Wywiad z A!
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WAgOpo5MLMA#!
Sezon trzeci rozpocznie się 6 miesięcy po wydarzenia z balu
Mona będzie przebywać w senatorium, będzie miała tajemniczych gości, którzy będą ją dość często odwiedzać.
3 seon będzie się skupiał na Monie, na tym co ona przeżywała, i jak ona widzi to wszystko.
Aria będzie ciągle z Ezrą, 3 sezon będzie się skupiał w okół ich związku. Poznamy brata Ezry, jego mame i tate.
Lucas powróci na początku sezonu i przekonamy się że ma w sobie 'dark side' odkryjemy jego prawdziwe oblicze.
3 sezon będzie także o ciąży Mellisy i związanej z nim jakiejś wielkiej tajemnicy.
Odkryjemy też dlaczego Jenna ukrywa że jest ślepa oraz z kim spotkała się w lesie.
"3 sezon będzie także o ciąży Mellisy i związanej z nim jakiejś wielkiej tajemnicy."
Ona nadal w ciąży?! Przecież jeżeli minie 6 miesięcy to teraz by musiała być w 3. To raczej jest nierealne xD
urodzi już na pewno, okaże się pewnie, że to nie jest dziecko Iana tylko nie wiem, Garetta? Ezry? ch wie xD
Może 'o jej ciąży' znaczy, że też o tym, co będzie działo się po urodzeniu dziecka i 'o jej ciąży', czyli kto tak naprawdę jest ojcem, czy jeszcze jakaś inna tajemnica na temat ciąży.
Ale masło maślane mi wyszło:D
No Melissa chyba za długo jest w tej ciąży, no ale może chce by dzieciak był ,,dokończony''.
Kurde a Aria znowu będzie latać za tym tępakiem Ezrą ;(
Lucas na pewno jest w "team A", jak to Mona powiedziała w ostatnim odcinku 2 sezonu. Ja myślę, że prawdziwa A jest bliźniaczka Alison i może nawet nazywa się Vivian jakaś tam, nie pamiętam nazwiska.
Bo to bliznięta bedzą takie dwa razy po 9 miesiecy, ! gdzieś czytałam ze kobieta zaszła w druga ciąze jak juz w jednej było i już wiem ze to Mellisa!
6 miesięcy później a Melissa wciąż w w ciąży :D
Czy ktoś kojarzy jaki miesiąc/pora roku jest teraz w serialu i ile miesięcy minęło od śmierci Iana ?
w ogóle w jakim odstepie czasu sie to wszystko dzieje? ciągle śa w tej samej klasie? tam nwet zimy nie było
+wydaje mi się, że dr Sullivan jest matką Ezry, i A dało jej w kopercie zdjęcia Ezry i Ari i groziło że zniszczy mu kariere
+myślę, ze Maya została zabita przez Paige :D kocha się w Em, więc Maya to przeszkoda
Najpierw myślałam, że ona może być matką Toby'ego, ale może faktycznie masz racje.
Też się zastanawiam - oni tam nie maja pór roku, wakacji, świąt - ciągle tak samo chodzą do szkoły.
dobree domyśleniaa;))
stąd może 'A' dało wtedy Dr.Sullivan do gabinetu dyplom od Ezry,nie tylko po to aby dziewczyny nic jej nie mówiły,ale może też kryje się za tym to,że ona jest jego matką ;D
Noc Caleba i Hanny to podobno była 5.11.11 albo 10r., a śmierć Iana niewiele później, czyli obstawiajmy koniec listopada.
Potem wyglądało, jakby były wakacje/wiosna, no ale dobra... W 2x08 okazało się, że ojciec Hanny bierze ślub w październiku lub listopadzie 2012, a teraz jest znowu marzec(tak powiedziała producentka).
tak, niby jest marzec a sezon 3 zaczyna się podobno w ostatni dzień szkoły. (chyba jednak w ostatni dzień wakacji bo by się coś nie zgadzało) xD
A na dodatek 1 sezon trwał 8 tygodni, czyli 2 miesiące, więc finał 1 sezonu powinien być koniec na października, bo serial zaczął się we wrześniu, w pierwszy dzień szkoły.
w haśle było 1105, chociaż nie sądzę żeby chodziło o 11 maja, śmierć Iana to jakoś tak październik/listopad 2011, później jakoś się cieplej zrobiło (?), potem już wgl ciepło, a MELISSA DALEJ W CIĄŻY.
czyli wg Marlene jest marzec 2013? nie ogarniam tego wszystkiego, za bardzo poplątali z tymi porami roku, a Melissa już teraz wygląda jakby była w 6 msc, a za 6 msc... ?
chyba, że jak się rozpocznie sezon to dziecko Melissy już będzie. I ona się będzie zastanawiała "Ale w sumie kto jest ojcem? Ian? Wren? Garrett?"
