Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73554
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Zwiastun kolejnego odcinka, mam nadzieję, że w końcu coś się rozkręci zwiastun to zapowiada ale wiadomo jak je robią;p
http://www.youtube.com/watch?v=gmGfH5irZek

Sneak peek:
http://www.youtube.com/watch?v=tS9phwYl3dA
http://www.youtube.com/watch?v=GVIMnxFXkAY
http://www.youtube.com/watch?v=gz7bG5JP7yo

ocenił(a) serial na 10
Fabulous_Killjoy

a co sądzicie o tych inicjałach z scyzoryka Mayi o.O ?
Może to prawdziwe nazwisko Nate ?
Może (tak jak sugerujecie i ja też tak sądzę) nie jest on jej kuzynem ?

ocenił(a) serial na 7
duperak3

o tym samym pomyślałam, te inicjały to prawdziwe nazwisko psychopaty całującego lesbijkę ;D

ocenił(a) serial na 10
poziomka4

no i dzisiaj się tak zastanawiałem ;D inicjał zaczynał się na literkę L..więc może Lucas ?

ocenił(a) serial na 7
duperak3

a jak ma Lucas na nazwisko?

poziomka4

Gottesman

ocenił(a) serial na 7
Negacja

a druga litera do o ile się nie mylę "J". Więc chyba Lucasa można skreślić. Chyba ze te dwie litery to np. Lucas i Jenna ale nie wiem co Jenna miałaby mieć z nim wspólnego.

ocenił(a) serial na 10
poziomka4

na balu maskowym jak wiemy-rozmawiali ze sobą w grupce więc nie można Lucasa i Jenny skreślić ;p

ocenił(a) serial na 7
Fabulous_Killjoy

Aria wcale źle nie wygląda moim zdaniem :) bardzo jej pasują te krótsze włosy, szczególnie kręcone. Od razu wyglądają zdrowiej i jakoś naturalniej :) Hanna i Wren to jakiś żart, masz rację. W ogóle nie obkminiam- on był niby taki zakochany w Spencer bla bla, a tu nagle wyskakuje z jakimś romantycznym tekstem do Hanny. Czy on na serio jest w stanie się tak odkochiwać i zakochiwać w tempie ekspresowym czy coś kręci? Jakoś go nie lubię. Co do Ezry i Arii to nuda straszna... Ten gość tak mnie wkurza...Zachowuje się jak wystraszony króliczek.

aczkolwieczka

To facet (Wren), więc idzie tam gdzie jest szansa, by go chcieli:D:)

ocenił(a) serial na 7
Hoax

hahah :D bądź co bądź wygląda to strasznie desperacko.

ocenił(a) serial na 6
Hoax

Wydaje mi się, że Wren nie odkochał się w Spencer, tylko, że przez to, że zaczął więcej czasu spędzać z Hanną narodziła się między nimi jakaś tam więź.. Było dużo rozmów itp, przecież to nie stało się nagle, BUM i leci do Hanny tylko powoli. Zbliżyła ich, o ironio Mona, więc trochę bezpodstawne jest twierdzić, że leci tam gdzie go będą chcieli. ;p

Amelie_19

To był joke..

ocenił(a) serial na 6
Hoax

Wiem, że to żart bez przesady :) wyraziłam jedynie swoją opinię, luz :D

Amelie_19

Good;) Peace ;]

aczkolwieczka

Mnie najbardziej dziwi, że on się tak odkochuje i zakochuje w nastolatkach :D.

Fabulous_Killjoy

Co o wyglądu Hanny i Arii to się zgadzam z Tobą całkowicie, obie wyglądają gorzej niż w 2 sezonie. Hannie było lepiej w długich włosach, Arii tak samo, poza tym lepiej je ubierali.

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

co do strojów racja wcześniej je lepiej ubierali ale co do fryzury to obydwie lepiej wyglądają w krótkich.

izka21gramowa

Hanna bardziej podobała mi się w krótkich, ale kręconych, nie prostych.

ocenił(a) serial na 7
Aguslava

Hannę akurat bardziej wolałam w długich ale Arię w krótkich :)

aczkolwieczka

Hannie najładniej było w długich, w krótkich kręconych też całkiem dobrze, ale w krótkich i prostych jak dla mnie kiepsko wygląda. A Arii i wtedy i teraz jest ładnie. ; )

ocenił(a) serial na 10
bianka226

Myślałam jeszcze nad tym ,że -A to bardzo pedantyczna osoba ( idealne odstępy między wieszkami) , a jak wiemy pedantyczną rodzinką jest rodzinka Spancer. Pamiętacie jak dziewczyny włamały się do domu Mellisy, jak miała idealnie porozwieszane ciuchy? To też jest jakaś wskazówka..

