PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73173
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Hej ; >
Nie wiem czy ktoś to czyta no ale mniejsza o to.
Od razu zaczne czemu akurat ich posądzam, więc :
Ezre to w sumie posądzam od momentu tych pięniędzy w szufladzie na skarpetki natomiast Merdeith od odcinka z bliźniaczka, pomyślcie, przecież Ezra uczyłsię w tej szkole kiedy Alison żyła i prawdopodobnie zna Merdeith, w odcinku z bliźniaczką był pod gabinetem Byrona , delikatnie wtopiłsie tłum ale większość go widziałą. On i Merdedtih mają prawdopodobnie tyle samo lat skoro odbydwoje są nauczycieami. Ale czemu Merdeith ?
No wiec Alison i Aria nakryła Burona i Merdeith w samochodzie .
Od tego czasu skończył się ich romans bo Byron go zakończył, moze Alison coś zrobiłą i dlatego teraz nie żyje a Merdith sie mści. Ale przypuszczam, że to ona bo osoba któa odwiedzałą Mone był w tym czerwonym płaszczu ale chodzi mi oto , ze to byłą kobieta a jak już pamiętacie ten chłopczyk od lalek czy czegoś tam mówił o kobiecie i meżczyźnie czyli sie zgadza ale czemu Ezra ? No więc sądze, że Merdeith coś na niego ma tak jak na innych swoich pomocników, wszyscy sa w tym razem. Zastanawia mnie tylko czemu sie mści na reszce ale wieleu rzeczy nie wiem więc tego nie rozstrzygnę. Oglądałam zwiastun następnego odcinka 3x 9 i tam Caleb przyznaje się, ze jest " A " ale nie bądżciedebilami i w to nie wierzcie, A jest tylko jedne ale ma wielu pomocników, poza tym większość osó które podejrzewam dopiero od jakiegoś czasu są w tym serialu a wcześniej nie było o nich mowy np. Paige, Ca;eb itd;; tak czy siak proszę o opinie na ten temat, sija

bitchxo

Załóż jeszcze kilka tematów o tej samej treści, bo dwa to za mało.

youhaveamessage

Nie widziałam, że dodały sie poprzednie tematy bo nie pokazało mi sie więc myślałam ,ze nie daląm wyślij , nie można sie już pomylić no jezu ludzie -,-
Ja wiem kozaczku, że łątwo sie wytyka czyjeś błedy, fuch off jak ci coś nie pasuje :)

bitchxo

Ale trochę kultury...
Nie trzeba od razu takim słownictwem... dżizas...

Hoax

Masz jakiś problem ?

bitchxo

Tak, możesz o nim przeczytać wyżej.

Hoax

A czy to było kierowane do ciebie ?
Pysiek no chyba nie więc po co sie wpieprzasz ?
Teraz sie obrońcy znaleźli ; )
Powala mnie to, ah ; )

bitchxo

Nie widzę w temacie, by było napisane do kogo to jest - jestem użytkownikiem forum to też się wypowiadam.
A mnie powala zakładanie tych samych tematów kolejny raz, i co? I nic. Nie czepiam się Twoich teorii, choć osobiście mam inne i nikt mnie jeszcze nie przekonał, że jest inaczej:)
A czepiam się tylko takiego podejścia do innych

Hoax

To trzeba logicznie myśleć lub sie domyślić.
Naprawde, twój komenatarz na temat mojej kultury jest zbędny bo oceniasz na podstawie komentarzu a czy mnie znasz ? Jasne, znamy sie od urodzenia co ?
No chyba nie więc blagam , oszczedż sb, taki debil ( przepraszam za słownictwo, pewnie zaraz będzie kultura x2 )
z cb, że nie widać do kogo to ? Kolejny równie powalający fakt ; >

użytkownik usunięty
bitchxo

Dziewczyny spokojnie.;)
Dzieci w Etiopii głodują a tutaj wybucha totalnie niepotrzebna awantura.
Jednak muszę się zgodzić,że możesz trochę opanować swoje zapędy do korzystania z nieprzyjaznych epitetów. Forum jest ogólnodostępne i każdy użytkownik ma prawo wypowiedzieć własne zdanie.

bitchxo

Nie oceniam Ciebie jako osoby "od urodzenia" - oceniam Cię po tym co wnosisz do dyskusji, a wnosisz tu brak okazania szacunku drugiej osobie - proste, prawda?
Nie wiem czy bardziej przeraża mnie Twoje prostactwo czy tępota.

