Hej ; >
Nie wiem czy ktoś to czyta no ale mniejsza o to.
Od razu zaczne czemu akurat ich posądzam, więc :
Ezre to w sumie posądzam od momentu tych pięniędzy w szufladzie na skarpetki natomiast Merdeith od odcinka z bliźniaczka, pomyślcie, przecież Ezra uczyłsię w tej szkole kiedy Alison żyła i prawdopodobnie zna Merdeith, w odcinku z bliźniaczką był pod gabinetem Byrona , delikatnie wtopiłsie tłum ale większość go widziałą. On i Merdedtih mają prawdopodobnie tyle samo lat skoro odbydwoje są nauczycieami. Ale czemu Merdeith ?
No wiec Alison i Aria nakryła Burona i Merdeith w samochodzie .
Od tego czasu skończył się ich romans bo Byron go zakończył, moze Alison coś zrobiłą i dlatego teraz nie żyje a Merdith sie mści. Ale przypuszczam, że to ona bo osoba któa odwiedzałą Mone był w tym czerwonym płaszczu ale chodzi mi oto , ze to byłą kobieta a jak już pamiętacie ten chłopczyk od lalek czy czegoś tam mówił o kobiecie i meżczyźnie czyli sie zgadza ale czemu Ezra ? No więc sądze, że Merdeith coś na niego ma tak jak na innych swoich pomocników, wszyscy sa w tym razem. Zastanawia mnie tylko czemu sie mści na reszce ale wieleu rzeczy nie wiem więc tego nie rozstrzygnę. Oglądałam zwiastun następnego odcinka 3x 9 i tam Caleb przyznaje się, ze jest " A " ale nie bądżciedebilami i w to nie wierzcie, A jest tylko jedne ale ma wielu pomocników, poza tym większość osó które podejrzewam dopiero od jakiegoś czasu są w tym serialu a wcześniej nie było o nich mowy np. Paige, Ca;eb itd;; tak czy siak proszę o opinie na ten temat, sija
Mi się wydaje, że A jest ktoś kogo się nie spodziewamy. Może któraś z mam? Mogę dać sobie rękę uciąć, że A jest bardzo blisko dziewczyn :D
No, ale weź logicznie - matka ? Prędzej rodzeństwo, albo przyjaciele, albo chłopacy ;) Zresztą ja już dałam sobie spokój z tym odgadywaniem - my tutaj łączymy fakty (zresztą trafnie) a ona nam wyjedzie ,że A to Jason którego praktycznie nie ma ;) Chociaż prawdopodobnie odda hołd autorce książki do końca -.-
Logicznie. Może nawet sama mama Alison? Tam niczego nie można być pewnym :D Jednak jak mam być szczera to myślę, że Alison miała siostrę bliźniaczkę. Zabiła ją i tym samym upozorowała własną śmierć, a teraz się bawi dziewczynami.
No właśnie o to chodzi, i w końcu to rodzice - kochają swoje dzieci ;) No może matka Spencer trochę odstaje :D