Zwiastun kolejnego odcinka, mam nadzieję, że w końcu coś się rozkręci zwiastun to zapowiada ale wiadomo jak je robią;p
http://www.youtube.com/watch?v=gmGfH5irZek
Sneak peek:
http://www.youtube.com/watch?v=tS9phwYl3dA
http://www.youtube.com/watch?v=GVIMnxFXkAY
http://www.youtube.com/watch?v=gz7bG5JP7yo
a co sądzicie o tych inicjałach z scyzoryka Mayi o.O ?
Może to prawdziwe nazwisko Nate ?
Może (tak jak sugerujecie i ja też tak sądzę) nie jest on jej kuzynem ?
o tym samym pomyślałam, te inicjały to prawdziwe nazwisko psychopaty całującego lesbijkę ;D
no i dzisiaj się tak zastanawiałem ;D inicjał zaczynał się na literkę L..więc może Lucas ?
a druga litera do o ile się nie mylę "J". Więc chyba Lucasa można skreślić. Chyba ze te dwie litery to np. Lucas i Jenna ale nie wiem co Jenna miałaby mieć z nim wspólnego.
na balu maskowym jak wiemy-rozmawiali ze sobą w grupce więc nie można Lucasa i Jenny skreślić ;p
Aria wcale źle nie wygląda moim zdaniem :) bardzo jej pasują te krótsze włosy, szczególnie kręcone. Od razu wyglądają zdrowiej i jakoś naturalniej :) Hanna i Wren to jakiś żart, masz rację. W ogóle nie obkminiam- on był niby taki zakochany w Spencer bla bla, a tu nagle wyskakuje z jakimś romantycznym tekstem do Hanny. Czy on na serio jest w stanie się tak odkochiwać i zakochiwać w tempie ekspresowym czy coś kręci? Jakoś go nie lubię. Co do Ezry i Arii to nuda straszna... Ten gość tak mnie wkurza...Zachowuje się jak wystraszony króliczek.
Wydaje mi się, że Wren nie odkochał się w Spencer, tylko, że przez to, że zaczął więcej czasu spędzać z Hanną narodziła się między nimi jakaś tam więź.. Było dużo rozmów itp, przecież to nie stało się nagle, BUM i leci do Hanny tylko powoli. Zbliżyła ich, o ironio Mona, więc trochę bezpodstawne jest twierdzić, że leci tam gdzie go będą chcieli. ;p
Co o wyglądu Hanny i Arii to się zgadzam z Tobą całkowicie, obie wyglądają gorzej niż w 2 sezonie. Hannie było lepiej w długich włosach, Arii tak samo, poza tym lepiej je ubierali.
co do strojów racja wcześniej je lepiej ubierali ale co do fryzury to obydwie lepiej wyglądają w krótkich.
Hannie najładniej było w długich, w krótkich kręconych też całkiem dobrze, ale w krótkich i prostych jak dla mnie kiepsko wygląda. A Arii i wtedy i teraz jest ładnie. ; )
Myślałam jeszcze nad tym ,że -A to bardzo pedantyczna osoba ( idealne odstępy między wieszkami) , a jak wiemy pedantyczną rodzinką jest rodzinka Spancer. Pamiętacie jak dziewczyny włamały się do domu Mellisy, jak miała idealnie porozwieszane ciuchy? To też jest jakaś wskazówka..
racja !!
odcinek świetny ;D dla mnie najlepszy z tego sezonu ;D
dlaczego tyle trzeba było czekać,aby jakaś akcja się dziać zaczęła ;((
Teraz nam wszystko upchają w 3 ostatnich odcinkach(licząc ten 10 bo tam dowiedzieliśmy się sporo).Mogli to jakoś rozplanować...ale i tak jest super ;))
Uff odetchnelam z ulga :D ten odc pokazal ,ze nie spadaja poziomem serialu ale go podwyzszaja jak dla mnie :)
W koncu cos sie dzialo.Em i Hanna w chacie Noela zamkniete i przerazone po wyjsciu widza napis od A!;)
Spencer konfrontacja z Noelem tez mi sie bardzo podobala :D No i ten filmik potem ,zobaczymy co dalej...;P
Pocalunek Em i Nate porazka.;/
Co do Wrena tez chce by byl ze Spenc ale zachowuje sie tak jak napisaliscie jak mlodziak ktory sie zakochuje co 5 minyt.;)
odcinek o wiele ciekawszy niż poprzednie .
- związek Arii i Ezry ma się coraz gorzej, (w ogóle nie rozumiałam zachowania Ezry w tym odcinku) a pojawienie się Maggie, o ile się pojawi napewno znacznie go skomplikuje
- watek Elli i Zacka nie nudzi mnie jakoś specjalnie, ale wolałabym oglądać w serialu mniej takich wątków, a więcej poszukiwań "A"
- Hanna i Wren? zawsze dziwiło mnie to, że Wren leci na nastoletnie dziewczyny zamiast poszukać sobie kogoś w swoim wieku może to jakieś zboczenie?
- postać Nate'a jest jak dla mnie zbędna w tym serialu, no chyba że jest on jakoś powiązany ze śmiercią Mayi
- Paige coraz bardziej mnie przeraża, jej mina po zobaczeniu Em i Nate'a była dosłownie zabójcza. Poza tym mam mieszane uczucia co do "tej" nocy ktorą ponoć Em spędziła z Paige..
