PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73173
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Hej ; >
Nie wiem czy ktoś to czyta no ale mniejsza o to.
Od razu zaczne czemu akurat ich posądzam, więc :
Ezre to w sumie posądzam od momentu tych pięniędzy w szufladzie na skarpetki natomiast Merdeith od odcinka z bliźniaczka, pomyślcie, przecież Ezra uczyłsię w tej szkole kiedy Alison żyła i prawdopodobnie zna Merdeith, w odcinku z bliźniaczką był pod gabinetem Byrona , delikatnie wtopiłsie tłum ale większość go widziałą. On i Merdedtih mają prawdopodobnie tyle samo lat skoro odbydwoje są nauczycieami. Ale czemu Merdeith ?
No wiec Alison i Aria nakryła Burona i Merdeith w samochodzie .
Od tego czasu skończył się ich romans bo Byron go zakończył, moze Alison coś zrobiłą i dlatego teraz nie żyje a Merdith sie mści. Ale przypuszczam, że to ona bo osoba któa odwiedzałą Mone był w tym czerwonym płaszczu ale chodzi mi oto , ze to byłą kobieta a jak już pamiętacie ten chłopczyk od lalek czy czegoś tam mówił o kobiecie i meżczyźnie czyli sie zgadza ale czemu Ezra ? No więc sądze, że Merdeith coś na niego ma tak jak na innych swoich pomocników, wszyscy sa w tym razem. Zastanawia mnie tylko czemu sie mści na reszce ale wieleu rzeczy nie wiem więc tego nie rozstrzygnę. Oglądałam zwiastun następnego odcinka 3x 9 i tam Caleb przyznaje się, ze jest " A " ale nie bądżciedebilami i w to nie wierzcie, A jest tylko jedne ale ma wielu pomocników, poza tym większość osó które podejrzewam dopiero od jakiegoś czasu są w tym serialu a wcześniej nie było o nich mowy np. Paige, Ca;eb itd;; tak czy siak proszę o opinie na ten temat, sija

ocenił(a) serial na 8

ja też myślę że to Spencer, nie jesteś sam ;]

użytkownik usunięty
Kelia

Miło to czytać;) W ramach akcji "TVN: nie jesteś sam";)
To jak rozpoczynamy propagandę,że A to Spencer;d

ocenił(a) serial na 8

ok :]

Kelia

Ej no, no niemożliwe no...:(
<tupie nogą>

ocenił(a) serial na 8
Hoax

;]

użytkownik usunięty
Hoax

Mona i my nie znamy czegoś takiego jak niemożliwe;)
Ta Tytanka nauczyła nas dokonywać rzeczy niemożliwych;d Rzucanie postawnego mężczyzny jak szmacianą lalką to już jest jakieś osiągniecie, don't you think?;p

Szczerze? Siedzę od minuty i myślę co odpisac i dochodzę do wniosku, że nic Ci nie napisze, bo jestem wyprana;D
Więc uciekam z tematu i udam, że wcale mnie tu nie było:)

użytkownik usunięty
Hoax

Wyprana? Mam nadzieję,że w ekologicznej super klasy pralce Beko (uwaga możliwe lokowanie produktów).
Ostatnio już skorzystałaś z największego kalibru "Zabiję Cię". Zatem twierdzę,że masz za sobą jump the shark;p

Wrócimy do tematu jutro, jak się dobrze napiję i wyśpię;D Póki co czytam co drugie słowo, nic nie rozumiem i zaczynam się sobą martwić... -_- Kryzys wieku średniego;D

Ale ja się zgadzam z tym, że to Spencer mogła zabić Ali. To chyba jedyne, co jest prawdopodobne i do tego stanowi całkiem fajne rozwiązanie. Ale pewnie Marlene tak nie zrobi, tylko pójdzie na łatwiznę :/

użytkownik usunięty
Hmm_Ciastko

Od początku podejrzewałem Spencer o morderstwo Ali i możliwe prześladowczą działalność A. Niemniej jednak chciałem to zachować dla siebie. Zobaczymy co Marlene zmajstruje. Przyrzekam,że jak mi wyjedzie z bliźniaczką to wystawię 1 tej produkcji i samej Marlene w każdym serwisie typu filmweb, imdb;)

Albo jak Jenna będzie A, czy coś w tym stylu...

