysłow.
Mnie interesuje Mike...Dziwny jest.
A ja strasznie czekałam, aż nadejdzie kolejny odcinek z Calebem, owszem było troche nudno, ale widać, że Hanna i Caleb się jeszcze zejdą :>
SPOILER SPOILER bo może będzie jak w książce, że Alison żyje, a zginęła bliźniaczka. Alison się wnerwiła, że Hannah tak jej dogadała (u doktor są zamontowane kamery i A podsłuchiwała). bo w sumie kto inny mógłby się tak znęcać nad dziewczynami jak nie sama Alison, chociaż już nie wiem;/. SPOILER SPOILER.
Ja myślę że ''A'' boi się że Hanna jeszcze bardziej otworzy się przed terapeutką i powie jej więcej....
Ale najbardziej obrywa sie Spencer ..co ona takiego zrobila A, ze na niej msci sie najbardziej ?a prawie wcale na Arii
Wydaję mi sie dlatego, że
a) Aria - właściwie nie miała żadnych problemów i kłótni z Allison, no poza tym, że kazała powiedzieć jej mamie o tym, że jej ojciec ją zdradza, no i w końcu A wysłało ten list, więc a nie ma już haków na Arię
b) Emily - Allison wiedziała o tym, że Emily jest homoseksualna, o tym też dowiedzieli się wszyscy więc też już nie ma żadnych haków na nią
c) Hanna - tutaj właśnie te problemy Hanny z wagą, to że Allison wyśmiewała sie z niej, że Hanna sobie bez niej nie radzi itd czyli takie znęcanie się nad niewinnym barankiem jakby, po prostu takie typowe dokuczanie jej
d) Spencer - no i to oczywiście najciekawsza historia, bo Spencer wiedziała o tym, że Ali miała romans ze starszym facetem, Ali sie jej ogólnie bała, Spencer znała wiele jej sekretów, umiała się jej odgryźć czego nie umiała reszta dziewczyn, Ali wiedziała o tym że Spencer zakochuje sie w partnerach Melissy itd. ogólnie Allison ma mnóstwo powodów żeby jej najbardziej uprzykrzać życie, po prostu jej nienawidziła i tyle, plus to, że Ian był narzeczonym siostry Spencer, więc to jakby zawęża ten krąg, bo Spencer jest "najbliżej" tych wszystkich wydarzeń.
Akurat wyszło mi tak że napisałam to w kolejności od najmniejszych powodów do największych no ale nieważne ;D
Co do tego co ktoś pisał wcześniej że te zdjęcia to wspomnienia z pogrzebu Allison, no w sumie to nie wiem musiałabym zobaczyć jak wyglądały dziewczynie na tym pogrzebie zaraz zerknę na ten odcinek, bo w sumie to nie wiem, widać tam jak Aria pocieszała Jasona czy coś w tym rodzaju bo był przybity itd. może to w sumie rzeczywiście jakieś wspomnienia.
A co do tego co zobaczyły dziewczyny na grobie Allison to wydaje mi sie, że może jakiś napis na nagrobku od A ? Albo coś takiego ? nie mam pojęcia właściwie.
SPOILER SPOILER SPOILER w sumie dla mnie by się zgadzało to, że Ali miała tą siostre psychicznie chorą i ona teraz sie bawi kosztem dziewczyn, żeby poczuć się taką specjalną jaka była Ali ? Czy jakoś tak, no nie wiem zobaczymy.
Ezra i A ? Hmm jakoś mi to nie pasuje, no bo jakie on miałby motywy odnośnie tego ciekawe ? Przecież on nie ma nic wspólnego ani z Allison ani w sumie z całą tą sytuacją.