ocenił(a) serial na 10
asiunia9812

racja !!
odcinek świetny ;D dla mnie najlepszy z tego sezonu ;D
dlaczego tyle trzeba było czekać,aby jakaś akcja się dziać zaczęła ;((
Teraz nam wszystko upchają w 3 ostatnich odcinkach(licząc ten 10 bo tam dowiedzieliśmy się sporo).Mogli to jakoś rozplanować...ale i tak jest super ;))

ocenił(a) serial na 7
duperak3

Uff odetchnelam z ulga :D ten odc pokazal ,ze nie spadaja poziomem serialu ale go podwyzszaja jak dla mnie :)
W koncu cos sie dzialo.Em i Hanna w chacie Noela zamkniete i przerazone po wyjsciu widza napis od A!;)
Spencer konfrontacja z Noelem tez mi sie bardzo podobala :D No i ten filmik potem ,zobaczymy co dalej...;P
Pocalunek Em i Nate porazka.;/
Co do Wrena tez chce by byl ze Spenc ale zachowuje sie tak jak napisaliscie jak mlodziak ktory sie zakochuje co 5 minyt.;)

stakara_91

odcinek o wiele ciekawszy niż poprzednie .
- związek Arii i Ezry ma się coraz gorzej, (w ogóle nie rozumiałam zachowania Ezry w tym odcinku) a pojawienie się Maggie, o ile się pojawi napewno znacznie go skomplikuje
- watek Elli i Zacka nie nudzi mnie jakoś specjalnie, ale wolałabym oglądać w serialu mniej takich wątków, a więcej poszukiwań "A"
- Hanna i Wren? zawsze dziwiło mnie to, że Wren leci na nastoletnie dziewczyny zamiast poszukać sobie kogoś w swoim wieku może to jakieś zboczenie?
- postać Nate'a jest jak dla mnie zbędna w tym serialu, no chyba że jest on jakoś powiązany ze śmiercią Mayi
- Paige coraz bardziej mnie przeraża, jej mina po zobaczeniu Em i Nate'a była dosłownie zabójcza. Poza tym mam mieszane uczucia co do "tej" nocy ktorą ponoć Em spędziła z Paige..
- Spencer praktycznie w tym odcinku nie było, a szkoda, bo chyba najbardziej lubię tą postać
- scena w domku przypomniała mi dawny klimat PLL :)
- co do torby Mayi, to ciekawi mnie ten scyzoryk z inicjałami L.J. i laurka od Emily dla Ali..
- natomiast nagranie, które przysłał Noel ewidentnie wyklucza Noel'a, Jennę i Garretta..

lonelygirl19

I mam nadzieję, że Ezra zniknie. A czego tu nie rozumieć - pojawiają się komplikacje to woli uciec, toć to normalne;)
A tam wyklucza Noel'a. Wszyscy będziemy teraz myśleć, że to nie on, a on sobie obszedł domek dookoła i wiedział gdzie jest zasięg kamery:D
Btw - ciekawe co mu grozi za nie ujawnienie takiego dowodu.

Hoax

Rzeczywiście masz rację, przecież mógł wyjść z tyłu, przejść przez te krzaki czy tam las i złapać ją tak, żeby go kamera nie zobaczyła a teraz podrzucić filmik Spencer, żeby odsunąć od siebie podejrzenia.

izka21gramowa

Znając ten serial - mogło tak być;D

ocenił(a) serial na 5
Hoax

Mnie coraz bardziej wkurza to, że obiecali pokazać jak to A (Mona) robiła te wszystkie rzeczy, a do tej pory nie pokazali totalnie nic, a ten wątek Hanna i Wren nawet nie skomentuje nie wiem po co wymyślali taką głupotę ;3

SPOILER SPOILER SPOILER

Znalazłam ciekawy filmik na YT http://www.youtube.com/watch?v=RhaL8f4agNM&feature=related
Wiem że ta dziewczyna to Aria, a ten chłopak to kto? Toby? Nie widać za dobrze ;/

Elena00

Hmmm...Ciekawy:D

ocenił(a) serial na 5
Hoax

SPOILER SPOILER SPOILER
SPOILER SPOILER SPOILER

Znalazłam jeszcze trzy informacje, które są NIEPOTWIERDZONE żeby nie było ;) :
- Caleb podobno ma zginąć w 3x12, dlatego wprowadzili tą sytuację z Hanną i Wrenem
- Paige mogła zabić Maye
- Nate może nie być kuzynem Mayi a chłopakiem który ją kiedyś prześladował, w sumie jest to możliwe bo wg. mnie on był aż za bardzo zżyty z Mayą

Elena00

Wątpię, żeby Caleb zginął, bo się pojawia w następnych odcinkach po summer finale.
Co do reszty to podobnie obstawiam.