użytkownik usunięty
Hmm_Ciastko

Haters gonna hate.;)
Marlene gonna die!!;d

Powiem tyle, stowrzyłam ten temat bo coś mnie tknęło , nie mam dobrych argumentów no ale nikt z was nie ma bo na każdy wasz argument, że Aria jest A moge dać kontrargument, moja teoria jest poprostu mało prawdopodobna ale tak jak wasze :)
Tematy są dwa ponieważ nie zauważyłam, zę tamten sie dodał ( następnego dnia patrzyłam na następne strony aż do 5 lub 6 i nie byłó więc dodałąm drugi.
Nie zrobiłam tego specjalnie, fakt , że nie sprawdziłam czy już taki temat byłale jestem tu od kilku dni i jeszcze nie znam tej strony idealnie.
Można popełnić błędy ale wtedy mówi sie grzeczni, że śa dwa takie tematy a nie sarkastycznie bo może YHAM nie użył przekleństwa ale też lekko mi podniósł ciśnienie bo nie zrobiłąm tego specjalnie, miałąm przeprosić ale też w dlaszych komentach zaczął mnie obrażać więc stwierdziłąm, że nie ma sensu, tak samo Hoax i efi, ale czy ja robiłąm problemy, nie.
Mateo ty natomiast jesteś troche mało obiektywny bo oni też mnie obrażali ale zamiast bronić mnie to dalej byłeś po ich stronie, mnie to tam nie boli ale trzeba być obiektywnym :)
I tak jakoś ciebie lubie najbadziej ale sądze, że nie będe prowadzić dalej tej dyskusji bo do niczego nie prowadzi, wręcz przeciwnie " zaśmieca forum "
Sami mi piszecie, że zaśmiecam forum ale zwróćcie uwage ile wy komentów zostawiliście a nie były związane z tematem, to też zaśmiecanie :)

bitchxo

Nie, po prostu jesteś infantylna.

youhaveamessage

No, jak każdy by tak zakładał, to by było tu milion tematów :/

użytkownik usunięty
bitchxo

W celach dyskusji i spekulowaniu został założony wątek "Kim jest A".
Czasem tak trudno przeszukać kilka chwytliwych tematów? Już nie wspominając o twojej tendencji do multiplikowania tematów.
Nie chcę Tu Cię obrazić ale twoja teoria jest dosyć słaba. Jak znajdę czas i chęci to wypunktuje każdą nielogiczność tej teorii. (Przyznam,że sam serial to jedna wielkie zbiorowisko absurdalnych wątków).

Wiem ale czytam wiele pomysłów innych i naprawde to , że posądzma ich to nic w porównaniu do innych teorii jakie ludzie wymyślają. Ja ty tylko poddaląm pomysł, nie jest zły , może to nie to ale zawsze można to rozważyć bo przynajmniej nie jets to takie oklepane . Zakłądam, ze Ezra to dobry trop, może nie ona, ja tylko poddałąm pomysł, nie podoba sie to rudno :)
A co do kopiowania to nie widziałąm ,zeby to sie dodało więc napisalam jeszcze raz a tak na marginesie to takich rzeczy sie nie wypomina bo tu nie chodzi o ilość plików tylko o tresc ; )

użytkownik usunięty
bitchxo

Tak pokrótce:
Jeśli dobrze kojarzę to Ezra zatrudnił się w liceum dopiero po zaginięciu Alison. Nie wydaję Ci się,że A o niebywałej inteligencji nie chowałoby tyle pieniędzy w szufladzie ze skarpetkami? Poza tym Meredith nie ma jako takiego motywu jakim miałaby się kierować (jeszcze zrozumiem chęć zemsty do Arii ale reszta kłamczuch nic jej nie zawiniła). Biorąc pod uwagę mediumistyczne zdolności chłopczyny ze sklepu to on przypadkiem nie mówił o kobiecie w ciemnych włosach (Jeśli się mylę to przepraszam. Dawno już oglądałem II sezon). Sądzę,że ta informacja twierdząca,że A jest od początku serialu tyczyło się pierwszej A czyli Mony. Teraz w III sezonie prym wiedzie inne A. Kolejna osoba.

Tak na marginesie: tylko nie potrzebnie robisz zamieszanie już w panującym galimatiasie na forum.