Ogólnie serial ma takie dziury w scenariuszu,że szkoda tracić czas na rozmyślaniu w jakich ramach czasowych jest umieszczony Pretty little liars.
W Stanach Zjednoczonych w inny sposób zapisuję się dzień i miesiąc(miesiąc/dzień/rok). 11/05 oznacza dla nich 5 listopada,często wynikają jawne błędy np. w twoim przypadku jako 11 maj.
no właśnie wiem, ale tu było raczej proste do domyślenia się ; )
bo tak na dobrą sprawę, to Melissa zaszła jakoś jeszcze w 1 sezonie, prawda? a teraz jest 3 i dalej jest w tej ciąży? serio, tak jak pisałam wyżej już w 2b wyglądała na ok. 5/6 miesiąc, a tu 5 miesięcy później... może ona jest słoniem a nie człowiekiem? albo rzeczywiście udaje i jest czarnym łabędziem.
aa, no i z tego co się zorientowałam to chyba jest początek roku szkolnego, a przynajmniej takie mam wrażenie...
Bezsensu ..dowiemy sie z kim spotkała sie Jenna w lesie?? czyli to tez nie jest"A" skoro poznamy tajemniczą osobę;/ eh..to bedzie sie ciągnąć przez następny rok..a na końcu wyjdzie ze "A" zgnie i nigdy nie poznamy tożsamości..albo wymyślą kogoś kto tak naprawde nie był wgl pokazany w poprzednich sezonach
Hehe a to dobre. Jenna ukrywa, że jest ślepa a przyjeżdza w ostatnim odcinku na spotkanie w lesie samochodem. Ciekawe kto dał niewidomej licealistce kluczyki :)
moim zdaniem Melissa wali ścieme z ta ciąża i nosi doczepiane brzuchy jak Bree z Gotowych na wszystko.
A co wgl myslicie o zakonczeniu? Troszku beznadziejnie, ze to Mona jest A, bo tak bylo a ksiazce, ale wlasciwie... To pewnie bylo specjalnie, poniewaz, wiedzac, ze zakonczenie bedzie inne, od razu wyklucza sie Mone, wiec pod koniec taki wielki szok :P Z drugiej strony, babka w czerwonym plaszczu(nie wiedomo czy to Ali, czy ktos po prostu ubrany w jej plaszcz) odwiedza Mone, na co ona melduje, ze wykonala wszystkie polecenia... I kolejna rzecz, ze jesli zgodnie z poprzednim zdaniem, Mona nie jest A, to dlaczego mowila do siebie "w myslach" tak, jakby faktycznie byla A? Pokrecone, troche mnie to irytuje, bo daja mnostwo beznadziejnych wskazowek, a w koncu rozwiazanie do kitu. Ale, Mona wg. dewizy Ali: keep your friends close, but enemies-closer :)
Ja także się nad tym zastanawiałam i doszłam do wniosku że Mona może mieć zaburzenie dysocjacyjne tożsamości czyt. rozdwojenie jaźni dlatego utożsamia się z A.
"Aria będzie ciągle z Ezrą, 3 sezon będzie się skupiał w okół ich związku. Poznamy brata Ezry, jego mame i tate."
A wcześniej to co było? Mały wątek? Mam dość Ezry...
ja tez, irytujacy koles, nudny na maxa. on w ogole cos ciekawego robi oprocz widywania sie z aria. nawet na seks dlugo czekal ;d
A ja myślałam, że oni w pierwszym odcinku już uprawiali seks ;p Bo gadali, a później była scena w łazience jak się całowali i nie wiadomo co dalej, więc wywnioskowałam, że do czegoś doszło. :D Chyba nie poszli do łazienki tylko po to żeby się pocałować :D