Awantury jeszcze nie ma, Mateo;) (btw aż tak polubiłeś Mateo w Internacie?:D)

użytkownik usunięty
Hoax

"btw aż tak polubiłeś Mateo w Internacie?"
Nie do końca zrozumiałem. (Ach te nocne zaćmienie mózgu). Nie widzę związku;p

Mateo - Ty, Mateo w Internacie:D Tak mi się skojarzyło - ah, za dużo tego Internatu na dziś;)
Choć jak sądzę wyjasnienie jest błahe - imienne, ale jakoś tak mi się skojarzyło^^

użytkownik usunięty
Hoax

Jeszcze mi daleko do psychodelicznego mordercy o zgrozo na dodatek zajmujący się hobbystycznie matematyką.;p

Nie wiem, aż tak dobrze Cię nie znam...

Jakie to irytujące, że trzeba wchodzić na temat i szukać czy ktoś odpowiedział..;/

bitchxo

Żałosna jesteś.

Hoax

A tak ogólnie to nie mam tu konta, żeby sie tu kłocić z wami, macie sie wypowiadać nie na temat mojej kultury czy kogo innego tylko na temat tego co napisalą czyli teamtu i jego treści ; )
To chyba powinno dać ci do myślenia ażebyś uspokoił sie już i dał spokój z tyymi komenatarzami, naprawde mam je gdzieś, możesz nawet mi moić jaka to ja nie jestem ale mnie to nawet nie przejmie więc błagam , poprostu skup sie na temacie a nie komenatach nie dotyczących go ; )

bitchxo

Komentarz do Twojego tematu już dałA(!)m, więc czytaj uważnie. Komentować można wszystko, nie tylko temat, ale również komentarze komentarzy i tak też zrobiłam, bo naskoczyłaś z wyzwiskami nie wiem po co. Można przecież spokojniej napisać, prawda?

bitchxo

Faktycznie, z kulturą jesteś na bakier. Jakim cudem ci się nie pokazało? Wystarczy kliknąć przycisk "dyskusje" i tam masz wszystko. Twój temat zjechał na dół, bo widocznie nikt się nim zainteresował.
Tematów o tym, kim jest "A", jest multum i zakładanie kolejnych jest po prostu bezsensowne według mnie. A już szczególnie 2 o tej samej treści.

youhaveamessage

Naprawde urzekłą mnie twoją historia związana z moją kulturą ; c
A co do postu to ile razy mam powtarzać , ze nie widzialąm zeby sie dodaął bo mi sie nie pokazało ?
No jezu ludzie czytać nie umiecie ?
Wydawało mi sie, że dodałąm wieć weszląm dośiweżyci nie było dopiero potem mi sie pokazał jak już dodałąm drugi, nie masz co robić tylko widze, że komentujesz każdy temat . Nic ci domojej kultury ; )

bitchxo

A to fakt, że z powiadomieniami coś jest nie tak, bo od wczoraj też nie dostaję. Co nie zmienia faktu, że YHAM i inne dziewczyny zakładały podobne tematy, i można w tych tematach rozważać te i inne opcje. I chyba o to chodziło.

bitchxo

Bardzo się cieszę, że cię to urzekło. I trochę ciężko mi się czyta twoje posty, bo mogłabyś wcisnąć opcję "sprawdzaj pisownię", jeśli masz taką dostępną w swojej przeglądarce.
Mam tylko pytanie: kliknęłaś w "DYSKUSJE" i poszukałaś swojego 1 tematu, zanim założyłaś drugi?
Link:
http://www.filmweb.pl/serial/Słodkie+kłamstewka-2010-556945/discussion

użytkownik usunięty
youhaveamessage

W moim przypadku od jakiegoś czasu nie przychodzą mi powiadomienia,że ktokolwiek odpowiedział na mój post,więc sytuacja bitchxo jest możliwa.
Choć zgadzam się,iż niepotrzebnie bitchxo naskoczyło na Ciebie.

Nie chodzi mi o powiadomienia, bo to nie ma z tym związku. bitchxo założyła 1 temat wczoraj (a raczej 2 dni temu), zjechał na dół i wczoraj założyła drugi. Pisząc pierwszą odpowiedź nie wiedziałam, że jej się "nie pokazał" jej wcześniejszy temat, bo nie mogłam tego wiedzieć. Tylko nie bardzo wiem, jak to możliwe. Może po prostu nie weszła w dyskusje, a jej tematu nie było w 5 pierwszych, więc myślała, że go nie założyła. Niemniej jednak, gdy wchodzi się na forum publiczne wypadałoby mieć trochę kultury, a także nie zaśmiecać forum zakładając temat, który można by napisać w milionie innych tematów o tożsamości A.