Jej! - popieram w 100 procentach:)

Ale jak obejrzysz odcinek Halloween to jak sie przyjrzysz to zobaczysz jak Ezra stoi z książką w zasięgu gabinetu Byrona i wiele osób ci to powie a co do Meredith to wierz mi, że wielu rzeczy o niej nie wiemy a wielu możemy sie doweidzieć dlatego nie skreślaj moijego pomysłu.

użytkownik usunięty
bitchxo

Dokładnie ale to nie było liceum tylko uniwersytet na którym pracuje/ował ojciec Arii. Skreślam, gdyż Twoja hipoteza na chwilę obecną nie ma żadnego logicznego podłoża. Jest tak absurdalna jak założenie,ze całe miasteczko Rosewood jest w zmowie milczenia.

Ja jednak bedę sie tego trzymać : )
Lepsze to niż te pomysły z bliźniaczką ..
Juz wole ich osądzac bo nikt tego nie robi niż pisać " to Melissa, garret, jenna, bliżniaczka, ARIA "
No blagam.. może nie mam twardych dowodów jak reszta ale mam przeczucie i tym będe sie kierować do końca chyba, że po kolejnym odcinku dowiemy sie czegoś szokującego ; )

użytkownik usunięty
bitchxo

Niemniej jednak Ezra ostatnio jest jednym z głównych podejrzanych. Zatem twoja hipoteza nie jest do końca oryginalna i rzucające nowe światło na tę sprawę.
Jak znajdziesz "dowody" potwierdzające twoją teorie to wtedy można by prowadzić dyskusję.
Nie martw się moja hipoteza jest bardziej naciągana i absurdalna od Twojej;)

Nie martwie się, porprostu mam tu konto ze względu na ten wlaśnie serial bo chciałąm znać opinie innych na mój pomysł i w sumie im bardziej ktoś mowi, że to bez sensu tym bardziej czuje, że to może być cos.
No i ogólnie nie mam aż takiej obsesji, żeby szukać dowodów w sprawei serialu więc jak coś mi sie przypomni wnoszącego do tego to napisze ale specjalnie nie bede sie starać.
btw, jaka jest twoja teoria ? ; |)

użytkownik usunięty
bitchxo

Bez konkretnych argumentów Twoja teoria (choć ją szanuję) to nie ma racji bytu.
Cieszymy się,ze powiększyłaś grono udzielających się na forum. Tak na przyszłość poczytaj trochę o netykiecie to ułatwi życie nam i Tobie;)
Później podzielę się moją naciąganą teorią.

bitchxo

A ja myślę, że nie ma co się doszukiwać. Moim zdaniem głupie to będzie, jeśli A będzie ktoś dorosły. Nie wyobrażam sobie, że dorosły człowiek interesowałby się sprawami dzieciaków i gonił je po krzakach :D.

ocenił(a) serial na 7
Aguslava

Lubię ten serial ale jest nielogiczny, też twierdzę, że to będzie dziwne jeśli A okaże się ktoś dorosły, mam wrażenie że scenarzyści przesadzają, co mogły komuś zrobi cztery 16-latki, że wydaje tyle kasy i poświęca swój czas na śledzenie ich.

naomi.clark

Jeśli ma nierówno pod sufitem to czemu nie? Może nie ma nic ciekawszego do roboty? Kto wie - różne dziwadła chodzą po tym świecie;)

użytkownik usunięty
bitchxo

Moim podejrzanym typem jest Spencer. Tak dobrze przeczytałaś Spencer;)
Tak w skrócie telegraficznym:
-Ali nie zginęła w morderstwie rabunkowym. Zginęła z jakieś bliżej nieznanej przyczyny. Przestępca kierował się motywem,więc musiał być w kręgu "bliższych" znajomych.
-Spencer z tego co pamiętam to za żadne skarby nie chciała zgłosić na policje żadnego dowodu. (Później po tym dowody ginęły w "niewyjaśnionych" okolicznościach).
-Spencer jako jedyna z kłamczuch była w stanie sprzeciwić się Alisson, nawet ją zaszantażowało.
-Spencer jest bardzo inteligentną sprytną osobą pochodzącą z bogatej rodzinny.
-Spencer najmniej oberwała od A (otrzymała o jakieś 10 sms'ów mniej niż reszta kłamczuch). Jej cała rodzina jest stricto związana sprawą Allison.
-Spencer jako tako zna wszystkich bohaterów PLL. W bliższych lub mniejszych relacjach. (Zrobiłem z grubsza "drzewko" powiązań).
-Spencer jako pierwsza wyszła "szukać" Ali rzekomo słysząc jej krzyk. (Powtórnie miało to miejsce w pilocie III sezonu). Mówiła zimnym,wyzbytych uczuć głosem.
-Swoje rzekome śledztwo może prowadzić tylko,aby zmylić resztę dziewczyn i kłamczuch.
-Możliwe,ze ma zatargi z klubem N.A.T z tego powodu Ian mógł pragnąć jej śmierci.
-Spencer jako typowa samica alfa zgromadziła w ogół siebie pomagierów.
Przyznam się,że moja teoria jest bardzo naciągana i równie absurdalna jak Twoja;)