Mike ogólnie mnie denerwuje, za przeproszeniem taki kretyn, który chce pokazać każdemu jak bardzo cierpi no ogólnie nie trawie takich ludzi, Aria ma więcej problemów i radzi sobie jak dorosła, ich rodzice też sie jakoś dogadali, a ten głupol zachowuje sie jak totalny dzieciak i jeszcze to szantażowanie Arii że powie rodzicom o tym, że ona spotyka sie z przyjaciółkami, no strasznie go nie lubie, szczególnie że Aria straciła przyjaciółke mówie tu o Allison, i ma wiele innych problemów, więc potrzebuje swoich przyjaciółek, a ten baran ma to gdzieś i ją szantażuje, ja na miejscu Arii bym go zjechała i powiedziała mu żeby spadał ;D
Ale się rozpisałam ;D
EDIT ok sprawdziłam już ten pogrzeb Allison, dziewczyny były inaczej ubrane i uczesane, więc to co będzie w 5 odcinku to jednak pogrzeb Iana.
Nie sadze, aby zrobili z ta blizniaczka jak w ksiazce .
wiesz tego nie wiemy czy Ezra nie znal Ali :P Kto tam wie .
co do spencer ja si ę zgadzam w 100%, było powiedziane kiedyś ze Ali tylko Spencer się bała, że ona potrafiła jej się postawić i może faktycznie była zazdrosna o Iana bo Spencer się z nim umawiała i ona możliwe ze też i teraz to jest zemsta na Spencer. Ale jak już wcześniej mówiłam w noc zniknięcia Ali coś musiało wydarzyć się więcej, ale dziewczyny piły alkohol, bo Ali powiedziała ze po tym łatwiej się mówi o tajemnicach i może troche się wstawiły i nie pamiętają wszystkiego, a kiedy Hanna była w szpitali Ali jej powiedział ze ona wie więcej z tej nocy niż myśli więc moim zdaniem coś jescze musiało się wydarzyć o czym dziewczyny wiedzą a nie pamiętają, nie zapomnijmy że Mona za dziewczynami chodziła bo chyba chciała się wkręcić do ich paczki, więc może podsłuchała co wtedy w tej szopie w noc zaginięcia Ali mówiły i ona może być "A", dużo z Moną rzeczy jest wspólnych, "A" to ktoś kto je widzi na co dzień w szkole wie co robią, co jedzą nawet kiedy idą do kibelka, więc to ktoś z bliskiego otoczenia kto ich widzi:) co do Mony mam wiele innych skojarzeń i wydaje mi się że jest w to zamieszana, poprostu nie wiem w jakim stopniu
nie Mona tez raczej nie, nie zrobia tak jak w kasiazce
Wydaje mi sie ,ze moze Ali cos dosypala dziewczyna, bo nie wierze, zeby po alkoholu az tak film urwalby sie kazdej z osobna , mozliwe ALi specjalnie dosypala ,aby pojsc sobie na spotkano ze swoim kochankiem i zeby nikt nie uslyszal , mozliwe rowniez , ze ktoras z dziewczyn zabila ja lub chciala zabic, ale nie pamieta .
no możliwe ze dosypała, bo spotkanie raczej miała ustalone już, możliwe że któraś z dziewczyn jej coś zrobiła, ale to że Mona nie może być zamieszana bo tak jest w książce to raczej wydaje mi się mało ważne, mogli oprzeć się na książce mogli ją w to wmieszać, ale nie kanieczie że ona będzie "A", mogli poprostu dorzucić jakiś wątek i wkręcić jakiegoś wspólnika, jeśli by oparli się na książce to by siostra Ali z nimi była w szopie nie Ali, i chciała je wypytać o sekrety Mona je podsłuchała znalazła sobie wspólnika, który chciał się na dziewczynach za coś odegrać i gotowe. w sumie sama nie wiem, na początku podejrzewałam Byrona albo jego kochankę, potem dziewczyny, potem Tobiego potem matkę którejs z dziewczyn nawet ojca Emily chociaż go prawie nie ma ale on umiał by tylko taką intrygę zrobić zeby śladu po sobie nie zostawić, i jest wojskowym chyba więc jakoś mi pasowało, a teraz Mone podejrzewam( gł. podejrzana) ale innych nie wykluczam.