użytkownik usunięty
youhaveamessage

Jestem świadomy o co mniej więcej Ci się rozchodzi. Chciałem tylko zaznaczyć,że na filmwebie mogą się pojawić jakieś błędy i problemy technicznie. Z tego powodu wspomniałem o powiadomieniach. Szczerze Ci powiem,że raz również mi się zdarzyło przypadkiem multiplikować wątek. Przy tworzeniu tematu przeglądarka znienacka odmówiła mi posłuszeństwa i po uruchomieniu jej ponownie stworzyła obok siebie dwa takie same tematy. Co tu więcej dodać: zdarza się.
Już wcześniej jej napomknąłem:
"W celach dyskusji i spekulowaniu został założony wątek "Kim jest A".
Czasem tak trudno przeszukać kilka chwytliwych tematów? Już nie wspominając o twojej tendencji do multiplikowania tematów."

youhaveamessage

Hahaha, widzicie ? Całkowicie zaśmieciliście temat swpoimi " iteligentnymi" przemyśleniami. Ktoś jak teraz w to wejdzie to zamiast czytać coś na temat serialu czyta na temat mojej kultury, a co go to ? naprawde Hoax piszesz , że nie wiesz co cie bardziej przeraża, moja prostota czy tępota, myślisz, że jesteś lepsza ode mnie a popatrz ? Chyba troszke słąbo u cb z inteligencją skoro wdałaś sie w dyskusje o czymś takim..
No i naprawde sie ciesze, ze sie tu zaprzyjaźniliście i wgl ale takie rzeczy to na stronach do tego przeznaczonychl a nie tu:)
Przy okazji jak cchecie mnie oceniać i pisac o mnie te różne bzdury to załózcie sobie temat o mnie ale dajcie sobie TUTAJ spokój ?
Widze, że naprawde nie macie co robić z czasem , no nic.
hahaah. przy okazji jak waszym problemem są takie dwa słowa to będziecie mieć " fajne życie " , hahaa. ,Pozdrawiam , haaaaaa. ;DD

bitchxo

Fotka.pl? Nie, dzięki. Mam ciekawsze zajęcia. Prosotota i tępota była odpowiedzią na Twoje wyzwanie mnie od debili, ale to nieważne już. Jak widzisz, wszyscy Ci tylko tłumaczą, że jest tysiące innych tematów i nie ma potrzeby zakładania nowych. I nawet bym się nie wcięła, gdybyś nie zaczęła na innych naskakiwać.

Hoax

Nie ma tu mowy o takiej stronie, po pierwsze.
Po drugie ie interesuje mnie to ile jest tematów, robie co chce, nie podoba sie, macie problem, lub masz problem.
Jesteś troche żałosna, ja np. mam lepsze rzeczy do roboty niż kłócenie sie z wami więc to mój ostatni komentarz no ale sądze, że na tym sie knie skończy więc w sumie to będę miałą sie z czego śmiać :)
HAHHHAHAHAAAAAHAHAHAHAH X3

bitchxo

A ty, jak chcesz zakładać temat, to miej trochę kultury. Teraz sama nie wiem, czy jesteś trollem, czy ty tak na poważnie. No ale jeśli jesteś, to wiadomość do innych: don't feed the troll :)

youhaveamessage

Tak jak myslałąm, debilizm wylewa sie litrami ; )

użytkownik usunięty
bitchxo

Bitchxo oszczędź innym takie słownictwo. YHAM stara się tylko,aby na forum filmwebu owego serialu nie panował jeszcze większy galimatias. Niemniej jednak zachęcam do lektury netykiety.

Dajcie sobie spokój ludzie, nie widzicie jakie to żałosne, z koleżankami lałam po nogach z was, hahaa.
Dobra rada dla was, weźcie sie nie pogrążajcie i piszcie coś na temat serialu, powtarzam to od dłuższego czasu ale niestety, trudno u was ze słucham z tego co widze ; <

użytkownik usunięty
bitchxo

Sama sobie zaprzeczasz. Rzekomo chcesz prowadzić dyskusję na temat Twojej teorii, a sama ją nie podtrzymujesz. Sporo osób zarzuciło Ci brak argumentów, na której miałabyś oprzeć swoje podejrzenia. Każdy kontrargument zbijasz:
"Ja jednak bedę sie tego trzymać : ) "
Pytanie brzmi: Po co wymagasz opinii na temat twojej teorii jak jej nawet nie bronisz?
Dobra rada: Savoir Vivre do poduszki.

ocenił(a) serial na 10
bitchxo

na szczęście nikt cie nie musi słychać, co najwyżej czytać....a za obrażanie innych powinni cie zablokować. Obrażasz innych a sama piszesz jak emo-pierdoła...wiesz, są ludzie którzy na prawdę mają coś do powiedzenia, są ludzie którzy powinni milczeć. Ty niestety należysz do tej drugiej grupy.