No cóż, jestm pewna na 99% , że to nie ona bo w jednym z ostatnich odcinków jak sie dowiedziała, że Garret wychodzi z więźnienia wzieła poduszke i zaczeła krzyczec to samo by to sobie robiła ? Poza tym musiaą zerwać z Tobym dla jego bezpieczeństwa bo tak kazało jej A i to nie prawda, że miałą mniej sms-ów bo najmniej ich miałą Aria i ona najmniej poświęciłą ale zgadzam się, że jest sprytna i przebiegła ale nie jest A ani nie należy do jego drużyny ale każdy ma swoją opinię więc skoro w to wierzysz - okey ; ) Ale jest bardzo bardzo bardzo duzo rzecyz, któe ona musiał poświęcić i nie ma bata żeby ona pomagałą A i z tym zgodzi się wiele osób ale twoja sprawa, ja też wierze w mój pomysł ; |p

użytkownik usunięty
bitchxo

Ostrzegałem,że to naciągana teoria;p
Nie mówiłem,że Spencer to A tylko ją obsadziłem jako morderczynie Allison.
Jeśli chodzi o reakcje,że Garrett wyszedł z więzienia można wytłumaczyć,iż nie udało jej się wrobić w morderstwo Ali.

Hmm może racja ale i tak jest mnóstwo dowodów , ze to nie ona ale pomyśle nad tym, naprawde ten serial jest tak skomplikowany, że tu może sie zdarzyć dosłownie wszystko ;)

bitchxo

Też mu to mówiłam:) Dla mnie Spancer odpada.

użytkownik usunięty
Hoax

Zobaczymy czy twórcy wyjdą z tego obronną ręką ;)

Obronną nie, oddadzą hołd autorce;)

użytkownik usunięty
Hoax

Jeśli tak poczynią, będę bezlitosny i wystawię 1.
Już nawet nie wspominając,że pomysł z bliźniaczką jest tak samo naciągany i absurdalny jak mój ze Spencer;)

Nie, Twój bardziej:D
Do bliźniaczki już się przyzwyczaiłam, ale jeśli do końca miesiąca się nie rozwinie jakaś akcja to autentycznie nie będę oglądać już po przerwie. Bo nie wytrzymam takiej nudy. Szkoda czasu:)

użytkownik usunięty
Hoax

Jak ja nienawidzę oglądać serial,który jest aktualnie emitowany na kanale. Nie cierpię czekać tydzień na jakiś marny odcinek. Wolę oglądać metodą hurtową: jeden sezon w kilka dni;)
Nie bierzcie tej teorii na poważnie;p
Moja hipoteza jest przynajmniej zabawna. Taki miała mieć wydźwięk: groteskowy;)

Nie biorę;)
Też tak wolę, niż czekać pół roku na nowy epizod...;/ głupota jakaś;/

Hoax

Zgadzam się.
Zaczęłam oglądac pll jakis czas temu od pierwszego odcinka i to było dobre bo oglądałam po kilka odcinków dziennie a teraz trzeba czekać na jeden marny odcinek. Irytuje mnie to i to bardzo ; /

bitchxo

Gdyby miec trochę samozaparcia to można by przeczekac do maja jak skończy się sezon i obejrzeć na raz, ale kto by tak potrafił...
Ja chyba zupełnie zrezygnuje z tego serialu. Nudny się zrobił.

Hoax

Do marca :D

youhaveamessage

Whatever;] grunt, że to dobry pomysł.

użytkownik usunięty

Jak znowu coś pokręci to ją wszyscy masowo zhejtujemy na fejsie ;D

EzrA musi być A! :D

użytkownik usunięty
Hmm_Ciastko

Ezra jest zbyt seksowny ,żeby być A ! To Emily jest A :D

Emily jest zbyt tępa, żeby być A :D Aria jest A.

użytkownik usunięty
youhaveamessage

A co sądzisz o Byronie ? :D On mi zawsze nie pasował...

Wolę Arię :D Może trzyma się z Ezrą, bo on ma coś, czego ona chce jako A.