Moim głównym podejrzanym jest Ezra. Niby grzeczny nauczyciel nikomu nie zagrażający, a może jednak ma swoją ciemną stroną. Aria zawsze wszystko mu mówi i nic przed nim nie ukrywa.
Co do "mozliwe rowniez , ze ktoras z dziewczyn zabila ja lub chciala zabic, ale nie pamieta. Myślę, że jest to mało prawdopodobne chociaż nie wykluczony. Jeśli poszlibyśmy w tym kierunku to może tą dziewczyną, która chciała zabić Allison "po pijaku" była Spencer dlatego teraz najwięcej obrywa, w końcu się nie przyjaźniły aż tak bardzo jak reszta dziewczyn.
Wydaję mi się, że Mona może być tylko pomocnicą, także nie powiedziałabym, że jest A.
może być pomocnicą Ezry, skoro przyjechał tu potrzebował dobrego informatora i tym informatorem moze być Mona. Ezra też mi troche podpada, tylko jaki powód by miał?? tego nie mogę się doszukać... Jeśli był związany z Ali to ona mogła mówić o Spencer dużo i dlatego jej się najbardziej obrywa?? nie mam już pojęcia
Jestem ciekawa czy w nastepnym odcinku , po sekcj zwlok Iana bedzie wiadomo, o ktorej byl akt zgonu :/ ? czy w ten dzien co go zobaczyli czy A wczesniej go zabil
Jeśli chodzi o Hannę i Caleba to tu potwierdzenie, że będą razem :
http://www.youtube.com/watch?v=XSIMiAPFJVU ;)
'A' może być Ezra i jego eks dziewczyna!!!! dziewczyna pracuje w tej samej szkole co ojciec Arii, Ezra miał ich wspólne zdjęcia na swoim profilu na komputerze, może wiec tak na prawde są razem i to oni są ''A'' co myślicie?
Hmm co do tego że Allison mogła dosypać czegoś dziewczynom to bardzo dobry pomysł, bo pamiętacie jak ona właściwie " zmuszała " do wypicia tego ? Nie pamiętam, która, chyba Emily nie była zbyt chętna do wypicia tego, i ona coś tam właśnie jej mówiła, żeby wypiła to itd... I może dlatego one nie pamiętają wszystkiego ? I chciałam sie jeszcze zapytać o jedną rzecz bo totalnie nie pamiętam... W temacie kim jest A, piszecie że Ali umarła przez uduszenie, a w serialu było powiedziane, że została uderzona tępym narzędziem ? Powiedźcie mi jeśli sie mylę. Chodzi mi ogólnie o to, że ta latarka to właśnie może być to tępe narzędzie, a o ile pamiętam to jak Spencer poszła jej szukać, to właśnie wróciła z taką latarką w ręku ? A niektóre latarki są na prawdę ciężkie, i uderzenie taką w skroń mogłoby spowodować zgon, szczególnie że ta latarka jest dość duża.