bitchxo

Chyba z czytaniem, nie ze słuchem...
Pogrążasz się co najwyżej Ty - pozdrów koleżanki (sarkazm)

Hoax

Hahah, facepalm, hahaahhaa, nie podtrzymuje jej, ponieważ to moje przeczucie a na przeczucie nie ma argumentów .
PO CO MAM PODTRZYMYWAĆ TĄ TEORIE SKORO WIĘCEJ JEST KOMENTARZY DOTYCZĄCYCH ZUPEŁNIE CZEGOŚ INNEGO ?
Odpisuje tu tylko na te wasze żałosne komentarze bo to dobra beczka jest , gdybyście widzieli moją mine ... hahaha ,
Tak sie za wyższych inteligencją uważacie ode mnie a pokazujecie , że macie 10 lat, takie zabawy to w przedszkolu, hahaha, pokażcie jacy intelignetni jesteście i komentujcie coś na temat serialu, cokolwiek bo np. użytkownik youhaveamessage nie napisał tu nic związnego z serialem, wręcz przeciwnie. :)

ocenił(a) serial na 10
bitchxo

daj spokój z tą swoją infantylnością i dorośnij, a twojej miny nie chciałabym widzieć.

użytkownik usunięty
bitchxo

O serialu wypowiadamy się w wyznaczonych wątkach a nie w temacie,który de facto nic odkrywczego nie wniósł. Ponadto nie widzę sensu dzielić się jakimkolwiek przeczuciem na forum dyskusyjnym. Przede wszystkim narzekasz na brak komentarzy, opinii odnoszących teorii a sama nie zabierzesz się i nie obronisz, nie skontrapunktujesz. Nikt z powietrzem nie będzie dyskutować. Sama sobie zaprzeczasz, ogólnie nie przestrzegasz zasad netykiety. I budzi Ciebie zdziwienie,że ktoś stara Ci uzmysłowić.
Infantylność i prokastrynacja aż tryska z twoich postów.
Kilka zasad już złamałaś:
"Zanim założysz wątek sprawdź, czy temat już nie był omawiany. Użyj wyszukiwarki."
"Nie obrażaj i nie atakuj personalnie swoich rozmówców."
"Nie pisz WIELKIMI literami - w Internecie oznacza to, że krzyczysz. Nie nadużywaj także wykrzykników. Jeśli chcesz wyróżnić jakieś słowo lub zdanie, możesz użyć *gwiazdek* lub _podkreślenia_"
"Pisz zwięźle i na temat.".

ocenił(a) serial na 10

nie używaj takich trudnych słów bo nie zrozumie :P

użytkownik usunięty

nie prokastrynacja, tylko prokrastynacja jezeli juz, co nie zmienia faktu, ze chyba po prostu chciales zabrzmiec madrze i inteligentnie, co nie do konca wyszlo, bo slowo do reszty Twojego komentarza jest totalnie nieadekwatne. odsylam do wikipedii chocby w celu sprawdzenia znaczenia owego wyrazu ;)

użytkownik usunięty

Prokastynacja w zupełności wpasowany do reszty komentarza. Jest adekwatne bo za nic nie chciała ze swojego lenistwa zajrzeć do kilka razy wspomnianej już netykiety. Odsyłam do poprzednich komentarzy. Z tym się zgodzę: literówka mi się zdarzyła.;)

użytkownik usunięty

"nie chcieć" a "odkładać w nieskończoność" to jest chyba różnica? nie chcesz, więc czegoś nie robisz. odkładasz, bo NIE CHCE CI SIĘ tego zrobić w danej chwili. proste.

użytkownik usunięty

Krótkie stwierdzenie "prokrastynacja" było użyte przeze mnie w postaci wyolbrzymienia. Zwykła sarkastyczna hiperbola wykorzystana w wypowiedzi.

ocenił(a) serial na 9
bitchxo

Tak weszłam i zaczęłam czytać tę dyskusję i jedyne co zauważyłam to to że chyba ty masz 10 albo i mniej lat i jak możesz to nie obrażaj innych.A YHAM ma rację jest tyle tematów w których mozna rozmawiac o A że kolejnych naprawde nie trzeba.

pynia04

Mateo, Hoax, efi, pynia i inni, którzy to przeczytają:
Mam do was prośbę. Nie karmmy trolla, którym bitchxo ewidentnie jest. Proszę :)
Nie reagujcie na głupie zaczepki i nie odpisujcie. Może wątek spadnie na samo dno, jeśli nikt nie będzie go podnosić do góry.

