Zwiastun kolejnego odcinka, mam nadzieję, że w końcu coś się rozkręci zwiastun to zapowiada ale wiadomo jak je robią;p
http://www.youtube.com/watch?v=gmGfH5irZek
Sneak peek:
http://www.youtube.com/watch?v=tS9phwYl3dA
http://www.youtube.com/watch?v=GVIMnxFXkAY
http://www.youtube.com/watch?v=gz7bG5JP7yo
Wredną koleżankę od imprezy pamiętam (choć nie kojarzę, że to "Hanna"), scenę ze współlokatorką też pamiętam (ale nie kojarzę, że to "Aria"). Muszę zobaczyć te odcinki.
A "Aria" była świetna w Stowarzyszeniu wędrujących dżinsów (chyba 2), gdzie grała siostrę "Rory" :D
A ja lubię związek Arii i Ezry. I jak najbardziej rozumiem, że nie poleciał do Meggie. Jego rodzina skrzywdziła tę dziewczynę, laska nie chciała mieć z nim żadnego kontaktu, a tu nagle on wyskakuje i krzyczy radośnie: "ha, znalazłem cię!" Bez sensu. Fajnie, że pokazali kawałek jego rodziny (mogliby więcej), bo widać, że jest dziwna, a jego matka niebezpieczna. Myślałam, że zamordowała Meggie, a ona ją tylko wywiozła do innego stanu :D. Ale ogóle lubię go z Arią. Jeszcze tylko Hanna mogłaby być z Jasonem, a Spencer z Wrenem i byłoby super :D.
Po tym odcinku moja wizja A to wyobrażenie dwóch chichoczących dzieci robiący psikusy dziewczynom... To zamykanie okien - nie da się zamknąć jednocześnie drzwiczek od okna nie stojąc po środku - więc musiały stać 2 osoby mówiąc sobie "trzy czte-ry".
Oczywiście dziewczyny nie pójdą do Noela po filmik z czasu kiedy A je napadło bo nie będą chciały się przyznać do włamania. (oczywiście napis wykonany przez A zniknie sam a Noel nic nie zauważy...)
Dokładnie to samo pomyślałam. Przecież mogłyby załatwić sobie od Noela ten film i by było wszystko jasne. A może właśnie tak zrobią i w ten sposób dowiemy sie tego członka A-teamu w 3x12 ?
Myślicie,że nagranie z monitoringu przysłał Noel? Mi to wyglądało na sprawkę A. Już kilka razy dała do zrozumienie,że Garrett nie zamordował Mayi a przy tym czerpał/a przyjemność z ich niewiedzy.
Wątpię aby w następnym odcinku dziewczyny wpadły na pomysł z nagraniem monitoringu. Marlenka przecież kreuje ich na osoby cierpiące na oligofrenie wtórną.
W II sezonie A podszywało się pod Mayę, więc podpisywanie się jako A to żadna reguła.
Według mnie pod koniec II sezonu (23-25 odcinek) A wysyłało do Emily sms'y oraz mail napisany charakterystyczny sposób dla A. W tym odcinku dowiedzieliśmy się,ze ktoś skradł telefon Mayi. Pewnie to -A albo --A.
ale co do tego filmiku miałoby A, Noel owszem, chciał sie oczyścić z zarzutów Spencer i dlatego jej to wysłał.
Też mi sie wydaje że to Noel chciał żeby Spencer sie od niego wreszcie odwaliła. Możnaby jeszcze dodać że tylko Noel ją wtedy widział przy jego szafce, ale my argument is invalid chyba bo przecież A jest bogiem i wie wszystko.
Jeśli dobrze zrozumiałem twoją wypowiedź to miałeś na myśli awykonalność zamykanie drzwiczek nie stojąca na widoku przed oknem. Moim zdaniem możliwe,że A kucnęła i z wyciągniętymi rękoma zamknęła drzwiczki. Choć nie wiem jak udałoby jej się zamknąć drzwi a w nanosekundę później okna od zewnątrz altanki. Trzeba wziąć pod uwagę,że każdy serial ma jako tako niedociągnięcia.
czy tylko ja odniosłam wrażenie, że na nagraniu, które oglądała Spencer [niby od Noela. niby, bo równie dobrze mógł to wysłać ktoś inny], gdy Noel i Jenna wchodzili do tego domku, on spogląda DOKŁADNIE w to miejsce w krzakach, gdzie potem ktoś 'zgarnął' Mayę? z tym swoim uśmieszkiem i sprytnymi oczami wygląda, jakby dawał komuś znak, może wiedział, że jak on i Jenna przyjdzie, to Maya wyjdzie? i specjalnie tak to zrobili, by N. i J. mogli oczyścić się z podejrzeń?
nie wiem, może to już obsesyjne poszukiwanie drugiego dna, ale wątpię, by to był przypadek.