Mozliwe, ze latarka ze zdjecia ,ze wskazowka jest odpowiedzia na to co wyzej napisalas :)
nikt nie odpowiedział na moją teorię więc dodaje jeszcze raz :) ----->
jestem po obejrzeniu. ten odcinek był niesamowity i wszystkie moje przypuszczenia się potwierdzają. uważam że Ian przeżył upadek z wieży. później Jason zabrał jego ciało, bo współpracuje z "A". potem przez jakiś czas opiekował się nim lub go torturował, dlatego chciał postawić płot, żeby nie mógł uciec lub żeby nikt się nie dowiedział że on tam jest. następnie Jason dostarczył "A" Iana w ustalone miejsce (tudzież ta stodoła pod koniec odcinka). potem Jason wrócił do swoich zajęć i specjalnie wtedy "zgubił piłkę" na boisku, żeby porozmawiać z Arią i ją trochę zauroczyć (poza tym chciałabym żeby Aria była z Jasonem. wreszcie coś nowego). Mike pewnie nie jest w to zamieszany. on tylko nam trochę miesza, a tak na prawdę pewnie ma jakieś swoje sprawy (może ma dziewczynę i nie chce żeby ktoś wiedział lub coś innego). potem "A" po wykupieniu pierścionka i po odebraniu Iana uwięził go i torturował, aby wyzyskać informację i zwabić Melissę, Wrena i naszą 4 do tej szopy, żeby zobaczyły martwego Iana. ale jeszcze na początku odcinka "A" zabił Iana tą podkową lub pistoletem, napisał list no i zabrał stamtąd podkowę i zaniósł go do tego sklepu i powiedział sprzedawcy żeby dał ją tej dziewczynie co zastawiła mu ten pierścionek. że jeśli go przyjdzie odebrać, to żeby on jej dał tą podkowę. potem śledził dziewczyny i kiedy dowiedział się o tym że Hanna była u tej terapeutki zniszczył jej gabinet no i napisał na ścianie, że wścibskie dziwki giną, ale nie podpisał się "A", pewnie dlatego, żeby ona się nie zaczęła wypytywać dziewczyn czy wiedzą kim jest "A". Ian już był martwy w stodole, leżał list i już nie było podkowy, a "A" tylko czekała kiedy nasza 4 będzie gotowa żeby wyruszyć za Melissą i Wrenem. napisał z telefonu Iana do Melissy żeby przyjechała po niego (bo przecież pakowała dla niego te wszystkie rzeczy żeby mógł wyjechać pewnie na jakiś czas, aż sprawa się uciszy). Wren zadzwonił do Spencer że już jadą ("A" musiał wiedzieć, że Wren będzie się kontaktować ze Spencer). no i dziewczyny wyruszyły za nimi, "A" przewidział gdzie się dziewczyny zatrzymają, schował się gdzieś w krzakach w pobliżu samochodu Spencer, no i kiedy oni poszli tam do stodoły zobaczyć Iana i list "A" podłożył telefon Iana do torebki Spencer chcąc by w kolejnym odcinku Spencer była podejrzana o zabójstwo Iana. podsumowując. "A" nadal jest górą, ale myślę że teraz duużo się zmieni może nawet na lepsze dla naszej 4. Ian nie żyje, "A" go zabił i tak to zrobił żeby to wyglądało na samobójstwo. Mike nie jest w to zamieszany, on ma tylko nam namieszać, a Spencer pakuje się w coraz większe błoto. przez cały odcinek nie było Ezry ani Tobiego. to tylko mnie utwierdza że Ezra jest "A" i że Baron zabił Alison (zawiózł Arię do szkoły, był miły i jak kiedyś Ali wspomniała "kiedy się robi odważne kroki nikt cię o nic nie podejrzewa". czy coś takiego powiedziała, wiecie o co chodzi. Baron właśnie tak postępuje). a to że "A" zabił Iana to jest bardzo możliwe, bo moim zdaniem "A" zabił też panią Potter, żeby pomóc Hannie i jej mamie. to jest moja cała teoria i myślę że tak jest. ja żyję tym sserialem! kochamm to ♥ piszcie ;)
Nie do końca się z Tb zgadzam. To dlatego, że gdyby to Baron zabił Allison to po co Ezra by się podawał za "A". Dla mnie trochę nielogiczne.