youhaveamessage

Powiem wam wszystkim tylko tyle, że mnie też obrażono i nie będe robic z tego wieliej afery, kto ? efi i youhaveamessage ale tego nikt nie skomentuje, ciągle uważacie sie za leszpych a tak naprawde jestescie żałośni i tyle!
Zwlaszcza youhaveamessage, poziom pięciolatka, serio troll ? bt : o
Poza tym tak efi nie wiem co to znaczy prokastrynacja , pierwszy raz słysze takie słowo ale nie znaczy, że musisz pisac takie rzeczy, ja powinnam byc zablokowana ? To, ze nie uzyłas przekleństwa nie znaczy, że mi niruwłaczyłąś :)
Powiem tyle : większość osób będzie przyznawało wam racje bo macie tu reputacje, jestescie tu długo i macie znajomych a ja nie mam znajomych ( nie przyszłąm ich szukać ; o ) , nie mam tu żadnej reputacji i jestem od kilku dni więc kto mi przyzna racje ? no one .
Jakoś mne to nie smuci :DD
To tyle chce wam poweidzieć, pewnie już nikt tego nie skomentuje bo " madry " youhaveamessage wam tak powiedział, spoko przynajmniej popisałam z mateo jako jedynym na temat serialu, chociaż też nie byłeś dla mnie miły to jakoś najbardziej cie szanuje z nich wszystkich i powiem ci, ze ich wszystkich uważam za bezczelnych i aroganckich natomiast ty nie stałeś po mojej stronie ale inteligentnie odpowiadałeś i zwracałeś mi uwage i gdby reszta mi napisałą tak jak ty to wierz mi, było by o ok 40 komentarzy mniej niż jest :)
Czekam tylko na te wasze hejty :>
No to tyle, nie bede tu juz nic pisac bo znalzałam lepsza strone :)
Nq ;)

użytkownik usunięty
bitchxo

Na początku nawet Cię broniłem,ale zbulwersowała mnie Twoje "wulgarne" słownictwo. W zupełności rozumiem,że przez przypadek multiplikował Ci się temat. (Mi się to też raz zdarzyło przez przeglądarkę-zawiesiła mi się przy tworzeniu wątku).
Moja teoria również nic nowego nie wniosła;) (Powiem nawet,że moja jest w top5 absurdalnych podejrzeń).
Jeśli chciałabyś porozmawiać o serialu to zapraszam na priva. Uchronisz wszystkim przed zaśmiecaniem forum;)
Wystarczy tylko dostosować się do panujących zasad i nie będzie takich afer i nagonki;)

A jaką masz?

użytkownik usunięty
Hmm_Ciastko

Sądzę,że winę ponosi mój wiekowy komputer ze zmierzchu średniowiecza a nie Mozilla Firefox;)

Niee, chodzi mi o teorię :)

użytkownik usunięty
Hmm_Ciastko

Nie ma to jak komiczne nieporozumienie ;d
Mam taką groteskowo teroie a rusz na ten serial;)
Moim podejrzanym typem jest Spencer. Tak dobrze przeczytałaś Spencer;)
Tak w skrócie telegraficznym:
-Ali nie zginęła w morderstwie rabunkowym. Zginęła z jakieś bliżej nieznanej przyczyny. Przestępca kierował się motywem,więc musiał być w kręgu "bliższych" znajomych.
-Spencer z tego co pamiętam to za żadne skarby nie chciała zgłosić na policje żadnego dowodu. (Później po tym dowody ginęły w "niewyjaśnionych" okolicznościach).
-Spencer jako jedyna z kłamczuch była w stanie sprzeciwić się Alisson, nawet ją zaszantażowało.
-Spencer jest bardzo inteligentną sprytną osobą pochodzącą z bogatej rodzinny.
-Spencer najmniej oberwała od A (wg mnie). Jej cała rodzina jest stricto związana sprawą Allison.
-Spencer jako tako zna wszystkich bohaterów PLL. W bliższych lub mniejszych relacjach. (Zrobiłem z grubsza "drzewko" powiązań).
-Spencer jako pierwsza wyszła "szukać" Ali rzekomo słysząc jej krzyk. (Powtórnie miało to miejsce w pilocie III sezonu). Mówiła zimnym,wyzbytych uczuć głosem.
-Swoje rzekome śledztwo może prowadzić tylko,aby zmylić resztę dziewczyn i kłamczuch.
-Możliwe,ze ma zatargi z klubem N.A.T z tego powodu Ian mógł pragnąć jej śmierci.
-Spencer jako typowa samica alfa zgromadziła w ogół siebie pomagierów.