Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73558
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Wywiad z A!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WAgOpo5MLMA#!

Sezon trzeci rozpocznie się 6 miesięcy po wydarzenia z balu

Mona będzie przebywać w senatorium, będzie miała tajemniczych gości, którzy będą ją dość często odwiedzać.

3 seon będzie się skupiał na Monie, na tym co ona przeżywała, i jak ona widzi to wszystko.

Aria będzie ciągle z Ezrą, 3 sezon będzie się skupiał w okół ich związku. Poznamy brata Ezry, jego mame i tate.

Lucas powróci na początku sezonu i przekonamy się że ma w sobie 'dark side' odkryjemy jego prawdziwe oblicze.

3 sezon będzie także o ciąży Mellisy i związanej z nim jakiejś wielkiej tajemnicy.

Odkryjemy też dlaczego Jenna ukrywa że jest ślepa oraz z kim spotkała się w lesie.

ocenił(a) serial na 7
maaarz

dziwne, że na koniec podczas napisów nie było żadnej sceny z A D:

a dziewczyny są tak samo naiwne. mi odcinek zleciał szybko, ale tak naprawdę był powtórzeniem 1x01. za dużo tych nawiązań.

i oczywiście najlepsze scany - Ali czytająca Lolitę i SpencerxToby ;D

ocenił(a) serial na 7
sachi00

haha xD. Szczerze, to jak pokazali Ali siedzącą na tym krześle, to nieźle się wystraszyłam :D.

sachi00

tak, zgadzam sie, scena z ali najlepsza ;d

ocenił(a) serial na 3
maaarz

pff, jak dla mnie już samym 2x25 spieprzyli xd durna Marlenka Król =.=

cristiano_ronaldo

Hej! Też już jestem!
Powiem Wam, że ociężale zabrałam się za ten pierwszy odcinek. Po numerze jaki wywinęła nam Marlene nie miałam za bardzo ochoty kontynuować PLL. Ale nie. Odcinek według mnie był przyzwoity. Tak jak Wam podobało mi się nawiązanie do samego początku, ale patrząc na całość chłodnym okiem zaczęły mnie bawić niektóre fragmenty, na które na początku nie zwracałam uwagi. Typu- czy Was nie denerwuje ta cała dramatyczna muzyczka? Pojawia się niemalże co chwilę. Moment Arii w łazience był żałosny. Poszła do toalety, ktoś wszedł (albo jej się wydawało) po niej, a ona zaczęła się drzeć jak opętana. Halo- przecież była w szkole, normalni ludzie odwiedzają ubikację od czasu do czasu! :D No i też nie do końca rozumiem sens tej ich nowej pseudo-dramatycznej tajemnicy. Ale cóż... Zobaczymy jak będzie dalej. Nadal jestem fanką PLL, ale przez to, czego się nauczyłam po finale podchodzę już do serialu bardziej sceptycznie. I jeszcze jedno- spodobało mi się to, że pod koniec Spencer zauważyła tak jak wszyscy tu z forum "Jak Mona mogła przenieść ciało Iana?" itp. W jej postaci moja nadzieja :D

ocenił(a) serial na 7
VanillaCream

też tak uważam, w końcu się ogarnęły i zaczęły kojarzyć fakty, że "A" nie może być jedną osobą !

ocenił(a) serial na 10
poziomka4

"normalni ludzie odwiedzają ubikację od czasu do czasu!" Halo! to był napad paniki, jakbyś się nie kapnęła, siadło jej na mózg.
O.o ogólnie po tej scenie można zacząć wierzyć w horobę psychiczną Arii xD
To że nie rozumiesz zagadnień psychologicznych, to nie wina autorów... mam nadzieję, że nie myślisz, że Mona która widziała na pustym krześle Ali, to widziała jej ducha, nie?

ocenił(a) serial na 10
Artemisek

Jeśli mogę się wtrącić... Po obejrzeniu pierwszego odcinka z sezonu trzeciego, doszłam do wniosku, że za tym wszystkim jednak może stać Alison. Po pierwsze w trumnie Alison nie było ciała, więc coś musiało stać na rzeczy. Może osoba, która porwała Emily chciała dać dziewczynom wskazówkę? Oczywiście jest sporo niedogodności, ale moim zdaniem sprawa wyglądała tak: Ali spotkała się z "A", który/a przedstawił/a jej taką samą propozycję co Mona Spencer: albo zginie, albo przyłączy się do "A"teamu. Ali była wystraszona, więc stwierdziła, że to będzie dla niej najlepsze rozwiązanie. W ostatnich odcinkach drugiego sezonu (nie pamiętam dokładnie w którym odcinku) była scena, w której Ali przyśniła się Spencer, i szybko zgarnęła torbę pod kanapę gdy usłyszała kroki. Następnego dnia obudziła się z otwartymi drzwiami w salonie i torbą pod kanapą. Hannah i Emily miały podobne sny w których występowała Ali. W dodatku w pierwszym odcinku trzeciego sezonu była scena, w której Monie ukazała się Ali, może było to wspomnienie z jej wizyt? Przecież w ostatnim, finałowym odcinku drugiego sezonu odwiedził ją ktoś w czerwonym płaszczu. "A" miało na dziewczyny pełno rzeczy, może to Ali była źródłem tych informacji?

midnightmoon

Cudny avatar<3
Zapraszamy na nasze forum SWJ:P Tak tylko Ci proponuje po tym avatarze:P