Jeśli chodzi o to co mówisz, że "A" przewidziało gdzie się dziewczyny zatrzymają itd no cóż heh ;) to raczej oczywiste, przecież to A zostawiło tam zwłoki Iana, napisało list, pisało do Melisy, i napisało później gdzie Melisa ma przyjechać, więc po prostu A tam czekał aż Melisa przyjedzie, więc tu nie ma nawet mowy że "A" się domyślało, po prostu wiedział że Melisa przyjedzie od razu po tym jak wysyłał smsa gdzie jest ;)
#PLL_fan, ja niczego takiego nie zauważyłam. Dziewczyny różnie czytają te sms'y od "A" (zazwyczaj wszystkie razem), ale nie zauważyłam by Aria robiła to najczęściej. Wydaje mi się, że coś Ci się musiało pomylić ;) A Twoje podejrzenia co do tych wszystkich wydarzeń jakoś nie trzymają mi się całości... I o jakiego Barona Ci chodzi? Możesz mi przypomnieć, proszę? Bo chyba mi coś umknęło ;P
#Youhaveamessage, dobre spostrzeżenie co do Mike'a :) Ale myślę, że specjalnie stworzyli jakąś kolejną (tym razem związaną z Mike'm) tajemnicę (w końcu nie wiadomo gdzie całe dnie przebywa i teraz jeszcze te klucze), żeby widzowie wzięli go trochę pod uwagę (niby, że może być "A"), bo zauważ, że kręcą ten serial w taki sposób, że naprawdę nie da się jednogłośnie ustalić kto w końcu jest "A", więc chcą jedynie byśmy podejrzewali kolejną osobę ;)
Swoją drogą jestem prawie pewna, że to nie Ezra ;) Jest zbyt nudny na to ;P
może faktycznie to spencer zabiła Alison?? powiedziała coś tej nocy za dużo i tak skończyła?? Alison wymknęła się na spotkanie z Ianem Spencer ich zobaczyła i potem zemściła się na niej?? pomyślmy?? jeżeli moje przyjaciółka by zniknęła i bym usłyszała krzyki to obudziłaby,m wszystkie dzieczyny i albo posłżybyśmy szukać albo się kryć albo uciekać , bo najpierw bym pomyślała że to jakiś napad albo coś.. a nie w nocy poszła sama bym szukać.... tylko kto zajął się ciałem?? kto zakopał je??.. co chwila zmieniam podejrzanego heh ale ogólnie wszyscy mogą być zamieszani gubię się we własnych przemyśleniach...
jak tak podejrzewacie Spencer to ja jeszcze dodam swoje rozwinięcie tej teorii: Alison rzeczywiście idzie się z kimś spotkać (ale nie jest to Ian) i Spencer idzie za nią i się kłócą i Spencer nieumyślnie zabija Ali. A ta osoba, z którą miała się spotkać Ali to wszystko widzi. I a osoba była blisko z Ali, ona mówiła tej osobie sekrety dziewczyn, więc ta osoba dużo wie także o nich. No i po śmierci Alison ta osoba postanawia zemścić się na Spencer i na dziewczynach za śmierć Ali i staje się 'A'. A teraz zauważcie, że ciągle najbardziej podejrzana jest Spencer, po ostatnim odcinku, kiedy Spencer dostała podkowę i 'A' podrzuciła jej telefon Iana stanie się jeszcze bardziej podejrzana, a 'A' robi to wszystko, aby wyjawić, że to Spencer zabiła Ali.
chociaż nie wiem czy to się trzyma kupy...
Czytałam gdzieś, że w tych krzakach wtedy gdy kręcono ten film Ali/Ian był ktoś jeszcze.
Może Spencer?
A jak A zepchnelo Iana to on dobrze wiedzial kto to , poniewaz powiedzial : Co Ty tu tutaj robisz ?czy cos takiego takze znana postac to byla
no właśnie teraz mi przyszło na myśl kto był jego kumplem?? Jason tak?? więc zdziwił się że go zobaczył i go zepchnął z dzwonnicy czy z czegoś tam albo Ezra, pracowali w jednej szkole
a no właśnie. i wtedy jak Spencer się zapytała Melissy o Iana czy się z Jasonem przyjaźnili to ona jej odpowiedziała że Jason to zły człowiek. a S. zapytała czy Ian tak powiedział. no i M. odpowiedziała żeby już o nim nie rozmawiać. czy coś takiego. czyli wiedziała o tym że on zepchnął Iana i miała do niego pretensje. ale nawet jeśli to po co do niego by przychodziła. jak Spencer przyszła do Tobiego to Jason zapytał czy to Melissa. czyli musiała do niego przychodzić. a wątpię, żeby przynosiła mu listy, że niby listonosz im przynosił.