Elena00

Przykro mi dziewczynki,ale to z innego filmu w którym zagrała Aria i tak dopasowali to, żeby wyglądało, że to z PLL.

ocenił(a) serial na 7
Elena00

mi ten gość przypomina brata Arii, ale dlaczego ona go wiesza/?

poziomka4

Ale to nie jest z serialu, tylko z innego filmu, w którym grała Lucy.

Hoax

Choć nie koniecznie, bo skoro nam go nasuwają jako taki czarny charakter to akurat może nie być on:P

ocenił(a) serial na 5
izka21gramowa

Co do Caleba to nie wiem, ale ciekawi mnie co sie stało Hannie, bo w 3x12 są zdjęcia gdzie jest pełno policji, Emily ma zakrwawione ręce, jest Paige, stoją dziewczyny i Hanna jako jedyna płacze

Elena00

Ktoś ma prawie zginąć, cokolwiek to znaczy, któraś aktorka chyba grająca Jenne to mówiła w jakimś wywiadzie.

izka21gramowa

Ej, mam pytanie troche nie związane z tematem. Jaki jest naturalny kolor włosów Ashley Benson ?

użytkownik usunięty
Nevermind_bicz

Bodajże ciemny blond wg angielskojęzycznych stron internetowych.

Dzieki. ; ) To musiała chyba już farbować bardzo wcześnie, jak miała z 15 lat bo już wtedy miała jasny.

użytkownik usunięty
Nevermind_bicz

Możliwe,że osoba mylnie stwierdziła,że to ciemny blond. Szczerze mówiąc sam nie potrafię do końca odróżnić jasnego od ciemnego blondu z 100% pewnością. Na moją obronę powiem,ze to "daltonizm" typowy dla mężczyzn.

Pytam z ciekawości bo zawsze wydawało mi sie że ma naturalny jasny blond bo widziałam ją w filmie gdzie miała 15 lat i już taki miała, ale w ostatnim odcinku zauważyłam dosyć widoczne odrosty.

Nevermind_bicz

ja ją widziałam w starych odcinkach The O.C. z 2oo6/2oo7 roku jakoś i miała taki ciemny blond, ale blond. i wyglądał trochę jak farbowany.

w PLL ma jasny blond, więc na 1oo% rozjaśnia, zwłaszcza w tym sezonie to widać. :)

yootsuu

Pamiętasz może w którym odcinku O.C występuje ? Bo niedawno oglądałam wszystkie odcinki i jej nie pamiętam.

yootsuu

Kogo grała w The OC? W ogóle jej nie pamiętam. "Mona" też tam podobno grała, ale jej też nie pamiętam. Grały jakieś koleżanki siostry Marissy?

Aguslava

Tak, w ostatnim sezonie, tyle, że nie pamiętam, który to odcinek.

Negacja

A to to, że były koleżankami siostry M. już dużo wyjaśnia. Tych koleżanek była cała chmara, dlatego ich nie rozróżniam :). Dzięki za informację :)

Aguslava

http://prettylittleliars.alloyentertainment.com/flashback-lucy-hale-janel-parris h-ashley-benson-the-oc-show/#3 o, tutaj napisali odcinki. :)
ja oglądałam The O.C. od nowa zimą i aktorki z PLL od razu rzuciły mi się w oczy. :D

Ashley grała taką wredną dziewczynę, która robiła imprezę i miała zatargi z siostrą Marissy, potem ona poszła na tę imprezę czy coś. 'Mona' była przyjaciółką Ashley. dokładnie wątku też nie pamiętam, bo nie przepadałam za tą postacią w czwartym sezonie. :P
a Lucy Hale była w trzecim, gdy Marissa pojechała do siostry do internatu i miała im pomóc z jakimś kolesiem. Lucy grała współlokatorkę, bardzo fajnie zresztą wypadła.

yootsuu

O dzięki, już pamiętam. Głupia jestem jak oglądałam to odrazu poznałam że to Ashley a teraz zapomniałam. ; P Jak dla mnie to ona tam ma jasny blond.

Request_

jak teraz poszukałam zdjęć z The O.C. to chyba masz rację, w każdym razie - jest tam blondynką. :P