Ale po co Noel z Jenną mieliby zabijać Maye ? Noel ją lubił, pozwalał jej mieszkać u siebie w domku. A wątpie żeby byli pomocnikami A.
no właśnie nie wiem, ale dużo zachowań bohaterów jest nielogicznych, więc kto wie. mam nadzieję, że wszystko to wyjaśnią..
Mnie to ciekawi, czemu Mayia zatrzymała się i stała odwrócona w stronę domku? Na wideo chyba nie ma dźwięku... Moze coś usłyszała? Jak Jenna mówiła coś o Ali, albo inne bzdury... hmm, co myślicie?
Własnie mi się to też wydawało dziwne, bo przecież Noel wiedział, że u niego mieszka a tak patrzyła na ten domek jakby się bała, że on ją może zobaczyć.
No i jeszcze ciekawe czy mówił prawdę, że sprzedawał jej trawkę... Ale to by i tak nie wyjaśniało czemu tak się patrzyła. Może ona uciekała, bo spotkała w domku kogoś z kim mieli spotkać się J&N, tylko czemu siedziała tam tyle?
A czemu miała nie siedzieć ? ; D Ona tam mieszkała. Pewnie spędzała tam tyle samo czasu co my u siebie w domu, nic w tym dziwnego. ; P
Przyjechała tam rowerem, szybko, skradała się, nie czuła się pewnie. Może chciała tylko rzeczy zabrać. No i może nie mieszkała tam z własnej woli tylko była przetrzymywana
" Maya nigdy nie wyjechała ' nikt jej wtedy nie widział, skąd pewność, że wychodziła wtedy? XD
No, ale tu nie chodzi o nagranie, a o czas kiedy była uznana za zaginioną i wgl jej nie było.
Cały czas była uznana za zaginioną aż do jej śmierci. I co niby była przetrzymywana w tym domku, nagle ją puścili a ona tam wróciła znowu ? Bez sensu jak dla mnie. ; P
nie wydaje mi sie zeby była przetrzymywana w tym domku, ale ewidentnie (jak widzieliśmy na filmie z kamery) po wyjściu z domku ktoś ją zgarnął i wydaje mi się zę to właśnie ten ktoś musiał ją zabić. A skradała się do domku bo chciała może zabrać swoje rzeczy, bo myślała że wyjeżdża.
a może Maya będąc w tym domku Noela, dowiedziała się kim jest -A czy coś i dlatego została zabita??? :P
no może ale jak miała by się dowiedzieć w tego w domku?
Możliwe że Garett jej to powiedział, a "A" czekało na odpowiedni moment.
Tylko zastanawia mnie jedno - czemu Noel nie dał nagrania policji? Dziewczyny rozumiem, one nie myślą racjonalnie, ale Noel nie miał powodów żeby to ukrywać, chociaż może miał i się o nich dowiemy w kolejnych odcinkach.
A i moje podejrzenia buzi cholernie nieporadna policja, ale to swoją drogą.
mam nadzieję, że Marlen nie schrzani tego serialu.... bo ma naprawdę potencjał, ale kobita się gubi. -A to powinien być ktoś o kim byśmy nigdy nie pomyśleli, albo się tego nie spodziewali... zobaczymy za parę miesięcy może rok.
szczerze wątpię że -A. bedzie kimś kogo się nie spodziewamy:
po pierwsze) dlatego że obstawialiśmy już wszystkich ( jeżeli podzielimy wszystkich oglądających na grupki, to zawsze znajdzie się ktoś kto podejrzewa jakąś inną postać, a ci co korzystając z forum chyba nigdy do końca nie zostaną zaspokojeni. Sądząc po teoriach spiskowych jakie są tu wyciągane jestem przekonana że scenarzyści nie wpadli by na takie dobre rozwiązania)
po drugie) że -A to najprawdopodobniej A-team więc kilka osób, czyli przynajmniej kilka osób było bardzo podejrzanych (przez nas)
Ja to nawet obstawiam za Spencer;d
Jak sądzicie, twórcy rozwieją nasze wątpliwości,które nazbierały się przez te sezony? Już nawet nie mam nadziei,że scenarzyści postarają nam wytłumaczyć te absurdalne,niemożliwe zabiegi,wątki. Odnoszę wrażenie,że sami się w tym wszystkim pogubili.
ciągle czekam,aż wyjaśnią ten kod,który ominęły dziewczyny podany wtedy przez Mone ;/
To coś o Ari i Ezrze ;D co wyszło Maya Know ;p mam nadzieje,że to wyjaśnią ;/
albo o tym zapomną, taka ulotna pamięć złotej rybki ;D często im się to zdarza.
Mi tam się wydaje, że albo to będzie jakaś główna postać, albo ktoś kogo nadal nie znamy, bo raczej nikt z pobocznych, choć i tak wszystko jest możliwe.
w necie jest ten gif gdzie widać ten kosmyk blond włosów..w gifie widać to wyraźniej niż na zdjęciach więc myślę,że Maye zabiła CeCe ;D