- Spencer praktycznie w tym odcinku nie było, a szkoda, bo chyba najbardziej lubię tą postać
- scena w domku przypomniała mi dawny klimat PLL :)
- co do torby Mayi, to ciekawi mnie ten scyzoryk z inicjałami L.J. i laurka od Emily dla Ali..
- natomiast nagranie, które przysłał Noel ewidentnie wyklucza Noel'a, Jennę i Garretta..
I mam nadzieję, że Ezra zniknie. A czego tu nie rozumieć - pojawiają się komplikacje to woli uciec, toć to normalne;)
A tam wyklucza Noel'a. Wszyscy będziemy teraz myśleć, że to nie on, a on sobie obszedł domek dookoła i wiedział gdzie jest zasięg kamery:D
Btw - ciekawe co mu grozi za nie ujawnienie takiego dowodu.
Rzeczywiście masz rację, przecież mógł wyjść z tyłu, przejść przez te krzaki czy tam las i złapać ją tak, żeby go kamera nie zobaczyła a teraz podrzucić filmik Spencer, żeby odsunąć od siebie podejrzenia.
Mnie coraz bardziej wkurza to, że obiecali pokazać jak to A (Mona) robiła te wszystkie rzeczy, a do tej pory nie pokazali totalnie nic, a ten wątek Hanna i Wren nawet nie skomentuje nie wiem po co wymyślali taką głupotę ;3
SPOILER SPOILER SPOILER
Znalazłam ciekawy filmik na YT http://www.youtube.com/watch?v=RhaL8f4agNM&feature=related
Wiem że ta dziewczyna to Aria, a ten chłopak to kto? Toby? Nie widać za dobrze ;/
SPOILER SPOILER SPOILER
SPOILER SPOILER SPOILER
Znalazłam jeszcze trzy informacje, które są NIEPOTWIERDZONE żeby nie było ;) :
- Caleb podobno ma zginąć w 3x12, dlatego wprowadzili tą sytuację z Hanną i Wrenem
- Paige mogła zabić Maye
- Nate może nie być kuzynem Mayi a chłopakiem który ją kiedyś prześladował, w sumie jest to możliwe bo wg. mnie on był aż za bardzo zżyty z Mayą
Wątpię, żeby Caleb zginął, bo się pojawia w następnych odcinkach po summer finale.
Co do reszty to podobnie obstawiam.
Przykro mi dziewczynki,ale to z innego filmu w którym zagrała Aria i tak dopasowali to, żeby wyglądało, że to z PLL.
Choć nie koniecznie, bo skoro nam go nasuwają jako taki czarny charakter to akurat może nie być on:P
Co do Caleba to nie wiem, ale ciekawi mnie co sie stało Hannie, bo w 3x12 są zdjęcia gdzie jest pełno policji, Emily ma zakrwawione ręce, jest Paige, stoją dziewczyny i Hanna jako jedyna płacze
Ktoś ma prawie zginąć, cokolwiek to znaczy, któraś aktorka chyba grająca Jenne to mówiła w jakimś wywiadzie.
Dzieki. ; ) To musiała chyba już farbować bardzo wcześnie, jak miała z 15 lat bo już wtedy miała jasny.
Możliwe,że osoba mylnie stwierdziła,że to ciemny blond. Szczerze mówiąc sam nie potrafię do końca odróżnić jasnego od ciemnego blondu z 100% pewnością. Na moją obronę powiem,ze to "daltonizm" typowy dla mężczyzn.
Pytam z ciekawości bo zawsze wydawało mi sie że ma naturalny jasny blond bo widziałam ją w filmie gdzie miała 15 lat i już taki miała, ale w ostatnim odcinku zauważyłam dosyć widoczne odrosty.
ja ją widziałam w starych odcinkach The O.C. z 2oo6/2oo7 roku jakoś i miała taki ciemny blond, ale blond. i wyglądał trochę jak farbowany.
w PLL ma jasny blond, więc na 1oo% rozjaśnia, zwłaszcza w tym sezonie to widać. :)
Pamiętasz może w którym odcinku O.C występuje ? Bo niedawno oglądałam wszystkie odcinki i jej nie pamiętam.
Kogo grała w The OC? W ogóle jej nie pamiętam. "Mona" też tam podobno grała, ale jej też nie pamiętam. Grały jakieś koleżanki siostry Marissy?
A to to, że były koleżankami siostry M. już dużo wyjaśnia. Tych koleżanek była cała chmara, dlatego ich nie rozróżniam :). Dzięki za informację :)
http://prettylittleliars.alloyentertainment.com/flashback-lucy-hale-janel-parris h-ashley-benson-the-oc-show/#3 o, tutaj napisali odcinki. :)
ja oglądałam The O.C. od nowa zimą i aktorki z PLL od razu rzuciły mi się w oczy. :D
Ashley grała taką wredną dziewczynę, która robiła imprezę i miała zatargi z siostrą Marissy, potem ona poszła na tę imprezę czy coś. 'Mona' była przyjaciółką Ashley. dokładnie wątku też nie pamiętam, bo nie przepadałam za tą postacią w czwartym sezonie. :P
a Lucy Hale była w trzecim, gdy Marissa pojechała do siostry do internatu i miała im pomóc z jakimś kolesiem. Lucy grała współlokatorkę, bardzo fajnie zresztą wypadła.
O dzięki, już pamiętam. Głupia jestem jak oglądałam to odrazu poznałam że to Ashley a teraz zapomniałam. ; P Jak dla mnie to ona tam ma jasny blond.