Ale Ali jednak spotkała się z Ianem bo jest nagranie z tej nocy w końcu, ale ktoś mógł to widzieć i tym kimś jest "A". ale myślę że odpowiedz jest na samym początku i jest oczywista a my szukamy dziury w całym inpodejrzewamy rózne osoby a tu będzie szok dla nas bo okaże się ktoś niespodziewany( Emily. Hanna) ich nie podejrzewałyśmy chyba??
Ali raczej nie mogła dosypać nic dziewczynom. One już tam były i piły, a ona przyszła potem, ale w sumie od razu jak przyszła, usiadły, Han zapytała o piosenkę i Ali kazała Arii pić.
Ale w sumie... najpierw kazała Arii pić. Ona była pierwsza, może to jakiś związek ma?
Aria też dostała smsa od A pierwsza, zamyka sobie usta palcem na zdjęciach itp.
dla mnie właśnie odpowiedź jest w pierwszym odcinku.... conajmniej do zabójcy Ali ... co do "A" to trzeba wnioskować z wydarzeń jakie w trakcie serialu się dzieją
urszulankaa wg mnie masz baaaaardzo dobrą teorię, właśnie że A chce jak najbardziej, żeby w końcu wyszło na jaw że to Spencer zabiła! a pamiętacie tą scenkę, jak Spencer i zdaje się Aria zobaczyły jako pierwsze to zdjęcie Ali która szła przez ogródek i za nią jakiś cień ? Pamiętacie jaka wystraszona wtedy była Spencer ? Wydaję mi sie, że Spencer zabiła Ali, a w dodatku może Spencer też w jakiejś części jest A ? Mam na myśli to, że jak dziewczyny zacżęły dostawać smsa, to ona mogła sobie pomyśleć, że ona dla niepoznaki też będzie rozsyłać jakieś smsy albo coś w tym stylu, żeby morderstwo Ali zwalić na na kogoś innego, A się wkurzyło i właśnie zaczęło robić wszystko aby wyszło na jaw że to Spencer jest mordercą.
Jeszcze co do zdemolowanego pokoju tej babki psycholog, jeśli miałby być tam podsłuch, to musiał go ktoś podłożyć, kto ma tam wstęp bo np sam sie zapisał do niej, specjalnie żeby podłożyć ten podsłuch.
Jeszcze taka wzmianka, Jason ciągle powtarza że niewiele pamięta z tego co działo się zeszłego lata, najprawdopodobniej to on albo Ian (przyjaźnili się) zrobił to całe zdjęcie jak Ali szła, bo to było jakoś z jego pokoju, a później on szukał poszlak kto szedł za Ali ale tego nie pamiętał, bo był na haju.
Teraz oglądam 1 odcinek, tam Spencer powiedziała do Hanny " Pamiętasz co Ali powiedziała tamtej nocy, że sekrety nas zbliżają ? Myślę, że wręcz przeciwnie. " to brzmi jakby właśnie Spencer zabiła Ali, bo znała zbyt dużo jej sekretów i chciała sie jej pozbyć.
Nasuwa mi się też na myśl ten dialog gdy Ian chciał zabić Spencer
- jeśli kochasz moją siostrę nie zrobisz tego - S
- kocham ją, właśnie dlatego to robię - I
to brzmi też tak, jakby Melissa chciała się pozbyć Spencer, bo ciągle rujnowała jej życie, i Ian powiedział tak dlatego, że Melissa nie przejęłaby sie śmiercią Spencer, zresztą chyba zauważyliście jaka chłodna na Spencer jest Melissa ?
Mam nową teorię może to Melissa zabiła Ali , gdy dowiedziała się o ich romansie . Ian chciał chronić Melissę a wcześniej czy później Spencer by to odkryła - to tylko przypuszczenia po ostatnim odcinku zgłupiałam , od początku podejrzewam Ezra i Melissę o bycie "A" .
Tutaj sa fotki z 5 odcinka :)
http://prettylittleliars.com.br/gallery/thumbnails.php?album=388
Ja myślę, że powiedział tak dlatego, że póki żyje Spencer, zawsze będzie go obwiniała o śmierć Ali, jeśli zginie, będzie miał spokój.
Widzę, że nikt tego jeszcze nie zrobił. Więc w sieci dostępne są już sneak peaki do 2x05:
1: http://www.youtube.com/watch?v=_SiJLKSu0Sk
2: http://www.youtube.com/watch?v=NX0FiOF0xRA
3: http://www.youtube.com/watch?v=grCwnI5BasA
4: http://www.youtube.com/watch?v=44cYB_4A_5U
5: http://www.youtube.com/watch?v=C6ifM8t_aEk
6: http://www.youtube.com/watch?v=BpTC4gROhY8
Sprawiły, że jeszcze bardziej nie mogę się doczekać 5 odcinka. A wyjeżdżam i obejrzę go później niż wy ;(
Oglądając odc. rzuciła mi się w oczy jeszcze jedna rzecz - kiedy Wren daje Spencer znak, że Melissa do niego zadzwoniła, to po podaniu jej tej informacji mówi "Spencer!", co dla mnie wyglądało tak, jakby chciał jej o czymś jeszcze powiedzieć, tyle że ona się rozłączyła. Nie wiem, może to nieistotne, ale w tej chwili staram się zwracać uwagę na najdrobniejsze głupoty.
SPOILER SPOILER SPOILER
A, co do tej wypowiedzi Melissy z proma, to może chodzi tylko o to, że Melissa będzie obwiniała siostrę za śmierć Iana, a nie o sprzedaż pierścionka. No bo co, Spencer niby jej się przyzna? Nie sądzę.
Też na to zwróciłam uwagę. I wiedząc, że Ian ma być martwy, myślałam, że Wren już o tym wie i chciał powiedzieć Spencer, że on i tak nie żyje. Ale potem moja teoria została obalona.
Melissa jest okropna. I chyba chodzi o śmierć - w końcu wyjdzie na jaw, że powodem śmierci był upadek z wieży, w którym Spencer brała udział.
I też mnie ciekawi, co chciał powiedzieć Wren... Hm.
Jackie jest tak słodka, aż do obrzydzenia. Widać, że coś knuje :D
A. mnie zadziwia coraz bardziej. I się tak zastanawiam, do czego jeszcze się posunie.
Szczerze mowiac Arii przy nich wyglada jak ich corka :) nigdy jakos nie kibicowalam im ,ale Jackie to kobieta z klasa, ktora 100% lepiej pasuje do Ezry :)
jak dla mnie zachowywała się mega sztucznie i widać, że coś knuje :D wydaje się taka przesadnie słodka i miła i niewinna ;p ja tam kibicuję Ezrze i Arii, bo miło czasem pooglądać cudze szczęście, a nie tylko problemy i problemy ;P
Wg. mnie Ezra i Aria do siebie bardzo pasują ;) wyglądają razem słodko, w życiu realnym też często w sumie są jakoś blisko siebie np. http://prettylittleliars.us/photos/albums/userpics/10004/normal_bts208_006.jpg albo w tym filmiku http://www.youtube.com/watch?v=rcWd49JOwrA sorry za taki offtop ;D a ta cała Jackie to wg mnie taka fałszywa s.... ;P